31662
CRYSIS
  • GazCamp3r
    Csináltam egy tök jó képet.... remélem tetszik nektek is :) ez olyan 30 fps körül mozog nálam.
  • GazCamp3r
    Mingyá töltök fel én is pár képet, hogy én hogy játszom a gémmel, és nemhiszem, h igy a farcry szóbajöhetne mint összehasonlítási alap :/
  • DarkSector
    Nálam még csak 15:15 van..és még nincs vége a napnak...
    csak ha FP-en húzzák még estig vagy holnapig, akkor mi értelme a fizetős dolognak?
    Még az 1 nap különbség is röhelyes volt...
  • ZÓÓÓcsi
    Aha..
    Tehát inkább szombaton érdemes tölteni mer akko már fönt lesz biztos 100 helyen!
    Csak azé vacillálok mer otthon nincs netem és hát nem tudom éjjel nappal tölteni...
    Köszi!
  • GazCamp3r
    Mi a helyzet crysis fanok? :D Most keltem, és nagy reménykedve mentem fileplanetre, hátha van már preload, de semmi. Remélem estére azért dobnak vmit. Nem hiába fizettem elő a béta miatt... :/
  • KADARKA
    hát nem
  • fsgh
    hát nem lett feltötve egy nappalhamarabb a demó...
  • Prince of Máté
    Te egyszerűen nem veszed észre, hogy a Far Cry tök üres?
    Crysis tele van növényekkel, Far Cry meg olyan, hogy néha néha le van kúrva 1-1 bokor és fa.
    Ezért kell a Crysishez erős gép, mert az tele van növénnyel, és minden mozog!
  • DarkSector
    Ha leszedi valaki FileP-ről...akkor 3-4 óra max és már fel is töltik FTP-re, úgyhogy ez a FileP-ezés max béta esetében jó, ahol netes reg kell...
    szerintem estére már fent lesz mindenhol!
  • Peetboy
    Ja és a Game Trailerekben nem Lowon játsznak,hanem Max grafikán. (De tudom, a Lowon is van felhő,csak az alábbi képen nem látni.)
  • csoola
    fogják páran és felteszik ugyis FTP-re meg torrentre onnan majd rángathatod, gondolom rapidshare-töl kezdve minden helyen fenn lesz 8 szerveren
  • Peetboy
    Tudom,hogy van felhő a Crysisban. De speciel, EZEN A KÉPEN #11945, amit itt látunk, azon NINCS. Már pedig erről a 2 képről azt lehet mondani,amit látunk rajta. Tehát ezen a képen nincs felhő. Az egész kép sötét, nem is süt a nap. Nehogymár valaki azt mondja ez szép.
  • Viktor9202
    Csütörtök este jött ki a cod 4 demo, másnap 8-kor felkeltem és fél 10 re lent volt. pcguru-ról szedtem, szal ezt a demót holnap reggel dobják ki és már szedheted is, ne menny iskolába hanem kockulj
  • ZÓÓÓcsi
    Remélhetőleg szombatra már nemcsak a FP-ről lehet majd elérni!
    Vagy esetleg hamarabb is elterjedhet?
    Csak azé kérdezek lámákat mert ez lesz az első demó (az idei özönből) amit megjelenéskor akarok letölteni, de még nincs tapasztalatom ezen a téren! Bocsi
  • Prince of Máté
    Ezt a köcsögöt vki tiltsa már ki innen!
  • G.I.JOE
    Itt azért remélem nem az lesz, mint a cod4-nél. A FP-ről, gondolom gyorsan megkapják más oldalak is ...
  • bordy
    hiába mondod, low beállitásra valami ultra csili-vili garfikát várnak mindeféle effektel...
  • Nagy01
    értetlen.Fileplanetesek előbb kapják meg ennyi a lényege.-_-
  • tmisi
    Nemtom a demók ingyen jöhetnek-e onnan, de az mindenképp előfizetős oldal!
    Viszont máshol tuti fenn lesz ingyé is. Ha meg nem, akkor majd torrenten biztos.
  • ZÓÓÓcsi
    Ez azt jelenti hogy holnap délelőtt nem is lehet majd ingyen letölteni, de később lehet?
    Vagy ez csak a FilePlaneten van?
  • DarkSector
    Háát állítólag ma FP-en.
  • kovecses
    Van bajod az biztos. Ha jobban megnézted volna a gametrailer-eket akkor tudnád hogy van felhő a crysisben nem is akármilyen.
  • ZÓÓÓcsi
    Mi van? Fizetni kell a demoért?
  • DarkSector
    Háát ha lenne ingyé.
    Én nem fogok fizetni soha 1 sz..os demoért.
  • Peetboy
    "Ezen kívül a Crysis ment 30+ FPS-t ezekkel a beállításokkal, a Far Cry a hdr miatt meg 20 és 30 között ugrált, szal még lassabb is :) Na ennyit erről."

Ami nálad 30 FPS - a Crysis Lowon, az nekem 15 FPS. Nekem is olyan vga kártyám van ,mint neked. Neked csak a procid erősebb. Mégis a Far Cry nálam is elmegy Ultra Highon HDR-el 20-30 FPS-el,úgy mint nálad.
  • Peetboy
    Azon a képen a Far Cry sokkal de sokkal szebb Ultra Highon HDR-el, mint az a sötét élettelen Crysis Low kép.
    A Far Cry képen szépen süt a nap, a felhős égbolt élethű, a fák zöldek ,a talaj is napsütötte. A Crysisban talán a fák szebben kidolgozottabbak,de a talaj sötét és az égbolt túl egyszerű,felhőket nem is látni.
    (Csak nehogyazt mondjátok, mert szép idő van és azért nincs felhő. Mert akkor miért árnyékos az egész kép?? )
  • ZÓÓÓcsi
    Inkáb Crysis demó linket dobj be!
  • DarkSector
    Arra gondoltam...
    Akkor viszont nem tudom, hogy mi lehet a gond.
  • kovecses
    szerintem ehhez max divx web player kéne, azt meg telepitettem már.
  • kovecses
    honnan hol mit?
  • DarkSector
    Talán le kell szedned hozzá a plug-in-t...
  • kovecses
    Nekem ezekre a linkekre csak divix reklám jön be...check back soon...
  • DarkSector
    Remélem lehiggad majd mindenki!!!!
    Far Cry

Crysis
    Ezzel le is lehetne zárni a vitát.
    Ezért kell a gépigény.

Amúgy FP-etről felnyomhatná valaki majd a Single-t...
    Very THX a megmentőnknek.
  • grebber
    Nem unják meg meg jővőre majd a pároshoz (Far Cry vs Crysishoz) csatlakozik a Far Cry 2
  • bordy
    hogy nem tudjátok megunni ezt crysis vs. farcry-t.
    így megy és kész. tökömet kell ezen oksokodni. egyik ilyen a másik meg olyan. szarni bele.
    wiiiiiii-t se a szuper garfikás játékokért veszik meg rengetegen ugye...
  • PyRex
    Crysis LOW (saját gépen készült a screenshot)

Far Cry (ULTRA) HIGH (HDR on, szintén a saját gépen):

Nekem a Far Cry kép kb. ahhoz hasonlít, mint amikor valami ízlésficamos újgazdag sznob különféle baromságokkal berendezi a lakását. Szóval szép, szép, de mi ez? Ragyognak a színek, mi köze a valósághoz? Crysis meg low-ban is teljesen valósághű. Szerintem bőven szebb még így is.

Ezen kívül a Crysis ment 30+ FPS-t ezekkel a beállításokkal, a Far Cry a hdr miatt meg 20 és 30 között ugrált, szal még lassabb is :) Na ennyit erről.

• Jaffa 2843
    való igaz.. a far cry kép tényleg nem high, hanem ultra te butus
    a crysis kép pedig LOW, ami a full game low grafot jelenti

ritka kuksi vagy link
  • PyRex
    omg de ez először is nem igaz, másodszor pedig még ha igaz is lenne, akkor sem jelent semmit, gondoljunk bele: akkor az intel is szar procikat csinál, mert a generációváltásnál mindig az első procik lassabbak, mint a régi generáció csúcsprocijai. na ez kb. ugyanaz, most a f@szért kell ezzel szétflémelni a topicot?
  • Newfronter
    Kb reggel 9 körül a visszaszámlálót nézve, de én csak úgy is este érek haza, mert dolgozom, addigra lesznek jó kis mirrorok. :D
  • Raptor 2
    Tyű gyerekek. Arról van valami infó h. holnap mikkor tájt jön ki a várva várt demo? Örülnék ha reggel :P :)