CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bordy
ejj, remélem holnap hívnak hogy mehetek érte a bótba. jó lenne.

GoKu x
akinek lejött irja már meg h gyorsabb lett e a demohoz képest.

kill3r21
engem az érdekel van e magyar nyelv...de telpitö magyar akkor igaz amit külföldi forumon irtak 😊
MaskimXul
Vagy már unom, hogy mindenki lusta visszaolvasni?
MerlinW
Neeem személyeskedünk😊

[merlinw.org]

LoCk
<#hehe><#eljen>Go!!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Balumann
Magyar a telepítõje a Crysis-nak :o

dante3
gyerünk

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

akkor te hülye vagy

LoCk
Megyek megnézem hogy megy..lent van<#eplus2><#hehe>
Ha tudja, azt amit a Demo ,akkor mar boldog vagyok 41-53 FPS...

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

MerlinW
Miután a "DX10"-es effektek több erõforrást igényelnek, ezért logikusan DX9-ben több nafta jut mindenre. De Vista jelenlegi állapotának köszönhetõen DX9-ben sem lesz olyan sebesség mint XP alatt. Ahhoz kell majd az SP1-ben levõ fájlírási sebességet javító ápdét. (valamit biztos gyorsítani fog a dolgon, de logikusan ugyanolyan gyors sosem lesz mint a fele hardvererõforrást igénylõ XP-n)

[merlinw.org]

bordy
16 óra van már, most keltek fel? vagy mi? 😄

MaskimXul
fake
Pókmalac
elvileg kint van a crysis EZ IGAZ????????????????????????????????????????????több torrent oldalon is kint van már....

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

VRSDM
nem 😄

u dont have to listen anybody else but me

lac coo
Nem értek hozzá de nem hiszem.. .Sebesség az sebesség, adatmennyiség az adatmennyiség ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tatyla
na majd ird akkor hogy kell e crackfixre várnunk...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

lac coo
Ramnak az a dolga 😉
Akkor van gáz ha kevés .... De attól hogy ott pihennek az éppen nem használt cuccok még semmi nem lassúl....

Tomsteel
egy dx10es kari dx9ben jobban elboldogul mint egy hasonló teljesítményû dx9es kari ugye?

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

MerlinW
Elõnye és hátránya is van. A készítõknek mindkettõ elõny. Nekünk (warezolóknak) hátrány a méret, elõnye meg, hogy miután csesznek tömöríteni a binárisokat, kevesebb a futásidõben történõ tömörítés, így valamelyest gyorsabban fut a játék, gyorsabban tud turkálni a csomagokban.

[merlinw.org]

Raptor 2
De akkor is elveszi a ramod nagy részét 😄 😄

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

LoCk
12min és lent van..

MerlinW
Ez oké, de a játékosok 80%-a még a Nero telepítéséhez is dokumentációt használnak. Sokan hajlamosak elfelejteni, hogy ami a rutinos "kockának" (kivételesen nem negatív jelzõként) egyértelmû, az másoknak részecskefizika bonyolultságú.

[merlinw.org]

lac coo
Hát ha értelmes tartalommal töltötték ki azt a 6 gigát, akkor az csak jó nekünk ....Én kettéosztom és úgy írom ki .

Tomsteel
azért egy strangleholdnál megnézném <#eplus2>

Tomsteel
én is így vok vele

dante3
Én meg betömörítem 4 gigára, oszt kiírom!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

MerlinW
még van hátra 1Gigusz

[merlinw.org]

MerlinW
egyébként a 6GB sem megalapozott, azért 5-6Gb-osak a mai játékok, mert kiskereskedelemben drágábbak a DL lemezek, nem mindenkinek van DL írója, és mégha nagyon minimálisan is ezzel is csökkentik a warez-t. De legalábbis körülményesebbé teszik.

Erre tökéletes péda, hogy én is inkább törlöm a géprõl a 6+GB-os képfájlokat, minthogy elmenjek boltba DL lemezt venni😊

[merlinw.org]

jakewyler
Na valakinek lejött már?

MerlinW
Biznic, tudod minél kevesebb munkával minél több pénzt termelni egy olyan névvel ami biztos bevételt alapoz. Felsõoktatás, elsõ év, mikro-makroökonómia😊

[merlinw.org]

MaskimXul
Azért azt is nézd, hogy két 1-2 postos embernek nem megy, egy 700+asnak meg igen. Ki a megbízhatóbb? 😊
lac coo
Persze. a pályákat egy adott készletbõl állítják össze, de attól még lehet ezer pálya is benne , mégsem nõ egebe a méret 😊

kirol
HL 20-30 óra? Akkor a 2-t már miért nem bírták ilyenre csinálni?

MerlinW
Nemtom miért tetted volna, de ha nekem címezted a kommentet, eszem ágában sincs Vista-t használni másra mint a munkára, ill eszem ágában sincs egy ideig lecserélnem a 3-4 éves alkatrészeimet😊

[merlinw.org]

Omega888
Szerintetek érdemes letölteni és majd késöbb várni egy crack fix-re?

lac coo
Attól még viszont nem végez semmi számítást azokkal a részekkel ....Jó esetben, persze 😊

bordy
lényeg hogy a sandbox ne crasheljen nekem, az nagyon fontos. XD

MerlinW
Mintha az idõ mértékegysége GB lenne...😄 Oblivion 4GB - 100óra, Half-Life 600MB - 20-30 óra, stb. Ilyeneken sosem gondolkodik el az egyszerû nép😊

[merlinw.org]

majd kiderül ha lejött de menni fog
VISTA MEG NEKTEK VALAMI BÁLVÁNY CSAK ANNAK VAN JÓ GÉPE AKINEK VAN 8800 KARIJA ÉS VISTA

kirol
Aha, köszi.

Most írták hogy XP-n is van ilyen hiba. 😞 Akkor nem oprendszer függõ.
MerlinW
Én is maximalista vagyok, de csak akkor ha letettem érte valamit az asztalra (gyak megvettem. Warez játék, nem megy, lassú, kicsi, nagy, piros, zöld, nem tetszik, nem töltöm le, letörlöm, kidobom, elviszem moziba az asszonyt, stb. Nem rinyálok😊)

[merlinw.org]

ProGabe
az a baja a mérettel,hogy így szerinte nagyon rövid lesz!biztos van róla fogalma...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bordy
magyar nép elégedetlen nép...

Raptor 2
Mellesleg attól még hogy a tengeralattjáróban vagy ugyanúgy be van töltve ramba az egész terep.... ezért nincs töltögetés, szal én mégis kiállok mellette, h. ahhoz képest jól optimizálták!

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

MerlinW
Összeomlik, kilép, fagy, stb. Hibás a törés,majd lesz fix.

[merlinw.org]

MaskimXul
lefagy
kirol
Mi az hogy "crashel"?

MerlinW
De mi köze van a demonak, a teljes játék töréséhez, hmm? Olvas,. értelmez, reagál.

[merlinw.org]