CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm mindenkinek!!!!!!!!
[email protected]
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
- a játék + jármûvel
- videós lemez
- zenés lemez
- kézikönyv
- rajzos könyv
Töltsük le az internetet!
Nálatok mûködik a lap alján lévõ keresõ? Nálam már vagy 2 hónapja nem.
FPS kiíratást akartam megkeresni,mert le volt írva, de nem talál semmit.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
És ha valaki tudna linket dobni honnan szedhetem hozzá a dolgokat azt nagyon megköszönném
Szzoli30 milyen barlangrendszerre gondolsz?Az amikor be akarnál menni az ûrhajóba vagy mi?Tudok küldeni mentést,ha leirod pontosan melyik pályánál akadtál el!
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Töltsük le az internetet!
Még nem probáltam a játékot,a gépemen jelenleg nem is menne,de tervezem,hogy 1 hónapon belül költök rá kicsit..
Ezzel a konfiggal sztetek hogyan futna : Asus P5KC,Core2duo 2.33GHZ,2GB 1066MHz DDR-II,Asus GeForce EN8600GT512MB DDR III (ezt tervezem megvenni) ?
Gondolom némi tapasztalatotok van,ezert kérdezem...
Sötétedés után kitágul a világ.
de asszem valami grafikai tuning kellene...mert a gépemen jol megy ugyan...30 fps körül high és egykét dolog medium..de a játék vége jo ha 9 fpst megy ....
Most viszem egyel nehezebben de kétlen hogy nehezebb lenne.
Anno Far Cry is az volt hogy normálon toltam és belegondoltam ez milyen brutálnehéz lehet realisticon azt majdhogynem könnyebb volt!
Next PC upgrade: 2022
Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.
Nem tudnál egy barlang belsejében lévõ mentést küldeni, mert nálam a barlangrendszer ajtaja kövekkel van tele és nem tudok bemenni, vagy esetleg nincs valami tippet hogyan jussak be!
Köszi!
[email protected]
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
amikor a prophetet kell védeni az minden csak nem könnyü rész !! Igencsak idegesitõ egy rész !!
Vagy talán te olyan profi gamer vagy hogy mindent átviszel elsöre ?? <#vigyor>#vigyor>
Gondolom aki ezen túljutott annak van mentése!
Köszi szépen!
Mert nálam van az alien puska de amikor egyszerre 3-an vagy többen jönnek akkor már az is kevés hozzá !!
Nem küldene valaki a [email protected] címre egy barlang utáni közvetlen mentést!
Azt nagyon megköszönném!
Köszi!
Ott néhány szikla más színû mint a többi, de rpg-vel is lõttem, de semmi..😞
Nektek az nyitva van? Vagy kilövi valaki? Vagy mi? Én jövök folyamatosan, megölök mindenkit, majd megtalálom a néger fõnököt, az elkezd szaladni a barlang bejárata felé! Majd ugrál a köveken mint a mérgezett egér! A bejárat elõtt sziklák vannak! Senki sehova!
Valaki legyen olyan szíves és fejtse ki, hogyan ment be abba a kurva barlangba, mert kidobom a gépet az ablakon!
Köszönet!!!!!!
Éppen a Prophettel vagyok ideje van még elég kb 60 körül mondja el kell érnünk a hidat igen de annyi az alien hogy nem jutunk oda el idöben ha én oda is jutok ö már féluton meghalt !! Mert ha elöre futok ahelyett hogy tovább futna inkább az alienekkel foglalkozik !!
Hogy a francba lehet ezt megcsinálni !! Ha leállunk küzdeni az alienekkel akkor fogy az idõ és akkor egyikünk sem ér oda !!
Na meg aztán ha valahogy sikerülne elérni a hidig mennyi van még hátra amig védeni kell a Prophetet ??
http://www.gamespot.com/pc/action/crysis/review.html?page=1&sid=6182739&part=rss&subj=6182739
Amikor behozom a konzolt, kiírja az ip-met, nem kellene kiiktatni a netet?
É sem tudok be menni a barlangba, mindent megpróbáltam már, de semmi, a fõnök is csak ott toporog és semerre se megy.
Elõre is köszi a választ.
Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.
Hogy kell Prófétát megmenteni ? LOL meg a térképen a pontok is csak disznek vannak mi?
Egy helyen torpantam meg a gameben de 15 perc bolyongás után megtaláltam a kiutat a gravitáció nélküli barlangból!
Valaki nemtudja a cd kulcsot hol tudnám átirni? Mert eredetire le akarom cserélni!