CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Gondolom mindenhonnan..
Fileplanet, Gamestar, gamersHell, PCDome...stb...stb..meg ugye www.crysisdemo.com.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Peetboy
Én még csak most kapcsolódtam be a nagy vitába. 😊) Igaza van Lacconak, nem csak jókat lehet írni róla, hanem rosszakat is. De szerintem engem az hidegen hagy,hogy másokat idegesiti ha a drága Crysisukat leszólja valaki. Viszont az is igaz,hogy messze nem olyan szép a Crysis Lowon, mint amennyire eldöcög az én "réginek" számító gépemen. Laccoo pedig talán többet ért a játékhoz mint a többi ember. Mivel õ tudja használni az Editort,amiben szakmai tudását gyakorolhatja és megoszthatja velünk. 😊)
A többi ember meg egy kukkot sem tud benne csinálni.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

LackoMester
sze,ha valakinek valami info volna,h.honnan lehet lerántani majd demo-t, megoszthatná,elöre is THX

élet a legjobb méreg

Fehercsoki
Lehet arról valamit tudni hogy hány helyre rakják ki és milyen gyors szerverek?Csak azért kérdezem mert szerintem sokan le fogják tölteni és nem szeretném 10-20 kb/sel tölteni.

gyááá 😄 keményen... én ma találkoztam egy CrC-sel... akik a magyar klán... hááát... :-/

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Hogyne indulnék^^😄 MIA csapatával @esl.eu :p a hétvégén 4matchünk lesz.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

régen játszottál már velem... 😊 mondjuk nem fearezem egy ideje... az átlag lövésznél jobb vok... crysisban hogyhogy nem indulsz a béta kupán?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

szarjancsi
http://www.gametrailers.com/player/16239.html ez jó ezt nézzéttek meg : )

AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )

Jaffa 2843
na mégegyszer 😄
Tikk-takk

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

szarjancsi
ha holnap reggel lessz kint akkro nem fogom tölteni, hanem hazérek 3 ra akkor már csak nem szedik olyan sokan . reggel hánykor lesz letölthetõ és hol?

AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )

Ki nemtud célozni Fearben?😄 Najó ezt nem hagyhattam ki sry xD.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

a demo milyen idõpontban jön ki holnap?

wapolok

lac coo
Tudom, hogy nekem van igazam, ezzel zárom le ! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

látom nagy a party.... játékrol szó sincs 😄D

itt már csak egy preload segítene a népen... egyébként tök furi, hogy a két béta (2-3) között mennyit változott a game. 2-es bétába 100 pont volt egy rocket, most 200, (sztem még mindig olcsó, mert rengeteg rocket noob van, aki lõni nemtud csak a raksival) aztán... a war factorynál nem volt az a nagy domb volt egy lépcsõ még a prototype felöli oldalon, tök jól be lehetett onnan ingage-elni 😄 no ennyi... hogy a témához is szóljak

Ability
Sokáig nem hagytad rájuk. Far Cry topikban is ûztétek a vitát. Elhiszem, hogy be akarod bizonyítani az igazad, de itt már kudarcot vallottál, nem tudtál senkit meggyõzni. Sõt, mi van akkor, ha meggyõzöl valakit? Mi történik akkor? Alakíthatsz egy egész tüntetõbandát, de a játék gépigénye nem fog változni. Ellenben a téma már nagyon unalmas. Peetboy-nak írhattál volna csak annyit, hogy nem ilyen gépre van tervezve. Felesleges volt hozzátenni azt a megjegyzést. De hogy félreértés ne essék: bármennyire is unalmas a téma, én itt minden hozzászólást elolvasok, mert én vagyok a házigazda, ez valamilyen szinten kötelesség. Engem hidegen hagy a véleményed, nem számít, hogy már megint el kell olvasnom. Viszont látod, a forumozók többségét mégis zavarja. Lehet nekik sem kéne egybõl lázadni, de látod, mégis megtörténik. Megint csak oda jutok, hogy "nem kíváncsiak a folyamatos negatív véleményre". Ja, és hogy egy dolgot tisztázzunk: Te tehetsz arról, hogy egybõl felháborodnak. Ha annak idején nem akartad volna annyira bizonyítani az igazad, ha nem lettél volna annyira rámenõs ( és talán erõszakos), és nem lett volna minden héten ez a téma, akkor talán most elnézõbbek lenénnek.

De már csak ismétlem magam, olvasd el az elõzõ kommentjeimet. Úgy gondolom, hogy jól összeszedtem a dolgokat, ne keress folyton kiskaput, ahol tovább játszhatod az áldozat szerepét. A témát meg zárjuk le! Akkor is, ha úgy érzed, hogy neked van igazad!
PyRex
ugyanez

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

lac coo
Persze, rájuk hagyom, nem is szoktam írni a témában...Vagy ha néha valakinek írni akarok (meg lehet nézni hány hsz-m van mosta nában...), akkor tegyem priviben, csak mert nem túl populáris a véleményem?
Ami egyébként kifejezetten Peetboynak szólt, nem is értem más mit foglalkozott vele ... 😄DD
De ha ezt igénylitek, szívesen beszélgetek ezután priviben ha valakinek írni szeretnék !

Na pá !

Prince of Máté
Nem,csak többek között már engem is idegesít, amit it csinál.
Csak azért jön ide, hogy basztassa a Crysis.t

Ability
"Hát ezt nem ilyen gépre tervezték, sajnos 😉
Bár még mindig nem értem , hogy a LOW Crysis 15 FPS-el, miért sokszor rondább és butább , mint a testvér Fc Fullon 100 FPS-nél...
De csitt, mert megint kiutálnak 😊)))

Még tudatába is voltál annak, hogy olyat mondasz, ami nem tetszik a társaságnak. De nem is ez a fõ érv, nem csak a mostani esetrõl van szó. Volt olyan, amikot kimondottan Te indítottad el a lavinát. Bár mondhatnám azt is, hogy most is belementél Pyro-val egy vitába, teljesen feleslegesen. Hagyd rá(juk), ha annyira felsõbbérzeted van.

Moderátort meg nem akarok rád uszítani, sõt, senkire sem. Votlak itt már nagyon buta emberek, inkább csak törölgettem, nekem nem érdekem, hogy legyen pontja. De hogy ne aludj olyan nyugodtan: láttam már sok olyan esetet, amikor a kezdeményezõ semmi szabályellenest nem tett; nem beszélt csúnyán, nem személyeskedett, nem szpemmelt, de mégis kidobták, mert úgy gondolták, hogy feleslegesen gerjeszti a feszültséget.

Örülnék ha nem ilyen gyerekesen fognád fel azt, amit írok. Tudod, hogy ennél komolyabb vagyok... aki mellesleg még ki is állt melletted párszor.
lac coo
Hatalmas flémáradat, amiért néhány idióta -köztük én is- kaptam egy hét pihit 😄DDD

(Ez már 4 hsz, mennyit szabad? 😄D )

lac coo
Hát ezen jót röhögtem 😊))))))))

ÉN SENKINEK NEM ADTAM RÁ OKOT, HOGY FLÉMELJEN!!!!
Mivel adtam? Mert írtam Peetboy-nak??????
Amúgy nyugodtam rámküldhetsz valami moderátort, csodálnám , ha nem röhögne ki 😄DD
Vagy írd már le mik azok a "szabályok" amik miatt el fog valaki kapni ? 😄DD

Na, ma már írtam 3 hsz-t, lecsukathattok flémelésért ! 😄DD

bakvarnyu
A BF2 fórumban mi történt?

PyRex
úgysem ért a szóból, kár a gõzért. nekem 8, folytassa csak... elõre röhögök.

Ability
Babám, hol mondtam én, hogy Te nem tehetsz ilyen megjegyzést? Azt mondtam, hogy kár tenned ilyen megjegyzést, mert senkinek sem tetszik. Ehhez pedig tartom magam. Tedd fel magadnak nyugdtan a kérdést, hogy amikor már elmondtad tízszer ugyan azt, akkor vajon ki kíváncsi rá?! Ez is egy közösség, más, mintha barátok között lennél, de itt is van véleménye az embereknek. Itt sem díjjazzák a legrágott csont kategóriájú témákat, és ha nagyon jól tudod, hogy senkit nem érdekel, sõt, megbotránkoznak rajta, akkor lehetne annyi benned, hogy megtartod magadnak a véleményed. Persze õk is hozzáállhatnának így, de kár beállítanod úgy, mintha csak õk flémelnének, mert igazából Te adsz rá okot.

Egyébként itt is vannak szabályok, és ha nem tetszik, akkor majd egy illetékes fog elkapni érte. Ne vedd magadra, tudod, hogy én nyitottabb voltam a véleményedre, de ennyi nekem is elég volt belõle. Inkább Te próbálod itt ráerõszakolni mindenkire az igazad, kár úgy beállítani, mintha itt csak egyetlen elfogadott "nagyon népszerû" vélemény létezhetne. Tartsd észben, hogy ez a téma leginkább a rajongóknak van fenttartva. Elmondhatod, ha nem tetszik valami, de a folyamatos negatív hangvétel nem nyerõ egy ilyen helyen....
lac coo
Én flémelek ??? LOOOOOL Heti 2 hsz az flém ????? És hol az a szabály , hogy csak azt lehet írni ami szimpatikus a többségnek??? BF2 más volt, ott elnyomtam szerintem napi 200 hsz-t:::: És ..?

Amúgy meg ismerõs: (640x480-ban is élvezhetetlen - legalábbis ha nem a tájat akarom nézegetni) 😊 ?

Ezt kõbe kéne vésni! <#worship>

BattleTag: zydar#2910

PyRex
lacco: itt egyedül TE flémelsz. És TE voltál az, akit már bannoltak is egyszer PONTOSAN UGYANEZÉRT az SG-rõl (BF2 topic, hogy is volt...?) Szóval vissza kéne venni egy picit a felháborodásból. 😊 Ha nem jönnél be 3 naponta benyögni a rohadt idegesítõ flame hozzászólásaidat, amiben a crysis gépigényét basztatod, akkor senki nem hozná fel a témát. Szóval egyedül egy ember tehet a flame-rõl és az te vagy. És sajnos kurvára meg lehet mondani, hogy mit írhatsz és mit nem, mert tudom, hogy fáj a szíved, de ez egy fótum, amit moderálnak és vannak szabályok.

OK, rendben megértettük, a crysis gépigényével gondod van. Innentõl kezdve a továbbiakban rohadtul nem érdekel minket! OK? Tartsd meg magadnak a véleményed, a screenshotjaidat ésatöbbi.

PyRex
"Hát azt a 30 fps-t nem veszem be 😊)))) Nem rég mondtad, hogy játszhatatlanul szaggat még 800x600-ban is...."

Igen, ha mindent felrakok maxra, akkor 7-8 fps, de így minden low-on a belsõ helyeken 40-60fps, kint pedig 28-33 fps. Az hogy mit hiszel az kb. nagyon nem izgat, nem igazán számít a véleményed, sorry 😊))

DarkSector
Én is ezt nézem már régóta!!!!!!!!<#vigyor1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zsoltika 007
A sok nagyokosnak üzenem: Na hol a demo? Csütörtökön jön! Aha! Akkor hol van? Ennyit ér az okoskodás... <#rolleyes>
Meg lett mondva hogy péntek!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

havercsotány
ehhe ezt jól megaszontad<#eljen><#hehe>

áá szóval reggel 9kor....akkor gondolom mire hazajövök 4 kor holnap,vagy 2 kor,már tisztességes sebességel ( 180 kb/s a max nekem ) fogom tudni tölteni nem ? amugy meg thx

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Jaffa 2843

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

lac coo
Na azért áljunk már meg !
Ha majd olyant írok ami sérti az SG szabályzatát, vagy ha olyant teszek ami szintén sérti ,akkor majd számon kérheti tõlem bárki , hogy mit ,miért, mikor és kinek írok !!!

Nehogy már egy számomra teljesen idegen közösség mondja meg ,hogy mit írhatok, illetve rámeröltesse a nagyon népszerû véleményét !!!

Peetbioy renszeres lakója a Far Cry topiknak, neki válaszopltam, nehogy már bárki az ide látogatók közül kérdõre vonjon ezért, ne adj isten még meghatározza , hogy milyen véleményen legyek !!!

Azt hogy a sok ráérõ neki áll flémelni, az nem az én hibám, mindeki a maga ura. és kicsit sem érdekel az , hogy ki és mit szeretne ezen a forumon olvasni, illetve mit tart unalmasnak !!!!

Majd , ha naponta 50-szer irok értelmetlen dolgokat ( pl. megy-e a gépemen, adjatok kulcsot...) akkor és csakis akkor oktasson ki bárki és vonjon kérdõre!!!

De amíg ezeket a dolgokat épp ti magatok teszitek meg, addig mindenki jobban jár ha hallgat ....<#banplz>

Szóval átbaszták a jónépet azzal a "1nappal korábban tölthetõ" demoval ?
Valaki adjo má egy linket ahoz a viszaszámlálohoz....tul sok a hsz keresni

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

kovecses
Igen

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Ability
Mostanában nem pörög annyira a topik, legalább szó van valamirõl. De az tény, hogy már mindenki számára unalmas, és Lac-coo-nak kár tennie ilyen megjegyzést, mert csak felmordulnak az emberek. Arról nem beszélve, hogy eddig sem tudott meggyõzni senkit, most sem fog, a dolgokon pedig nem lehet változtatni...

Lassan itt a demo, majd akkor abbahagyják. Illetve senkit sem fog érdekelni, hogy Lac-coo gépén hogy fut, és hogyan néz ki. <#idiota>
Zsoltika 007
Ez tök jó! Csak az abaj hogy senkit se érdekel már... Mi lenne ha átmennétek a spam topikba? Mert ez már az. Ki lett tárgyalva ezerszer. Mit akartok?! Meggõzni úgyse fogtok senkit!! Házigazda meg a sarkára kéne hogy álljon és kipucolná az ehhez hasonlókat.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Raptor 2
Így mégis realisztikusabb összképet alkot a hiheõ táj, és h. minden mozdítható amia való életben is a lenne.. Ez a grafika. Nem pedig a textúrák, meg a szép táj. Itt azt nézd h. melyikre képzelnéd jobban oda magad... Mert azért a Farc Cry tényleg meseszerûnekk tûnik. De régebbi is, szal lehet 5 év mulva a Crysis lesz a nevetséges kinézetû játék (bár ezt nem úgy írom h. én a FC-t annak tartom, mert mai napig gyönyörû)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

ezt mondom én is elég régóta.... állóképbõl ne itéljünk.. nekem pl crysisbol nem tetszik a photoshopolt kép, mert sokkal rondább, mint az igazi... én az árnyékokon fosok be, mert az hihetetlen jó a játékban...

hát... van akinek bejön, van akinek nem... nekem pl ez a Power struggle tetszik nagyon, és a TDM-et meg az 1v1-eket má unom. Te meg egy FPS állat vagy, ezt mindenki tudja 😄 neked nem ez tetszik... ennyi... ezen nem fogunk összeveszni...

Raptor 2
De egyszerûen sokmindenre nem figyelnek... A Crysisban sokkal részletesebbek a modellek, több polygonból állnak, több effekt van, valamennyivel szebb textúrák (bár a felbontás sajnos maradt) részletesebben megalkotott táj, tehát amit írtak sûrûbb növényzet, kevesebb ismétlõdés, mindenre kiható FIZIKA, tehát nem csak a "ránézésre szebb" -et kell nézni, hanem h. mit tud a motor, mit alkottak meg.

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

lac coo
Hát azt a 30 fps-t nem veszem be 😊)))) Nem rég mondtad, hogy játszhatatlanul szaggat még 800x600-ban is....Ismerem a géped, tudom, hogy nem fut 30 fps-el a Crysis.... Csak tudnám mi a fenéért véditek ennyire a zsivány Crytek-et? 😊
De lényegtelen....A két kép közül , ha nem tudnám melyik melyik, akkor is ,szemre a Far Cry képet tartanám géigényesebbnek, de lagalább ugyanolyannak .......Senki nem beszél a szépségrõl, az szubjektiv, nekem is jobban bejön a Crysis színvilága, de ugye a hw-m nem tudja melyik a "szebb" 😊
A sok gyereken meg jót röhögök ,aki a dehogynem szebb, sokkal szebb hsz-eket írja ....😊))))
Ha lesz demo , veszema fáradságot és én futtatom low-ban, és én rakok mellé FC képeket, fps-el....

Na off, vége, van már demo? 😊)))

Jajj nemá..lesz kb 5variáció azt a pro betanulja és máris elõnyben lesz ennyi...bár a crysis soha sem lesz egy multi game-_-

kovecses
Sok hülyeség semmiért. A Far Cry a büdös életben nem lesz szebb mint a Crysis. Most a crysis beta-t próbáljátoka farcray véglegessel összahasonlitani nevetségesek vagytok. Irnátok azt hogy nincs pénzetek erõs gépre és hogy szemétség hgy arra megy ki a játék mindig hogy minél többet költs gépre. De nem ezt irjátok, szánalmasan próbáljátok bizonygatni hogy egy 2 éves fejlesztés jobb mint az idei. Ne nevettessétek ki magatokat. Inkább maradjatok csendben. Crysis sokkal jobb és szebb!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Most olvastam el pár dolgot a crysis.hu-n és elég kemény dolgok lesznek. Arrol pl most hallottam elõször, hogy az Alien-SIte-ok random szerüen fognak létrejönni mindig máshol. Ez ha igaz, rohadt jó dolgot jelent. Nem lesz bevett kemper taktika, és ha pl haverokkal toljátok, akkor nem az lesz a király, aki kivülröl tudja az egész mapot, hanem aki gyorsan tud alkalmazkodni... gyáááá 😄

Nem ultra high gép ez :/ kb mindenbõl szar példányt fogtam ki 😄 tuning ügyileg... amugy meg egy álló kép alapján minek mondja vki h jobb a FC... teljesen müanyag az egész. Ha megnézel full beállításon egy karaktert az sztem olyan viasz bûbú, hogy az már lol 😄 amugy mindkét játék a maga idejében csoda volt, a FC is, és a crysis is az lesz.... én is reménykedem, h jobb gépigénye lesz majd a demonak, vagy a teljesnek, mert azé költöttem minden lóvét a gépre, h ez a játék menjen maxon. 😄 detélleg xD

Evil
Hagyjad már itt nem aról van szó hogy egy ultra high gépen hogy megy a játék.. Hanem azon hogy egy gyenge karin Fc megy ultra high on a crysis meg lowon és még akoris akad.. És akor már sok helyen az ember látja hogy Fc szebb persze nem mindenütt.. És pl nálam x800gto n 800x600 ban szaggat a beta (persze demo lehet nem elvállik holnap) viszont fc meg megy 1280x1024 ben maxon megy akadás nélkül...

tiburon26
pár képet médium beállitáson megneznék hogy tudjam kb. mire számithatok

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

ezek szerint nem jött össze, akkor simán linkelem