CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
EZ HIVATALOS INFO!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

KILLER2
Lehet, hogy a teljes játékban nem is lesznek fák? xD

Töltsük le az internetet!

DarkSector
Azt is mondták sokan, hogy kapunk szep25.ére demo-t...
Na ennyit errõl...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ez hülyeség...
Még ki sem jött a játék, de sokan már elõre tudják, hogy mi lesz a full verzióban meg mi nem...
Na nemár hogy bedõlj ennek...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SpiritFire
ennyire gépigényes a fafizika? <#conf>

Voltam nyitás után!

c0llect0r
Mert szét szaggatná/laggolná magát a gép.

SpiritFire
de ha DX9 SP-ben lesz, akkor a multiba miért nem fér be a favágás?

Voltam nyitás után!

VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

c0llect0r
Csõõõõõõõõõ........ (lLlolLl)

Banano
jónapot ? lol?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Daffi 01
hellosztok

Banano
Hey Jancsika jancsika...mért nem nõté nagyobbra dunárú fú a szé xDDD...

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

magus755
Szeva olvastam a problémádat és a sogoromnak volt ilyen gondja,de neki megoldodot ugy hogy a proci hütöt kellet kitakaritani mert tök poros volt,mire idáig eljutottunk cserélt benne mindent,vinnyo,ram...stb!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

gduck
Hopp ezt valóban kihagytam 😊 szarjancsi: milyen táp van a gépben?

Banano
vagy táp ... nállam újraindult a gép és néha kékhalállal távozott amikor még egy 650! W-os Q-tech tápom volt..kicseréltem egy Chieftec 400-asra és jó lett xD.

gduck
Csak játéknál fagy? Ha igen, akkor VGA. Ha nem, akkor MEMÓRIA 😞(

VRSDM
nekem ugyan ez van, bár csak 3d-s alkalmazásoknál fagy ki. szétesnek a vertexek aztán magától újraindul, alapjáraton megy 85fokot a 7300CE-m, 95foknál már tilt... az enyém passzív.

c0llect0r
passzív vagy aktív a videokari hûtésed?

c0llect0r
de nem mondom 100%-ra

lac coo
Szerintem túlmelegszik a videokártya .Rakjál rá normális hûtést mert így hamar leég és arra nincs gari 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

szarjancsi
jaja lehet

AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )

szarjancsi
?

AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )

c0llect0r
Talán a videokariban ment szét valami.Ha olyan helyen vetted ,kérdés nélkül ki kellene cserélniük.(persze csak ha tényleg ez a problem.)

Riddick21
"csõsztök !"
eldõltem<#nyes><#worship>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

szarjancsi
csõsztök ! tököm kivan géppel mert amikor jáccani akarok valamivel pl:airborne elindul megy kb 8 másodpercig megakad a kép a hang és semmit nem lehet csinálni ujra kell inditanom. Elinditom half life 1 et megy 2 percigbejön kék hibaképernyõ ennyi. A videó kari az tuti jó tök új geforce 8600 GT, a ramok le voltak ellnõrizve azok is jók. Mivel lehet a gond ??? (néha ha videot nézek is lefagy ) plz irjatok !

gduck
Hardver igényrõl csak annyit, hogy van a bétában két fájl ami valószínûleg az automatikus hardver "detektálást" segítheti. Ebben az nvidia kártyák 7800GTX-ig "1", 7900GS-8600GTS "2", 8800GTS "3" és 8800GTX-ULTRA "4" számot kapják... Ez vmit csak elmond a hardver igényrõl... Sztem sajnos semmi jót 😞((

lac coo
Na akkor mutass nekem kettõt akár 😊))))))))Pontosan tudom milyen és mekkora texturák vannak eben a játékdemoban. Valamennyi tapasztalatom van a dologban , he nem is olyan sok mint amennyit szeretnék 😊)))
De valóban ott vannak a játékban az alacsonyabb minõségû cuccok, azok a mipmapok, nézd meg mégegyszer a képet amit beraktam .....De ezeket a full , és egyetlen texturából "számolja" ki, amik itt nem is olyan nagyok ....Nem rondák, de ennél már régebben szebbeket szokás használni . Csak itt elment a számítási kapacitás valami másra 😊)))

OFF END .

Banano
Értem...mert azért jó lenne fát vágni xD

grayfox
azért mert nincs ilyen könyvtár, hogy textures/low, /medium azért még ott vannak, hidd el 😊
de tetszik, hogy 0 modellezési / játékfejlesztõi tapasztalattal ilyen magabiztosan osztod az észt 😊
gg

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

gduck
A béta fúromon volt, állítólag hivatalos forrásból 😊 Én nem nagyon hiszem, de hátha 😉

lac coo
De ha nem lennél ekkora láma a dologhoz, akkor végig gondoltad volna, hogy ebben a demoban is legalább 4-5 féle-fajta texturának kellene lenni a különbözõ beállításokhoz 😊)))Vary Low, Low, Medium stb ....

<#taps><#taps><#taps><#taps>

Banano
Komoly?+?+ 😄 hol ovlastad ezt ?😄

gduck
Este megnézem neked 😉

UI: Állítólag hétfõn lesz újabb kliens, ráadásul DX10 vezió és + MP pálya 😊 Kiváncsi leszek rá 😊))

lac coo
Egyébként már kérdeztem, de senki nem írta be, hogy mennyi videoramot használ a játék a "ful" high-on, ami elérhetõ a demoban?

lac coo
Jó, akkor mutass nekem egy játékot amiben minden minõséghez külön texturák vannak !?
De nincs itt 4000X4000 (az amúgy sem szabványos méret, sõt asszem csak 2048-ig növelhetõ), itt a legnagyobb is 512X512 ....És ez nem plussz számítás, a dds létrehozásakor autómatikusan láétrejönnek a mipmapok tehát nem kell a játéknak külön kiszámolnia !

Photosop kép ....

<#lama><#lama><#lama>

SLICK
Na recommendeden is megnéztem, ott már azért kell a VGA-nak 512 Ram :c

grayfox
ez így van. nagyfelbontású texturak sok helyet foglalnak. Ezért is kell nagyobb video ram "hozzájuk".

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grayfox
most irdatlan nagy baromságot mondtál 😊
low, medium, high texturakon belül mipmapol 😄 nem a 4000x4000-es texturakat butitja.. gondold már el mennyi plusz számítás lenne az...

gduck
Az a hivatalos álláspont, hogy a bétában "lebutított" textúrák vannak (állítólag túl nagy lett volna a béta mérete). Persze lehet hogy ez tök hülyeség, ehhez sajnos én nem értek 😉

lac coo
Bakker 😊)))) SOHA NINCS (!) többféle textura egy játékban, mindig csak a legnagyobb felbontású-méretû kerül bele és azt "butitja" a játék ha lejjebb veszed a részletességet illetve ha távlodsz az ojektumtól !!!!
Ez már ilyen marad ha elfogadjátok ha nem !!! Max az lehetséges még (bár teljességgel kizárható) , hogy atexturákat szándékosan lejjebb csökkentették (pl.: 1024-rõl 512-re) , de ha ez így van , tekintve hogy a a kétszer akkora méretû dds NEM kétszer akkora file méretû (hanem több), még szarabbúl fut a játék, de ez amúgy sem valószínû , hogy megcsinálták volna , minek ..?

Kép,valami ilyesmi ....

SLICK
Sztem itt sem lesz gond 😊 Bár winyómat még rendbe kell rakni 😛

szarjancsi
csõ all ! Kinek van itt geforce 8600 GT je? Mennyire viszi jól dx10 et ? plz az irjon !<#buck>

gduck
Hát ez nem sokat ér, de pár dolog valóban jöbban néz ki tõle. A beállításokban VERY HIGH szerepel (ami amúgy nem kiválasztható), de hiába mert azok a textúrák amik kellenének hozzá nincsenek benne a bétában! Szal ki lelehet próbálni, bár nekem amikor próbáltam nem hozott semmi sebességnövekedést.

"favágás": a bétában le van tiltva, mert csak DX9 multiplayer mód van benne! A végleges játéknál is így lesz, de egyedül DX9 MP módban! Tehát DX9 SP és DX10SP,MP módban lesz rá lehetõség 😉

SP-ben minden van DX9 alatt is. Hát a GDF-es videóban is DX9 alatt játszottak, abban az 1 órás in-game bemutatóban.
woy
nem úgy van hogy MP-nél nincs környezetrombolás dx9 alatt,de SP-ben már van ? mert ha SP-ben nem lehet majd szétlöni a környezetet,akkor az úgy egy nagy nulla.<#fejvakaras>

Shep
Persze, hogy az már a Delta Force-ban is el lehetett lõni a pálmafát a Red Faction-t már meg sem említem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

VRSDM
környezetrombolás nincs dx9alatt (marketing)
ez nem fórum hanem topic/téma
30-40fps-t mondok a bétára neked...

és nem játszottam a multi demoval.

Én még nem írtam asszem ebbe a fórumba, de a gépemen hogy fog menni?
Azok válaszát várom, akik már játszottak a multi demóval.
Fõleg a videobeli "környezet szétlövése", érdekelne, menni fog dx9 alatt?
reaper4
nem fura. szar...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

SD456
Hy all!

Fura ez az analizáló mert nekem azt írja, hogy nem támogatott a videókártyám és ezért Fail a recommended-ben<#confused><#idiota> Feltételezem ez nemigaz...

Bye all!

PS3 ID: SDani456