CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
csak ha FP-en húzzák még estig vagy holnapig, akkor mi értelme a fizetõs dolognak?
Még az 1 nap különbség is röhelyes volt...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tehát inkább szombaton érdemes tölteni mer akko már fönt lesz biztos 100 helyen!
Csak azé vacillálok mer otthon nincs netem és hát nem tudom éjjel nappal tölteni...
Köszi!
BattleTag: zydar#2910
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Crysis tele van növényekkel, Far Cry meg olyan, hogy néha néha le van kúrva 1-1 bokor és fa.
Ezért kell a Crysishez erõs gép, mert az tele van növénnyel, és minden mozog!
szerintem estére már fent lesz mindenhol!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Vagy esetleg hamarabb is elterjedhet?
Csak azé kérdezek lámákat mert ez lesz az elsõ demó (az idei özönbõl) amit megjelenéskor akarok letölteni, de még nincs tapasztalatom ezen a téren! Bocsi
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Viszont máshol tuti fenn lesz ingyé is. Ha meg nem, akkor majd torrenten biztos. <#idiota>#idiota>
Vagy ez csak a FilePlaneten van?
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Én nem fogok fizetni soha 1 sz..os demoért.
Ami nálad 30 FPS - a Crysis Lowon, az nekem 15 FPS. Nekem is olyan vga kártyám van ,mint neked. Neked csak a procid erõsebb. Mégis a Far Cry nálam is elmegy Ultra Highon HDR-el 20-30 FPS-el,úgy mint nálad.
A Far Cry képen szépen süt a nap, a felhõs égbolt élethû, a fák zöldek ,a talaj is napsütötte. A Crysisban talán a fák szebben kidolgozottabbak,de a talaj sötét és az égbolt túl egyszerû,felhõket nem is látni.
(Csak nehogyazt mondjátok, mert szép idõ van és azért nincs felhõ. Mert akkor miért árnyékos az egész kép?? <#idiota>#idiota>)
Akkor viszont nem tudom, hogy mi lehet a gond.
Far Cry
Crysis
Ezzel le is lehetne zárni a vitát.
Ezért kell a gépigény.
Amúgy FP-etrõl felnyomhatná valaki majd a Single-t...
Very THX a megmentõnknek.
Next PC upgrade: 2022
így megy és kész. tökömet kell ezen oksokodni. egyik ilyen a másik meg olyan. szarni bele.
wiiiiiii-t se a szuper garfikás játékokért veszik meg rengetegen ugye...
Far Cry (ULTRA) HIGH (HDR on, szintén a saját gépen):
Nekem a Far Cry kép kb. ahhoz hasonlít, mint amikor valami ízlésficamos újgazdag sznob különféle baromságokkal berendezi a lakását. Szóval szép, szép, de mi ez? Ragyognak a színek, mi köze a valósághoz? Crysis meg low-ban is teljesen valósághû. Szerintem bõven szebb még így is.
Ezen kívül a Crysis ment 30+ FPS-t ezekkel a beállításokkal, a Far Cry a hdr miatt meg 20 és 30 között ugrált, szal még lassabb is 😊 Na ennyit errõl.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
a crysis kép pedig LOW, ami a full game low grafot jelenti
ritka kuksi vagy link
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Amúgy egy kérdés. DX-ben is átlátszók a levelek? Thx.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De látom a demoból megint NEM került fel low kép 😊))))))))
Na pá !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A másik ,hogy az én konfigomra való játékokat is tudnának csinálni, ami szép és jól elfut. (Pl.: Dark Messiah, Oblivion - aminek rendkívül szép a grafikája) De direkt nem csinálnak, hanem újabb grafikai újítást tesznek be az új játékokba,amit aztán észre sem veszünk. Aztán le kell venni a grafikát minimumra,mert akad és máris úgy néz ki mint az 5 éves játék.
( ui:Nem mindenki van tele pénzel,hogy 3-400 ezreket költsön új pc-re. Minket csak hülyére akarnak venni a hardware gyártók.)
Ezzel nem mondott hülyeséget. Szebbnek semmiképpen nem szebb Lowon, mint a FC maxon. Mert amilyen a gépigénye az ember elvárná,hogy Lowon is sokkal szebb legyen mint a FC max grafikán.
Viszont azt sajnálom hogy Far Cry vize szebb mint a Crysisé az én gépemen.. Vagyis pontosabban az oceán vize mert ahol a patak folyik ott szép viszont körbe a tengeralatjáronál egy világos kék izé.. Azis igaz hogy még med re se birtam rakni mert akor átment fehér be 😄 Hát igen ez a játék a legujabb gépekre való..
A többiek meg csak nézik a pixeleket 😄
Ja és még egy amikor beta ban mentem sokan ugy lõttek mint az isten.. Azt hitem azért mert idõnként kicsit szaggatok.. De ma megláttam a Crysis Beta hack V3 at az egyik oldalon 😄 Jó tudni hogy már készülnek a Hackerek és élmény lesz a fullos multi 😄 Avagy azért adják ki a bétát hogy már az elsõ napon a játék megjelenésekor mindenki csiteljen 😄 Na majd elvállik 😞
(AMD 2500+ Barton, 1,5GB RAM, MSI 6600GT)
Nahat !
Szinte meglepodtunk ! Hogy lehet ez ? <#buck>#buck>
<#taps>#taps>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
jah és felhivnám a figyelmet az alábbi far cry képre (sunrays)

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU