CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Nekem nagyon bejött a játék. Fõleg a 2. fele, azt nem nyomatták a reklámokban és volt hátra meglepi. Az anyahajós pálya kifejezetten tetszett, itt mutatkozik meg igazán a cryengine2 szépsége belsõ tereken. Nagyon jó.
Célkereszt nélkül mediumon vittem végig, de már sajnálom hogy nem Hardon.
A 2. fele sokkal jobb lett mint anno a Far Cry-nak, és a vége is. (Várom a Crysis 2-t 😊)
Nekem kb 10-12 óra alatt sikerült kijátszanom, nem is rohantam de nem is tököltem órákig, 1-1 helyen.
Pár bug jött csak nálam elõ a játék során, abból a nagyrésze script beragadás volt, a többi meg textúraszétesés.
Szal meg vok elégedve. A játék adta sebességgel is. (csak az utolsó pálya lassult be, annak is a legvége, de egy menü kilépés és visszatöltés azt is megoldotta, max 17-20FPS-re lassult be.)
A Képi világot nem tárgyalom mert elmondani úgyse lehet, ahhoz túl szép 😄
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Na meg a legvége a játéknak igazi kinszenvedés volt !! Ha nem töltöttem vissza az adott mentéseket 100x-szor akkor 1x-szer se !! Amikor az anyahajon megtámadnak az idegeneke na onnatól kezdve sorozatos bughalmazok jöttek egész a játékvégéig !!
Pl: a katonák belesüllyedtek beleestek a vizbe a padlón keresztül nem egyszer, aztán amikor támadt az a bazi nagy alien a kisebb alienek beragadtak a levegöben ott maradtak, aztán amikor semlegesitik a pajzsot egyszer beragad a Tac fegyver nem akar lönni aztán egyszer ugy beragadt hogy még a 3-dik lövésre sem semmisült meg az egyik pajzs ugyanez volt a másikkal is na meg a végén a zsilip ajtó kirobbantása után löhettem én bele akármennyit nem robbant fel !!
De sok visszatöltögetés után amikor már minden összejött akkor már végre sikerült minden egyszerre !! Szerintem meg nem volt ez annyira rövid nekem mint amatör FPS játékosnak épp elég volt idáig eljutni a delta szint elötti fokozaton !! Meg aztán nem ugy játszottam hogy látástól vakulásig elvittem egy adott pálya szakaszt aztán késöbb folytattam !! Szerintem meg a vége rendben volt mert azért kell hagyni valamit a 2 részre is !!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Töltsük le az internetet!
Btw nekem is megvan 90 fps, ha leveszem 0-ra a grafot...
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
gideon több az, inkább 10 fele...
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Már évek óta nem fogott meg játék, de most valami nem kóser. A 2. pályán miután kilõttem a 2 tankot, megáll a játék. Nem történik semmi. Mit kell csinálni vagy minek kellene történnie utánna?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A single rész tényleg alig 5 órás játékélményt ad ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Plusz meg kell találni cvarokkal a megfelelõ beállítást. Árnyékokat állítottam át, meg 1-2 dolgot és nem nagyon lehet észrevenni a különbséget viszont 7-10 FPS-t nyertem 8800 OC-val és 2.8-as Core2Duo-val 1920x1080-ban.
Itt a cikk a különbözõ cvarokról és miként kell állítani õket: http://logout.hu/iras/crysis_optimalizalasi_utmutato.html
Az én plusz beállításaim diff_easy.cfg (easy fokozaton játszom) végén:
e_particles_thread = 1
r_MultiGPU = 0
e_vegetation_static_instancing = 1
e_vegetation_use_terrain_color = 1
e_hw_occlusion_culling_object = 1
r_GeomInstancing = 1
r_ColorGrading = 0
r_FSAA = 0
e_detail_materials_view_dist_xy = 4096
r_UseEdgeAA = 0
sys_spec_Shadows = 2
e_shadows_max_texture_size = 1024
e_shadows_cast_view_dist_ratio = 0.75
q_ShaderShadow = 1
r_ShadowJitterin = 1
r_HDRRendering = 1
r_SSAO = 1
r_SSAO_quality = 1
r_SSAO_radius = 1
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
7600gsfelhúzva 1.2gbram 2.8procival a farcry-t grafikáját nem érte el+diavetítés inkább letöröltem a gamet
nekem igy nem jöt be fölösleges vele szopni majd ha lesz esetleg 1 bikásabb kártyám felteszem,igy felejtõ
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Az elsõ pályák nálam még jól mentek 1280-ban is high-on 8800gts-en,de késõbb már,fõleg a vége felé már elég erõsen beszaggatott amikor sokan jöttek.Le is kellett venni néha közepes grafikára :/
"Megdöbbentõ grafika, adrenalin pumpáló játékmenet és komoly mesterséges intelligencia. "
na persze <#nyes>#nyes>
véleményem:
nekem nagyon tetszett csak rövidnek tartom:\
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)