CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GamerAdams007
Jóvan azt nem olvastam... <#vigyor5>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

HeadHunter86
A Stáblista a szokásosnál "kicsit" hosszabb volt 😄
Nekem nagyon bejött a játék. Fõleg a 2. fele, azt nem nyomatták a reklámokban és volt hátra meglepi. Az anyahajós pálya kifejezetten tetszett, itt mutatkozik meg igazán a cryengine2 szépsége belsõ tereken. Nagyon jó.
Célkereszt nélkül mediumon vittem végig, de már sajnálom hogy nem Hardon.
A 2. fele sokkal jobb lett mint anno a Far Cry-nak, és a vége is. (Várom a Crysis 2-t 😊)
Nekem kb 10-12 óra alatt sikerült kijátszanom, nem is rohantam de nem is tököltem órákig, 1-1 helyen.
Pár bug jött csak nálam elõ a játék során, abból a nagyrésze script beragadás volt, a többi meg textúraszétesés.
Szal meg vok elégedve. A játék adta sebességgel is. (csak az utolsó pálya lassult be, annak is a legvége, de egy menü kilépés és visszatöltés azt is megoldotta, max 17-20FPS-re lassult be.)
A Képi világot nem tárgyalom mert elmondani úgyse lehet, ahhoz túl szép 😄

Aki multizik a játékkal, az írjon már egy privit, mert sztem össze kéne gyülnünk magyaroknak, mert nem sokan multiznak, akikkel lehet együtt menni :S

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Halihó . kedves elakadtak , itt a teljes mentése a játéknak 100mb tömörítve : http://rapidshare.com/files/70400297/SaveGamesCrysis.rar.html

grebber
Nem árt hozzá 2GB ram,8800GT vagy 8800GTS 640MB és egy jó proci!

Next PC upgrade: 2022

ennek milyen gép kell hogy highon 1024*768-on mennyen?valakinek pirít igy legalább 25fps-el?
Alexease
Szerintem a sok bug - bar en nem nagyon talalkoztam feltuno, zavaro bugokkal - a komoly belassulasoknak, es folyamatos toltogetesnek koszonheto. Mivel fizikat (utkozest) szamol sokmindenhez, igy elofordulhatott, hogy kesobb toltotte be a "hova"-t mint a "mit".😊 Vagyis a "semmi"-be rakta, vagy epp' mar keson "bele" pakolta a cuccost😉
wesker24
Na én is végig vittem a Crysist szerintem nagyon jó játék lett a sok bughalmaztól eltekintve !! Azért a 10-bõl megkapja a 7-est csak azért ennyi mert sok bug van benne !! Az eleje még nagyon tetszett de a vége már nem tetszett annyira mert akkor már igencsak szagatott a game kénytelen voltam onnantól kezdve közép fokozaton játszani !!

Na meg a legvége a játéknak igazi kinszenvedés volt !! Ha nem töltöttem vissza az adott mentéseket 100x-szor akkor 1x-szer se !! Amikor az anyahajon megtámadnak az idegeneke na onnatól kezdve sorozatos bughalmazok jöttek egész a játékvégéig !!

Pl: a katonák belesüllyedtek beleestek a vizbe a padlón keresztül nem egyszer, aztán amikor támadt az a bazi nagy alien a kisebb alienek beragadtak a levegöben ott maradtak, aztán amikor semlegesitik a pajzsot egyszer beragad a Tac fegyver nem akar lönni aztán egyszer ugy beragadt hogy még a 3-dik lövésre sem semmisült meg az egyik pajzs ugyanez volt a másikkal is na meg a végén a zsilip ajtó kirobbantása után löhettem én bele akármennyit nem robbant fel !!

De sok visszatöltögetés után amikor már minden összejött akkor már végre sikerült minden egyszerre !! Szerintem meg nem volt ez annyira rövid nekem mint amatör FPS játékosnak épp elég volt idáig eljutni a delta szint elötti fokozaton !! Meg aztán nem ugy játszottam hogy látástól vakulásig elvittem egy adott pálya szakaszt aztán késöbb folytattam !! Szerintem meg a vége rendben volt mert azért kell hagyni valamit a 2 részre is !!
Annak idején még tudtak gépet építeni. <#hehe>

Koszi....a tuzelest nem nyomtam meg, de azon kivul mar minden mast....fenebe. Megegyszer kosz.
BaliBoy
LOL, fiatalok... Spektrum ZX81; ColorStar TV; SANYO Casette recorder --> Crysis - 123 FPS; <#hehe><#hehe>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Tatyla
az anyahajón mi a taktika mikor ki kell menni a fedélzetre állandóan megfagyok pedig jópár idegent kilövök?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

XenHai
Pls valaki 1 mentest fel tudna rakni az anyahajos pajarol?
KILLER2
Távcsóvel (nem a fegyverével) ránézel és nyomsz egy tõzelést. Ennyi.

Töltsük le az internetet!

Ott tartol, ahol egy cirkalo hajot (cruiser) hajt kell a tavcsovel befogni, hogy jojjon a legi csapas, azt irja menjek biztonsagos tavolba es "fessem meg" a celpontot, barhova megyek, nem jon a legicsapas, mit rontok el? Pedig mar nagy betukkel irja, hogy air strike available. Honnan kene csinalni?
w77d
123fps? full low-on? én is kiírhatnám hogy crysis-160fps, de nem teszem! azt írd ki inkább hogy full maxon mennyi!

KILLER2
Én nomal-on toltam. Azért a vége elég durva volt, kicsit talán szar is pont azért, mert egyszerûen mindenholn alienek, mindenhonnan lõnek, fogy a lõszer, ott van az a nagy izé, közben szaggat mint az állat és kegyetlen bugos az egész.

GamerAdams007
Jah very easyn pár óra, de nehezebben már jóval több, mert több az ellenfél, és nehezebben is halnak, te viszont könnyebben, így ha másért nem is, de a meghalok-visszatöltök miatt biztos több idõ... <#mf1>

Btw nekem is megvan 90 fps, ha leveszem 0-ra a grafot...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

k3nGu
mennie tovább, 123 fps-ed crysisban??

gideon több az, inkább 10 fele...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

BaliBoy
Hali.
Már évek óta nem fogott meg játék, de most valami nem kóser. A 2. pályán miután kilõttem a 2 tankot, megáll a játék. Nem történik semmi. Mit kell csinálni vagy minek kellene történnie utánna?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Gideon Wieth
sziasztok!
A single rész tényleg alig 5 órás játékélményt ad ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

morphologu
Oksi már meg van kicsit eltartott mig rájöttem

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

DirectX10-ben azt nem fogod tudni megcsinálni. Vista sucks. WinXP alatt ugyanazt a látványt el lehet érni. Az hogy a Very Highot letiltották, mintha XP nem tudná (DX9) csak kamu. A CVAGroups könyvtárban található cfg fileokat kell átszerkesztgetni úgy, hogy a legelsõ szakaszt (default, azaz 4-es) rámásolod a 3-as szakaszra (ez a high beállítás). Innentõl kezdve a High beállítás ugyanaz lesz, mint a very high. Ennyi.
Plusz meg kell találni cvarokkal a megfelelõ beállítást. Árnyékokat állítottam át, meg 1-2 dolgot és nem nagyon lehet észrevenni a különbséget viszont 7-10 FPS-t nyertem 8800 OC-val és 2.8-as Core2Duo-val 1920x1080-ban.
Itt a cikk a különbözõ cvarokról és miként kell állítani õket: http://logout.hu/iras/crysis_optimalizalasi_utmutato.html

Az én plusz beállításaim diff_easy.cfg (easy fokozaton játszom) végén:

e_particles_thread = 1
r_MultiGPU = 0
e_vegetation_static_instancing = 1
e_vegetation_use_terrain_color = 1
e_hw_occlusion_culling_object = 1
r_GeomInstancing = 1
r_ColorGrading = 0
r_FSAA = 0
e_detail_materials_view_dist_xy = 4096
r_UseEdgeAA = 0
sys_spec_Shadows = 2
e_shadows_max_texture_size = 1024
e_shadows_cast_view_dist_ratio = 0.75
q_ShaderShadow = 1
r_ShadowJitterin = 1
r_HDRRendering = 1
r_SSAO = 1
r_SSAO_quality = 1
r_SSAO_radius = 1

Alexease
Milyen viz alatt?! Hol? Screenshot.
morphologu
Sziasztok. A viz alatt hogy lehet kikapcsolni azt a nemlátható átjárot?

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

a core pályán van 2 kapu. mindegyikbe bemegyek, becsukódik, és megdöklök. mit kell csináélni?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

XenHai
Hali elkesztem keni a jatekot de be halt a winem es nincs kedvem elorol el kezdeni ha szepen meg kerek valakit fel tudna tolteni nekem 1 mentes ami a repulogepanyahajon van!?
KILLER2
Kb hogy van ez a konfigbarkács cuccod? Mit hogy állítottál? Mert én valami olyat akarok, hogy 1280x1024en jól fusson és rohadt szép legyen DX10ben.

KILLER2
Szeritnem az emberek nagyon szépek, de helyenként tényleg nem nagy szám. Azért igazad van, mert GTXen tényleg jobban kéne futnia.

Pl. még egy EVGA 8800 kártya? Vagy ha az nem megy, akkor egy kis egyedi konfiguráció? Nekem 1920x1080-ban 25 fps-sel megy látványilag meg nem különböztethetõen a gyári very hightol, persze kicsit configbarkács volt.

szerintem túl hardos lett a game +a gépigény nem gyengén odabasz
7600gsfelhúzva 1.2gbram 2.8procival a farcry-t grafikáját nem érte el+diavetítés inkább letöröltem a gamet
nekem igy nem jöt be fölösleges vele szopni majd ha lesz esetleg 1 bikásabb kártyám felteszem,igy felejtõ

w77d
jó szép a játék, de azért nagyobb volt a füstje mint a lángja! Nem olyan "hihetetlen" azért ez a grafika!

esetleg 2db 8800 ultrával 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

KILLER2
Szerintem nem. Majd ha egy másik ilyne szintû játék kijön és az zságuldozni fog, akkor mondhatjuk, hogy szatrul van optimizálva.

kösz😊
w77d
gondoltam, hogy ultrával sem sokkal jobb mint gtx-en! ez azért felháborító! elég szarul lett optimalizálva!

Szasztok! Én is végigszenvedtem, azért mondom ezt mert, itt-ott DIAVETÍTÉS-modban futott a játék. Ettõl ki is vagyok borulva, mert most invesztáltam horror összegért egy új videókártyába emiatt a játék miatt, de kiderült ,hogy a régi videókarimmal is dettó a játék. Mertem reménykedni hogy az alábbi configomon min. 30FPS-en fut majd mindenhol HIGH beállításokkal 1280x1024- be, DE SAJNOS NEM! A lényeg: AMD64 FX-60 dual core processor 3GHz-re húzva, 2GB ram, EVGA 8800 Ultra K.O. edition videókari(gyárilag széttuningolval). Szóval, szerintem ha valaki emiatt a játék miatt szeretne új vga-t venni NE TEGYE ! Jelen tudásom szerint nem tudnék olyan configurációt összerakni, amin olyan élvezhetõen futna a CRYSIS mint mondjuk a már említett configgal pl: a COD4, jericho, witcher. De ha tévednék és valaki tud ilyen configot írja le pls!
bordy
pedig az már a vége kb, csak ki kell rambozni onnét. utána az uccsó map nagyon rövid.

HeadHunter86
Tegnap kb. 6-7 órát játszottam vele, és még csak most találkoztam vagyok ott hogy megfagyott a világ, és nyírni kell az elsõ idegeneket. Én nem érzem rövidnek, pedig még végig se értem rajta.

HeadHunter86
Ez már nem az a config, azóta átírtam pár dolgot.

HeadHunter86
Hát igen, nem a játékot baszták el hanem a Vista szar, érdekes nekem faxán megy XP-n a lenti konfigon, Elég magas beállításon mint azt már mellékeltem és mondtam párszor.

Amugy csak engem zavar,hogy a lomblevelü rendes fák..... nem a pálmafák,hanem a másik fajta.........nagyon szarul néz ki,mozgás közben,ollyan semmilyen....más is észzrevette ? engem az nagyon nagyon zavar..olyan öszedobott, a pálmafa az jo részletes,de azoknak a levelei nagyon zavarnak,nincs vmi megoldás rá ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

KILLER2
Tipikus cikk.

fsgh
igen az utolsó pálya iszonyatosan bugos!!! volt hogy nem tudtam Tac-al bemérni a jobb oldalát a hajónak mert még jelzett egy löveget amit nem lõttem szét! De ha nem lõttem volna szét nem is mehettem volna tovább...szal tölthettem vissza-.- nagyon gáz az a pálya...Szerintem nem volt idejük normálisan befejezni...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Változik 😊
Az elsõ pályák nálam még jól mentek 1280-ban is high-on 8800gts-en,de késõbb már,fõleg a vége felé már elég erõsen beszaggatott amikor sokan jöttek.Le is kellett venni néha közepes grafikára :/

woy
cikk

"Megdöbbentõ grafika, adrenalin pumpáló játékmenet és komoly mesterséges intelligencia. "

na persze <#nyes>

KILLER2
Légkondis a nanoruha xD Dzsungelbe hût, fagyba hût.

Brolly28
na végigvittem
véleményem:
nekem nagyon tetszett csak rövidnek tartom:\

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

KILLER2
Én is végigtoltam. Pontot nem tudok rá adni. A játõk összességében szerintem nagoyn jó lett, de elég rövid és az utólsó pálya iszonyat bugos. Ha mind ilyen rövid lesz, akkor ezért tényleg kár volt triológiát csinálni. A második részben gondolom akkor csak fagyos rész lesz, az meg dög unalom lesz, mintig fehér, fehér, fehér, emg gondolom az alien hajó, ami úgyszintén elég szar lesz, mert azt meg úgy megcsavarták, hogy rengeteg ideig csak oda-vissza ment az ember és egyszerûen alig lehet megtalálni, hogy merre kell menni. A játék jó, a játékmenet is okés, mert van benne taktikázás, meg azért népirtás is (szerintem mind2 kell), szeritnem a történet is teljesen rendben van, de akkor is elcseszték, mert egyszerûen rosszul van megvalósítva. Gyakrlatilag egy fagyos pálya van, pedig azokat is olyan jó hangulatosra meg lehetne csinálni, ez meg rövid és hangulata se sok van. Az eleje marha jó lett, de a végét elcseszték. Az utolsó pályáról meg ne is beszéljünk, mert az szánalom. Igaz említettem már az elõbb, de ez egyszerûen kiakasztó. Hogy lehet így elcseszni egy pályát? Én a játékban sehol nem láttam ekkora hibákat. Volt nlhány grafikai bug, meg 1-2 fizikai csoda és az autók lámpája is gyakran átvilágított a sziklákon, de olyat, hogy beleesek a talajba 4x egymás után, meg ilyenek, a lebegõ és tüzelõ SCAR, meg ilyenek, ez valami borzalom, szinte játszhatatlan ez a pálya. Reméle, hogy a második részre alaposan átgondolják ezt az egészet.

VRSDM
és a nanoruhába nem izzad bele a dzsungeláréba? aztán hirtelen fagykirálynõ országa, és tüdõgyullagás? köhögés? ... hát ez sem lesz az év játéka ha ilyen hibák vannak benne ... -_- 😄

u dont have to listen anybody else but me