CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Elsõ 2 pálya után nem lehet véleményt mondani? Nemhiszem, hogy utána hirtelen folyamatosan teli lesz fordulatokkal a játék, inteligensebbek lesznek az ellenségek, hamarabb meghalnak az ellenségek, és nem annyiból áll mint eddig, hogy menni kell elõre és kinyírni milió embert/ûrlényt, kisebb fordulatokkal ^^
Történetet naggyából tudom így a forumot olvasgatva. Nekem se volt kedvem már 3 hete játszani a játékkal, de még megpróbálom rávenni magamat, ha nagyon unatkozok, hogy továbbvigyem... Remélem késõbb tényleg felgyorsul a játékmenet, mert ha a következõ pálya is ilyen lesz mint az elsõ 2 akkor biztos nem viszem még tovább ^^ Megvárom a patchet, hátha szebb grafikán fog futni, és könnyebb lesz rávenni magamat, hogy továbbvigyem.

Szevasztok! Volna egy kis problémám: az utolsó pályarésznél, mikor jön az a hajó és elõször a négy ágyúját kell kilõni majd a vetõvel az egyik nagyot. Nah itt elakadtam....a négy ágyú még ment, de utána nem tudom, hogy hogyan tovább (néztem a végigjátszást, de nem lettem okosabb )
grebber
Van róla.Elsõ patchben csak teljesítmény javítására mennek!
Majd a másodikban javítanak bugokat!

Next PC upgrade: 2022

ha nem játszol vele, akkor minek írsz ide? 😊

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

crysis-rol beszéltem 😊

kodnégyet veteránon toltam végig

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

KILLER2
Egyet értek, olyan szidjon egy játékot, aki legalább azt tudja, hogy mirõl szól.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Opciók>Grafika>Teljes Képernyõ

Én kb 1-2 hete elõ se vettem a crysis-t kb annyira meguntam,jópofa meg minden,szép a graf,de legyen inkább gyengébb graf izgalmasabb történésekkel,hangulatosabb eseményekkel,és vagy 5ször kevésbé bugos mi-vel..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

jah.... b@zmeg... én meg veszekszem itt miközben annyi eszed nincs, h végig vidd... sry... ezentul nem szolok egy szot sem, mivel semmi értelme nincs...

Jahogy az AI easey-n jobb mi?😄😄😄😄😄😄
Egyébként a 21:17-es alapidõmel neméppen easy-t adott a játék..😊

srácok..eddig semmi gond nem volt a futtatással, de most ha inditom a game-t a tálca mindig ott marad..ha volt a probléma megválaszolva, bocs, elég a link is..köszi
Narxis
Igazad van.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Balumann
Ja van már info róla? ^^

KILLER2
Látom te se olvastál sokat arról, hogy mi lesz a patchban és mikor....

Balumann
Nem azt mondtam, hogy nincs fordulat. Hogyne néztem volna nagyot mikor elrabolta az ûrlény Prófétát, végre történt valami a játékba 😄
Még nem volt türelmem továbbmenni a második pályán, ha a patch-ban nem változtatnak sok mindent (márpedig nemhiszem h fognak) akkor nem is fogom továbbvinni. Amúgyse az én stílusom ez a rambózás+osonás. Fõleg így.

látom te is easy-n játszottál csukott szemmel <#eljen>

Nincs fordulat b+? 😄 akkor végig kéne játszani ugy, hogy fiygelsz is.... a nem fordulat, hogy próféta eltünik, aztán mégse tdöglik meg? ne mondd már, hogy nem néztél nagyot, mikor megjelent és elkezdett lõdözni. Az is forduat, hogy az atomtol nem meghalnak, hanem tovább nõnek azok a g*cik... még jó, h a kodnégy teli van fordulattal -.-

KILLER2
Nem tudja valaki, hogy merre lehet megtalálni a Crysisban pl a menü hátterét? Bár én konkrétan a progress bar textúráját keresem, de néhány textúrát egyáltalán nem találok és ilyen a a menü háttere is. Nem tudja valaki, hogy merre lehet ez?

És a nagybetûs sélülésmodell...

Nemnehéz megfogalmazni😊
Gépigény,ai,sztori,hangulat..😊

grebber
Szeretem a Crysist tetszik is nekem ,megis vettem eredetibe.De ha AI-ról van szó inkább ne említsük.

Legnehezebb szinten beálltam egy jármû mögé és vártam hogy jöjjenek az ellenfelek mert szembtõl szembe nem lett volna esélyem ugyanis voltak vagy 15 en egy kb 30méter x30 méteres részen.
És a híres Crysis AI azt csinálta hogy egyvonalba áltak egymás mögé és nekem csak egyirányba kellett lönöm azt kaszaboltam õket.

Balumann
Jaja, sztem is szedik rendesen az ellenséget. Társak nélkül nem nagyon lehetne megcsinálni a cod 4-et.
Azért megnézném milyen lenne az a játék ha megpróbálják így megcsinálni az AI-t, hogy rohangásznak össze-vissza, keresni próbálnak, meg ilyesmik. Azthiszem többen szidnák a gépigényt meg az optimalizálatlanságot 😄 Hiába ott nincs AI, és mindig ugyan arra mennek, azért az, hogy kit lõjjenek le mikor, az nem annyira beállított. Pl. Sniperes pályán látszik az elején, mikor azt mondja, hogy lõdd le az egyiket mikor a másik nem figyel, a társunk meg a másikat kapja le. Aztán a társak dobálnak gránátot, ha dob az ellenség gránátot akkor elmennek onnan (igaz, mindig ugyan úgy mennek és ugyan oda, ha többször kapnak gránátot 😄). Hangok is messze jobbak a cod 4-be sztem mind a crysisba. Nem mindig ugyan azokat hallom 😄 Bár a tér érzet ugyan olyan jó mind2-be, bár cod 4-be a távolságokat én jobban érzem hang alapján.

Crysisba nehéz megfogalmazni, hogy mi nem olyan, mint amilyennek kellene lennie. Mint múltkor írtam, talán az hogy kevés a történeti fordulat a játékban. Olyan, hogy megcsinálták a pályát, raktak be rombolható épületeket, aztán beraktak sok embert csoportokba a pályára, aztán a többit majd az AI elvégzi, majd ha meglátnak akkor rohangásznak össze-vissza. Annyi tetsizk, hogy együtt próbálnak maradni. Viszont fedezékbe nem vonulnak, és mindig ugyan úgy reagálnak.

Tudom, nem jó össze hasonlítani a 2 játékot, teljesen más stílus. De ezt muszáj volt leírnom még ^^

Thanx!

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Balumann
Sztem az a legjobb, ha felraksz egy képlopó programot, fraps vagy amit én használok, Hypersnap, és 1 gombnyomásra csinál képet. Nálam HyperSnap mindig megy, nem foglal sem procit, memóriát is nagyon keveset, nem zavar be, és jó képeket csinál, és sok beállítása van. Fraps csak elmenti egybõl a képet, de az videót is tud felvenni és fps-t is mérni, és ezek más játékoknál is mûködnek (jól jön ha hirtelen leakarsz fotózni vmit ^^).

Figyu meg tudnátok nekem mondani hogy csinálok screenshotokat? Köszi!

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Én nemtudom te mivel játszottál,de nállam igaz nem nyomulnak elõre a társak (de van hogy igen) azért elég szépen szedegetik a ellent,dobálják a gránátot,stb...😊

Gratulálok.......

mrbaba
û

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Egyszerüen nyomd meg a B gombot és nézz a hajóra majd utána nyomd meg a bal egér gombot ( a tüzelés gombot ) és ennyi . Jönnek a repülõk és lebombázzák .

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

grebber
Sima távcsõ!

Okés mindjárt kirpóbálombár sztem megint scriptelési hiba lesz 😄 melyik távcsõvel nézzek rá? sima távcsõ? vagy fegyóval?

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Csak nézz távcsövel oda, közelits rá, és nyomj tüzgombot. Jönni fognak a repülõk.

kölcsönkért időből élek....

nah mármost mien ikon? 😄 mert nálam semmi niccse 😄 már szarrá lõttem a hajót hátha vmit kell ... meg felmásztam a legmagasabb pontra is és semmi 😞(( vki nem tudna egy prtscrt nyomni? nagyon megköszönném

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Távcsövel odafigyelsz, majd az ikonon tüzgomb...Nem hiszem, hogy ez bonyolult volna. Menni fog.

kölcsönkért időből élek....

ÉS ennyi 😄 nézem a hajót és semmi 😄 nem történik semmi.... 😞((

grebber
Gamespot:

2007 Best Graphics, Technical: CRYSIS!

grebber
Mi az hogy semmi nem történik??

Elõveszed a távcsõvet és ránézel a hajóra és?

Sziasztok!

Bár ott a végig játszásnem derül ki belõle semmi amire szükségem volna....van egy olyan rész a játékba h lézerrel kel lcélozni egy anyahajóra h majd lebombázzák a repülõk de itt elakadok.Látom h sokaknak még van ez a problémájuk és szeretném ha mindenki elmondaná h h sikerült neki túljutnia ezen a részen.Azt mondja célozz alézerrel a hajóra, használd a távcsövet.Semmit nem tudok csinálni, lécci segítsetek kicsit... elõre is köszi

Viktor9202
😄

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

NeBby
Szerintem ma este nyomjunk egy nagy karácsonyi crysis partyt!!!
Ezért meg is nyitaottam egy új szobát , szal aki a szünet alatt ráér ,ill ma este jönne , az lépjen be ide:

Szoba : CrysisChristmas
Jelszó: szancsengocsinglingling

<#vigyor> (ha túl brutális a pass szóljatok és megváltoztatom ) <#vigyor>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Viktor9202
Összekéne szedni az embereket, mert nekem nagyon megjött a kedvem 😛 Na? akkor ki akar multizni?<#eplus2>

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Balumann
Számora a legnagyobb baj a multival is ugyan az mint a single-vel, az élet és a fegyverek. Élet túl sok, maximum armor meg alig ér valamit, pontosabban ugyan annyit mint az élet... Instant actionba hihetetlen aránytalan fegyverek ezáltal. Power strugglebe jobb a helyzet, ott lehet vásárolni. Az a mód egész jó lenne, ott a nagy pálya/kevés játékos a baj, de ha többen lennénk akkor meg az lenne a baj. Nem ad taktikára lehetõséget, olyan sokan nem igazán lehet összejátszani. Battlefield 2 szerû a mód, a felépítésrõl is kicsit példát vehettek volna, gondolok itt a squad rendszerre.

ui: Quake Wars multija is sokkal jobb ennél sztem, én sokkal szivesebben játszanék azzal ^^

CoD 4-be is fejleszthették volna még a grafikát, de nyilván egy optimalizált játék kiadása volt a cél, ami még pl. 9600 pro-val is tökéletesen elfut. Gyengébb gépeken, mint az enyémen is, a cod 4-nek van szebb grafikája. Nem csak a max grafikával kell összehasonlítani 2 játékot -.-'

grebber
"Talán az , hogy irdatlanul nagyok a mapok , meg hogy kevesen vagyunk"

Hm 32-es full mindenki ellen azért az odabasz😄

NeBby
lol....ez vicces , szerintem nézd meg , hogy ott hogy vannak a tárgyak árnyékai , rá vannak festve a falra , DE még azt se tudták rendesen megcsinálni , hanem csak egy foltot odaraktak aminek recés a széle (pálmafa esetébe) szerintem eléggáz....
Ettöl függetlenül énis cod4 ezek , csakhát akkorsincs igazad!

Sztem crysis multija fasza lenne , csak valami hiányzik belõle , de nemtom miaz <#vigyor>
Talán az , hogy irdatlanul nagyok a mapok , meg hogy kevesen vagyunk <#rolleyes>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

DarkSector
Nem reklámozom, hanem visszább példaként volt!
És ez is példa.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A CoD4 környezete egy kalap szar. Szerintem ne a Crysis topikba reklámozd 😊

DarkSector
Igazatok van.
Más!
De sajnos az a más egy kalap ....
Mert én még megbékélnék azzal, hogy a gépemen 30-35 fps-t megy, de hogy tiszta bug az egész, és a növényzet mr elnézést, de egy kalap szart sem ér!!!!!!!!!!!!!!!
Fegyverek, a víz és max az emberek, amik jól néznek ki.
Ennyi.
Én már sokszor nekiálltam, de elment a látványtól a kedvem, és hiába magyar.
Viszont hálisten van ettõl jobb jááték is.
Jah és a Cod4-ben 1000x szebb a környezet!
Nem beszélve a többirõl.

De ez a saját véleményem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ez benne a lényeg!
ez az,ami miatt minden" a crysis egy far cry jobb grafikával" gyerek mára befogta az arcát!

Peetboy
Én is BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK minden Crysis rajongónak és nem rajongónak egyaránt !!!

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

KILLER2
Most így a karácsony forgatagában eszembe jutott valami. Elõre szólok, hogy semmi vitát nem akarok belõle, csak kíváncsiv agyok a ti véleményetekre.
Sokszor hallottam már, hogy a Crysis csak egy Far Cry jobb grafikával.
Most errõl én azt kérdezném, hogy miért is az és minek kéne lennie? Hozzunk fel egy közkedvelt példát, a CoD4et. Az mivel több, mint a 3 vagy hány elõdje? A CoD4 is csak egy CoD1 vagy CoD3 vagy amelyik tetszik, szóval egy elõdje, csak hobb graffal. Most persze ugye erre a válasz az, hogy miért lenne az, új történet, új helyszínek, stb. Ez rendben van, teljesen így is van, de akkor a Crysis miért lenne Fac Cry jobb graffal? Annak is új története van, új szereplõk, végülis a helyszín is új, igaz, hogy ez is trópusi szigeten játszódik, de teljesen más típusú az egész, sûrûbb növényzet, más épületek, meg aztán a fagyott helyszínek. Ebben is vannak új ötletek, mint pl a nano ruha, az alienek (mert a farcryban szörnyek voltak, ezek emg effektíven ûrlényeg, méghozzá sokkal jobbak, mint a FC szörnyei szeirntem), meg més sok minden.
De jó sokat írtam. Igazából semmi lényeges nincs ebben, csak kíáncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok errõl.
És akkor ha már írok:
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!