CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
<#hehe>melyik?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

lac coo
Ismerõs duma, honnan van ? 😄DDDDDDDDDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

koschwarz
minden tiszteletem, meg az idióta hülyegyerekek hsz-eit valóban ki kell törölni, de éppen azt próbáltam(tunk) megmagyarázni, hogy attól pörög a topik, ha vita (nem veszekedés) van. senkit nem fog érdekelni a 10.000-dik "mijértfehér a textúra" jellegû hsz-ek.

ezt a bf2 topikban csak úgy hívjuk: hogy kõ sniperfegyverrel zúmolni?-kérdés<#hehe>

mi nem kézenfekvõbb, hogy esetleg egyesek a farcry-hoz hasonlítják. majd ha lesz fc2 akkor a crysis-hoz fogják hasonlítani a farcry2 topikban.

JAG1
Neem? Affene, miért csak most szólsz?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Peetboy
Szegény Lac Coo, nem kell kivonulni a közéletbõl, van más itt az országban akinek ki kéne vonulnia.<#vigyor3>

Ability miért törölted a La Coo hoszú hozzászólását?? Hiszen abban jól leirta tömören egybe fogalmazva mit gondol errõl a játékról.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

ez NEM a bf2 topic

http://thenamelessphoto.com/

JAG1
Wáóóóó...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Zsoltika 007
Ne foglalkozz velük én is voltam házigazda sok helyen. Mindenhol van 1-2 fogyatékos. Akinek nem inge..

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

JAG1
Ezt mondtam 500hszel ezelõtt...

Ability
Miért? Mert senki sem kíváncsi erre a vitára, és én le is állítom? Mi legyen a kötelességem, ha nem ez?
JAG1
Itt villámbeszélgetés megy majd, addig kell gyorsan válaszolni, amíg nem törlik. :-)

koschwarz
b+, de szánalmas vagy öcsém.<#szomoru2><#ticking>

te láttad már?

Beast Machine
hájphájphájp 😊)

...vágod?

Ability
Hát itt nem lesz nagy balhé, amíg itt vagyok. Ha tudsz majd személyeskedés nélkül hozzászólást írni, akkor még akár folytathatjátok is tovább, de úgy látom most sem sikerült. :/ Vagy menjetek a SPAM topicba. Egyébként hihetetlen vagy, itt játszod a sértett kisgyereket. Elõször azért, mert törlöm a trágár megjegyzésed, most meg azért, mert le akarom állítani a vitát...

ui.: egyébként is tele van a tököm ezzel a vitával. Nem csak a személyeskedésrõl van itt szó. Sokak nem kíváncsiak rá. Te sem, le is írtad. Hát akkor örülnöd kéne, hogy mostantól Lac-coo-nak sincs megengedve, hogy folytassa.
rekettyes
ilyen erõvel az 1 -es kivételével minden hozzászólást ki lehetne picsázni olyan szarok<#vigyor>

Amugyis kell a dráma az embereknek, különben nem lenne annyi "brazil" sorozat 😊

JAG1

És ez az? :-)

koschwarz
BANNER! SPAM TOPIC! teeeee....<#mf1><#mf2>

JAG1
Tisztelettel kérdezném az öreg, sokat megélt, bölcs és nagy házigazda Urat, hogy melyik topikban maradnak meg azok a hozzászólások, amik flémet szítanak? Függetlenül az igazságtól?

koschwarz
szerintem ne<#wink>

koschwarz
hát mihez hasonlítsuk, ha nem a farcry-hoz?<#hehe>

de végülis lehet topicozni:

1. kinek milyen gépén milyen beállításokkal hány fps-sel fut
2. account kérés
3. fehér textúra

<#miaz>

hasznos témák ezek is, de így nem fogjátok utolérni a bf2 topicot<#hehe>

"flém" a lelke minden topicnak<#eplus2>

lac coo
Hát ha az jót tesz atopiknak, szívesen kivonulok a közéletbõl 😊))))
Nem gond .

nem lehet megunni ^^

Ability
Nem mintha Lac-coo véleményét osztanám, de azt tényleg nem mondta, hogy a FarCry szebb. Csak azt, hogy fel lehet tuningolni, és akkor hasonló lenne. Ezt értsétek már meg. Azzal sem értek egyet, hogy szerintetetek Lac-coo nem hagyja abba. Egyszer elmondott egy véleményt, és mindenki, mintha sértésnek vette volna, egybõl rátámadt. Jelenleg is pont a támadások miatt nem maradt annyiban a téma. Úgyhogy legalább annyira benne vagytok. Persze Lac-coo is próbál titeket meggyõzni, ezt nem vitatom. A másik, hogy kikophatna innen a sok kisgyerek. Nem kellenek az olyan kommentek, hogy "csinálj jobbat". Ezt nem gondolhatjátok komolyan. Itt legalább van, aki próbálja alátámasztani a véleményét érvekkel, Ti meg csak dobálóztok, és közben fel sem fogjátok, hogy mit akar mondani a másik.

Ezzel pedig zárjuk is le a vitát. Ha nem nyugodtok le, akkor törlök, mindkét oldalról. Mielõtt kikiáltanátok, hogy én Lac-coo mellett állok, közlöm: az õ kommentjét is törlöm majd. Inkább ne is legyen ez téma, mert értelmesen vitázni, emberek módjára nem tudtok...
grebber
"Kaméleon" movie

Saját videom ahogy a srác nem vett észre vagy nem akart észrevenni 😄

Next PC upgrade: 2022

NeoMaN
egy szavaddal sem értek egyet

movie maker x-()
virtualdub?

grebber
Valaki tudna mondani könnyen kezelhetõ videószerkesztõ programot amivel kilehet vágni xy percet egy videóból??
Mert akkor tennék be videót ahol a gyereket sembõl közelitem meg kaméleon modba és nem lát rálövök és elkezd szaladni 😄

Next PC upgrade: 2022

Bokafix2
"Fogja már fel mindenki, hogy amit a képeken, meg videókon lát, azt majd singlebe...és DX10 mellett fogja csak látni....."

Jahh, remélem. És bízok abban, hogy mikor a jónép már a single-t tolja, nem fogják ilyen meg olyan csúnyácska, multiból vett képecskék rondítani ezt a szép topikot.

De még kb. 40 napig ezeket kell bámulni. Addig is az ernõ legyen veletek. <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

koschwarz
a kiskanalat már elõkészítetted?<#hehe>

Knox
corustillus pireneus: fényrecsillogófa

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

1kor lesz víz 😞

Dante73
Ma, mindent divat fikázni, ami új...
Ott a Vista. Csak röhögök, egyes haverokon, akik Sohase teszem fel, meg minek ez a csili-vili, meg szar, ujabb Ms lehúzás, stb véleményen voltak...
Nemegy, már váltott rá azóta, és hallanátok a mostani véleményeket.... -Õõõõ, hát igen, nem rossz, bár sok memót eszik, hát igen, stabilabb, testreszabhatób, stb, stb....
Meg kellene érteni végre, hogy MINDENNEK ÁRA van! Szeretnél dx10 es játékkal játszani? - Új gép, uj oprendszer. Ki akarod próbálni a a Halo 3-at? - XBOX360...
Hogy megéri-e dx10-re váltani, vagy tényleg marketingfogás, nem tudni, egyenlõre. Ennek a játéknak pont ez a lényege, (a nyilvánvalón kívül) Kiderül, parasztvakítás, vagy nem.
Nálam eljött a gépcsere ideje, így cseréltem. Az, hogy dx10-esre, már nem került sokkal többe, mintha dx9-nél maradtam volna. Arról ne is beszéljünk, hogy ez a kártya, másként mûködik, mint a 9-es, és ezért kelett hozzá másmilyen dx.
Aki most azzal jön, hogy minden megoldható lenne dx9 alatt is üzenem, nézze meg a stalker-t! Minden benne van, amit a dx9 tud, illetve sokminden. A legjobb dx9-es kártyán is akad, ha minden maxon van... Ergó - nem létezik elég erõs videókártya a dx9 kihajtásához. Így bizony, váltani kell! Tehát a dx9 alatti "szuperefektek" mindössze elmélet marad, gyakorlatilag nem jön össze....
Hogy a Far-Cry szebb... Minden bizonnyal szebb, részletesebb, gyorsabb, stb, stb... Arról felejtkezik el a srác, hogy 1, Ezzel a véleményével, ha nincs is egyedül, azért igencsak kisebbségben van, 2, Mára már egy kiforrott technikát használ a játék, míg a Crysis, egy új technikát használó játék, ami vissza van butitva az elözõ technikai szinvonalra, HOgy ismét egy hasonlattal éljek;
Megelõzött egy forma 1-es autót a fordjával. Csak az a baj, hogy a boxutcában, ahol ugye, a sebességkorlátozás be van kapcsolva az F1-es gépen...
De azért gratulálunk, nagy teljesítmény!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

koschwarz
szerintem ott voltunk,

hát jó, úgy látszik lac coonak a farcry a grafika alfája és az omegája és mindent ahhoz hasonlít.

egyébként én is elismerem hogy a farcry még mai szemmel is simán megállja a helyét.

látod, báttyó már ott volt mögöttem :o láttam a képét a monitorba :o

JAG1
Barnus, büdösen még kidobó lehetsz....

régen ment a bf2 topikban hogy hú a farcry jobban néz ki(ott volt lac coo is 😄), napokig ment a flém, de akkor ti még nem voltatok abban a topikban 😄

koschwarz
<#hehe><#eljen>

koschwarz
volt olyan hogy fc vs bf2? mikor? crysis vs bf bc? milyen alapon? <#fejvakaras>

ne is menjél suliba, még a végén tanult leszel és nélkülöznünk kell szimpatikus stílusodat<#mf1>

JAG1
Nem sokáig, szólok a bátyádnak, hogy verjen nyakon....

áhh. nincs víz, büddös vagyok 😄 nem megyek suliba, és itt foglak boldogítani titeket 😄

volt olyan hogy farcry vs bf2
gondolom lesz crysis vs bf bc

JAG1
Aztán vörös szemekkel kel fel a Crysis elõl hajnalba a csávó, le merem fogadni. :-)

koschwarz
azért maraggyunk annyiban, hogy FC-ra azt mondani hogy szebb mint a crysis, fasság<#nezze>

JAG1
Sokszor megtetted, köszönjük, elég lesz.

Lépj tovább a COD4 topikba, oda is copy-zd be a hszeidet, csak ne felejtsd el a CD2-re kicserélni az FC-t.

Zsoltika 007
Nem. Lehet rosszat is de ne azon lovagoljunk már!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

JAG1
Ja, hogy csak úgy bele a vakvilágba?

"Mitiscsináljak' ma? Hmmm...nincs ötletem, ezért beleokoskodok egy topikba...lássuk csak....
Crysis...ez jólesz..."

Gondolom így ment.
Kérdeztem, ha nem vetted volna észre. Értetlenül nézem, hogy pár jóember osztja az észt egy olyan játék topikjában, ahol a srácok nagy részét nem érdekli, hogy mitõl és hogyan megy egy ilyen gém, hanem élvezi, tetszik neki és játszik vele. A többit leszarja...

lac coo
Ja...Értem... Vagy jót vagy semmit 😄DDDDDD