CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k3nGu
ha az island.cry mappára raktad a fegyókat, azt ugyebár elmentetted, szóval a levels island.cry fájlt kell kimásolnod.

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

bordy
bakker. biztos jó sok hsz lett már azóta. csak meg lesz 1x...

HeadHunter86
Tudod mi a baja ennek a confignak, a VGA-d, SM2.0, nemtudom mennyire van optimalizálva rá a játék, másik dolog meg hogy amit tud a kártyád effektet ahhoz viszont gyenge a sebessége. Sztem. Meg ugye a proci, nagyon nagy tájat kell itt megjeleníteni, sok részlettel, amihez viszont nagy proci kell, és akkor még figyelembe se vettük a fizikát és az AI-t ami nagyon sokat elvesz az erõforrásból.
Sajnos ez van.

HunnernesKonge
Quad procis srác linkelte hogy a 3.4. mag a procijábol 10%on van használva 😮
Ennyi a nagy trükk
bordy
na senki nem tudd adni 4 magos tesztet? valahonnét csak veszitek hogy nem használja ki.

kill3r21
editorrol nemtok videot sajna
de most mit kellene kimentenem ezt agyaljuk ki 😄

HeadHunter86
Az egyik az HD nem?
Persze látszik a grafikán hogy medium környéke, sztem highon egyik beállítás sincsen, sõt inkább olyan low-medium lehet, de ahhoz képest szép.

DarkSector
64kilóval 30-35 perc.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Sajna ez van.
Sokat akart a szarka.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

k3nGu
már csak link kéne...nah meg idõ míg feltölti, 80 vhány mega az azé nem kevés feltölteni😊

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

DarkSector
Jah ebbõl 2 videó is létezik.

lac coo
P4 3000 , 2G ram, X800XT PE....
Ahoz képest ahogy kinéz röhej ahogy fut, akcióban meg (nekem) játszhatalan ....Még fizikát lowra rakva is akad a csetepatéban 😊
Ez ma már elavult konfig, de ilyen kinézetû grafikát kb 150 fps-el szokott vinni ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

DarkSector
Szuper...már tölhetjük is...

Kill3r21:
Tegyé bõven ammo-t is léccives.

HeadHunter86
Beach Bombardment
Szép folyamatos, XP-n még jobban menne... 10Fps-el minimum, tapasztalatból mondom.

k3nGu
hát te csak a fegyókat raktad be a map elejére??mert volt már 1 ien csak 1 fegyóval meg scope-val, a levels mappából az island.cry mappát kell 1edül felülírni az alappal, azzal az 1el.

DarkSector
Rövidke videót tudsz, hogy hogy rakod be..és az is megteszi.

DarkSector
Jah látom..
de még így is faxa...szerintem.

kill3r21
pontosan kéne tudnom meik fileok kellenének....és akkor feltölteném nektek ezt a kis modot 😊
DarkSector
De hol kell berakni?

DarkSector
Megéri megnézni...<#vigyor1>

GamerAdams007
Nah íme, felvánszorgott. Kicsit mosottas a minõsége, ez nem a low graf miatt van, szimplán half-size-ba vettem fel Fraps-el, és az teljes képernyõre rakva már mosódik.

Crysis low (57.6 M😎

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

bordy
ki nem várom 😄 inkább hagyom akkor 😛

k3nGu
ezelõtt is volt ien fegyver berakós a demó mapjára, és ott cska az island fájlt kellett bemásolni ,tedd te is úgy.

kill3r21
azért mert eccere vagy 10 en elekzdték szedni ...magyarán rákattantatok 😄
DarkSector
Nem gáz nekem is 1magom van.

HeadHunter86
Nekem rögtön a Matrix-ból Morpheus jutott róla eszembe, ugyanígy dirigált és osztotta az észt. 😊

kill3r21
Editorban beraktam a demo elejére a fenyákat....elmentetem..importáltam a enginebe....aztán new game azt helo 😄 jo lesz a ruha elején aztán fel is lehet öket venni 😄
k3nGu
csoki a médiában hátez kurva nagy😄DD

bordy
miért kell várni erre 22 percet?

DarkSector
akkor inkább áruld el , hogy mikképpen csináltad?
gondolom a játékból nyitottad meg a mapp-ot nem,
nagyon örülnék az info-nak.

HeadHunter86
Hát attól függ, first light-ig, 25+ végig, pontosan nemtom megmondani, de nagyon folyamatosnak éreztem, utánna már 20 körül mozog, ha vmit robbantok, ahova ugye fizika is kell ott leesik rendesen, de ugye ez "csak" egy single core 3200+, szal én nem vok elkeseredve.

Tinman
Köszi! Ezt feltétlenül megnézem, ini turkáláshoz most este már amúgy sem volt kedvem :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Lehet, de arc-ra melyik színészre hasonlít?
Mert tutira van hasonló arcú csoki a médiában.

bordy
nem tudom, bennem van egy olyan érzés azért hogy nem 100-as ez a demo, nem is tudom. mintha ilyen beta demo lenne amit még ea3- meg ezeken a rendezvényeken mutogattak. hmm, fene tudja.

amúgy az hol van tesztelve hogy nem használja a 4 magot? melyik odlalon van?

kill3r21
ha tudnám mit kell kimenteni már kezdeném is az uppot 😄
HeadHunter86
Low is alig megy? te hülye vagy, már bocs, vagy nemtom milyen géped lehet.
Mellesleg akármilyen játékról van szó, amit írtok sose igaz rám, nekem vhogy hasonló confighoz nézve mindig jobban megy az adott game is, így van ez most is. Mi lesz ha jövõ héten megveszem a 6000+-t. Sztem lazán vinni fogja, és nem 20-25 fps-el. Persze ugyanezzel a graf beállításokkal mint amit most használok.

DarkSector
Na ezt minnél elõbb feltölteni..
THX elõre.
<#vigyor1><#eljen>

Tinman
Term. nem állítottam, hogy textúra=shader, csupán azt mondom, hogy low textúra, és valami nagyon kezdetleges talán pixel shader 1.1 idejében látott shaderezés van rajta.

Arra én sem vágyom, hogy az enemy ennyire részeletes legyen ahogy leírtad, de még több élethûség nagyon jó volna :-/
Ez is már egy nagyon szép elõrelépés, sõt egy igazi nagy lépcsõfok, de annyira türelmetlen vagyok már VR-t akarok

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

berczely
Jaja sztem is a Splinter Cell-bõl a feka fõnök hangja!

DarkSector
Ez trója?
😄

kill3r21
DarkSector
Várjuk szeretettel.

DarkSector
Így hány FPS-ed van játék közben?

lac coo
Nem is a full grafal van gondom ,az nem megy ennél olcsóbban, ezt már egy évvel ezelõt megmondtam, hogy nem lesz HW, ami ezt képes lesz mozgatni stabilan .....

De hogy a low is alig megy az már komoly 😊))))

Csak rakok be képet ha lesz idõm mert elég tanulságos .....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

DarkSector
Egyetértek.
Ki az a phropet?
Bocs de nem hallottam a nevét soha.

GamerAdams007
Prophetnek szerintem ugyanaz a szinkronhangja, mint a Splinterr Cell-ben található muksónak, aki ott osztogatja az észt, meg a feladatokat, nem jut eszembe a neve.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

HeadHunter86
Én gondoltam h ilyen gépigénye lesz.
Tegyük fel hogy belövöd high-ra, de azért egy-két dolgot mediumon hagysz, a biztonság kedvéért pár ini-t kicseréltem hogy még szebb legyen a dolog, pl. víz, meg a fákon beszûrõdõ fény effekt, is úgy néz ki a játék mint még soha semmi, és játszható, és lazán fut 1280-ban, persze élsimiítás off.
Felthetnénk Full high-ra de minek? én próbáltam, pár dolognál nem láttam különbséget medium és high között. Nemtom mit problémáztok ennyire.

JA nemtom észrevettétek-e de ha felteszitek a post processing very high ini-t akkor eltûník a blur, na most én kicsit átírtam a dolgot, és így van blur is meg, fényszûrõdés is. Nagyon fain kis configot hoztam össze. 😊
My_optimal settings
Próbáljátok ki ha gondoljátok.

k3nGu
Prophetre gondolsz😊mellesleg a karakterek azok õgy jók ahogy vannak, realisztikusak.

DarkSector
Nem gond.
Nem kötelezõ...
Valszeg amúgysem ez a low...<#vigyor5>

DarkSector
A sok kis kövecskén spórolhattak volna, de mondjuk a karaktereken nemánhogy-na-mán....
Szerintem faxák a társaid. tökre filmszínészekre hasonlítanak..
Én erre is gondoltam, hogy valósaknak látszódjanak, szerintem valós színészekrõl koppintottak.
A fehér ipse tiszta ben efflek....
A néger is több filmen játszhatott már. Mármint az aki a parancsokat osztogatta.