CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ugyanaz mint a cod2 , motor is , semmi új effekt nincs szinte! Fák , textúrák undorítók stb... nah de haggyuk télleg!
Pl amin nagyon láccik, hogy sz*rtak bele : megy a kocsi , de a km óra meg se moccan , csak egy kép ott a mûszerfalon... ennyit errõl...
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Lécci gyertek , jólesz 😊)
Szoba: -CRYSIS- 2.szoba
jelszó: crysis
Töltsük le az internetet!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Tényleg olyan van a Crysis-ben mint a Far Cry-ban, hogy lehet siklóernyõzni???
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Tegnap óta ezzel kinlódok , most hülyeségbõl lenyomtam egy gpu bencht és mostmár nincs ott <#rolleyes>#rolleyes> Sztem köze nincs hozzá , de elünt az aura , véégre <#nyes>#nyes> Amúgy ilyen 3 vastag átláccó fehér csík volt minden körül , ahol árnyéknak kéne lennie és nemcsak nekem....
a jatek csak romlott az ido elorehaladtaval... szerintem.
mikor meg csak par kep volt, rola meg nehany film, mindenki elkonyvelte a GOTY-nak, na most maximum, technologia - grafika terén nyerheti el...
u dont have to listen anybody else but me
nyilván nem dobják ugy piacra, hogy csak ritka masszív gépeken menjen tûrhetõen
persze csak egy feltételezés
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ezek nagyreszet kivettek, es helyettuk bugokat, pakoltak 😊
ismerjuk el, jo jatek, at lehet futni rajta parszor, a grafika csoda szep, de hogy senki nem kapta azt a hatalmas jatekot, amire a fel gamer tarsadlom vart, az teny.
/azok ne is irjanak, akiknek a jatek a grafika miatt hozta a vart sikert,
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
1. Call Of Duty 4: Modern Warfare - Activision
2. Crysis - Electronic Arts
3. The Sims 2 Teen Style Stuff - Electronic Arts
4. SimCity Societies - Electronic Arts
5. Crysis Collector's Edition - Electronic Arts
6. EverQuest II: Rise Of Kunark - Sony Online
7. The Sims 2 Deluxe - Electronic Arts
8. Hellgate: London - EA/Namco
9. The Sims 2 Bon Voyage - Electronic Arts
10. Half Life 2: Episode 2 The Orange Box - Valve/EA
forrás: hardwired
ezt a latvanyt, 5eve is meg tudtak volna csinlani, es akkori hardware-eken is ennyi fps lett volna 😄
mondom, ezt a kepet, ami utoljara, linkeltel.
nem szarozom le, dog lassu, emelett high-on szép, egyéb esetben, nem szebb a társainál, de hogy felesleges neki pl. a dx-es utalás az egyszer hótbiztos...
télleg szar a Cryengine...

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
nézzék meg ezt.
majd ha ilyen minõséget jelenít meg egy játék, minden részletre kiderjedve, akkor lesz értelme továbblépni
szerintem :$
ja, másrészt, nekem annál szebb mint ebbe a demo-ba van, grafika nem kell, ez már animációs film szint... játékot szeretnék, ha valóság kell kinyitom az ablakot 😄
Ittvannak a hamachi szobák , ide lehet jönni lanozni és segítséget kérni! (mûködik a lan)
1.Szoba (televan, csak premiummal) : -CRYSIS-
Jelszó: crysis
2.Szoba: -CRYSIS- 2.szoba
3.Szoba: -CRYSIS- 3.szoba
DB
A ti kung-futok nem erős!
tény hogy bitang szép, de... (olvass vissza sokat 😄)
Nekem is ez jutott eszembe!
Rohadt cool lenne ezzel az enginnel!!!
(Nekem kedvenc játékom volt egyébként, hiába a sok lehúzás)
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC