CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
akkor jo 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Felraktam a crysist ,elég király játék...
Minden beállítás hight csak az árnyék van közepesen és egyszer sem akad!!!!😊
De azért köszike!
Prince of Máté
Setpoint, keystroke assigment

BaLeeX
Pár helyen û=á 😄

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Nincs bekapcsolva, elsõk közt kapcsoltam ki azt a lehetõséget.

A 3870-em referencia hûtéses változat, használtan vettem egy sráctól aki vett 8800GT-t helyette. Hûtésben pozitívan csalódtam, egy Zalman VF-700at váltott és nem hallani jobban a hangját, ráadásul a hûzon kívülre fújja a hõt így a hûzba is elég elõre egy 12es venti. Egyedül mikor bekapcsolod a gépet akkor hallod 1mp-ig hogy tudna süvíteni max fordulatszámon de pár óra crysis után sem hangosodott fel. Elégedett vagyok vele.

#23235-re: ez rossz hír. 😞

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Shep
Elég durván néz ki ezzel a cfg-vel csak hát -10 fps, a most használthoz képest.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Balumann
mintha már írtad volna 1x

hy mindenkinek...elnézést kérek mindenkitõl...robocop tõled is.....és ahogy elnézem a gépem nem erõlködik...mert nem érzem rajta..max 1 picit..és különben a másik oldalon ahol még tudod állítani a grafikát ahol wan a viz részletessége meg ilyenek azok nekem ott mind MAGAS grafikán wan az elsõ oldalon minden közepesen wan..és látszatra semmit sem akad...szoval sztem annyi h annyira nem erõlködik...na de nem lényeg mert megy és jó...amugy meg hosszú ? mert 3 napja játszok és még kb. 2-3pályát vittem ki..mindig bujdosok..az a lényeg nem ? ne fedezzék fel a technikám..mert már elcsesztem..találkoztam két emberrel aki olyan volt mint én..bazz annyit szarakodtam velük..furcsa volt h õk is álcázó modban wannak xD ott találkoztam azokkal amikor elszállítottak repülõvel és a helyszínt kellet megtisztítani...aztán utána bevetésre vittek..jóhh volt..de mondták h sokat szarakodsz a buzi koreaiakkal aztán egy idõ után lefagy az egész föld és jönnek az ufok ? most kik ezek? hogy lehet megölni õket? vki mondja el..köszi 😊
egy kérdés: szerintetek a crysis miért nem ismeri fel a G9-em gombjait? driver, meg minden fennt van, de ha az egérgörgõt balra döntöm, akkor azt hiszi, h a tûz gombot nyomtam, ha jobbra, akkor semmi, ha a maradék 2 gombot nyomom, akkor sem veszi be, pedig jó lenne beállitani pár hasznos dologra :S

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

tiburon26
ez biztos a crysis topic?!

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

bordy
de király lenne ha 2x aa-val lenne átlag 40

megnézném én is azt az amd-ati-t mit tudd. bár tuti van teszt valahol.

grebber
Na meglett a 8800GT-m futattam is gyorsan pár tesztet:

Next PC upgrade: 2022

Amikor demo kijott nyustoltem parszor, aztan a fullt kicsit meguntam az elejen, most megint elovettem. Azt kell, hogy mondjam jo kis jatek volt ez. Az alienekkel valo csatat, meg a core-ban valo barangolast, es a "helikopterezest" nem igazan elveztem. Viszont a korreaikkal valo kommandozast annal inkabb😄 Deltan jatszottam, es sztem a vegefele azert joval konyebb az egesz (alien-es resz). Azert volt par alkalom amikor rendesen meglepodtem😊 Pl a temetos resz, az nmy is nanoruhaban izomkodott, az mar tulzas volt szvsz. A core-bol valo kijovet utan a hegyekbe, azok a kis kek gecik kiakaszottak😄 Parat leoltem, de utana inkabb sunyultam. Tolteny se volt tul sok meg amikor mar 4es csapatba voltak, azt nem igazan ereztem volna delta fokozaton, kb 20-30 fps-el harcolni veluk. Az ai sok esetben idiotan buta, de ahogy lonek az vicc, olyanokat sebeztek, hogy egybol szinte 0 hpm volt. Fegyverek sebzese is erdekes. Jah, meg egy kis negativum. Nem tetszett, hogy pl a kispityut (pedog csak 1-2 esetben hasznaltam) nem lehetett lecserelni mitomen shutgun-ra. Sok esetben valasztani kellett mit cserelek mire, es mit dobok el, pedig sniper volt a kedvencem. A story nagyreszt logikusan tortent. Az atomos cucc varhato volt, hogy az lesz belole. A vege olyan Fuggetlenseg napja feeling volt nem?😊 Varom a 2. reszt😊

Jaffa 2843
vista miatt van.. nekem is rettentõ sokat töltött míg vistám volt fent a gépen, azután visszatettem az XPt és sokkal jobban ment

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

BaliBoy
Szvsz, valamilyen háttérbrn futó program okozhatja. Pl. nincs bekapcsolva, hogy a merevlemezek egy idõután leálljanak? Mert olyankor néhány mésodpercre megáll a gép. Bár ahogy látom Vistát hasznlsz, úgyhogy ne csodálkozz ilyeneken.

BTW: Sima 3870-ed van vagy PCS? Hogy muzsikál? Ha minden igaz a héten veszek egy PCS-t.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaLeeX
Pár napja újra elõvettem a játékot majd végig is játszottam. Gondoltam gépfejlesztés után már nem lesz probléma vele. Hát nem így volt. De nem tudom mi lehetett rosszul beállítva. Azt vettem észre, hogy gyakran beakad és tölt a vinyóról, sokszor másodpercekre beáll. Ekkor visszavettem highról mediumra (1280x1204) de itt is elõjött a probléma. Ennyire meg nem hiszem, hogy nem bírná a gép.
Ráadásul miután végigtolram, feltettem Very highra mindent, 2x AA és amikor éppen nem töltött a vinyó akkor élvezhetõ sebességgel futott (fpst sajna nem tudom, mert fraps nem akart mûködni). Ez minek a rossz beállíátástól lehetett vagy mi okozhatta? Amikor nekiállt tölteni pl. robbanásoknál, új ellenségek megjelenésénél, kocsiba be-kiszállásnál meg hasonlók.
Driver mindenbõl a legújabb, catalyst 8.1 konfig az aláírásban.

Talán a virtuális memória rossz beállítása, vagy bármi ötlet?

hy mindenkinek...elnézést kérek mindenkitõl...robocop tõled is...de sztem jó alaplap nem kell megvenni mindig a legdrágábbat..és ahogy elnézem a gépem nem erõlködik...mert nem érzem rajta..max 1 picit..és különben a másik oldalon ahol még tudod állítani a grafikát ahol wan a viz részletessége meg ilyenek azok nekem ott mind MAGAS grafikán wan az elsõ oldalon minden közepesen wan..és látszatra semmit sem akad...szoval sztem annyi h annyira nem erõlködik...na de nem lényeg mert megy és jó...amugy meg hosszú ? mert 3 napja játszok és még kb. 2-3pályát vittem ki..mindig bujdosok..az a lényeg nem ? ne fedezzék fel a technikám..mert már elcsesztem..találkoztam két emberrel aki olyan volt mint én..bazz annyit szarakodtam velük..furcsa volt h õk is álcázó modban wannak xD ott találkoztam azokkal amikor elszállítottak repülõvel és a helyszínt kellet megtisztítani...aztán utána bevetésre vittek..jóhh volt..de mondták h sokat szarakodsz a buzi koreaiakkal aztán egy idõ után lefagy az egész föld és jönnek az ufok ? most kik ezek? hogy lehet megölni õket? vki mondja el..köszi 😊
Narxis
<#nevetes1><#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

látom teli vagy saját ötletekkel -.-

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Peetboy
Kislány ám a nagynénéd. Vagy tudod ki, te. Menj aludni te is.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

és megint vicces kislány voltál, mehetsz aludni <#idiota>

Peetboy
Kiváncsi voltam mi újság van a Crysis háza táján. De látom rosszra nyomtam, megint a hardware topikba mentem bele. <#vigyor3>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

DarkSector
hát ilyen miatt már ment rottyra cpu.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

igen ilyen asrock lapom volt nekem is.és csak 2300 mhz-et látott a gép a 2.4-es procibol.kiszedtem a procit a lapból és rajta volt egy toll vagy mi a rosseb a tükön😄

wapolok

Jaffa 2843
vagy azért mert 4=fo(u)r, mint 4 You 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

kifli
azért 4core mert 4 olyan proci van aminek benne van a nevében hogy core és belemegy 😊
DarkSector
Mosmá vágom!
a 4core az alaplap neve....
De hogy milyen procik mennek bele az a sötét részen van...lol
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FY71-hez jó a robbanó lõszer, és ha van nálad, ugy tudod rárakni, mint bármely más kiegészitõt... C betû alapbol, vagy a középsõ egérgomb + a puska ikon 😊

Más: tegnapi nappal meghalt a Razer Diamondback-em fõgombja, és most szereztem be egy Logitech G9-et, eddig nagyon kényelmes, mindjárt crysis tesztnek vetjük alá <#vigyor1>

Balumann
ITT van annak a "4core" Asrock alaplapnak a leírása, ott is bennevan.

És minõségben gyengébb az Asrock, én is úgy tudom. Senki sem szarozta le, tanulj már meg olvasni. És igen azt jelenti hogy dualcore-s és quad -os proci is belemegy. Csak olyan proci nincs, hogy 4Core. De egyébként a quad az meg 4-et jelent.

Sziasztok,

Egy nektek már vélhetõen egyszerû, mondhatni láma kérdésem van:
Megtaláltam az elsõ robbanó lõszereket, hogyan tudom ezeket betárazni és mely fegyver(ek)hez jó???
ill. van egy robbanó kis antennás csomagom, azt hogyan??

Köszi megértõ és türelmes válaszokat.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

DarkSector
Igen de az core 2 Quad processor.
Olyan nincs amiben 4-es szám van.
De mondjuk nem mintha fontos lenne.

Narxis
OFF

Szerintem is.

ON

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Asrock miért gyenge ? azt sem tudjátok mirõl beszéltek csak leszarozzátok meg minden..nah annyi h a 4 core dual az a 4 magos processzorra gondol és nem a core2 dual ra vagy is 2 magosra..a négy magos asszem az a Quadcore proci ami elég erõs önmagában és megwan az ára is érte..na ennyi..ha jól tom ez a Quadcore az a 4 magos..onnét tom h bátyám olyat fog wenni..elvileg..de ha nem hiszed holnapra küldök egy képet h 4 CORE DUAL oda wan irva az alaplaphoz..IQ FIGHTER !!!!
DarkSector
Off
Igen én is úgy tudom, hogy az Asrock egy gyengébb kategória.
On

BaliBoy
Az Asusnak a vállalata az Asrock. Asrock néven adják el a gyengébb alaplapjaikat.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

DarkSector
THX
csak gyors kérdés volt.
<#wink>

kifli
asrockot tudtommal asus gyártja... Szal asus biztos jobb mert a "fõ" márkát biztosan jobban megcsinálják de a külömbség elhanyagolható 😊
Melyik a jobb alaplap márka az asus vagy az asrock?
Smithwarden
prohardver.hu
hwsw.hu
forum

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Ability
Ezt máshol beszéljétek meg, köszi. Amúgy meg PH!-n van egy topik kezdõ tuningosoknak, olvasd el elõtte.
DarkSector
THX
De a bios-ban azt a szorzót kell állítani?
És ha igen, akkor mennyi %-ot szabad gyári hûttõvel?
50?

Smithwarden
Bios-al es ahol mar fagynak a programok ott leallhatsz. <#wink>

Smithwarden

DarkSector
Na tessék 1.1-es pach-nél nekem a végén kiírja, hogy valami "PCW_..._Family1" fájl nem található vagy mi.
Ez mi lehet.
FAQ-ban semmit nem találtam.

DarkSector
Igen csak core2-õket kegyetlen lehet húzni és ezért drágább.

DarkSector
Mivel és hogyan lehet biztonságossan húzni?

Smithwarden
Csakhogy mostani inteleket fel lehet huzni siman 60-80%-al... az meg "kicsit" szamit. <#hawaii>
Ha nem huzza a procit az ember akkor mind1 hogy amd vagy intel, talan amd kicsit jobb ar/ertekben, de aki nem huzza a procit, foleg ilyen tunungpotencial mellett, az erosen a sajat penze ellenesege - sztem (is). <#crazya>

DarkSector
Igen de 4-es szám eleve nem szerepelhet a CPU-nál!!!
Ez a fura.
Szerintem a 2 ram slotnál a 4GB ram volt bekavaró.

Balumann
Ja de, belemegy core2 duo meg core2 quad is :o

Balumann
Mi a fene az a 4 core dual? Akárhogyan keresek, egyedül Asrock alaplapra találok ha keresem link. Ilyen processzorról nem tudok, és nem is találok semmit. Core2 quad szerintem nem megy bele.