CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaskimXul
és fps vesztés lesz?

Szasztok.Egy kérdés,kérés:2500+os Barton,1.5giga Ram,Galaxy GeForce7600GT VGA.No,ezen döcög nekem közepes,pár pontban high beállításon.Jó,tudom ha high-ra is van állítva vmi,ezen a konfigon nem ugyanazt jelenti,mint egy másikon.Szal az a kérésem,ha van olyan emberke,akinek hasonlóan "combos" a konfigja és berhelgette a grafikai beállításokat,esetle nem-e segítene nekem is ebben.Hmm?Esetleg támpontnak mutatna egy konfig fájl,vagy ilyesmi.

tiburon26
müködik.köszi

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

MaskimXul
ilyenkor kell elolvasni a végigjátszás idevágó részét 😊
Mit kõ csinyáni amikor a nagy akármit kell kinyírni és a TAC Gun-t kéne használni de nincs nálam? Ez egy Bug? Fel kellett volna már vennem, de még nem vettem fel és most kezdhetem elölrõl?

steam, origin: ACE_hun

Az elérési utat idézõjelbe kell rakni, ha hosszú file-név van benne, és az idézõjel után kell a space, meg a -devmode.

steam, origin: ACE_hun

grebber
Itt ez a kép segítségnek:

Next PC upgrade: 2022

tiburon26
igy sem jo!ird le részletesem mit kell tenni mert szerintem én kurok el valamit!

grebber
Akkor hajrá!

tiburon26
nem

grebber
Az exe után tettél SPACE-t ?

tiburon26
nem müködik!-az elérési ut érvénytelen valami ijesmit ir ki!

grebber
Arra hogy látod az egész karaktert megéri de szerintem nem sok értelme van!

tobias88
és megéri?
grebber
Parancsikonnál a cél mezõ így nézzen ki: x:\xxx\Crysis\Bin32\Crysis.exe -devmode
És ha már fut a game megnyomod az F1-et és látod az egész manuszt!

grebber
Parancsikonnál hozzáadod a -devmode szót és jó lesz!

tiburon26
hogyan lehet külsõ nézetre váltani?mert nekem nem világos-help!

hello! BUG
Nem tudok továbbjutni, mert hiba van a jatekomban!
Már kértem párszor segítséget, hogy nem tudom biztositani a VTOLnek a leszállást!(RELIC pálya) amatõr bénázás, de rájöttem, hogy nem én vagyok béna, hanem ahelyett, hogy odaérne az ellenség, akit le kéne lõnöm, a helikopterjük a sziklába lesz generálva, így nincs ott senki, és nem tudok továbbjutni sem!
MIT CSINALJAK? tudtok ajánlani valami megoldást? :S
Sziasztok, hmmm érdekes nekem a telepítõ is magyar volt és meglepetésemre a játékmenü és az ingame feliratozás is magyar...vágom az angolt de így még jobb.

Csak dícsérni tudom, óriási ötlet a ruhánk, és hát nagyon startégistának kell lenni hihetetlenül élethû.

Az én gondom az hogy a configomon( fel lett alul tüntetve) sajna csak mediumon megy élvezhetõen, tudom tudom, elkélne már egy Core 2 (majd Jézuskára meglepem magam vele).A textúrát ha high ra rakom akkor
néha chopteres részeknél beszaggat.

Tehát létezik hozzá vmi patch esetleg? Vagy crackelt verzióval lehetséges az online update ???

Elõre is köszönöm.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Ha most találkoztál vele elõször, azt nem is lehet. Menj arra, amerre a nyíl mutatja, hogy menned kell.
Gabesz amd64
Gömb után jön egy pókszerü idegen és védeni kell egy pontot.
az idegen egy "patakban" áll egy helyben és csak tûzel.

a katonák is sorozzák,de nem akar megdögleni,hiába sorozom énis rakétavetõvel meg gaussal nem akar megdögleni

mit kell olyankor lõni,mert én már lõttem mindenét :S

köszi

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Heh, ennyire egyszerû a játék, és még így is rinyálnak emberek a magyarosítás miatt. Komolyan mondom nem értem, aki pc-vel játszik az csak felszed valami alapszókincset... Azt megértem ha egy rpg-hez magyarosítást csinálnak, de hogy egy sima egyszerû fps-t vagy egy NFS Pro Street-et nem tud valaki végigvinni a "hatalmas nyelvi akadályok" miatt az nevetséges.

bordy
mondhatnánk azt is amúgy hogy az ut3 alig különbözik a quake4-tõl így nézve. ugyan az mind2nek az editorja, plusz ott is van pár új funkció tán. nem ismerem õket csak látásból, ezért lehet hogy tévedek is <#crazya>, de sztem ugyan az az editor van nekik.

HeadHunter86
Persze persze, miután már kijátszottam és láttam minden apró részletét, utánnna én is kiélem vad vágyaim. Crysis-ban azért lehet 😄

MaskimXul
ha neki ez jól esett, akkor nincs ezzel semmi baj. egy játéknak szerintem a legfontosabb feladata a szórakoztatás. persze én is szeretek figyelni a sztorira, és feltárni a játék minden apró részletét, de néha jól esik elindítani a sanandreast is, és csak mészárolgatni céltalanul <#vigyor>
HeadHunter86
Szubjektív meglátás volt. Nem csak a tudás, ez már inkább fejetlenség, nem kikapcsolódás, rhansz a semmibe.
Lakótársam 1 délután kipörgette. Minden 3. átvezetõt ha megnézett. Csak rohan elõre és lõ, ennyi, ebben mi az élvezet mondja már el vki. Meg se állt egy-egy helyszínen, látott egy kocsit beleült és ment tovább, aki elötte volt azt vagy elütötte vagy löveggel lelõte, ha ottmaradt vki az se számított. Csak ment elõre és elõre, mint a tank...

MaskimXul
azért ezzel nem értek egyet. játszani nem kell "tudni", szórakozásból kell játszani. Ha nekem az okoz örömet, hogy godmodeban nyomom végig a crysist, az miért baj? Akinek meg a kihívás kell, az nyomja deltán. De mivel kihívás van az életben elég, legalább a játékok legyenek szórakoztatóak 😊
HeadHunter86
Mittomén. 😄 Lehetne na 😄

lac coo
Hogy lenne ? 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

HeadHunter86
és vmi parancs nincs amit berakok cfg filébe? 😄

lac coo
Editorban kell minden egyes növényhez tartozó materialt megpiszkálni 😉
Kicsit melós ....

HeadHunter86
Én pl nem állítottam az átláthatóságon, nekem alapon, van, lehet hogy nem very highon nem tom, de nekem nem látszódott át. Mit kell átírni hogy átlátszó legyen?

HeadHunter86
Videó
Egy "értelmes" player, többek között ezért se használok célkeresztet, ebben mi a kihívás, végigrontani a pályán?!
Fórumon meg írkálja majd hogy milyen fos game volt. Pfff. Azt felét se látta, semmi taktikázás. Benyomja a cloackot, elõreront, közelrõl fejbelövi, persze hogy Easy-n 😄 azt megy tovább, Hányinger kerülget az ilyenektõl. Nem tudnak még játszani se.

lac coo
Miért mennyire látszódjon át egy levél ?😊))
Én csináltam, de nem volt kedvem állítgatni, meg nálatok fullban gondolom úgy nézne ki mint a mézes-madzag videokon 😊
Gondolom második epizódban már hajladok megcsinálni ....
A vicc az , hogy itt is megcsinálták, csak egy csúszkát "véletlenül" minden növénynél 100%-on hagytak 😄DD
Bár az is igaz, hogy a hozzárendelt opacity map használhatatlan ....

HeadHunter86
Ez átlátszik, kicsit 😄

HeadHunter86
Nincs 😊 Az kimaradt, biztos nem maradt rá idõ, vagy nem volt elég hozzá a dx10 se xD

lac coo

lac coo
Van benne levél átlátszóság? 😊

HeadHunter86
Csak poén kedvéért gondoltam a 3rd-t, hogy kipróbálom.

HeadHunter86
Azt értem, de én a sztory-ból hiányoltam azt a jelenetet. Tudom volt a végén, de az nem az a jelenet. NA mind1 😄

MaskimXul
én is deltán nyomtam, de 3rd personba se lézer, semmi, csak kb lehet sejteni, hogy hova lõsz. azért nincs is benne a játékban, csak devmódban,
MaskimXul
van benne atomrobbanás, tac tankkal lehet csinálni, csak közel sem olyan, mint a videóban, pl alig pusztít el valamit, amennyiben az xmljét nem szerkeszted át. Ha meg beleraksz 100 méteres sugarú fizikai pusztítást, akkor megesz bármilyen procit reggelire 😄
HeadHunter86
Legjobb ha nincs célkereszt, én úgy játszottam ki, sokkal jobb. Mint elöttem már mondták így legalább van értelme a lézernek.

HeadHunter86
Pontosan, ez volt a cél. De itt még nem érzem azt a nagy átbasz*st mint anno Stalkernél. Az jobban fájt, hogy egy csomó dolgot kihagytak, itt leglább nem vertek át. Persze kisebb kamuk voltak. Láttam pár jelenetet vidókban amik nem lettek beletéve, vagy át lettek módosítva, de az utobbi 4-5 hónapban már ilyennel se nagyon találkoztam.
Az atomrobbanásos szürke videóra ha emlékeztek, na azt sajnálom. Igaz az CryEngine 2 prezentáció volt Crysis köntösben, szal nem lehet rá mondani hogy elvárás lett volna hogy benne legyen...

MaskimXul
csak akkor, ha devmodeban megy a játék, ehhez a parancsikonnál hozzá kell adni, hogy -devmode
de ilyenkor nincs célkereszt, és marha nehéz pontosan célozn, viszont mûködnek az f3 meg f4 módok is, ugye godmode, meg noclip
HeadHunter86
Most épp nemvok Crysis közelben szal vki próbálja már ki legyen szíves h F1-re a karakter külsõ nézetbe vált-e vagy azt konzolból kell állítani.
Videó

MaskimXul
persze, kamu a dx10, az erõforrásigény miatt vannak letitlva a very high cuccok dx9 alatt. de nvidia nyilván boldog volt, amikor a demót kipróbálva szaladtak az emberek új vgat venni <#vigyor>
HeadHunter86
Ennyi, DX10 sose volt jelen Crysis-ban.

HeadHunter86
E3-2007-Crysis-DirectX-10-HD
Ebben hol van DX10? Nálam is néz így ki, és XP-m van, ahol ugye nincs DX9 eleve, mert még dx10-es driver sincs fenn, amirõl nem is tom h létezik XP alá, szal nálam XP alatt lehetetlen DX10-et elõhozni. DE néz így ki. Semmi extra effekt nincs ebben a videóban amitõl DX10 lenne. Ámítás.