CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Next PC upgrade: 2022
És ha már fut a game megnyomod az F1-et és látod az egész manuszt!
Next PC upgrade: 2022
Nem tudok továbbjutni, mert hiba van a jatekomban!
Már kértem párszor segítséget, hogy nem tudom biztositani a VTOLnek a leszállást!(RELIC pálya) amatõr bénázás, de rájöttem, hogy nem én vagyok béna, hanem ahelyett, hogy odaérne az ellenség, akit le kéne lõnöm, a helikopterjük a sziklába lesz generálva, így nincs ott senki, és nem tudok továbbjutni sem!
MIT CSINALJAK? tudtok ajánlani valami megoldást? :S
Csak dícsérni tudom, óriási ötlet a ruhánk, és hát nagyon startégistának kell lenni hihetetlenül élethû.
Az én gondom az hogy a configomon( fel lett alul tüntetve) sajna csak mediumon megy élvezhetõen, tudom tudom, elkélne már egy Core 2 (majd Jézuskára meglepem magam vele).A textúrát ha high ra rakom akkor
néha chopteres részeknél beszaggat.
Tehát létezik hozzá vmi patch esetleg? Vagy crackelt verzióval lehetséges az online update ???
Elõre is köszönöm.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
az idegen egy "patakban" áll egy helyben és csak tûzel.
a katonák is sorozzák,de nem akar megdögleni,hiába sorozom énis rakétavetõvel meg gaussal nem akar megdögleni
mit kell olyankor lõni,mert én már lõttem mindenét :S
köszi
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Lakótársam 1 délután kipörgette. Minden 3. átvezetõt ha megnézett. Csak rohan elõre és lõ, ennyi, ebben mi az élvezet mondja már el vki. Meg se állt egy-egy helyszínen, látott egy kocsit beleült és ment tovább, aki elötte volt azt vagy elütötte vagy löveggel lelõte, ha ottmaradt vki az se számított. Csak ment elõre és elõre, mint a tank...
Kicsit melós ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egy "értelmes" player, többek között ezért se használok célkeresztet, ebben mi a kihívás, végigrontani a pályán?!
Fórumon meg írkálja majd hogy milyen fos game volt. Pfff. Azt felét se látta, semmi taktikázás. Benyomja a cloackot, elõreront, közelrõl fejbelövi, persze hogy Easy-n 😄 azt megy tovább, Hányinger kerülget az ilyenektõl. Nem tudnak még játszani se.
Én csináltam, de nem volt kedvem állítgatni, meg nálatok fullban gondolom úgy nézne ki mint a mézes-madzag videokon 😊
Gondolom második epizódban már hajladok megcsinálni ....
A vicc az , hogy itt is megcsinálták, csak egy csúszkát "véletlenül" minden növénynél 100%-on hagytak 😄DD
Bár az is igaz, hogy a hozzárendelt opacity map használhatatlan ....
Az atomrobbanásos szürke videóra ha emlékeztek, na azt sajnálom. Igaz az CryEngine 2 prezentáció volt Crysis köntösben, szal nem lehet rá mondani hogy elvárás lett volna hogy benne legyen...
de ilyenkor nincs célkereszt, és marha nehéz pontosan célozn, viszont mûködnek az f3 meg f4 módok is, ugye godmode, meg noclip
Videó
Ebben hol van DX10? Nálam is néz így ki, és XP-m van, ahol ugye nincs DX9 eleve, mert még dx10-es driver sincs fenn, amirõl nem is tom h létezik XP alá, szal nálam XP alatt lehetetlen DX10-et elõhozni. DE néz így ki. Semmi extra effekt nincs ebben a videóban amitõl DX10 lenne. Ámítás.