CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történetet naggyából tudom így a forumot olvasgatva. Nekem se volt kedvem már 3 hete játszani a játékkal, de még megpróbálom rávenni magamat, ha nagyon unatkozok, hogy továbbvigyem... Remélem késõbb tényleg felgyorsul a játékmenet, mert ha a következõ pálya is ilyen lesz mint az elsõ 2 akkor biztos nem viszem még tovább ^^ Megvárom a patchet, hátha szebb grafikán fog futni, és könnyebb lesz rávenni magamat, hogy továbbvigyem.
Majd a másodikban javítanak bugokat!
Next PC upgrade: 2022
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
kodnégyet veteránon toltam végig
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Töltsük le az internetet!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Egyébként a 21:17-es alapidõmel neméppen easy-t adott a játék..😊
Még nem volt türelmem továbbmenni a második pályán, ha a patch-ban nem változtatnak sok mindent (márpedig nemhiszem h fognak) akkor nem is fogom továbbvinni. Amúgyse az én stílusom ez a rambózás+osonás. Fõleg így.
Gépigény,ai,sztori,hangulat..😊
Legnehezebb szinten beálltam egy jármû mögé és vártam hogy jöjjenek az ellenfelek mert szembtõl szembe nem lett volna esélyem ugyanis voltak vagy 15 en egy kb 30méter x30 méteres részen.
És a híres Crysis AI azt csinálta hogy egyvonalba áltak egymás mögé és nekem csak egyirányba kellett lönöm azt kaszaboltam õket.
Azért megnézném milyen lenne az a játék ha megpróbálják így megcsinálni az AI-t, hogy rohangásznak össze-vissza, keresni próbálnak, meg ilyesmik. Azthiszem többen szidnák a gépigényt meg az optimalizálatlanságot 😄 Hiába ott nincs AI, és mindig ugyan arra mennek, azért az, hogy kit lõjjenek le mikor, az nem annyira beállított. Pl. Sniperes pályán látszik az elején, mikor azt mondja, hogy lõdd le az egyiket mikor a másik nem figyel, a társunk meg a másikat kapja le. Aztán a társak dobálnak gránátot, ha dob az ellenség gránátot akkor elmennek onnan (igaz, mindig ugyan úgy mennek és ugyan oda, ha többször kapnak gránátot 😄). Hangok is messze jobbak a cod 4-be sztem mind a crysisba. Nem mindig ugyan azokat hallom 😄 Bár a tér érzet ugyan olyan jó mind2-be, bár cod 4-be a távolságokat én jobban érzem hang alapján.
Crysisba nehéz megfogalmazni, hogy mi nem olyan, mint amilyennek kellene lennie. Mint múltkor írtam, talán az hogy kevés a történeti fordulat a játékban. Olyan, hogy megcsinálták a pályát, raktak be rombolható épületeket, aztán beraktak sok embert csoportokba a pályára, aztán a többit majd az AI elvégzi, majd ha meglátnak akkor rohangásznak össze-vissza. Annyi tetsizk, hogy együtt próbálnak maradni. Viszont fedezékbe nem vonulnak, és mindig ugyan úgy reagálnak.
Tudom, nem jó össze hasonlítani a 2 játékot, teljesen más stílus. De ezt muszáj volt leírnom még ^^
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
kölcsönkért időből élek....
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
kölcsönkért időből élek....
Elõveszed a távcsõvet és ránézel a hajóra és?
Bár ott a végig játszásnem derül ki belõle semmi amire szükségem volna....van egy olyan rész a játékba h lézerrel kel lcélozni egy anyahajóra h majd lebombázzák a repülõk de itt elakadok.Látom h sokaknak még van ez a problémájuk és szeretném ha mindenki elmondaná h h sikerült neki túljutnia ezen a részen.Azt mondja célozz alézerrel a hajóra, használd a távcsövet.Semmit nem tudok csinálni, lécci segítsetek kicsit... elõre is köszi
Ezért meg is nyitaottam egy új szobát , szal aki a szünet alatt ráér ,ill ma este jönne , az lépjen be ide:
Szoba : CrysisChristmas
Jelszó: szancsengocsinglingling
<#vigyor>#vigyor> (ha túl brutális a pass szóljatok és megváltoztatom ) <#vigyor>#vigyor>
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
ui: Quake Wars multija is sokkal jobb ennél sztem, én sokkal szivesebben játszanék azzal ^^
CoD 4-be is fejleszthették volna még a grafikát, de nyilván egy optimalizált játék kiadása volt a cél, ami még pl. 9600 pro-val is tökéletesen elfut. Gyengébb gépeken, mint az enyémen is, a cod 4-nek van szebb grafikája. Nem csak a max grafikával kell összehasonlítani 2 játékot -.-'
Hm 32-es full mindenki ellen azért az odabasz😄
Ettöl függetlenül énis cod4 ezek , csakhát akkorsincs igazad!
Sztem crysis multija fasza lenne , csak valami hiányzik belõle , de nemtom miaz <#vigyor>#vigyor>
Talán az , hogy irdatlanul nagyok a mapok , meg hogy kevesen vagyunk <#rolleyes>#rolleyes>
Starcraft2 e-mail: [email protected]
És ez is példa.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Más!
De sajnos az a más egy kalap ....
Mert én még megbékélnék azzal, hogy a gépemen 30-35 fps-t megy, de hogy tiszta bug az egész, és a növényzet mr elnézést, de egy kalap szart sem ér!!!!!!!!!!!!!!!
Fegyverek, a víz és max az emberek, amik jól néznek ki.
Ennyi.
Én már sokszor nekiálltam, de elment a látványtól a kedvem, és hiába magyar.
Viszont hálisten van ettõl jobb jááték is.
Jah és a Cod4-ben 1000x szebb a környezet!
Nem beszélve a többirõl.
De ez a saját véleményem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez az,ami miatt minden" a crysis egy far cry jobb grafikával" gyerek mára befogta az arcát!
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Sokszor hallottam már, hogy a Crysis csak egy Far Cry jobb grafikával.
Most errõl én azt kérdezném, hogy miért is az és minek kéne lennie? Hozzunk fel egy közkedvelt példát, a CoD4et. Az mivel több, mint a 3 vagy hány elõdje? A CoD4 is csak egy CoD1 vagy CoD3 vagy amelyik tetszik, szóval egy elõdje, csak hobb graffal. Most persze ugye erre a válasz az, hogy miért lenne az, új történet, új helyszínek, stb. Ez rendben van, teljesen így is van, de akkor a Crysis miért lenne Fac Cry jobb graffal? Annak is új története van, új szereplõk, végülis a helyszín is új, igaz, hogy ez is trópusi szigeten játszódik, de teljesen más típusú az egész, sûrûbb növényzet, más épületek, meg aztán a fagyott helyszínek. Ebben is vannak új ötletek, mint pl a nano ruha, az alienek (mert a farcryban szörnyek voltak, ezek emg effektíven ûrlényeg, méghozzá sokkal jobbak, mint a FC szörnyei szeirntem), meg més sok minden.
De jó sokat írtam. Igazából semmi lényeges nincs ebben, csak kíáncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok errõl.
És akkor ha már írok:
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!