31662
CRYSIS
  • Nagy01
    Ki nemtud célozni Fearben?:D Najó ezt nem hagyhattam ki sry xD.
  • tonyo9
    a demo milyen időpontban jön ki holnap?
  • lac coo
    Tudom, hogy nekem van igazam, ezzel zárom le ! :D
  • GazCamp3r
    látom nagy a party.... játékrol szó sincs :DD

itt már csak egy preload segítene a népen... egyébként tök furi, hogy a két béta (2-3) között mennyit változott a game. 2-es bétába 100 pont volt egy rocket, most 200, (sztem még mindig olcsó, mert rengeteg rocket noob van, aki lőni nemtud csak a raksival) aztán... a war factorynál nem volt az a nagy domb volt egy lépcső még a prototype felöli oldalon, tök jól be lehetett onnan ingage-elni :D no ennyi... hogy a témához is szóljak
  • Ability
    Sokáig nem hagytad rájuk. Far Cry topikban is űztétek a vitát. Elhiszem, hogy be akarod bizonyítani az igazad, de itt már kudarcot vallottál, nem tudtál senkit meggyőzni. Sőt, mi van akkor, ha meggyőzöl valakit? Mi történik akkor? Alakíthatsz egy egész tüntetőbandát, de a játék gépigénye nem fog változni. Ellenben a téma már nagyon unalmas. Peetboy-nak írhattál volna csak annyit, hogy nem ilyen gépre van tervezve. Felesleges volt hozzátenni azt a megjegyzést. De hogy félreértés ne essék: bármennyire is unalmas a téma, én itt minden hozzászólást elolvasok, mert én vagyok a házigazda, ez valamilyen szinten kötelesség. Engem hidegen hagy a véleményed, nem számít, hogy már megint el kell olvasnom. Viszont látod, a forumozók többségét mégis zavarja. Lehet nekik sem kéne egyből lázadni, de látod, mégis megtörténik. Megint csak oda jutok, hogy "nem kíváncsiak a folyamatos negatív véleményre". Ja, és hogy egy dolgot tisztázzunk: Te tehetsz arról, hogy egyből felháborodnak. Ha annak idején nem akartad volna annyira bizonyítani az igazad, ha nem lettél volna annyira rámenős ( és talán erőszakos), és nem lett volna minden héten ez a téma, akkor talán most elnézőbbek lenénnek.

De már csak ismétlem magam, olvasd el az előző kommentjeimet. Úgy gondolom, hogy jól összeszedtem a dolgokat, ne keress folyton kiskaput, ahol tovább játszhatod az áldozat szerepét. A témát meg zárjuk le! Akkor is, ha úgy érzed, hogy neked van igazad!
  • PyRex
    ugyanez
  • lac coo
    Persze, rájuk hagyom, nem is szoktam írni a témában...Vagy ha néha valakinek írni akarok (meg lehet nézni hány hsz-m van mosta nában...), akkor tegyem priviben, csak mert nem túl populáris a véleményem?
    Ami egyébként kifejezetten Peetboynak szólt, nem is értem más mit foglalkozott vele ... :DDD
    De ha ezt igénylitek, szívesen beszélgetek ezután priviben ha valakinek írni szeretnék !

Na pá !
  • Prince of Máté
    Nem,csak többek között már engem is idegesít, amit it csinál.
    Csak azért jön ide, hogy basztassa a Crysis.t
  • Ability
    "Hát ezt nem ilyen gépre tervezték, sajnos ;)
    Bár még mindig nem értem , hogy a LOW Crysis 15 FPS-el, miért sokszor rondább és butább , mint a testvér Fc Fullon 100 FPS-nél...
    De csitt, mert megint kiutálnak :))))

Még tudatába is voltál annak, hogy olyat mondasz, ami nem tetszik a társaságnak. De nem is ez a fő érv, nem csak a mostani esetről van szó. Volt olyan, amikot kimondottan Te indítottad el a lavinát. Bár mondhatnám azt is, hogy most is belementél Pyro-val egy vitába, teljesen feleslegesen. Hagyd rá(juk), ha annyira felsőbbérzeted van.

Moderátort meg nem akarok rád uszítani, sőt, senkire sem. Votlak itt már nagyon buta emberek, inkább csak törölgettem, nekem nem érdekem, hogy legyen pontja. De hogy ne aludj olyan nyugodtan: láttam már sok olyan esetet, amikor a kezdeményező semmi szabályellenest nem tett; nem beszélt csúnyán, nem személyeskedett, nem szpemmelt, de mégis kidobták, mert úgy gondolták, hogy feleslegesen gerjeszti a feszültséget.

Örülnék ha nem ilyen gyerekesen fognád fel azt, amit írok. Tudod, hogy ennél komolyabb vagyok... aki mellesleg még ki is állt melletted párszor.
  • lac coo
    Hatalmas flémáradat, amiért néhány idióta -köztük én is- kaptam egy hét pihit :DDDD

(Ez már 4 hsz, mennyit szabad? :DD )
  • lac coo
    Hát ezen jót röhögtem :)))))))))

ÉN SENKINEK NEM ADTAM RÁ OKOT, HOGY FLÉMELJEN!!!!
    Mivel adtam? Mert írtam Peetboy-nak??????
    Amúgy nyugodtam rámküldhetsz valami moderátort, csodálnám , ha nem röhögne ki :DDD
    Vagy írd már le mik azok a "szabályok" amik miatt el fog valaki kapni ? :DDD

Na, ma már írtam 3 hsz-t, lecsukathattok flémelésért ! :DDD
  • bakvarnyu
    A BF2 fórumban mi történt?
  • PyRex
    úgysem ért a szóból, kár a gőzért. nekem 8, folytassa csak... előre röhögök.
  • Ability
    Babám, hol mondtam én, hogy Te nem tehetsz ilyen megjegyzést? Azt mondtam, hogy kár tenned ilyen megjegyzést, mert senkinek sem tetszik. Ehhez pedig tartom magam. Tedd fel magadnak nyugdtan a kérdést, hogy amikor már elmondtad tízszer ugyan azt, akkor vajon ki kíváncsi rá?! Ez is egy közösség, más, mintha barátok között lennél, de itt is van véleménye az embereknek. Itt sem díjjazzák a legrágott csont kategóriájú témákat, és ha nagyon jól tudod, hogy senkit nem érdekel, sőt, megbotránkoznak rajta, akkor lehetne annyi benned, hogy megtartod magadnak a véleményed. Persze ők is hozzáállhatnának így, de kár beállítanod úgy, mintha csak ők flémelnének, mert igazából Te adsz rá okot.

Egyébként itt is vannak szabályok, és ha nem tetszik, akkor majd egy illetékes fog elkapni érte. Ne vedd magadra, tudod, hogy én nyitottabb voltam a véleményedre, de ennyi nekem is elég volt belőle. Inkább Te próbálod itt ráerőszakolni mindenkire az igazad, kár úgy beállítani, mintha itt csak egyetlen elfogadott "nagyon népszerű" vélemény létezhetne. Tartsd észben, hogy ez a téma leginkább a rajongóknak van fenttartva. Elmondhatod, ha nem tetszik valami, de a folyamatos negatív hangvétel nem nyerő egy ilyen helyen....
  • lac coo
    Én flémelek ??? LOOOOOL Heti 2 hsz az flém ????? És hol az a szabály , hogy csak azt lehet írni ami szimpatikus a többségnek??? BF2 más volt, ott elnyomtam szerintem napi 200 hsz-t:::: És ..?

Amúgy meg ismerős: (640x480-ban is élvezhetetlen - legalábbis ha nem a tájat akarom nézegetni) :) ?
  • ZÓÓÓcsi
    Ezt kőbe kéne vésni!
  • PyRex
    lacco: itt egyedül TE flémelsz. És TE voltál az, akit már bannoltak is egyszer PONTOSAN UGYANEZÉRT az SG-ről (BF2 topic, hogy is volt...?) Szóval vissza kéne venni egy picit a felháborodásból. :) Ha nem jönnél be 3 naponta benyögni a rohadt idegesítő flame hozzászólásaidat, amiben a crysis gépigényét basztatod, akkor senki nem hozná fel a témát. Szóval egyedül egy ember tehet a flame-ről és az te vagy. És sajnos kurvára meg lehet mondani, hogy mit írhatsz és mit nem, mert tudom, hogy fáj a szíved, de ez egy fótum, amit moderálnak és vannak szabályok.

OK, rendben megértettük, a crysis gépigényével gondod van. Innentől kezdve a továbbiakban rohadtul nem érdekel minket! OK? Tartsd meg magadnak a véleményed, a screenshotjaidat ésatöbbi.
  • PyRex
    "Hát azt a 30 fps-t nem veszem be :))))) Nem rég mondtad, hogy játszhatatlanul szaggat még 800x600-ban is...."

Igen, ha mindent felrakok maxra, akkor 7-8 fps, de így minden low-on a belső helyeken 40-60fps, kint pedig 28-33 fps. Az hogy mit hiszel az kb. nagyon nem izgat, nem igazán számít a véleményed, sorry :)))
  • DarkSector
    Én is ezt nézem már régóta!!!!!!!!
  • Zsoltika 007
    A sok nagyokosnak üzenem: Na hol a demo? Csütörtökön jön! Aha! Akkor hol van? Ennyit ér az okoskodás...
    Meg lett mondva hogy péntek!
  • havercsotány
    ehhe ezt jól megaszontad
  • mikiking
    áá szóval reggel 9kor....akkor gondolom mire hazajövök 4 kor holnap,vagy 2 kor,már tisztességes sebességel ( 180 kb/s a max nekem ) fogom tudni tölteni nem ? amugy meg thx
  • Jaffa 2843
    http://www.crysisdemo.com/
  • lac coo
    Na azért áljunk már meg !
    Ha majd olyant írok ami sérti az SG szabályzatát, vagy ha olyant teszek ami szintén sérti ,akkor majd számon kérheti tőlem bárki , hogy mit ,miért, mikor és kinek írok !!!

Nehogy már egy számomra teljesen idegen közösség mondja meg ,hogy mit írhatok, illetve rámeröltesse a nagyon népszerű véleményét !!!

Peetbioy renszeres lakója a Far Cry topiknak, neki válaszopltam, nehogy már bárki az ide látogatók közül kérdőre vonjon ezért, ne adj isten még meghatározza , hogy milyen véleményen legyek !!!

Azt hogy a sok ráérő neki áll flémelni, az nem az én hibám, mindeki a maga ura. és kicsit sem érdekel az , hogy ki és mit szeretne ezen a forumon olvasni, illetve mit tart unalmasnak !!!!

Majd , ha naponta 50-szer irok értelmetlen dolgokat ( pl. megy-e a gépemen, adjatok kulcsot...) akkor és csakis akkor oktasson ki bárki és vonjon kérdőre!!!

De amíg ezeket a dolgokat épp ti magatok teszitek meg, addig mindenki jobban jár ha hallgat ....
  • mikiking
    Szóval átbaszták a jónépet azzal a "1nappal korábban tölthető" demoval ?
    Valaki adjo má egy linket ahoz a viszaszámlálohoz....tul sok a hsz keresni
  • kovecses
    Igen
  • Ability
    Mostanában nem pörög annyira a topik, legalább szó van valamiről. De az tény, hogy már mindenki számára unalmas, és Lac-coo-nak kár tennie ilyen megjegyzést, mert csak felmordulnak az emberek. Arról nem beszélve, hogy eddig sem tudott meggyőzni senkit, most sem fog, a dolgokon pedig nem lehet változtatni...

Lassan itt a demo, majd akkor abbahagyják. Illetve senkit sem fog érdekelni, hogy Lac-coo gépén hogy fut, és hogyan néz ki.
  • Zsoltika 007
    Ez tök jó! Csak az abaj hogy senkit se érdekel már... Mi lenne ha átmennétek a spam topikba? Mert ez már az. Ki lett tárgyalva ezerszer. Mit akartok?! Meggőzni úgyse fogtok senkit!! Házigazda meg a sarkára kéne hogy álljon és kipucolná az ehhez hasonlókat.
  • Raptor 2
    Így mégis realisztikusabb összképet alkot a hiheő táj, és h. minden mozdítható amia való életben is a lenne.. Ez a grafika. Nem pedig a textúrák, meg a szép táj. Itt azt nézd h. melyikre képzelnéd jobban oda magad... Mert azért a Farc Cry tényleg meseszerűnekk tűnik. De régebbi is, szal lehet 5 év mulva a Crysis lesz a nevetséges kinézetű játék (bár ezt nem úgy írom h. én a FC-t annak tartom, mert mai napig gyönyörű)
  • GazCamp3r
    ezt mondom én is elég régóta.... állóképből ne itéljünk.. nekem pl crysisbol nem tetszik a photoshopolt kép, mert sokkal rondább, mint az igazi... én az árnyékokon fosok be, mert az hihetetlen jó a játékban...
  • GazCamp3r
    hát... van akinek bejön, van akinek nem... nekem pl ez a Power struggle tetszik nagyon, és a TDM-et meg az 1v1-eket má unom. Te meg egy FPS állat vagy, ezt mindenki tudja :D neked nem ez tetszik... ennyi... ezen nem fogunk összeveszni...
  • Raptor 2
    De egyszerűen sokmindenre nem figyelnek... A Crysisban sokkal részletesebbek a modellek, több polygonból állnak, több effekt van, valamennyivel szebb textúrák (bár a felbontás sajnos maradt) részletesebben megalkotott táj, tehát amit írtak sűrűbb növényzet, kevesebb ismétlődés, mindenre kiható FIZIKA, tehát nem csak a "ránézésre szebb" -et kell nézni, hanem h. mit tud a motor, mit alkottak meg.
  • lac coo
    Hát azt a 30 fps-t nem veszem be :))))) Nem rég mondtad, hogy játszhatatlanul szaggat még 800x600-ban is....Ismerem a géped, tudom, hogy nem fut 30 fps-el a Crysis.... Csak tudnám mi a fenéért véditek ennyire a zsivány Crytek-et? :)
    De lényegtelen....A két kép közül , ha nem tudnám melyik melyik, akkor is ,szemre a Far Cry képet tartanám géigényesebbnek, de lagalább ugyanolyannak .......Senki nem beszél a szépségről, az szubjektiv, nekem is jobban bejön a Crysis színvilága, de ugye a hw-m nem tudja melyik a "szebb" :)
    A sok gyereken meg jót röhögök ,aki a dehogynem szebb, sokkal szebb hsz-eket írja ....:)))))
    Ha lesz demo , veszema fáradságot és én futtatom low-ban, és én rakok mellé FC képeket, fps-el....

Na off, vége, van már demo? :))))

• Nagy01
    Jajj nemá..lesz kb 5variáció azt a pro betanulja és máris előnyben lesz ennyi...bár a crysis soha sem lesz egy multi game-_-
  • kovecses
    Sok hülyeség semmiért. A Far Cry a büdös életben nem lesz szebb mint a Crysis. Most a crysis beta-t próbáljátoka farcray véglegessel összahasonlitani nevetségesek vagytok. Irnátok azt hogy nincs pénzetek erős gépre és hogy szemétség hgy arra megy ki a játék mindig hogy minél többet költs gépre. De nem ezt irjátok, szánalmasan próbáljátok bizonygatni hogy egy 2 éves fejlesztés jobb mint az idei. Ne nevettessétek ki magatokat. Inkább maradjatok csendben. Crysis sokkal jobb és szebb!
  • GazCamp3r
    Most olvastam el pár dolgot a crysis.hu-n és elég kemény dolgok lesznek. Arrol pl most hallottam először, hogy az Alien-SIte-ok random szerüen fognak létrejönni mindig máshol. Ez ha igaz, rohadt jó dolgot jelent. Nem lesz bevett kemper taktika, és ha pl haverokkal toljátok, akkor nem az lesz a király, aki kivülröl tudja az egész mapot, hanem aki gyorsan tud alkalmazkodni... gyáááá :D
  • GazCamp3r
    Nem ultra high gép ez :/ kb mindenből szar példányt fogtam ki :D tuning ügyileg... amugy meg egy álló kép alapján minek mondja vki h jobb a FC... teljesen müanyag az egész. Ha megnézel full beállításon egy karaktert az sztem olyan viasz bűbú, hogy az már lol :D amugy mindkét játék a maga idejében csoda volt, a FC is, és a crysis is az lesz.... én is reménykedem, h jobb gépigénye lesz majd a demonak, vagy a teljesnek, mert azé költöttem minden lóvét a gépre, h ez a játék menjen maxon. :D detélleg xD
  •  Evil
    Hagyjad már itt nem aról van szó hogy egy ultra high gépen hogy megy a játék.. Hanem azon hogy egy gyenge karin Fc megy ultra high on a crysis meg lowon és még akoris akad.. És akor már sok helyen az ember látja hogy Fc szebb persze nem mindenütt.. És pl nálam x800gto n 800x600 ban szaggat a beta (persze demo lehet nem elvállik holnap) viszont fc meg megy 1280x1024 ben maxon megy akadás nélkül...
  • tiburon26
    pár képet médium beállitáson megneznék hogy tudjam kb. mire számithatok
  • GazCamp3r
    ezek szerint nem jött össze, akkor simán linkelem