CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
hát nem sokat, de egy új driverrel akár 20 is lehet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NeBby
Nem ott kell kapcsolódni , a hamachi egy LAN-t hoz létre interneten keresztül ,tehát olyan , mintha össze lennének kötve a gépek , ugyanis ha lanba jáccol , akkor nemnézi a kódot és lehet warezzal is jáccani neten ... (kb ez a lényege) Tehát lépj be hamachira ,abba a szobába és majd szólunk , ha van szerver és akkor IP alapján tudsz kapcsolódni (vagy esetleg te írj nekünk , jobb klikk aki fönnvan és csevegés) , majd mondjuk mi az IP

Starcraft2 e-mail: [email protected]

grayfox
Nyehehe. megkaptam barátnõmtõl többek közt a crysist CE-t karira =)
szerencsésnek érzem magam ^_^
kellemes karácsonyt nektek is ! 😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Smithwarden
jaja... uj mappack letoltes es infok

Ugy nez ki lassan beindul a Crysis multi gepezet?
Mehetne mondjuk gyorsabban...de ha amiket igertek osszehozzak egyre jobb lesz ez valoszinu.
(folyamatos patchek, mapok, modok, stb)
(...meg persze ahogy egyre tobben ujitanak majd gepet...)

Kellemes Karacsonyt.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

akkor minek nekem 4 g ram?

wapolok

Jaffa 2843
kinek honnan kezdõdik a "jól megy"..
de biztos be lehet ugy állitani hogy jo fps-el fusson, de mennyire megy a látvány rovására..

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
kilépésben talán gyorsabban jönnek be a windows ikonok... de lehet még az sem lesz gyorsabb, tekintve hogy 1.3-1.4gbnál többet még nem sikerült vele etetnem

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

hello.miben lesz gyorsabb a crysis 2g ram helyett 4-el?

wapolok

grebber

Next PC upgrade: 2022

az körülbelül hány fps-t jelent?

DarkSector
Full egy cseppet jobban megy.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

már 17%-át megvettem,ugye olyan nem lesz,hogy akinek a demó átlag 15-25(épphogy játszható) fps-sel megy,annak a teljesen nem fog rendesen?

Köszönöm a segitséget NeBby . Lenne még egy kérdésem . Ha belépek a Multiban és beakarok lépni egy szerverbe akkor sikerül is de az esetek 90 %-ban nem sikerül és ezt írja ki : Megszakadt a szerverrel a kapocslat . Ez miért van ?

Segitségeteket elõre is köszönöm !

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

NeBby
A hamachi egy progi , amit ITTEN le tudsz tölteni ! Tedd föl és sztem ott már megtalálod... Elõször beállításokba nyomd meg a premium próbát , utánna pedig lépj be ide: Crysis.server jelszó:123 (ha nem aktiválod a premium trialt nem fog beengedni)

Még mindig nem válaszoltatok a #21194 bejegyzésemre . Kérlek titeteket hogy válaszoljatok rá 😊

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

bcsirke
Köszönöm szépen!!! Maximum Christmas!

NeBby
Elküldtem mailbe , msnen nem igazoltál vissza... <#rolleyes>

bcsirke
Sziasztok! Évek óta a Crysis az egyetlen játék amit eredetiben megvettem. Az egyetlen gond, hogy Bangkogban, és thaiul vannak a feliratok. A D:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Localized mappában csak thai.pak csomagom van, az angolt lespórolták. Ez a fájl 160-70 mega körüli, és ez tartalmazza a hangokat ami a méret nagyja, és a szöveget. Ha valaki megnyitná ezt zippel vagy rarral, és a 'dialog ' és 'textures' mappán kívüli cuccokat átküldené nekem msnen vagy emailben(pár mega), akkor nagyon nagyon hálás lennék, thai-ul élvezhetetlen a játék, de nagyon szeretnék játszani vele! Köszönöm szépem, email/msn: [email protected]

Denes888
Nekem 1680x1050-ben medium-highon megy jól a játék. 320 gts-el.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Prince of Máté
Hát ha natív felbontásban akarod használni, már pedig csak abban szép, akkor ha eddig 1024-ben játszottál sokkal kevesebb fps-ed lesz :/

Jaffa 2843
erre énis kiváncsi vagyok.. énis most készülök egy samsung 206bw monitor vásárlására (20" wide) és kiváncsi vagyok hogy a kis 88GTS 320as hogyan teljesit :S

Prince of Máté
Boldog Karácsonyt minden Crysis fannak !
DarkSector, az új monitoroddal hogyan fut a Crysis?

gduck
Kellemes ünnepeket MINDENKINEK!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Zinaj
Maximum az mekkora szoveg 😄
IP-ket irjatok Multihoz.koszi

i7 azt szevasztok :P

Ability
DarkSector
Lool

Bence94
MAXIMUM CHRISTMAS ! mindenkinek <#idiota>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Viktor9202
De mégis szebb a veryhigh peccsel, szal az kamu

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

DarkSector
Eddig is fel lehetett

Kellemes Karácsonyt Minden Kedves és Kedvetlen Usernek, Adminnak, Vipnek!<#worship><#nevetes1><#awink><#taps>

Peace! 😉

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

ja a láthatatlanság cuccot énis használtam 😄 még a game elején volt olyan, hogy nekikmentem úgy hogy látszok... berohantam közéjük, láthatatlanság -nem tudják mi van- lelövök egyet, vissza láthatatlanság, megint semmi és igy nyirtam ki egy tömeg közepén állva 20 embert... AI az nagyon.... meg ne mkaptam meg az anyagok életszerûségét minta Far Cryban.

Balumann
Hát azért lõ a gép is, rengeteg ellenség jön és azért nem mindet te ölöd meg. Chermobylnál is lõ a társad is, például engem pont megmentett annál a résznél mikor nekem kellett cipelni. Éppen töltenem kellett és ott volt nem messze tõlem és lõtt rám, már véres volt a kép és õ meg lelõtte nekem ^^ Úgyhogy ottvannak azért. Annak nem kell feltûnnie, hogy ha nem megyek elõre õk se mennek. Nyilván nem fognak otthagyni és csinálják meg nélkülem a feladatot, de ott az a feladat, hogy menni kell elõre, és akkor nem fognak ilyen hibák feltûnni, hogy állnak egyhelybe ^^ Ez nem hiba.

Crysis nem a nehézsége (nem a könnyûsége) miatt unalmas, hanem a játékmenet miatt. Nincsenek benne váratlan, történeti fordulatok. Viszont sok ellenség jön, és idõ után számomra nagyon unalmas, hogy állandóan lõszerért kell rohangászni, nincs elég lõszer ezért átlátszóruha, 1 elkap, rádob másikra, lõszer felvesz, lövöldözés megint... Ráadásul ennyi ellenség ellen egyedül, mégha nano ruha is. Legalább dísznek berakhatnának egy társat akkor, hogy ne csak engem lõjjenek.
Nah mind1, tényleg nincs értelme a 2 játékot összehasonlítani, kinek ez jön be, kinek az.
CoD 4-be nincs AI, ebbe meg van amirõl meg is van a véleménye mindenkinek... ^^

kod-ba ugyanugy egyedül mész... lol nem tünt fel? a társaid kurvára semmit sem csinálnak... ha te nem mész elõre, õk állnak egy helyben... egy embert nem lõnek le... és veteránon játszottam, nem a legkönyebben... a csernobili sniper-es pálya vége is teljesen igazi háborus hangulat. Egy lábon lõtt f@szkalap, aki egyhelyben ül, és egy qrva embert nem lõ le + ugyebár vagyunk mi, 1000 katona ellen, akik szintén ugyanugy néznek ki, és ugyanazt ordibálják... és persze ugyanonnan támadnak... script az egész. elsõre jól beszoptam, 2.-jára meg már tudtam, hogy honna njönnek, ezért teli raktam kléjmorral... nagy kihívás...

unalmas a crysis? vidd végig ugy, hogy nem ölsz meg senkit, vagy vidd végig ugy, hogy midnenkit megölsz... delta nehézségen... megnézzük mennyire fogsz unatkozni. Vagy ha háborus hangualt kell, akkor pedig állj meg az egyik házban a kodnégyben, és várd a végtelensok katonát, mivel amig nem mozdulsz elõrébb, addig nem fogynak ám el...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

mert a cod-ba meg ott állnak körülötted a társaid, és le se szarják, hogy háboru van... KURRVA JÓ AI <#eljen>

Ha már annyira a háborus hangulat visszaadásárol írtok, akkor ugye ugy volt ott is, hogyha volt egy kisebb squad, mondjuk 5 fõböl, amiben volt egy felsõbb rangú, aki elvileg megmondja, hogy hova menjetek, és vezeti a csapatot, akkor ott is az állt mint fasz a hidegvízbe, amíg a kis ujonc nem ment elõre... lol

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Balumann
remélem valamennyire sikerült érhetõen fogalmazni, így hajnali 2-kor félálomba <#wilting>

Balumann
CoD 4-be nincs ilyen AI, nem taktikáznak, és NEM IS KELL. Az egész attól lesz ilyen filmszerû, hangulatos, és változatos, hogy "meg van rendezve" az egész. Call of Duty -k ilyenek voltak, és remélem ilyenek is maradnak. Pergõs, hangulatos, izgalmas, menni kell elõre úgy, ahogy a "vonal" megy. Könnyû AI hibát találni, hogyha nem úgy játszol, ahogy a játék készítõi akarták, de nincs értelme. A háborús káoszt, hangulatot is hihetetlen jól vissza adja, és ez a fõ ok ami miatt szerintem simán megérdemelné az év játéka címet (számomra az is). A multiplayer módját viszont szerintem hihetetlen módon el rontották. Azt vártam, hogy egy jobban taktikára épülõ, lassabb és értelmesebb játékmenetet kapunk, dehát sajnos nem így lett, sõt... ^^)

A Crysisba viszont nekem nagyon sok minden nem tetszik. Az AI-val mondhatni tényleg próbálkoztak, de ha ez vki szerint ez 2007-es színvonalnak megfelelõ... Hihetetlen zavar, hogy nem fejlövés esetén 1 tár majdnem bele megy egy emberbe. Ellehet szarakodni átlátszó köpennyel, ez nagyon tetszett... eleinte. De mikor már az 1000. embert kell kinyírni, ugyan azokkal a módszerekkel. AI -t én azért nem dícsérném, rohangálnak össze-vissza, meg ugyan azokat ordibálják, fedezékbe egyáltalán nem vonulnak. Jó annak aki ezeket még 2. végigvitelnél is élvezi.
Ja, és ugyan úgy reagál mindegyik ellenség, ugyan azokat ordibálják, ugyan úgy lepõdnek meg ha átlátszó módba közelmegyek és észrevesz, stb...
A másik ami számomra nagy negatívum az, hogy végig egyedül kell menni. Ha raktak volna bele társat, akit lehet irányítani, sokkal jobb lenne.
De még sorolhatnám, hogy mi nem tetszik a játékba, de most mind1.

Én még azért vagyok "itt", mert várom a patchet, kiváncsi vagyok mit fog javítani a játékon, illetve a multiplayer miatt - amiért szintén nem vagyok oda annyira, és szivesebben játszanék 1-2 más játékkal inkább, csak most evvel játszik a "társaság". Meg hallottam valami COOP módról is.

-e

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

"2007-be ilyen AI-val kiadni játékot... " Te most a crysisról beszélsz?
Mert télleg elég szégyen , hogy ott állok 1m-re a katonától azt meg se moccan csak mikor meglövöm,aztán meg elkezde ,,csiguhibuhááá''zni.......

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Zinaj
aludj inkabb<#mf2><#gun>

én örültem mikor vége volt a szenvedésnek... crysisra mondjátok, hogy bugos... pffff kodnégy ahoz képest mi? <#idiota> 2007-be ilyen AI-val kiadni játékot... <#szomoru1><#duma><#levele>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Mi van ezzel a fórummal? Úgy szét van esve és hiányos. Hm?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Roger6
Én nem értem, miér nem tetszik a játék. Baromi jó a grafika, hangok, de valami nekem hiányzik belõle. Nem tudom. Már a Far Cry-ban is valami olyan "egyszerû" volt. Pedig nagyon vártam ezt is, de ez most nem jött be. Érdekes, mert a S.T.A.L.K.E.R.-el meg napokat tudok játszani, pedig már vagy 10x végigvittem. Talán komplexabb a játék? Mindenesetre jobb a hangulata. Mielõtt félreértenétek, nem fikázni akartam a Crysis-t, csak ez a véleményem róla, senkit nem akartam megbántani vele. Nem is tudom,miért írtam le ezt...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Balumann
helyes ^^

lac coo
Az az ... 😄
Beosztom magamnak, még mindig van belõle, nagyon fogom sajnálni mikor vége lesz, annyira ötletes .
Ha csak egy töredéke jutott volna belõle más játékokba is .... 😞

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

akkor menj kodnégyezni... nem fogsz hiányozni 😊

Zinaj
na single kivegezve.1xer viheto vegig sztem.amugy jo lett varjuk a folytatast! multizni kene..sose toltam 😞

lac coo
Minden nagy cím "kötelezõen" kap valami jó értékelést, fõleg ezektõl a seggnyalós oldalaktól ( gamestaron mióta is van Crysis felugró ablak ? ,...) , de ez semmit nem jelent.
Az eladások csúfos bukást mutatnak ...Egy hétig ment , aztán híre kelt, hogy lassú és uncsi bughalmaz aztán ennyi ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Viktor9202
Én úgy hallottam, hogy a patch-el fellehet rakni UltraHigh-ra a grafikát

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Balumann
Vagy cvarokkal lehet még fokozatni a very highnál is jobb grafikára a dolgokat, vizet is lehet konfigurálni. Bannerba nézz körül.