CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Paranormálisan.Mert az elõbb beleolvastam a paranormális jelenségek topikba és azóta félek.Mit tegyek?Most pl nem kezdenék el doom ozni vagy ilyesmi xD.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Starcraft2 e-mail: [email protected]
A következõ patch viszont mégnagyobb lesz ! Azokat a cuccokat fogja tartalmazni , amit hiányoltak illetve észrevettek a játékosok a gameben!! (tehát új cuccok / bugok javítása , talán kis szépítés is)
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Trance&Friends nothing more..
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nemtom hirtelen melyik kommentbe ágyazott linkröl szdtem le de eléggé dúrva benne a fényeeség vissza kéne venni belöle bõven.Homokos talajra rásem mertem nézni mert elvakitott.
Next PC upgrade: 2022
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Brenyo Very High 1024 x 768 élsimítás nélkül 5. kép.
Ezen a bizonyos ponton kívül még talán a havas táj fogja meg ennyire meg talán ha rengeteg a repkedõ polip akkor is belassul úgy 15-16-ig egyébként meg 20-22fps Brenyo very highon.
Ha feldobom a sima High-t gondolom az jobb eredményt csinál de ez akkor is jóval szebb szeréntem. 😊
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
VeryHigh-on van
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem jöttem még rá miért...
Ability: ok az jó lesz sztem nagyon jók azok a fájlok szebb lesz a game fps tologban nem veszek észre javulást de jó az.
Amúgy mire jó ez a konfigok brenyotól. Letöltöttem, de ezmiez? <#wink>#wink>
Ha esetleg jár itt vmi okos emberke pls nézzen be egy kicsit ide , mert elég nagy gondom van , és nemtok rájönni mi okozza!
Respect! Sry az offért , de fontos lenne a megoldás <#szomoru1>#szomoru1>
Brenyo: neked megfelel a kiírt név, vagy inkább a regisztrált nevedet használjam?
Grafika tényleg ütõs volt, minden maxom. Azért cseppet durva volt. A játék is nagyon cool - volt, amíg el nem kezdõdött a csata az alienekkel.
Addig nagyon élveztem a koreaiakkal a csatát, de a súlytalanságban lévõ játékrész tömör szenvedés volt, és miután kiértem megint a szigetre, a játék hangulata az alienek ellen már nem volt az igazi...
Aki már klijátszotta: Ti most még mit csináltok? Multi?
Next PC upgrade: 2022