CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

simán megy mert a demo is ment nekem xp

MerlinW
A Nuke annyi, hogy Vista-n kressel a játék, és csak a crack miatt. Maga az image rendben van, emulációval használható.

[merlinw.org]

k3nGu
ha xp-n megy akkor királyság van😄

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Azt írják nforce-on hogy XP-n tökéletesen megy, csak Vistán crashel...
MerlinW
Hát de komolyan😊 Grafika miatt sírnak hiszen attól jó egy játék most van egy 2007-tech játék, de semmi sem jó, az lenne a tuti ha 200GB lenne. Mondjuk akkor meg az lenne a baj. Így kicsi, viszont legalább az lesz a baja minden 2. embernek, hogy túl szép, nem fut a gépén. Hihetetlen egy népség vagyunk😊

Érdemes külföldi fórumokat olvasni, ott nem nagyon van ilyen sznob hozzáállásosdi...😊

[merlinw.org]

kirol
Hát töltse le a csávó 2x!

k3nGu
<#confused><#rinya>

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

MaskimXul
Olvass nforcet, nukeolták.
dante3
nem megy?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

MerlinW
"6 giga nagyon kevés...ha kicsomagolom több lesz?"

Ilyen kérdések... hát normálisak az emberek?😄D

[merlinw.org]

MaskimXul
Úgy fest túl szép volt ez ahhoz, hogy tökéletes legyen. Na majd egy proper
dante3
Szerintem hamarosan újra elsõ helyen lesz a topik!<#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

k3nGu
Nem mind1, engem kibaszottul nem érdekel h van-e benne magyar vagy nincs, csak játszak már vele😄.

bordy
hát ha csak angol van benne akkor ez a collectors-os verzió

MaskimXul
De végül is mi a mondandód lényege? Szerinted szar a crysis? Nem fogsz vele játszani? Vagy mi?
NeoMaN
KHMMMMMM....
<#wow1><#wow2><#hehe>

lac coo
Csak beszélgetek ,kultúráltan, ahogy kell . 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

MaskimXul
Erre nem lehet sokmindent mondani, ez nem más játék, hanem a crysis 😊
Majd gondolom farcry2-vel ugyanezt el fogjuk játszani.
kill3r21
jajj má megint te a texturáiddal meg az fps értékeiddel.....számold má ki hány fpsel esik a ho..vagy mennyivel essen hogy émulatba essek...köszi 😄😄😄😄
Tomsteel
hát kényszer nagy úr<#vigyor2>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

dante3
remélem igazat beszélnek!

kill3r21
én meg külföldi forumban olvastam
EN,SP,GER,IT,HU
szal magyar is...de majdcsak megerösiti vki
magyar premier is elvileg akkor van amikor a többi országban szal ha multi language akkor benne kell lennie
lac coo
Más játékban berakok egy 4 poliból álló négyzetet, felhúzom nagyra , rárakok egy fû texturát, és vigan megy a játék 3-500 fps-el !
Ez a lassú nekem ....

MaskimXul
Na azt már nem bírnám, 20fps alatt nem tudok normálisan célozni mozgó ellenfélre. 20 fölött heccsát 😄
Tomsteel
ehhe, nekem ha van 10 egy összetettebb résznél, örömtáncot járok

DarkSector
Egyetértek. 25-30 az más simán elég.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dante3
Kár, na mindegy, azért végigtolom! 😄

DarkSector
Ez a beszéd én is örülök mint majom a farkának, hogy végre megszereztem.
Azért az igazság az, hogy jobban elvagyok vele, mint a Crysis-al.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MaskimXul
Aha, értem, neked 50 fps lassú, nekem meg 20 fölött már játszható a crysis. Izlések és pofonok
Evogordon
Köszi.

Na de most engem nem izgat... inkább megyek GOW-ozni 😄
Majd ha lesz bithumen leszedem <#nevetes1>

Ability
Má' vótam, de lesz még egy!44 <#idiota>

Am, nekem aztán tényleg mindegy, hogy milyen. Úgysem tudok játszani vele. Késõbb meg már lesz HW alá. Amúgy sem vagyok egy lázadó típus. 😛
MaskimXul
Az van, hogy jópár posttal ezelõtt elvesztettem a fonalat, hogy min is vitatkozunk. 😊
Nekem tetszik a crysis, meg vagyok vele elégedve, neked nem, errõl van szó?
DarkSector
Igen kijött 1, de még senki nem erõsítette meg.
Viszont ahogy én utána néztem 99% hogy mûködõképes.

lac coo
Ha leraksz egy sík területet ne a méterben írt méretét nézd ! 😊
Két poligonból álló négyzetet is fel lehet húzni km-erekre és utána sokszor rárakni ugyanazt a texturát ( itt is így mûködik ) de ettõl hogy nagy, meg lassan érsz végig ez még nevetségesen kevés adat ... Nálam ilyenkor sem megy 50 fps fölé....Ez több mint lassú !

MaskimXul
OLVASSATOK MÁR VISSZA B+
j/k = just kidding
k3nGu
nincs benne magyar felirat állítólag, only english

MaskimXul
Azért ragadtam ki, merta többivel egyetértek. Tényleg futhatna jobban, lehetne akár szebb is, de nem az. Ez van, ezt kell szeretni 😊
Te meg menjél edzeni, hogy szét lehessen offolni a topikot <#nyes>
Evogordon
Kijött egy relíz vagy most mivan?

DarkSector
Szerintem 10% esély van rá.

DarkSector
Bocs de nem vágom a J/K-t.

dante3
Lejött már valakinek, van benne magyar felirat?

Tomsteel
*nekem

Ability
Kár így kiragadni bármit is. Pont azért írtam, mert ki akartam kifejezni, hogy ne csak a csúcskártyásokra gondoljatok. Meg ugye a fentire reagáltam kicsit, hogy nem érdekel milyen gépen fut jól, itt az a lényeg -- már persze ha igaz az állítás --, hogy futhatna jobban, illetve nem indokolt egyes esetekben a lassúság.
miért van olyan érzésem,hogy kijött a gém?

MaskimXul
cod4 <#nyes> j/k
DarkSector
Én értelek.
Én is örülnék 2000 fps-nek.
De a készítõk azt mondták, hogy Recommened HW-n folyamatossan megy, akkor az nem jelent se 200fps-t se 450fps-t, hanem azt jelenti, hogy nem fog akadozni!!!!
Szerintem nem hazudtak és az hogy mit lehetne kihozni, meg mit nem az egy dolog.
Nem értem, hogy mit csodálkozik ezen még mindig néhány ember...
Mutassatok egy ugyanilyen játékot, ami gyengébb gépeken elmegy!

k3nGu
nem tudjuk még, csak állítólag ugyanolyan mint a demó...

Tomsteel
neem azt mondjátok meg, hogy demóhoz képest van-e valamilyen változás, fõleg teljesítménybeli érdekelne! THX !

Prince of Máté
<#eljen>szó szerint

Ennek a lackónak pszichológus kéne :/

Davidus
nálam c2d 2,8ghz+gts320
minden high 0xaa néha beröccen
minden high medium árnyékok 0xaa suhan

demo

V9ykn8_TZL0