CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fileplanet, Gamestar, gamersHell, PCDome...stb...stb..meg ugye www.crysisdemo.com.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A többi ember meg egy kukkot sem tud benne csinálni.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
élet a legjobb méreg
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )
Tikk-takk
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
wapolok
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
itt már csak egy preload segítene a népen... egyébként tök furi, hogy a két béta (2-3) között mennyit változott a game. 2-es bétába 100 pont volt egy rocket, most 200, (sztem még mindig olcsó, mert rengeteg rocket noob van, aki lõni nemtud csak a raksival) aztán... a war factorynál nem volt az a nagy domb volt egy lépcsõ még a prototype felöli oldalon, tök jól be lehetett onnan ingage-elni 😄 no ennyi... hogy a témához is szóljak
De már csak ismétlem magam, olvasd el az elõzõ kommentjeimet. Úgy gondolom, hogy jól összeszedtem a dolgokat, ne keress folyton kiskaput, ahol tovább játszhatod az áldozat szerepét. A témát meg zárjuk le! Akkor is, ha úgy érzed, hogy neked van igazad!
Ami egyébként kifejezetten Peetboynak szólt, nem is értem más mit foglalkozott vele ... 😄DD
De ha ezt igénylitek, szívesen beszélgetek ezután priviben ha valakinek írni szeretnék !
Na pá !
Csak azért jön ide, hogy basztassa a Crysis.t
Bár még mindig nem értem , hogy a LOW Crysis 15 FPS-el, miért sokszor rondább és butább , mint a testvér Fc Fullon 100 FPS-nél...
De csitt, mert megint kiutálnak 😊)))
Még tudatába is voltál annak, hogy olyat mondasz, ami nem tetszik a társaságnak. De nem is ez a fõ érv, nem csak a mostani esetrõl van szó. Volt olyan, amikot kimondottan Te indítottad el a lavinát. Bár mondhatnám azt is, hogy most is belementél Pyro-val egy vitába, teljesen feleslegesen. Hagyd rá(juk), ha annyira felsõbbérzeted van.
Moderátort meg nem akarok rád uszítani, sõt, senkire sem. Votlak itt már nagyon buta emberek, inkább csak törölgettem, nekem nem érdekem, hogy legyen pontja. De hogy ne aludj olyan nyugodtan: láttam már sok olyan esetet, amikor a kezdeményezõ semmi szabályellenest nem tett; nem beszélt csúnyán, nem személyeskedett, nem szpemmelt, de mégis kidobták, mert úgy gondolták, hogy feleslegesen gerjeszti a feszültséget.
Örülnék ha nem ilyen gyerekesen fognád fel azt, amit írok. Tudod, hogy ennél komolyabb vagyok... aki mellesleg még ki is állt melletted párszor.
(Ez már 4 hsz, mennyit szabad? 😄D )
ÉN SENKINEK NEM ADTAM RÁ OKOT, HOGY FLÉMELJEN!!!!
Mivel adtam? Mert írtam Peetboy-nak??????
Amúgy nyugodtam rámküldhetsz valami moderátort, csodálnám , ha nem röhögne ki 😄DD
Vagy írd már le mik azok a "szabályok" amik miatt el fog valaki kapni ? 😄DD
Na, ma már írtam 3 hsz-t, lecsukathattok flémelésért ! 😄DD
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Egyébként itt is vannak szabályok, és ha nem tetszik, akkor majd egy illetékes fog elkapni érte. Ne vedd magadra, tudod, hogy én nyitottabb voltam a véleményedre, de ennyi nekem is elég volt belõle. Inkább Te próbálod itt ráerõszakolni mindenkire az igazad, kár úgy beállítani, mintha itt csak egyetlen elfogadott "nagyon népszerû" vélemény létezhetne. Tartsd észben, hogy ez a téma leginkább a rajongóknak van fenttartva. Elmondhatod, ha nem tetszik valami, de a folyamatos negatív hangvétel nem nyerõ egy ilyen helyen....
Amúgy meg ismerõs: (640x480-ban is élvezhetetlen - legalábbis ha nem a tájat akarom nézegetni) 😊 ?
BattleTag: zydar#2910
OK, rendben megértettük, a crysis gépigényével gondod van. Innentõl kezdve a továbbiakban rohadtul nem érdekel minket! OK? Tartsd meg magadnak a véleményed, a screenshotjaidat ésatöbbi.
Igen, ha mindent felrakok maxra, akkor 7-8 fps, de így minden low-on a belsõ helyeken 40-60fps, kint pedig 28-33 fps. Az hogy mit hiszel az kb. nagyon nem izgat, nem igazán számít a véleményed, sorry 😊))
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Meg lett mondva hogy péntek!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Ha majd olyant írok ami sérti az SG szabályzatát, vagy ha olyant teszek ami szintén sérti ,akkor majd számon kérheti tõlem bárki , hogy mit ,miért, mikor és kinek írok !!!
Nehogy már egy számomra teljesen idegen közösség mondja meg ,hogy mit írhatok, illetve rámeröltesse a nagyon népszerû véleményét !!!
Peetbioy renszeres lakója a Far Cry topiknak, neki válaszopltam, nehogy már bárki az ide látogatók közül kérdõre vonjon ezért, ne adj isten még meghatározza , hogy milyen véleményen legyek !!!
Azt hogy a sok ráérõ neki áll flémelni, az nem az én hibám, mindeki a maga ura. és kicsit sem érdekel az , hogy ki és mit szeretne ezen a forumon olvasni, illetve mit tart unalmasnak !!!!
Majd , ha naponta 50-szer irok értelmetlen dolgokat ( pl. megy-e a gépemen, adjatok kulcsot...) akkor és csakis akkor oktasson ki bárki és vonjon kérdõre!!!
De amíg ezeket a dolgokat épp ti magatok teszitek meg, addig mindenki jobban jár ha hallgat ....<#banplz>#banplz>
Valaki adjo má egy linket ahoz a viszaszámlálohoz....tul sok a hsz keresni
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Lassan itt a demo, majd akkor abbahagyják. Illetve senkit sem fog érdekelni, hogy Lac-coo gépén hogy fut, és hogyan néz ki. <#idiota>#idiota>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
De lényegtelen....A két kép közül , ha nem tudnám melyik melyik, akkor is ,szemre a Far Cry képet tartanám géigényesebbnek, de lagalább ugyanolyannak .......Senki nem beszél a szépségrõl, az szubjektiv, nekem is jobban bejön a Crysis színvilága, de ugye a hw-m nem tudja melyik a "szebb" 😊
A sok gyereken meg jót röhögök ,aki a dehogynem szebb, sokkal szebb hsz-eket írja ....😊))))
Ha lesz demo , veszema fáradságot és én futtatom low-ban, és én rakok mellé FC képeket, fps-el....
Na off, vége, van már demo? 😊)))
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...