CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nem voltam jópár napig a demot is csak most szedtem le és az érdekelne, hogy van-e benne DX10. ha igen akkor azon hogy fut?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én támogatom ezeket az oldalakat, de mi lesz ha a teljesben kicsit variálnak ezen azon benne és mondjuk megcsináltok egy témakört már most, de a teljesben meg több opció lesz vagy részlet?

Battlelog: Purga5

Jaffa 2843
lehet tudok még keyt szerezni havertol, szal fel a fejemmel 😄
jok az oldalak, legyen minél több tutorial, aztá csinálunk egy jobb, optimalizáltabb, szebb Crysist 😛

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

KILLER2
Asszem 3 vagy 4 a maximum. Kár érte, hogy nem tudsz betazni, jó játékos vagy. Bár amióta van demo, azóta én se bétázok.
Amúgy beüzemeltem a snadbox-os weboldalamat. Raptor csinál egy sandbox 2 tutorialos oldalt, én meg csináltam egy sandbox 2 video tutorialos oldalt. Egyenlõre az enyém talán gyakrabban lesz frissítve. Szóval akit érdekel a Sandbox 2, annak jól jöhetnek ezek az oldalak, az alapoktól mindent elmagyaráznak/el fognak magyarázni.

Töltsük le az internetet!

Jaffa 2843
ezt értjük , csak azt nem értem hogy win reinstall után miért nem tudom aktiválni a crysis multi betamat :S
azt irja ki hogy tud sokszor votl különbözö gépeken aktiválva pedig csak pár win reinstall volt közbe 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Dear Crysis Beta Participant,

We hope you've been enjoying the Crysis multiplayer beta test, and we've got good news: you get to enjoy it for 2 more weeks!

The beta test end date has been officially extended to Nov 15th. However, in order to continue playing past Nov 1st, you will need to re-enter your beta key. You will be prompted to do this automatically when starting up multiplayer.

Remélem értitek.D

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Oks írok,remélem nem megint egy agyigpentiumtáp game mert a hajam lerakom😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

KILLER2
Madj írj, hogy erõsebb proci mellett hogy teljesít a kártya, mert erre én is kíváncsi vagyok!

Nemtom holnap belepróbázom ugyan ezt a kártyát egy 4300-as c2d-be kiváncsian várom,elméletileg nem szabadna többet mutatnija...
Monnyuk annyira nem fogom magam felizgatni ha kiderül a kártya a hibás,be van tervezve egy 8800gt év végén,a far cryból kiindulva pedig eztis sztem többször végigtolom..😊

KILLER2
Szeritem tuti a kártyád a gyenge ehez. De mediumon jól megy nem? Úgy is beszarás jól néz ki.

Ha minden high,1280*1024-ben szaggat kb egyenletesen akció közben is ugyanúgy mint amikor senki sincs a képen...olyan 15-20 fps...
Ha minden medium akkor jól megy...
Megnéztem hasonló konfigu (2giga ram,7900gt) celeronon és ugyan így megy...

KILLER2
Hát ja. Én is igyekszem minnél nagyobb szünetekkel telepítgeni.

KILLER2
Szerintem a kártyáddal van a baja. Mondjuk a proci úgy látszik, hogy ennél a játéknál elég okat számít, de szerintem a kártyád miatt van, hogy nem fut jól. Az volt a poén, amikor a beta optimal settingsen high-re rakta a játékot és gyarkolatilag játszhatatlan volt. Eddig azt tapasztaltam, hogy a játékok optimal-on mindig gyengébbre teszik, mint ami még rendesen futna, ez meg így feltolta. Mondjuk ugyanez a demo-nál már jó.

rastaman
igen a lomtár bug nekem is elõjött már. és még sokegymás is. de valahogy nincs kedvem havonta telepíteni fõleg hogy eredeti a szoftver és nem hinném hogy havonta aktiválhatom a cd kulcsomat

KILLER2
És hogy is fut neked milyen beállításokkal?

rastaman
egyhamar nem lesz hasonló kaliberû játék. far cry is korszakalkotó volt. emlékszem hogy utána 5 perc kipróbálás után ment a vietcong a süllyesztõbe mert ég és föld volt a 2

KILLER2
Vistáról nekem most az a benyomásom, hogy minnél többször teszem fel, annál szarabb. Kb 4x tettem eddig fel, most alapból nem megy már a súgó (nem mintha hiányozna) és nem hajandó magától frissíteni a lomtár ikonját. Meg még néhány idegesítõ hiba. Amint kijött a játék, újrahúzom, addig még a beta miatt várok.

Nem értesz....2mgos a64 4800-on húzva 2 giga rammal 7900gt-vel ugyan azt produkálja a gép mint egy szaros celeron...És ez vicc már neharagudj...😊

rastaman
szerintem kevés neki a processzor. néztem a feladatkezelõt. mondjuk az op rendszer alapból megeszi a fél memóriát. de már nem térek vissza xp-re. csalódás lenne

KILLER2
Szerintem majd akkor lehet kijelenteni, hogy most potimizálatlan vagy nem, ha készült már ilyen szintû játék. Mert így most nincs viszonyítási alap. Azt el kell ismerni, hogy iszonyat szép. Ha majd lesz másik ilyen grafikájú játék és az P3as gépeken 150 FPSeket fog produkálni very high-on, akkor majd mondhatja mindenki, hogy optimizálatlan szar, de amíg egyedülálló a játékok között a grafikájával, addig nem nagyon lehet kimondani, hogy mennyire van optimizálva. A beta az optimizáltalan szar. Az kb úgy futott nekem mediumon, mint a demo high-on.

HeadHunter86
Le merném fogani hogy a hang vista miatt szaggat, nekem anno Bioshocknál volt így, meg MOHA-nál, XP alatt nem volt utánna ilyen jellegû gondom.

rastaman
hát nem tudom... nekem mondjuk futott a demo. igaz minden low-on. meg néha beszaggatott a hang. tény hogy nem a legszebb ezekkel a beállításokkal de legalább fut. és aki itt szenved hogy csak 150 fps-e van ultra high beállításoknál sli videókarival az meg szerintem mehet a jó b**** p****ba.

HeadHunter86
Egyetértek veled, ehhez a grafikához reális ez a gépigény.

de cnc3-nál a legtöbb patch nem bugjavítás,sebességjavításra ment hanem egységerõ változtatás,kiegészítés,stb...😊

Mindenesetre nekem ez a demo bejött,a far cry-t is szerettem csak kicsit büdös hoogy a lentebb említett konfigon ok nélkül gyéren fut...

bordy
szerintem jobb lesz a fullos. meg lesz hozzá patch is nagyon hamar valszeg.
c&c 3-nak is egymás után jöttek a patchei elg sûrûn.

7900gt..😊

Jó a bughalmaz lehet túlzás,de az hogy egy 2.7-re húzott x2 4800-on 2 giga rammal 2900gt-vel úgy high-on szaggat, és mediumban hajlandó kb úgy menni mint egy szaros celeronon na az vicc....

KILLER2
Hozzátenném, hogy szerintem.

KILLER2
A bughalmaz kicsit túlzás, az optimizálatlan meg fõleg.

Hehehe,még ha a hullalövöldözés hiánya lenne a legnagyobb gond...Sztem sokkal nagyobb gond ha ezt ilyen bughalmazként kiadják...És fõleg enyhénszólva optimalizálatlanul...

KILLER2
Az még belefér, de leglalább látszana rajta a seb vagy a tûzben égne meg. Szóval ilyen apróságok. Ebben a mozgásban az a legzavaróbb, hogy az emberek hulláha nem mozog, míg az állatoké igen. Mi ez, vadásszimulátor?

HeadHunter86
Én speciel rühellem azt a playert aki gyalázza a hullát, css-ben elõ szokott fordulni, max kickelem 😄
Jó lett volna ha benne hagyják, mikor lövöd de nemtod hogy már meghallt és a golyók arrébb sodorják a tetemet, de én azt mondom elfér ennek a hiányossága.

KILLER2
Na ezt se tudtam. Csak sajna akármilyen reális a lövések terén, nem kárpótol a hullák igényltetenségéért.

HeadHunter86
A valóságban is gyengébbek a fegyverek hangtompítóval, szóval 1 pont a realitás mellett.

bordy
ez van nem gyalázhatjátok meg a hullákat, békés nyugvásban kell hagyni õket. élejenek a német törvények.
csoda hogy van vér. azt is le karták tiltani a játékokból már emléxem.

KILLER2
Hát igen, ez is borzalom.

Vicces hogy az embrei hullával nem lehet kezdeni nagyon semmi, de a döglött teknõs fejét lövöd az arrébbmegy. Mármint a feje.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

KILLER2
Nagyon tele van töltve minden extrával a játék, de emellett olyan hibák vannak benne, hogy elképesztõ. Egyik az emberek sérülése. Szerintem borzalom a jármûvek sérülése is. És pl ez a teknõs is. Inkább ne raktak volna bele állatokat, de ha már raktak, ami nem baj, sõt kifejezetten emeli a hangulatot, de akkor már csinálták volna meg rendesen.

rastaman
igen sajnos. csak mindenki odáig volt a fizikával, meg az AI-vel amikor kijöttek az elsõ vidik. aztán mi lett belõle... nem azt mondom hogy nem fogok játszani vele mert szar, de kicsit csalódás. szerintem

KILLER2
Sose lesz tökéletes játék szerintem. Hiába lehetne, valamit úgyis elcsesznek benne.

Dante73
Azért érdekes a fizikai motor, pisztolyal mentem, osztottam a fejeseket, egyik ellennél, "megcsúszott" a kezem, és a sisak tetejét találtam el. A csóka feje hátrabicsaklott, de nem követte a szokásos mozdulat, mely szerint összerogy, nem, LEREPÜLT A SISAK, a kis koreai meg lõdözött tovább! Beszarás volt, annyira meglepõdtem, majdnem kinyirt, ami azért normal-on elég cikis lett volna....
Ütõs kis gém ez, a hibái, illetve úgy mondanám, a tökéletlensége ellenére is. (Mint tudjuk, tökéletes gém nincs, bár haladunk affelé)

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

NeBby

Starcraft2 e-mail: [email protected]

rastaman
valaki csinált egy jó kis videót a teknõsökrõl a játékban

amikor elõször megláttam ez gondoltam: WTF ???

érdemes megnézni:
íme!

KILLER2
Már megvan. Kell egy kör, és azt kell sokszorosítani, majd az egészet kivágni egy fehér háttérbõl. Igy a fehér kép maradéka ezt a mintát adja. PS topicban segjtettek.

Denes888
Szerintem valahonnan megszerrezte a mintát a szerkeztõ aztán sokszorosította majd elhalványította és így el lehet érni ezt az eredményt. Ha jól megnézed akkor még az ûrlény fején meg az egész testén ott van ez a sok kör.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Denes888
Szerintem gyorsítja. Ugyanis ha egy csövön keresztül megy ki a golyó akkor lég üres térben könnyebben gyorsul, ezáltal a hangtompító csõ egy gyorsító. Hisz a légpukáknak is hosszú a csöve. Szerintem.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

KILLER2
Mondjuk nincs kizárva. Én se vagyok egy fegyverszarkértõ. Mindegy, fejlõvés mindenképp halálos, ha nem a sisakot lövöm.

KILLER2
Azt nem tudja valaki, hogy a banneron az ilyen nano ruhás minta hogy készült? Szégyen, hogy nem tudom, pedig azért értek a PShez.

GamerAdams007
Bizony, és van 1 olyan érzésem, hogy talán valóságba is, bár nem értek hozzá, csak sejtem... <#nemtudom>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

KILLER2
A hangtompító gyengíti a lövést???