CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De 2010 az 2 ev mulva lesz, en olyan ~12-13-rol beszelek.
bordy
2010-ben lesz cryengine 3 asszem, nem biztos, az viszint igen hogy lesz valamikor.

En a technika fejlodesenek utemebol azt gondolom, ez a szint, 5 ev mulva itt lesz. Visszanezek egy 2001-2002-es jatekot es mosolygok. Ez nincs olyan messze, mint hiszed.
grebber
Majd meglátod hogy nem Crysis is vidokon milyen jól indult azt mi lett belõle?

Next PC upgrade: 2022

Ilyen oreg vagy? Ez 5 even belul valosag lesz. Tuti.
grebber
Mit megadnék ha egyszer valaha amíg élek lássunk egy ilyen grafikai szinvonalú játékot!

grebber
Örökmozgó😄

bordy
ki akar jót röhögni XD

haha

HeadHunter86
Crysis CGI Concept Video
Huhh ez igen jó kis render videó!
Animációs filmként megnézném a Crysis-t 😄

grebber
Lehet atomforro is ha a game nemhasználja ki 100%-on -5 fokosan sem fogja kihasználni 100%-on .

lac coo
Végül is igaz, ha túl meleg nem ugyannyi a kapacitása 100%-on mint amikor ideális hõfokon üzemel 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Venom
hát nemtom ki hogy van vele nekem még fraps felvétel közben is jól elvan a játék AA nélkül és high grafon 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

grebber
Na ezen jót nevettem .Beszélgetünk arról hogy nem használja ki a 2 magos procit 100%-ra a game erre valaki benyögi.

"mind1 hogy a cpu 100%ot eléri e, ha nincs elegendõ hûtése, nem is fog 100%on menni és a gyári hûtés nem elég "

LOL ilyeneket hol taniítanak?

Hát a vége elég halovány...

"Majd a kiegészítõbe"... ami szerintem már készen is van..

Ettõl függetlenül bámulatosan szép a grafika, ehhez képest szerintem a gépigénye sem túl nagy (3500+/1,5GB/7600GST-n szépen futott jó beállításokkal is).

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Venom
Na ja énis ezmiatt hittem azt 😄

GamerAdams007
lool 😄

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

VRSDM
kés? egybõl katana. aztán majd elrejt a katakomba, és folyik majd az ellen vére tengerbe patakokba 😄

u dont have to listen anybody else but me

Azert hitted azt, hogy vadaszgep, mert kiirja egy pontom, hogy nyomd meg az utanegetot (afterburner) es az meg vadaszgepeknek szokott lenni, eleg idiota es felrevezeto.
Venom
Köszi a helpet. Ott szúrtam el hogy aszittem vadászgépbe ülök és össze vissza repkedve próbáltam leszedni az alieneket és a gömb már túl nagyvolt és nemtudtam elmenni mellette. Aztán rájöttem hogy eza gép helyben is tud lebegni 😄 Visszatöltöttem a mentést aztánn már sikerült.

Szevasztok,az mitõl van,hogy msot megyek be a barlanga,ez asszem a 3. pálya...és amikor jön ki a video.póüóüf kilép..... de semmi hibaüzi,csak kilép...mit tegyek ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

catacom
És nem is igazán küldetésként kapod, hogy szerezd meg hanem ahogy jössz fel alépcsõn és rádión beszéltek, akkor épp te mondod, hogy elmész a fegyverért:-) Legalábbis nálam magyarul ez így mûködött:-)

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

catacom
Szerintem nem azt írja, hogy vedd fel a fegyvert , hanem , hogy most kell használnod!! A fegyvert akkor kell megszerezni amikor a reaktornál megnyomod a piros gombot és kézzel lenyomod azokat a rudakat vagy miket... na és amikor onnan jössz felfele akkor mész el azon a szinten ahol a fegyverraktár van és akkor kell kivenni a szekrénybõl:-)

Nem tartom valoszinunek, hogy kiengedett a fedelzetre anelkul, hogy felvetted volna a fegyvert elobb.
nah a lényeg, felmentem a kifutóra két küldetést jelzett: öljek meg 1 lépegetõt és vegyem fel a fegyót, megöltem a lépegetõt majd jött 1 repülõ, kilõttem az ágyúit és a nõ mondja hogy vegyem fel a fegyót mert atomcsapást kéne rá mérnem de nemtom hol mehetnék le a fegyóért...

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

catacom
ez is igaz de amikor már sok talit kapsz akkor kiugrasz aztán go tovább gyalogosan:-)

De jobban is ki vagy teve benne a talalatoknak, valamint vezetni es loni nehez egyszerre.
catacom
Azért én már csak a buli kedvéért is kipróbáltam a jármûveket:-))) Azért egy ideig csak hasznos volt a nagyobb tûzerõ miatt nem?:-)

Peetboy
Hát igen, sajnos hülyén lett megcsinálva a játékmenet. Hamar vége lesz. Mivel a mindig titokzatos Cevat Yerli elmondta, lesz még 2 db kiegészitõ lemez a Crysishoz. Ezért lett rövid.
Nekem már az magában nem tetszik, hogy nem megy el a gépemen, mert én Full grafon vinném végig.
Mint már irtam korábban, ha végig viszem Lowon, akkor utána hiába lesz hozzá új gépem, már nem érdekel, ha tudom mi lesz elõre.
A Demót sem vittem még végig mert beszart a windowsom, de most újra van rakva ,most megpróbálom végig vinni.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Az autokat, motorcsonakokat, repuloket, tankokat amikor nem volt muszaj, en soha nem hasznaltam, meg azon a palyan, ahol tankkal kell kezdeni, ott is kiszaltam egybol, mentem gyalog, nemcsak nem illettek a jatekhoz, engem meg hatraltattak is.
Sorry a sok hibáért.

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

Figyi, nem az a küldetésed hogy menj le a hajótérbe és mentsd ki a bentrekedteket? Mert akkor fent a kifutó jobb oldalán odamész az emberekhez és egy rész ami tualjdonképpen egy lift elkezd sülyedni. Miután lenyírsz mindenkit felfele jövet találod mega stackgunt vagy mit.

catacom
És csak akkor lehet a fegyverért menni amikor már teljesíted a reaktoros részt!

A hozzászólásokat olvasva azt vettem észre, hogy mindenkiben elég vegyes érzelmeket keltett a játék. Valahogy olyan nagyon különleges és szuper, de valahogy elég sok benne a hiba és a meggondolatlanság. Olyan mintha a végére összecsapták volna az egészet. Pl van az a jelenet mikor elõször megjelenik az a rohadék nagy 4 lábú szörny. Még elõtte azon a helyszínen, a repkedõ polipokat kell nyírbálni. Van ott egy légvédelmi tank. De minek? Az ég világon mindent lõnek azok a dögök, fût fát, sziklát mindent, de az ott áll épen és karcmentesen.😊 Ha viszont beleülsz, elkezdhetsz visszaszámolni 5-tõl, mert annyi idõd van hátra, függetlenül attól, hogy nem lõsz vele, õk tudják hogy benne vagy. Azt is próbáltam, hogy láthatatlanul szállok bele, de úgyis észrevettek. Hihetetlen. 😊) Fura... szal nem csak a kés hiányzott ebbõl...

catacom
Valamit nem jól csinálsz mert én felfelé mentem egy lépcsõn amikor azt mondtam, hogy megyek a fegyverért. Nekem is volt valami zárt ajtó, de azt ököllel be lehet törni maximum erõn

catacom
Szerintem is lesz az bizti, mert nagyon olyan szöveget mondtak ugye, hogy most már tudjuk hogyan lehet õket elpusztítani.....Na meg hát Próféta bent van a gömben...

nemmég, nemtom hogy lehet lemenni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

catacom
Ha a két nagy ágyúját kilövöd akkor már csak spuri a csapatszállítód után és a hajó végén felugrasz rá:-) És ennyi a játék. Van még egy pár perces intró ahol látod hogy elsüllyed minden + nagy bumm. És már jön is a stáblista.

wedge31
Direkt ,mert lesz folytatása valamikor...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nezd meg a youtube-on a veget, "crysis boss" ezt beirod, kidob 1 rakas videot, onnan, hogy lohetnel az anyahajora kb 1 perc jatek van meg, en megneztem a videot aztan most mar torlom is. Picit bosszantott, de most az az 1 perc mar nem lenyeges.
Ja elégszar, de ez lenne a vége???

Hogy-hogy milyen állást én már visszatöltöttem a régebbit is de akkor sem....

Az nem tetszik az alienek megjelenese utan, hogy az addigi szep, nyugis lopakodos, terep felfedezos, megfontot strategianak vege, es az egesz jatek atmegy egy nagy rohanasba, ahol nincs pihenes, nincs gondolkodas, nincs taktia, nincs strategia, csak rohanas van, azt sem tudom ki lo, honnan lo, egy nagy zurzavar az egesz. Elrontottak a sarcok sajnos, elrontottak.
Akkor valszeg te is beszoptad, amit en, nem fogsz tudni loni....azt ajanljak tobben hogy toltsd vissza az allast, mas megoldas egyelore nincs.
catacom
Ahhoz nem kell szerezni lõszert!!! Az nem nulla hanem a végtelen jele:-)

Ott siman irtani kell a repkedo alien szarokat, en azt csinaltam, hogy csak repkedtem ott korbe-korbe es irtottam, aztan amikor lelosz egy 3-4et es eltelik 1 kis ido, kozli a gep, hogy mehettek tovabb.
Hogyan lehet ehhez a tacgunhoz löszert szerezni, mert nekem 0-án áll???Igy nem tudom lelöni az alien ürhajót...

catacom
Ha már megvédted õket és felszálltak nem kell velük foglalkoznod!! Menj egyszerûen a két hegy között ki a nyílt tengerre és csak menj elõre. Lesz egy kis párbeszéd aztán már tölti is az anyahajót:-)

GamerAdams007
Hát a torok-elvágós rész a német törvények miatt nem kerülhetett volna bele szerintem, de önmagába a kés jó ötlet, mondjuk csak szimplán hátbaszúro, mintha lõném, és akkor a törvény szerint is mehetett volna. Dzsungelbe tényleg elkél egy jó kis kés. 😄

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Venom
Hali. Amikor a csapatszálítót kell vezetni van egy hely ahol védeni kell egy másikat amig felszedi az utasait utánna meg áttmenni egy másik helyre ott miarákot kell csinálni? Próbálnám követni a másik csapatszállitót de eza istenverte gép magától leszáll aztánn felrobban :S

catacom
Micsu megtaláltad már??