CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Battlelog: Purga5
jok az oldalak, legyen minél több tutorial, aztá csinálunk egy jobb, optimalizáltabb, szebb Crysist 😛
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Amúgy beüzemeltem a snadbox-os weboldalamat. Raptor csinál egy sandbox 2 tutorialos oldalt, én meg csináltam egy sandbox 2 video tutorialos oldalt. Egyenlõre az enyém talán gyakrabban lesz frissítve. Szóval akit érdekel a Sandbox 2, annak jól jöhetnek ezek az oldalak, az alapoktól mindent elmagyaráznak/el fognak magyarázni.
Töltsük le az internetet!
azt irja ki hogy tud sokszor votl különbözö gépeken aktiválva pedig csak pár win reinstall volt közbe 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
We hope you've been enjoying the Crysis multiplayer beta test, and we've got good news: you get to enjoy it for 2 more weeks!
The beta test end date has been officially extended to Nov 15th. However, in order to continue playing past Nov 1st, you will need to re-enter your beta key. You will be prompted to do this automatically when starting up multiplayer.
Remélem értitek.D
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Monnyuk annyira nem fogom magam felizgatni ha kiderül a kártya a hibás,be van tervezve egy 8800gt év végén,a far cryból kiindulva pedig eztis sztem többször végigtolom..😊
Ha minden medium akkor jól megy...
Megnéztem hasonló konfigu (2giga ram,7900gt) celeronon és ugyan így megy...
Mindenesetre nekem ez a demo bejött,a far cry-t is szerettem csak kicsit büdös hoogy a lentebb említett konfigon ok nélkül gyéren fut...
c&c 3-nak is egymás után jöttek a patchei elg sûrûn.
Jó lett volna ha benne hagyják, mikor lövöd de nemtod hogy már meghallt és a golyók arrébb sodorják a tetemet, de én azt mondom elfér ennek a hiányossága.
csoda hogy van vér. azt is le karták tiltani a játékokból már emléxem.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Ütõs kis gém ez, a hibái, illetve úgy mondanám, a tökéletlensége ellenére is. (Mint tudjuk, tökéletes gém nincs, bár haladunk affelé)
Dante.
http://www.freetvmaci.info/

Starcraft2 e-mail: [email protected]
amikor elõször megláttam ez gondoltam: WTF ???
érdemes megnézni:
íme!
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB