CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden beállítás hight csak az árnyék van közepesen és egyszer sem akad!!!!😊
De azért köszike!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A 3870-em referencia hûtéses változat, használtan vettem egy sráctól aki vett 8800GT-t helyette. Hûtésben pozitívan csalódtam, egy Zalman VF-700at váltott és nem hallani jobban a hangját, ráadásul a hûzon kívülre fújja a hõt így a hûzba is elég elõre egy 12es venti. Egyedül mikor bekapcsolod a gépet akkor hallod 1mp-ig hogy tudna süvíteni max fordulatszámon de pár óra crysis után sem hangosodott fel. Elégedett vagyok vele.
#23235-re: ez rossz hír. 😞
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
megnézném én is azt az amd-ati-t mit tudd. bár tuti van teszt valahol.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
BTW: Sima 3870-ed van vagy PCS? Hogy muzsikál? Ha minden igaz a héten veszek egy PCS-t.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ráadásul miután végigtolram, feltettem Very highra mindent, 2x AA és amikor éppen nem töltött a vinyó akkor élvezhetõ sebességgel futott (fpst sajna nem tudom, mert fraps nem akart mûködni). Ez minek a rossz beállíátástól lehetett vagy mi okozhatta? Amikor nekiállt tölteni pl. robbanásoknál, új ellenségek megjelenésénél, kocsiba be-kiszállásnál meg hasonlók.
Driver mindenbõl a legújabb, catalyst 8.1 konfig az aláírásban.
Talán a virtuális memória rossz beállítása, vagy bármi ötlet?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
wapolok
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
a 4core az alaplap neve....
De hogy milyen procik mennek bele az a sötét részen van...lol
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Más: tegnapi nappal meghalt a Razer Diamondback-em fõgombja, és most szereztem be egy Logitech G9-et, eddig nagyon kényelmes, mindjárt crysis tesztnek vetjük alá <#vigyor1>#vigyor1>
És minõségben gyengébb az Asrock, én is úgy tudom. Senki sem szarozta le, tanulj már meg olvasni. És igen azt jelenti hogy dualcore-s és quad -os proci is belemegy. Csak olyan proci nincs, hogy 4Core. De egyébként a quad az meg 4-et jelent.
Egy nektek már vélhetõen egyszerû, mondhatni láma kérdésem van:
Megtaláltam az elsõ robbanó lõszereket, hogyan tudom ezeket betárazni és mely fegyver(ek)hez jó???
ill. van egy robbanó kis antennás csomagom, azt hogyan??
Köszi megértõ és türelmes válaszokat.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Olyan nincs amiben 4-es szám van.
De mondjuk nem mintha fontos lenne.
Igen én is úgy tudom, hogy az Asrock egy gyengébb kategória.
On
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
csak gyors kérdés volt.
<#wink>#wink>
De a bios-ban azt a szorzót kell állítani?
És ha igen, akkor mennyi %-ot szabad gyári hûttõvel?
50?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ez mi lehet.
FAQ-ban semmit nem találtam.
Ha nem huzza a procit az ember akkor mind1 hogy amd vagy intel, talan amd kicsit jobb ar/ertekben, de aki nem huzza a procit, foleg ilyen tunungpotencial mellett, az erosen a sajat penze ellenesege - sztem (is). <#crazya>#crazya>
Ez a fura.
Szerintem a 2 ram slotnál a 4GB ram volt bekavaró.