CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akinek 4GB Rammja van az pls vegyen ki 2öt és hasonlítsa össze a játékot...nagyon kíváncsi lennék az eredményre.
Na most már az is érdekelne mikor jön ki a Geforce9 😊

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

De engem annyira nem érdekel csak menjen.Szarok rá hogy mediumon megy.Csak ha már példálóznak itt sokan a Jericho fullon megy és sokkal szebb.De a Crysis meg játékmenetileg más ez benne a jó.
Én azért nem fogok még + 60 ezret kiadni hogy high-on menjen.Én ugyanúgy végigviszem meden mint más highon.A többi játék meg megy szépen ami kijön és ez a lényeg.

lac coo
Hát ezt nem értem én sem 😊
Full minimumon kapok egy derék kis DX7 játékot, kb olyan 5 ével ezelõtti grafikával .....Semmi shader, se árnyék , se fizika ,semmi ....És ezt a vizuális orgiát viszi kemény 30 fps-el 😄
Nincs egy bika gépem, mára már elavult, de ennél sokkal igényesebb grafikával játszottam már két évvel ezelõtti játékokon .....

És valamiért , még a texturát sem engedi feljebb rakni , annak ellenére, hogy van még mem bõven 😄

Amúgy a játék nem rossz, az AI egész elfogadható (persze néha csinál hülyeséget), a fegyverek tényleg érdekesek néha, van , hogy egy tárral tudok messzebbrõl lelõni egy embert, pedig látszik , hogy legalább 20 gyolyót bekap, nem porzik mögötte a föld....

Ha ennyi lesz a játékmenet, az nekem kicsit uncsi lesz, remélem továbbhaladva érdekesebb feladatok is lesznek .....
A karakterek animációja viszont tényleg zseniális: le a kalappal, a Crytek elõtt! A fû viszont valami hihetetlen ronda, nem értem honnan szedték ezt a texturát 😄

A graf olyan amilyen, végül is abból már kinõttem, hogy csak a grafika számítson, akkor inkább természetfilmet nézek , de lowon nagyon ronda 😞
A játékmenet ebbõl a demoból kiindulva kicsit uncsi, semmi új nincs benne .....Nálam játék 10-bõl 5 pont, az érthetelenül magas gépigyény miatt, fõleg az alacsonyabb beállításokkor .
Egy sms-t megér majd, megvenni tuti nem fogom 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

jah,és próbálj úgy lövöldözni messzire,hogy közben bekapcsolod a Strength módot,úgy jóval pontosabb

aki XP alatt akar very high beállításokat,az ide mennyen:http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.php?p=1427384&postcount=15
mûködik!!

ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024

Hi

Érdeklõdnék nekem dx10 kártyám van hogy mindent full grafikán dx10 efektel is legyenek kell hozzá minden képp VISTA csak azon látni dx10 efekteket?
😄
ott nem az eget kémlelte,hanem készült erõsítést hívni!😊

DummyBoy
A fegyvereket ... Igaz hogy csak 2-t próbálam, de hülyét kaptam tõlle, hogy (Bár nem vagyok egy progémer, de nem is vagyok ennyire amatõr) nem tudok valakit fejbelõni 30 méterrõl ... Láthatatlanul, az erdõbõl, sunnyogva ...

Sorozatlövés ... 50 méterrõl körbelövi a Hummerszerûséget ... Nem kell nekem full realisztika, ha kellene majd Arma-zok ... De ugyanezt utáltam meg a STALKER-ben is ... nemhiába dobtak ki hozzá kapásból mod-ot ...

Szvsz nagyon szórnak az alapfegyverek (Hazamegyek melóból, kicsit tesztelgetem még ...) túlságosan is, és ez keményen lenyomja a játékélményt ... Lehet hogy egyedül én érzem igy, de még a sima BF2 (Ami ugyancsak hires errõl ...) fegyverei sem szórnak ennyire ... vagy mondjuk inkább pontatlannak õket?

Nemtom ... Mindenesetre gyönyörû az tény, nekem is Mediumot ajánlott fel, felraktam High-ra és szépen (De nem akadások nélkül futott ...) teccik ez a suitos dolog, meg az AI ami ugyan néha érdekesen viselkedik ... (Lövöm az erdõbõl a tengerparton ácsorgó pasit, erre berohan a sziklák közé., és elkezdi az eget kémlelni ...) de összességében fasza ...

Csak a fegyverek ... mérgemben azzal szórakoztam hogy az erdõbõl lövögettem egy emberkét aki nem tudott megtalálni ... 1-es lövés ... testre ... az elsõt úgy fejbelõttem mint a disznó o.O ... a második majdnem 2 tárból 20 találatot kapott kb ... (Mert ugye látható, mikor megrándul vagymi ...)

Érdekes ... lehet hogy fáradt voltam, de akkor sem stimmel valami ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

de a fizika a procit terheli,igaz?
akkor az én amd 2400+-ommal semmiképp sem lehetne a fizikát valahogy feljebb venni?😄
mert az otpions menüben nem is engedi feljebb venni

gyönyõrû ezt a demot végig kell vinni még párszor <#beka2>

Zsoltika 007
Gondolom pont ezért van low fizika hogy a gyengébb gépeken is menjen. Valamirõl persze hogy le kell mondani!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

amúgy,ha a fizikát low-ra vesszük,akkor jól vettem észre,hogy nem lehet a házakat szétverni? mert nekem "csak" a fák szoktak szétesni,de az jól is néz ki,amikor egy gránátot bedobok az erdõ közepébe,és a kisebb fák szanaszét hullanak😊

Zsoltika 007
Ha mindent felteszel very high-ra egy az egyben azt kapod ami a videókban volt.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

sztem itt vmi hiba lesz nehogy már egy 100 ropis kártyán ne menjen - vegyétek már észre héj azért vettétek azt a k dx10 es kártyát mer Ti majd Crysisoztok közbe meg az Én x1950 esemmel is mediumon oan tolom néhány effekt highon oszt uaz az eredmeny az elején mikor enemy nincs 30-35 fps - mikor lesz egy nagyobb hrac akkor meg 20-25 fps 😞😞 Én úgy tom az enemyt meg a fiziát a proci irányítja de könyörgöm 5200+os x2-m 40.50%on van kihajtva a kártyám közelse melegszik annyira mint pl a jericho alatt ahol 100%oan kell járatnom a vga hûtõm---- a srác olvastam 8800 gtx el meg q6600 al is volt hogy leesett 30 fps -re meg 25 re - persze harc közbe - mikózbe a nagy Crysis ami állítólag kihajtja a 4 magot is már erre a srácnak 30%on ha ment!!! nincs gép amivel full grafon tudnád nyomni 60 fps-el akkor mivvel tesztelték?-------------- na most jönnek majd nekem biztos azzal hogy VGa- limit miatt nem egy nekem csak ennyivel meg másnak is na ha ez vga limit ahhoz mit szóltok hogy a grafot fulll minimumra levettem 7 fps-t emelkedett ahol sehol senki nincs miokor harc van akkor meg ugyan úgy 20-25 fps a procim egyik mag ugyúgy 80%on a másik 30 on_------------------------ÕSZINTE RÉSZVÉTEM AZOKNAK AKIK MEGVETTÉK A FAJA KIS KARIJUKAT IS 100 ROPIÉRT MEG 140 ÉRT IS EZT KELETTT LÁTNIA. és most jönnek majd biztos azzal hogy mien szép grafika de full minimumon farcry oda teszi megis 20-25 fps

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

"Nekem sajnos csak egy 8800GTS-em van 640 Megával, így HIGH-on és minden maxon örülök a 20-24 FPS-nek, pedig RAID 0, C2DUO 2.4, meg 2 GB ram dualban van mellette... sajnos ez ide kevés."

Régebben én is így stresszeltem magam a játékok rendszerigényén. Két megoldás van:
1. Minden évben elköltöd egy használt autó árát számítógépre
2. Szolídabb upgradeket csinálsz, és nem foglalkozol a legújabb játékokkal, hanem a 2 év körüliek között keresgélsz. Azoknak azért már nem csúnya a grafikájuk, de az aktuális átlag PC-n jól mennek high beállításokkal. Ha 2 év után még nyomják az emberek multiban, akkor a játék már bizonyított. Ha üresek a szerverek, behaltak a fórumok, elmúlt a hype, akkor pedig pénzkidobás lett volna megvenni. Ráadásul egy 2-3 éves game gyakran harmadáron figyel a polcokon...

No para, mindenki fog itt krájsziszezni, legfeljebb nem most hanem pár év múlva, nem hal bele senki. De az is lehet, hogy addigra már senki sem fog emlékezni rá.

lac coo
A jéták low-on is megmutatja magát, a grafika high-on 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

LoCk
Tenyleg szebb ezekkel az uj "Very High" beállításokkal.
Még optimalizalhatnak keményen.Tudna ez szebb is lenni, es gyorsabb is..
Meg igy sem ua. a latvanyt latom, mint a videokban...
Remélem ezt a 19 napot profájlozással,bug javitásokkal,gyorsitással fogják tölteni,mint ahogy ez ilyenkor illik...

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Tinman
Médiumon... ez a játék HIGH-on meg VERY HIGH-on mutatja meg megát.

Ugyanaz játszódik le, mint anno a Farcry-nál.

10-bõl 9 embernek nem volt hozzá vasa és nem tudta magát igazán bemutatni a program, most azt mondon 100-ból jó ha 1 ember van, aki VERY HIGH-on tudja tolni, mindent maxra téve... na õk döbbennek, volt szerencsém látni.

Nekem sajnos csak egy 8800GTS-em van 640 Megával, így HIGH-on és minden maxon örülök a 20-24 FPS-nek, pedig RAID 0, C2DUO 2.4, meg 2 GB ram dualban van mellette... sajnos ez ide kevés.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szpisti
Nem tudja valaki, hogy a hang miért akadozik, szaggat nekem a játékban?
1024*768-al megy mediumon, megy simán, de a hang minden felbontáson szaggat...
HELP!

ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...

Smithwarden
Miert "paintballos, airsoftos"?
Mit valtoztatnal, nem ertelek. (mondjuk tobb ver lehetne, hullakon is latszodhatna jobban.. de majd remeljuk gyosan valami modder osszehoz egy kis blood addont).
Ennel elethubb mai hardverokon hogy lehetne, ha meg jobban fotorealisztikus lenne (ahhoz milyen gep kellene mar)? <#hawaii>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Mr Bishop
Hi !
Mondjuk elkeseredtem én is mikor a gépemen minden csak médiumon indult el.
Ezé fejlesztettem, most már fogalmam sincs mi kell majd a késõbbiekben <#rinya> !
Viszont még így is gyönyörû, alig-alig venni észre grafikai változást.
Sõt, röhej, de szerintem bizonyos effektek nem is tûnnek fel annyira Highban, mint így.
Nah mindegy, tény az, hogy mondjuk a Jericho valóban fut Highban reccenésmentesen.
Meg a Half Life 2 is ... Ez van.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

havercsotány
azzal a gombal amivel felveszel egy tárgyat

hello, hogy kell az embereknek elkapni a torkát? A videokba mindig nyomták, de nemtom melyik gombal kell.

PS3 ID: hdcsaba

havercsotány
Van a menüben egy hardver vizsgáló az amit csinál az szentirás? mármint a médium beállítást ajánlja 1280x1024kép ponton . Mert én felveszem fulra a grafikát meg 8x simítás és akkor sem akad egy picitse <#nemtudom>

Én is többet vártam de sajnos csak médiumon tudtam futtatni és szerintem ezért nem nézett ki minden tökéletesen... Ha felvettem High-ra akkor még a menüt sem tudtam használni annyira szaggatott😄

Na kipróbáltam.Nem vagyok elájulva.Ennyi.
Mediumon minden Textura high-on az erdõ-víz szép de a bodegáknál a tárgyak mintha baltával lennének faragva.Bûnronda.A játékmenet jó a MI elég jó.
Nagyjából ennyi pedig nagyon vártam<#falbav>

DummyBoy
Üdv!

Nos ... kipróbáltam a Demo-t ... vegyesek az érzelmek ... ez a legszebb - legjobb - legötletesebb paintballjáték (Szándékosan nem Airsfotot irok, hátha nem mindenki tudja mi az ...) amit valaha láttam ... Mostanában ez qrva nagy divat lett ...

Volt a Stalker, most jön a Crysis ...

Nem értem miért kell igy elbaszni egy agyonhájpolt játékot ...

A demo alapján többet vártam ... talán majd a full ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

lololol
még random játékok képeit 15 oldalon át plz

Dj Xyberpunk
Nagyon remélem hogy a dx10 még nagyobb megváltást hoz majd .-)
De most tettem fel éjszaka a Jericho-t, és személy szerint rám nagyobb hatást gyakorolt :-) Lehet hent az egész, de ez a grafika, és sebesség odabaxott ! Nagyon remélem ilyen fantasztikus sebességû lesz a dx10 változat a crysisból is :-)

hajnali 3kor fejhallgatóval csont sötétben, minden maxon + AA + ~100FPS 😊 KB. 2 percenként néztem magam mögé a szobában, akkora para jött rám.. 😊

Ability törölheti a hsz-emet (anyázások elkerülése végett), ez csak egy megjegyzés a dx10-szépség témához:-) (direkt nem a spam topikba tettem be ezért)

A részletesség odabasz. (katt a képekre!)

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

woy
kirpóbáltam megint,low shader,és minden más maxra ... semmi változás,se árnyékok se semmi :S

Peetboy
Így van, most még 1 órát Crysisozhatunk. Most 3:19 helyett csak 2:19 van. Kezdõdik a téli idõszámítás. Vele együtt az igazi rombolható Crysis játék.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Szerintem lehetnek. Nálam a Bétánál volt az,ha mindent maxra tettem és megállt az egész 5 FPS-re. Akkor hiába állitottam vissza mindent Lowra utána is maradt az 5 FPS. Most ennél normálisan vissza lehet venni a grafot.
Bár szenvedtem vele eleget, amire a menübe bejött minden és vissza tudtam állitani Lowra.

HeadHunter86
És 2:10, hát ez hogy lehet?
Csak nem óraátálítás 😄
Még 1 óra hogy Crysisozhassunk

woy
pl ha a shader low-on van akkor még lehetnek a fáknak ilyen dinamikus árnyékai,meg persze a karaktereknek is ?

woy
hát nálam nem állít semmit se

pulti
errõl: igen magyar szombat este

"akik DX 10-es grafikus meghajtóval várták ezt a napot, javaslom, legyenek türelemmel: az ezekre a kütyükre optimalizált változat ugyanis holnap érkezik. "

Meg amúgy is egy demó után ítélkezni... 😊

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1177692042

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

Peetboy
Hát pedig Shader nélkül a többi beállitást feljebb lehet tenni.

woy
hát nálam ha a shader low-on van,akkor annyi a játéknak,se árnyékot se semmit nem lehet állítani.vagyis azt írja hogy állítja,de semmi változás :-(

Peetboy
Köszi. Igen egész jól megy. Ez igy Lowon is is nagyon szép és jól játszható. Majd még megpróbálkozok a mediummal is, mit lehet még feljebb tenni.

Peetboy
De pont hogy mozog nálam. Ja és ha a fizika Lowon lenne ,szerinted akkor ezen a képen mi a fenéért fekszenek a földön a pálmák? Mert kilõttem a terepjáróval. Ha Lowon lenne, akkor fát sem tudnék kidönteni meg kilõni.

De az érdekes,hogy korábban még úgy volt,hogy ezek a ház rombolások csak DX10-ben lesznek. Most meg DX9-en is mindent lehet rombolni.

barret
Akkor egesz jol megy a gepeden.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Peetboy
A fizika az Highon van és mozog a levél ha lövöm. Ennek köszönhetõen mindent szét tudok rombolni.
A többi beállítás Lowon van.

Jó hogy van bug benne, azon csodálkoznák, ha nem lenne. Egyrészt demó, másrészt igen komplex játék, ha belegondol az ember, a rombolási lehetõségek, faaprítás, fizika, korlátlan mozgási lehetõség a pályán... majd lesz hozzá patch (mármint a teljeshez) azzal rendbeszedik 😊 meg hát a bétát sem véletlenül engedték tesztelni...
Amúgy pl. az Armed Assault-ban emlékszem a patch elõtt, ha kidöntöttél egy fát, ott sem viselkedett úgy ahogy kellett volna, de a patch-el rendbe tették, szerintem itt is okés lesz majd.

Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2

Peetboy
Ez talán nem is bug hanem így csinálták meg az okosok a ha a kocsi felrobban és benne marad a muksó. <#nyes>

Peetboy
Ez talán nem is bug hanem így csinálták meg az okosok a ha a kocsi felrobban és benne marad a muksó. <#nyes>
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/Az_auto_felrobbant_a_mukso_meg_benne_van.jpg

HeadHunter86
Low beállítás miatt van, mert ilyenkor a játékban nincs annyi fizika, ha megfigyeled akkor nem mozog a levél sem ha lövöd.

Peetboy
Húú nagyon állat képeket csináltál. A második képeden nagyon jól látható a gömbölyû kavicsok. Ilyet ezelõtt a közzétett összehasonlító képeknél a Very High képnél láttam. Akkor ez is Very High kép lehet.

barret
Kilotted a sajat gumidat? 😄

Had ne reagálljam le 😛 Neked is puttana 😊
Jó éjt koczkahuszárok xD

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

barret
Semmi gond vele,lehet gyenge a geped hozza... Nagyon szepen fut szerintem.Alig valtozik a fps jatek kozben!
Es ez a lenyeg.