CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
igaz, hogy én az ilyen sci-fis dolgokat annyira nem kedvelem, bár a halflife-okat végig bírtam játszani 😊
"imádlak afrika..."
Aztán már jönnek a gyerekdumák : csinál jobbat 😊)))))
És nem vagyok csoró, pusztán akkor fejlesztek mikor valóban szükségem van rá, de ez asszem amúgy is magánügy 😊)))) Inkább legyek csoró , mint balek aki emiatt költi a pénzét .....
Füvet beállítani árnyékfogadónak nagy okosság a crytek részérõl 😊)))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De mikor már 2x futok bele abba az összehasonlításba nekem is feljön az "ez hülye!" gondolat. Ne csodálkozz ha letámadnak mert itt kampányolsz ezerrel...
Írd le! Mindenkinek megvan a maga véleménye amit tiszteletben tartunk de ne itt kampányolj fõleg ne a játék ellen a saját topikjában. És fõleg ne többször!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
alig két hónapja fejeztem be a farcry-t megint, és egy mai konfigon tényleg gyönyörû. 7600gt, athlon 3000+, 2 G ram konfigomon minden high-on, 1280*1024-ben (ennyit bír a monitorom) sima 50 fps külsõ tereken is.
de ha összehasonlítom azokkal a videókkal meg képekkel, amit láttam a crysisból, a FC grafikája még így is inkább rajzfilm hatásúnak tûnik. azért a crysis eléggé közelít az élethûhöz. azért meglátszik az a több év különbség a 2 játék között.
meg azt sem kellene elfelejteni hogy a FC idejében is egy csúcskonfig kellett a max grafikához.
Semmi célom nincs vele, csak valamit leírok, képekkel , érvekkel, aztán jön rá 100 hsz, hogy hülye vagyok 😊))))) Értelmesen leírom azt amit leakarom, nehogymár a magadfajta keménygyerekek vonjanak kérdõre miért is teszem ezt !!!
Célom nincs vele, elég hülye kérdés ..Mi lenne a célom ??? 😊))
Talán csak a világbéke 😊)))))
Mellesleg lehetne annyi gerinc benned, hogy nem az alregeddel szólsz be...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Mi a cél? Áruld már el mi jár a fejedben, mikor ezeket leírod, magyarázod?
ETQW megbízott embere vagy, hogy bomlasszad a Crysis fanok táborát?
Az meg, hogy PS-ben rá tudsz rakni ezer szûrõt egy képre olyan nagy dolog?
Ha ekkora menõ vagy, miért nem csinálsz egy ilyen fos Crysis gémet?
Egyébként ez a Crysis egyik fõ marketing fegyvere .....A collosion, ami már FC-ben is bekacsolható szinta minden objectre ... Levelekre is , igen 😉
Video ...
De ez a demo ali gszebb a FC-nél, nem is szebb csak talán másabb a hangulata.....Semmi de semmi nincs benne ami indokolná a nagy gépigényt,,, Lovagoljatok csak azon, hogy ez beta, de a fulloshoz még durvább efektek sokka-sokkal több objektum jön, tehát annak arányosan még magasabb lesz a gépigénye ! 😊)))
A kép amit meg beraktak nem eredeti FC hanem modosított... Ráadásul alig modosított és megy 150 FPS-el egy gagyi gépen is ! Ehez képest Crysis egy szégyen !
Az jó hogy elismered, hogy ez agyonbutiott, de akkor gondolon az agyon csicsázott meg gyorsabb lesz ?!
A FarCry elõször is semmiképpen sem szebb a Crysis-nél!!!
Másodszor pedig ez egy agyonbutított multinak a bétája!!!!!!
ISTENEM...
Fogja már fel mindenki, hogy amit a képeken, meg videókon lát, azt majd singlebe...és DX10 mellett fogja csak látni.....
Ekkora értetlenséget...
Meg láttam azt az agyontupírozott FarCry képet.....
Te szent isten ekkora betetetést..
Nekem fennt van a gépemen, és közel nem így néz ki...1.4-es pachel sem....
Az eredeti FarCry 1.4-es pach-el még a durva configokon is messze elmarad látvány terén a Crysistól...
És aki nem érti meg, hogy milyen Animációra gondoltam különbségképpen a Fegyverek és a környezet részérõl...az nyissa ki a szemét, vagy kapcsolja be a monitort is.....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Következtetés: Mivel a singliben nincs netkód (szép is volna) ezért az maximum egy kis röcögéssel de menni fog egy mostani középkategóriás gépen is high beállításokkal. Úgy tudom hogy a very high-hoz alapból dx10-en kell futattni.
Mert én megnéztem az Options beállitást de ott nem volt ilyen csakis Low Medium és High beálitás !!
Közben rájöttem h a driverben belõtt 8xaf okozta a galibát, de mostmár féligmeddig rendben van minden (ha lövök akkor még néha érdekes dolgokat mûvel a game mondjuk 😄)
Naszóval elõször felnyomtam mindent maxra, kíváncsiságból. A textúrák szép sárgák lettek 😄
Aztán meglesetem így:
Az eredmények pedig:
Napersze azt is tegyük hozzá hogy hót egydül voltam a mapon, de eze akkor is meglepõdtem. Nagy "dzumbuj" közepette is max 30-ig megy le az fps. ...és igazából a mósön blur miatt nem is zavaró.
De lehet majd a teljes verzióban jobban fog kinézni, vagy esetleg csak DX10-ben.
Minden esetre ez nem az én gépemhez való. Valami újitást ,talán 7600 GT-t veszek bele, az talán valamit segit. De az is igaz,hogy sok emberes serveren valóban kevesebb az FPS, fõleg harcban.
Majd a Demó bebizonyitja,hogy jobban tud futni ez a játék bármilyen gépen. Csak most a neten más játékosok miatt (ping) nagyon lelassitja a játékmenetet, hisz mi sem bizonyitja jobban mint az amikor harcban meg is áll a kép nálam . <#hehe>#hehe>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Ez hajj, de széép.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
kaméleon módban(én már csak így hívom) vagy és megálsz egyhelyben akkor nem nagyon vesznek észre. melettem legalábbis többször is lementek az ellenségek 😄
kár h nincs más pálya vagy multi mod benne. :/
Szvsz jo rohangálást de nemhiszem hogy beválna 😄

Most visszavettem a Cpu órajelet eredetire,most kipróbálom jó-e.
Next PC upgrade: 2022
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Jót toltam most igaz csak 4 killem volt de kegyetlen sokat foglaltam.Ez a láthatatlanság elég jó bár párszor észrevettek igy is.
OFF:
Most meghúztam a procimat 3200+ra 200 FSB-vel. Azt olvastam a memória Mhz-eket vissza kell venni??
2db 400 Mhz-es van bent, + 1 db 333 Mhz-es.
Ez igy jó szerintetek?
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
1024*768 minden medium 19-60 fps igaz az utobbi csak belsõ terekben 😄 De játszahtó volt simán.
Fasza volt ott osontam "láthatatlanul" a csóka meg 1 helyben állt pont amikor õ is láthatatlan lett volna lezuztam arcát 😄
Nagyon jó lesz ez multiban.
Hány béta lesz még?
[email protected]
mire hazaértem kulcs már nemvolt 😞
THX
itt az nvidia driver
#9699 az ilyen kommenteket tartsd meg magadnak. nemmindenki ert a szamitogepekhez ugy mint te 😊
u dont have to listen anybody else but me
ezt az üzenetet kaptam:
Nem lehet aktiválni egy szükséges biztonsági modult.
Ez a program nem hajtható végre (5023).
Ez mi? Tudja valaki?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu