CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fogalmam nincs miért , de nemteccik , mintha egy rakat kaki lenne (Jó ez egy kicsit túlzás , de nemnagyszám , mert egy csomó dolog nincs rendesen kidolgozva és az nagyon elrontja az összehatást)
Vagy lehet , hogy csak túl unalmas... <#vigyor>#vigyor>
Starcraft2 e-mail: [email protected]
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
de televan hibákkal
szerintem bõven játszható de kb granturismo5 prologue esete ahol csak az autó a szép a fizika a régi a táj ott közepes, tehát a lényeg szép csak
kb 4órát toltam eddig
hogy nézzem meg very high-on XP-vel ?
/no hack/
És ez már a nagy hídnál kiderült, úgyhogy szerintem ez a játék nem hogy nem lett nagy alkotás, hanem inkább egy elrettentõ példa a jólismert "Sokat akart a szarka, de nem bírta a farka" mondásra!
Majdnem elhánytam magam a tré növényzeten, meg ezen a fura "hol van árnyék-hol nincs" effect-en.
Szinte feláll a szõr a hátamon, hogy mennyire jót játszhattam volna ezzel, és mennyire nagyon vártam, hogy kiadják végre...sõtt még magyar is...
Az most a nem gyenge configomon szart se érek a játékkal.
Ez van.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
6600 esetét leírtam már
nézd már meg hogy neked milyenek lesznek a szinek very highon teeeeee... 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Ezt sztem te se mondhatod komolyan 😊 Az az apró szépség , az csak 100 fps nél érdekelne valakit is... De míg az 35 fps helyett monnyuk 25...
miért szerinted vistával rondábbnak kéne lennie
lol
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
ez szép volt... akkor aztán össze tudod hasonlitani a képeket... nice <#eljen>#eljen>
nézd meg a Crysis-t low grafon 6600-ossal gyorsan fut de nem szép a kép
tehát miért ér a sebeség ha semmi látványt nem nyújt
van 1 ilyen mondás is: "lassan járj tovább érsz" és ez igaz itt is
Mert én semmit nem veszek észre.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
és nem kínlodok órákat 1 kép miatt
és nvidia csal a crysis-be ugy gyors /hegyárnyékainak a vizbeni részletessége/
árnyékokat valamikor elfelejt stb
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
De ne ebbõl a bugos szar játékból következtess hogy mennyire jó a 8800...
ha kel bedobok 2db HD3870-et azt nemcsak a kép lesz lesz hanem az fps-ek száma is
amúgy felesleges mivel 1db hd3870-el is lazán megy átlag 48fps pont elég majdnem high-be
ha neked az nvidia a szebb akkor elég ronda lehet a csajod<#hehe>#hehe>
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
de inkább a saját cuccaimammal hogy hiteles is legyen
pont 7900GS vs x1950Pro-nál is az atinak volt szebb a képe
itt nem hibákról beszélek hanem szebbek a szinei ATI-nak
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ultra high-en ugy se fut jól
soxor össze lett vetve már a 6os szériátol kezdve az ati és nv képe és egykét hibát kivéve semmi különbség nincs a két gyárto által forgalmazott kártyák képei között
nézd végig pl a prohardveres összehasonlitásokat.. a legtöbb képen nem láthato különbség..
Next PC upgrade: 2022
- ne hülyéskedj már
De crysisbe nekem pl jobban teccik az a szürkített veriójú fa , mint a színesek , de windowsba és PS hez , sztem sokkal jobb!
most is be lehet állítani a szépséget de akkor akadozna nagyon de a FX5600-on még talán el se indulna és ha el is akkor is fos lenne, mert abba az idõbe az volt a kategória tsa
nekem sokféle vga-m volt Matrox még most is van de jelenleg kétséget kizáróan ATI-nak a szebb a képe nekem
#21921:rosszul írtam,nekem sem csak a sziklákkal,nemtod mi rá a megoldás?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
És egyébb játékokban is elõfordul néha-néha...
csaltak sok helyen most is
a Crysis hibák 90%-a is ki lett javítva a 7.11-rõl 7.12-re 1 hónap alatt
az nvidia meg 7-8hónap alatt se tudott a 8800-as szériához bug mentes drivert kiadni