CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Basztatok má ilyet? Eredeti crysis-om van, EA Store-os, letöltöttem, és elmentettem, hogyha windowst installálnék, akkor meglegyen, eddig mindig ujra tudtam rakni, most sem volt másképp, csak éppen ez a balfasz most kiírja, hogy rakjam be az eredeti dvd-t.... amikor digitális verziója a játéknak... mi a pöcsömet csináljak?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Hali!

Nem éppen az aktuális témához tartozik, de ha valaki tudna segíteni azt megköszönném. Az lenne a probléma, hogy kb 5 percig simán fut a crysis, de utána lefagy és újraindul. Ha valaki tudna esetleg egy cracfix-et hozzá az jó lenne. Patchet nem is kérek, mert most olvastam hogy csak késõbb fogják kiadni.
Ha esetleg más megoldás is lenne, örülnék ha valaki elmondaná

Elõre is köszi a segítséget

<#alien><#wow3>
lac coo
<#rinya><#rinya><#rinya><#sir>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

grebber
Ja de éppen ez a baj hogy csak bemutatja akkor a játékban miért döl a kilött fa gyök -2-vel?

Next PC upgrade: 2022

berlinboy6329
Lol,csak én nem látom a kommentem?Mind1....Leirom megint..

Szal,sztema másik job,jobb a hangulat+bemutatja a motor szerintem legnagyobb erõsségét..Az atmoszférát meg a hozzá tartozó dolgokat,mint a Nap és annak fényeinek a játékát.A zene meg adja alá a hangulatot....Nincs még több ilyen videó?Elnézegetném õket.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Nem növeli az fpst, sõt kevesebb lesz, csak teljesebb lesz a látvány.
DöflingR
Durva a videó! De a játékban a fizika is eléggé durva😊)

szentem meg a másik .=D

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

grebber
Ez szeritnem sokkal jobb!

CRYSIS 3000 hordos fizikai bemutató!

hello kösz pont most jöttem rá énis hogy renderelve van éppen most próbálom csinálni vmi hasonlót.
A mapot meg köszi!
Jaffa 2843
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""THESE ARE NOT IN GAME FRAMERATES!""""""""""""""""""""""""""""

ez a video elõre renderelt vagyis nem fogod igy menetni a büdös életbe se 😄
amugy a mapot le lehet tölteni innen

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

bertino
wwohooo ez kurvajo 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HEllosztok
Olyan embert keresnék aki jól ért a Sandbox 2 höz! Mert ezt akaraom megcsinálni ami a videoban (sandb van.Nekem sehogyse akar normális fps el menni holott meglehet csinálni a parancsal.
Kösszöntem
DöflingR
Nálam se Vistán se Xp-n nem fut rendesen😄 De mivel nincs is hozzá való gépem ezért nem csodálkozok😄

A vista az nekem sem jött be 😊)

Balumann
Lehet, hogy egy 4 magos proci már tud olyan fizikát hozni mint egy fizikus kártya, de pont ezt mondom, hogy fizikai kártyával olcsóbban, kevesebb energiával lehetne jó fizika, procinak meg nem ezt kellene irányítani hanem az AI-t például, meg ezeket.
Mondjuk ezen felesleges mostmár vitatkozni, mert sztem ezek a physX kártyák tényleg nem fognak elterjedni már.

szerintem 1 normál géppel már teljesen mindegy hogy vista vagy xp-t használsz 😊)

nem kell mindenkit lebeszélni a vistárol mert neked nem tetszik 😄
DöflingR
Én értem amit mondassz,nem vagyok értettlen 😊)

lac coo
De értetlenek vagytok ...
eleve ahoz a teljesítményhez készülnek az a dott játékok .... Tehát pl. Crysis tornádója , ha normálisan van beállítva, jó ha tud 1 fps-t..... Ha volna valami gyorsító lehet menne az még 20-al is 😊)

Ezért is felejtõs a hírõs atomrobbanás efekt, amik videon voltak anno ....

Csak azt áruld el lécci, merre találom a krízisz alatt azt a refresh rate beállítást?

DöflingR
De ha márióban 1000 fps-ed van akkor nem lesz brutálisabb az efekt😄 Mondjuk abban nincs is efekt<#vigyor>

lac coo
Növeli az fps-t =vagyis sokkal brutálisabb efektek lesznek megengedhetõk .... Tehát jobb lesz !

grebber
Egyértelmû XP.Majd ha valóban lesz DX10 ahol látni is amit látni kell majd akkor lesz értleme csak a Vistának!Addig mindeképpen XP ott gyorsabbak is a gamek!

bertino
én Windows 3.1et javaslok

Jaffa 2843
azért egy proci játék közben nem csak az AI-t számolgatja..

amugy egyetértek azzal hogy a fizika+AI fejlõdés messze nem olyan léptékû mint a grafikai újítások, dehát elsõ ránézésre az látszik szal elsõ benyomás is fontos egyes embereknek..

a far cry AI volt ez elsõ ami ugy megfogott picit, nagy ugrás volt az elõdökhöz képest.. a másik az pedig a FEAR.. és a FEARben a baromira kicsi helyeken, kis folyosokon is tudtak jokat reagálni az ellenek, talán ezért is játszottam végig 3x a feart, a far cryt csak 2x (szégyellem is magam 😞 ), viszont a far cryban a baromira hosszu játékidö volt a legjobb. vagyis nem, hanem minden 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

NeBby
Eztmondom énis <#vigyor> Olvasni tudni kéne....

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Sziasztok mit ajánlotok majd az én dx10-es kártyámra?Vistát tegyek majd fel v xp-t?

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

lac coo
Fizikai GYORSÍTÓ kártya... tudod.. mint grafikai gyorsító kártya (VGA) . 😉

Hát ez ajáté nem vált be USA-ban csak 80 valahány ezret adtak el!!!Az is az oka hogy egy kúrva atomerõmû kell neki!!!A programozók egy kicsit melléfogtak vele!!!Meg egy bug tömeg az egész!!!
NeBby
A fizika nemlesz jobb a kártyától , csak a prociról veszi le a terhet ! Tehát csak az fps-t növeli .

Balumann
Sztem egy fizikára kifejlesztett kártya jobb fizikát lenne képes kihozni egy játékból, mint egy 4 magos proci. Procinak az AI-t kéne inkább jobban irányítani.
A grafika nagyon sokat fejlõdött idõk során, fizikával nem igazán értem miért csak most kezdtek el igazából foglalkozni, de jóval messzebb van az élvezhetõ fizikától mint a grafika (már a far cry grafikája is elég volt ahhoz). De ami a leginkább nem fejlõdik az az AI sztem.

Képzeljétek el ezt a játékot úgy, hogy Far Cry-os grafikája van, és a fizika meg az AI fejlõdött volna jóval többet, azzal foglalkoztak volna. Miliószor jobb játék lett volna. Dehát ez van.

NeBby
Semmi

mi a különbség a DX10 és a DX9 között?
Szebbek a robbanások?
NeBby
Igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grebber
A dx10 nek nevezett dolgot igen csak Vistán!

A DirectX10-et csak vistán lehet használni??????????????????
Teatyauristen, bemész a játékba és megkeresed a refresh rate beállitást <#falbav>, de amelyik gaméban nincs ilyen, cfg fájlban általában át lehet firkálni...

Senki nem tud segíteni? <#rinya>

Jónak jó ötlet lenne, csak az a röhej, hogy 4magos procit nem használ ki a játék, de azért vegyél uj kártyát hogy láthass szétesni lõtornyokat, meg hogy szétessen a kerítés ha rálõsz, érdekes módon pl a half life 2-ben ilyesmikhez nem kellett külön kártya...

És az autót ellehet dobni??Ha igen, akkor hogy??
Balumann
hm kipróbáltam, tényleg került egy kis fizika a játékba de a játék irányíthatatlanná vált :-/

NeBby
Közelmész és F gomb! (elõrõl)

Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy nem tudjátok-e, hogy-hogy kell folytogatni. Mert az intróban megfolytotta az eggyik katonát aztán rádobta másik 2-re. De én akármennyire is próbálom nem tom megcsinálni. Elõre is kössz.
NeBby
Nézd meg a graw2 fórumot , nemkell hozzá physx kari , csak kicsit átkell írni a cfg-t...

lac coo
Ez egy plussz kártya. egy plussz PCI slotba dugod be, és ha a játék támogatja, akkor saját driver meg a szokásos dolgok után átveszi a a fizika számolását ....

bertino
aaaaztazeget, hát lol gecccc, most ezen a kérdésen betegre röhögtem magamat, bocs, de hihetetlen milyen lemaradt vagy ebben a dologban 😄DDDDDDDDDDDDDDD

melyik kártyák támogatják ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Van a tank a játékban!! Tudjátok!!! KI lövöm a hátulján lévõ tartájt, lángrakap!!!DE utána még ugyan úgy tud furikázni!!! Üzemanyag nélkül??? VAgy mi van???
bertino
egy kártya

Balumann
Hát én nem tudom, a physX beállítás ottvan (és nálam inaktív), tehát én szerintem bennevan. De ez az Island pálya is ottvan ami csak ageia kártyával érhetõ el szintén (amit linkeltem videó az az, PhysX island vagy mi)