CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elkerülte a figyelmed a fenti dátum? <#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Hi. Ma jön a demo?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Nem is kell, hogy meggyõzzelek, a tények azok tények. Amit te említesz az teljesen más történet: a haverod gépén futhattak a háttérben programok (esetleg kártevõk, csevegõprogram, stb.)amik visszafogták a játékot és/vagy a sávszélt is. Ezeken kívül még jópár akadályozó dolog eszembe jut amit valóban nem érdemes ebben a topikban kitárgyalnunk.

Részemrõl is lezárva.

DarkSector
Figyuzz én is ezt hittem sokáig!
Havernak a netkapcsolata fix 1megás, ami 128kb/s letöltés és 12kb/s feltöltés-t jelent...
Az õ konfigjával minimumon 150-200ping volt....
És ezután elröpültem a gépházammal a haverhoz és átdugtam egy az egyben a lan kábelt a gépébõl az enyémbe, tehát a net ugyanaz volt....
És nálam full max minden volt 20-as ping.....

Én most nem vitát akarok nyitni, de láttam amit láttam, és ennek az ellenkezõjérõl nehéz lesz meggyõznöd.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
És van még egy nagyon fontos dolog!!
Ha minden megfelelõ a gépen és a neteden, akkor még mindig ott vannak a többiek!!!
Ha egy szerveren akárcsak 1 embernek is gáz van a netkapcsával, vagy a gépével...akkor az kihat minden egyes olyan másik résztvevõ pingjére, akinek esetleg amúgy jobb és kevessebb lenne.....
Kivéve 1 embert, aki a szervert készítí és tárolja a gépén...annak soha nem fogja a többi tag befolyásolni a pingjét.....

Vagyis ha van 3 ember X, Y és Z és mi vagyunk az X-ek kemény konfiggal és kemény fel és letöltéssel (mondjuk 40-es pingel nyomjuk)....és a Z csinálja a szervert ugyanilyen adottságokkal (neki is 40 a ping), akkor Ha az Y tagnag bepingel a cuccosa (mondjuk 120ping-re felugrik), akkor Z-nek változatlan marad (vagyis 40ping) és a mi ping-ünk meg felszökik...sokszor a kár okozóét is elérheti (azaz nekünk 100-120ping lesz)....vagyis az Y tag ping értékét....

Remélem mindenkinek érthetõ....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hiszen ugyanezt mondtam én is! Mindössze kiegészítettem azzal, hogy a lag nem egyezik meg az alacsony fps-sel, két külön fogalom.

DarkSector
Azért, mert ha van sok sok fps-ed, akkor annál gyorsabban reagál a gép arra amit véghez szeretnél vinni a játékban!
Próbálj egy játékkal játszani 15fps-el utána meg 30-al és akkor megérted...

DarkSector
Te kevered!
Mert kb ha nincs rendben a netkapcsolatod, akkor felszökik a pinged 300-600-ra vagy akár 999-re!!!
Ha viszont jó a netkapcsolat, és a le és feltöltésed teléjessen szabad, akkor már csak a gép teljesítménye végett lehet nagy a ping....
Vagyis ha a pinged csak kicsit megy fel 100-200-ra, akkor gépteljesítményen kell javítanod....
Kisebbrera kell visszaállni a videóbeállításoknál vagy venni jobb alkatrészeket a masinába...!!

Hogy élvezhetõbb legyen a játék.

Roger6
Na akkor most miért kell a sok-sok fps?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

attól hogy másnak low fps-e van te nem fogod azt látni ahogy neki akadozik..

arty
elrohan elõtted vki 25fps-el, akkor az alatt az 1 másdperc alatt 25 fázisban látod.
60 fps esetén 60 fázisban, igy könnyebb lelõni, hiszen pontosabban látod az adott pillanatban a pozicioját! (nem 1 métereknként jelenik meg egy-egy fázis, hanem fél méterenként látod az ellen pozicioját)

Forza.

Hehe, kevered a szezont a fazonnal 😊
A lag az internetkapcsolat problémája (kimaradhatnak mozzanatok a játékban, mintegy idõugrás szerûen megáll a folyamat majd hirtelen már halott vagy 😄), ha kevés az fps akkor pedig csak belassul a játék és gyakran élvezhetetlenné válik, ilyenkor célszerû a grafikai részletességet lejjebb venni. A kettõ együtt már nagyon kellemetlen 😊

nem csak az fps-tõl laggolhat egy játék, hanem a net-tõl is.

asszem azért hogy nem laggoljon (de hogy ez mint jelent, nemtom 😊

Roger6
Biztos láma kérdés, meg midnen, de miért kell 40-60 fps az online játékhoz?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Törölt felhasználó
Milyen jó lett volna, ha ma már lett volna demónk 😞(((
grayfox
Hát, az egy dolog hogy dx9 vagy dx10.. Én speciel leszarom, hogy melyik dx-et használja a játék, de pl ott a bioshock, x360-at megszégyenítõ gyõnyõrû grafikával, részletes texturakkal, eszméletlen effektekkel, 60+fpssel száguld egy dx10-esnek eladott kártyán, DX9 alatt.
a lényeg, hogy szép legyen, és menjen 25fps+-t (single) . Felõlem akár dx 2.0 , vagy krumpli is lehet a neve.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

gduck
OFF: Hát nemtom de SD kártyán kívûl sokkal kisebb adathordozó is létezik már....

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Semmi gond! Ha visszaolvasol találsz pár képet és videókat 😉

magus755
Valoban nem lehet leszedni a txt fájlt,megvallom én nem probáltam leszedni a multit!Akkor sorry ha már két hete kint van,akkor vegyétek ugy hogy nem szoltam,és majd máskor visszaolvasok legalább!Ezer bocsi!!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Magiszter
Észrevételek:

1.) a txt-t nem lehet leszedni mert ~censured~ -es.
2.) Az elsõ fájl nem rar hanem exe (part01.exe hmm...)

Ha valaki letöltötte és mûködik akkor csak szóljon addig én ezt is csak kamunak tekintem.

gduck
Szia! Már két hete 😊 Pár oldalt visszaolvashatnál... Akkor talán megtudod azt is hogyan lehet eleindítani <#falbav><#taps>

magus755
A link rapidshare-s!!!!!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Ability
Enyém lesz a 10k!!44négy^^
DarkSector
Ez sem pite azé...
1g adat 20évvel ezelõtt és most...<#vigyor3>

DarkSector
Hmmm?

ték, sry jani 😄

http://thenamelessphoto.com/

take lesz mingyá 😄

DarkSector
Egy sorba írd a betüket...

de ez most

huá!

DarkSector
Persze hogy értsed, hogy mié mondtam...<#vigyor3>

scorpeeon
jólvan, tökmind1 😊 #7991-az utolsó mondatot viszont utólag tetted hozzá, ne is tagadd. 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

DarkSector
Csak poéból irtam...
Már vagy ezerszer írták hogy crack meg törés....hátt ezé....

scorpeeon
Ha komolyan mondod: akkor most már tudod
ha nem, akkor nem értem, hogy hogy hívhatod ropinak azt aminek köze nincs hozzá.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

DarkSector
Jé nem mondod?
Én még ezt se tudtam...<#wow3>
Szerinted mi történik a ropival ha kibontod a zacsit és ráharapsz?
<#vigyor3>

scorpeeon
Elõbb talán meg kellene várni, amíg megjelenik. Amúgy a crack érdekesmódon nem ropit jelent, hanem repedést/törést. Illetve az egyik kábítószert szokták így hívni.

DarkSector
Olyan mint a crack

Banano
ropi = olyan mint a csipsz?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

DarkSector
Nincs még ropi a crysishoz?

Smithwarden
A korulbelulit, atlagot irtam.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

VRSDM
ez a dx-9/10 vita majd akkor zárul le, ha kijönnek a valós (DX.10.1-es) játékok (és hozzá persze a hardware-ek nyehee megint pénzt húznak ki a zseb(ünk)bõl..., akkor remélhetõleg igaz lesz az elõre ígért gyorsaság, addig a 10.0 csak lassít. el kell fogadni... -_- és várni. nincs mese !

u dont have to listen anybody else but me

gduck
Hát ez az ! Akkor nem 25-55, hanem 14-55 😛

Gabormester szavai:
"Azert ne tessek leirni a dx10 et nemveletlen van uj architektura eddig 2x8 vertex es 2x36 pixel shader es 2x12 texturazo mix 8800okon 128 streamproci 32texturacimzo 64 texturaszuro uj technologia miatt 128 proci azon tud dolgozni amin epp kell ergo gyorsabban vegzi el az adott feladatot ergo johetnek a durvabb texturak moddelek tomegszamban nemlesz gond dx10 alatt kaptunk szelesebb memoriavezerlot es joval tobb memoriat aki nem hiszi lehet majd tesztelni ^^

Banano
nem

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

CRYSIS demoban lesz multi?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Banano
Oh nyertem. xD.

VRSDM
sõt a régebbi játékokat ha nem pecsceled fel, (Vagy a patch sem javítja) szóval, a kétmagos procik dupla számítása miatt is 2x olyan gyors néhány játékom (gta-k, cs, painkiller stb.)

u dont have to listen anybody else but me

és hol lehet leszedni? XD