CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Nem éppen az aktuális témához tartozik, de ha valaki tudna segíteni azt megköszönném. Az lenne a probléma, hogy kb 5 percig simán fut a crysis, de utána lefagy és újraindul. Ha valaki tudna esetleg egy cracfix-et hozzá az jó lenne. Patchet nem is kérek, mert most olvastam hogy csak késõbb fogják kiadni.
Ha esetleg más megoldás is lenne, örülnék ha valaki elmondaná
Elõre is köszi a segítséget
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Next PC upgrade: 2022
Szal,sztema másik job,jobb a hangulat+bemutatja a motor szerintem legnagyobb erõsségét..Az atmoszférát meg a hozzá tartozó dolgokat,mint a Nap és annak fényeinek a játékát.A zene meg adja alá a hangulatot....Nincs még több ilyen videó?Elnézegetném õket.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
A mapot meg köszi!
ez a video elõre renderelt vagyis nem fogod igy menetni a büdös életbe se 😄
amugy a mapot le lehet tölteni innen
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Olyan embert keresnék aki jól ért a Sandbox 2 höz! Mert ezt akaraom megcsinálni ami a videoban (sandb van.Nekem sehogyse akar normális fps el menni holott meglehet csinálni a parancsal.
Kösszöntem
A vista az nekem sem jött be 😊)
Mondjuk ezen felesleges mostmár vitatkozni, mert sztem ezek a physX kártyák tényleg nem fognak elterjedni már.
nem kell mindenkit lebeszélni a vistárol mert neked nem tetszik 😄
eleve ahoz a teljesítményhez készülnek az a dott játékok .... Tehát pl. Crysis tornádója , ha normálisan van beállítva, jó ha tud 1 fps-t..... Ha volna valami gyorsító lehet menne az még 20-al is 😊)
Ezért is felejtõs a hírõs atomrobbanás efekt, amik videon voltak anno ....
amugy egyetértek azzal hogy a fizika+AI fejlõdés messze nem olyan léptékû mint a grafikai újítások, dehát elsõ ránézésre az látszik szal elsõ benyomás is fontos egyes embereknek..
a far cry AI volt ez elsõ ami ugy megfogott picit, nagy ugrás volt az elõdökhöz képest.. a másik az pedig a FEAR.. és a FEARben a baromira kicsi helyeken, kis folyosokon is tudtak jokat reagálni az ellenek, talán ezért is játszottam végig 3x a feart, a far cryt csak 2x (szégyellem is magam 😞 ), viszont a far cryban a baromira hosszu játékidö volt a legjobb. vagyis nem, hanem minden 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
A grafika nagyon sokat fejlõdött idõk során, fizikával nem igazán értem miért csak most kezdtek el igazából foglalkozni, de jóval messzebb van az élvezhetõ fizikától mint a grafika (már a far cry grafikája is elég volt ahhoz). De ami a leginkább nem fejlõdik az az AI sztem.
Képzeljétek el ezt a játékot úgy, hogy Far Cry-os grafikája van, és a fizika meg az AI fejlõdött volna jóval többet, azzal foglalkoztak volna. Miliószor jobb játék lett volna. Dehát ez van.
Szebbek a robbanások?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit