CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
The Delta Sector mod is nemsoká kész lesz béta demot adtak ki és az nagyon nagyon jó lett!

The Delta Sector mod képek ezek még a 7600GT-mel készültek!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Egyébként az EA-nél sem hülyék ülnek az asztal mögött

"Minõségi játékokat szeretne az EA

Dixie Flatline, 17:29 - Játék: Biznisz -

Teljes átszervezést és saját fejlesztésû bombasztikus játékok megjelenését irányozta elõ John Riccitiello jelenlegi Electronic Arts vezér - immáron sokadjára. Az elmúlt idõszakban nem volt egyetlen 90 százalékot elérõ, általuk fejlesztett játékunk sem - fejtegette a cégnél halmozódó problémákat egy befektetõi találkozón.

A Need For Speed eladások évrõl-évre csökkennek (vajon miért) és a nagyobb játékaikat, mint a Battlefield: Bad Company vagy a Mercenaries 2 egyaránt elhalasztották. A külsõs projekteket - The Orange Box, Crysis, és a Skate - viszont sikeresnek vélte a vezetõség."

info: Hardwired

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Az a baj, hogy a FarCryhoz is mennyit bejelentettek aztán gyakorlatilag egy valamire való alkotás született a Matto.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ugye-ugye, csak nem olyan szar játék ez. 😄

grebber
Kelendõ a Crysis

Barny, 20:46 - PC - Játék: FPS

(Maxconsole) A kezdeti, bukásnak tûnõ eladási statisztikák után (ellenére?) a Crysis felszívta magát, és bõ két hónapja történt megjelenése óta több, mint egy millió példányban talált gazdára. A jelek szerint ezután már semmi sem áll a második rész útjában. (thx mgsfan)

info: Hardwired

grebber
Vistás very high az nemnósokban tér el a buherált xp-s veryhigtól kinézetben!

Akkor sorry, vhol olvastam hogy bizonyos dolgok átírásával a dx10es megjelenítés elõhozható xp alatt is...
Azért nemértem mert nálam a veryhigh menübõl is választható, legalábbis a textúránál biztosan...
Amúgy ehez biztos kell egy SLI sztem...fõleg 20col fölötti tft-ken....

Ez amúgy, közel a legjobb játék ami megjelent tavaly...

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Balumann
Én csak a mostani játékokkal nem vagyok megelégedve, 1-2 kivétellel. Ezerszer jobb játékot tudnának csinálni szerintem, jobb történettel, összetett játékmenettel (igazi szabadsággal esetleg?) változatosabb helszínekkel, ha végre a játékkal törõdnének, nem a grafikára menne el a gép teljesítménye se, és a játék fejlesztése se. A hardverek fejlõdnek, a játékok nem, és úgy vagyok, hogy pár emberrel multiba sokkal inkább ellehet szórakozni még a 2D-s játékokkal, vagy régebbi FPS játékokkal, mint az újakkal... ahol még a játék élmény is cél volt.
Nagyon remélem, hogy észhez ternek a veszteség hatására, és végre JÓ, maradandó játékot fognak csinálni
/Igazad van egyébként, nem kívánom h csõdbe mennyen az EA, az elsõ játék amibe csalódtam az sem EA volt, úgyhogy lehet nem is õk indították el ebbe az irányba a játék készítést./
Szép játékot nem csak nagy részletességgel és nagy gépigénnyel lehet létrehozni, ezt már több játék is bizonyította azthiszem. És azt is h nem ez a legfontosabb.

grebber
Hát ha a fákon átszûremlõ fényt és a talajon kidudurodo kövek (paralax mapping) dx10-es effekt akkor igen 😄

Sziasztok,

Szerintetek a configomon érdemes kipróbálni ezt a veryhigh-ra tweakelt cfg-t ???Elvileg nem mert most is high-on épphogy élvezhetõ 1024ben...Ez akkor adja a dx10nek megfelelõ látványvilágot ???

Elõre is thnx.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

grebber
Hát basszus már tényleg idegesítõen sok modot jelentettek be.Itt van pár új:

Lara Croft : Lost Dimensions
Asthenos Break

bertino
jo, igaz nem írtam oda, de örök elégedetlenkedõ én sem vagyok, nyilván bizonyos szinten díjazom, ami nagyon tetszik, de az EA-vel már évekkel ezelõtt betelt a pohár.
(igen, akad egy pár eredeti játékom is, nem sok, max 10 de akad)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ability
Persze, csak vannak ilyen örök elégedetlenkedõk, akiknek soha semmi sem jó, de azért ha hirtelen eltûnnének a játékok a föld színérõl, akkor ki lennének akadva. De ezt nem rád mondtam, csak sok ilyen típusú emberrel találkozok ...

MOD: lehet hogy szánalmas. Mondtam: véleménye mindenkinek lehet. Csak én nem úgy adnám elõ, hogy nyoma se maradjon az ilyen kiadónak. Be fogják látni, hogy ha tényleg rosszul csinálják a dolgokat. 😊

#23640: nem is feltételeztem, hogy Te közéjük tartozol. 😊
bertino
az egy dolog, hogy egy nagy kiado nem megy csõdbe... de olyan sose lesz, hogy mindegyik csõdbe megy 😊
speciel nem azon volt a hangsuly mit kedvelek, hanem azon, hogy szánalmas, amit EA-ék csinálnak... ennyi.

Ability
Csak éppen értelmetlen álláspont. Ha rossz játékokat hoznak ki, akkor úgyis buknak ratjuk, majd belátják, hogy rosszul tervezek. Ha nem megy a szekér, akkor javítani fognak a dolgokon. Viszont ha totálisan eltûnnek, akkor szintén nem lesz jobb a helyzet, mert megint akadni fog egy jóformán egyeduralkodó kiadó, és nem lesz konkurencia, majd az is túlságosan leadja a mércét. Egyébként alapból nem értem az ilyen embereket, akik ilyen véleményt formánalnak. Át se gondoljátok, nektek semmivel sem lenne jobb, ha teljesülne az óhajotok. Arról nem beszélve, hogy minek kell mindig valamelyik oldalra állni? Fogadok, hogy Te egy másik kiadót meg nagyon is kedvelsz. De ennek semmi értelme, ha valami nem tetszik, akkor nem játszasz vele, de mi értelme "oldalt választani"? Persze lehet véleményed valamirõl, csak annak nincs értelme, hogy egyiket éltetni kell, a másik meg tûnjön el a porban. Nem ismelek, utóbbi lehet csak félig igaz rád.

ui.: ezt már nem neked írom, de azért megnézném pár ember arcát, amikor megtudja, hogy minden kiadó csõdbe ment, és ez után még ilyen szar játékokkal sem játszhat. 😄
tuti lesz változás... 😊 kezd el elõlrõl a game-t, tök más minden 😄 de komolyan 😉

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Smithwarden

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Shep
Crytek\Crysis

Na megnéztem de a menü becsíkosodásán kívül nem történt semmi, ja de nem very highra hanem közepesre állította a grafikát. Próbáltam a fõmappában, a game/config mappában, a bin32 mappában, a dokumentumokban lévõ mappában sehol nem mûködött csak becsíkosodott. Hová kell név szerint másolni, mi a mappa neve?

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

thanx

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Shep
Igen

Köszi szépen letöltöttem lett egy system.cfg fájlom. Már csak egy utolsó kérdésem van ezt hova másoljam a fõ könyvtárba?

Köszi a válaszodat,

Tehát lassabb nem lesz......szuper......azonban még egy kérdés, ha mediumon játszom akkor is fog látszani a mod által ígért " látványvilág" ???

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Shep
Felül van a bannerban egy very high config file, töltsd le és kövesd a leírtakat.

Na de melyik .cfg-t írjam át mert találtam egy párat?

bertino
nalátod, ez már legalább tõled is egy értelmes válasz volt.

Shep
Na de hogy ne visszatérjün ka témához, a natural mod-ban nem sikerül elõcsalnom a szépia effektet, van valakinek ötlete mi lehet ennek az oka?

Shep
Persze, csak én nem kívánok senkinek olyat amit magamnak nem kívánnék és ezért nem szeretem az ilyen megnyilvánulásokat.

Shep
Látod ez megint más így leírni valamit, némileg indokolva, mint odalökni, hogy bár tönkremennének. Amúgy nem hiszem, hogy tönkremennek.

bertino
yepp, de ez is egy álláspont.

Aaaha. Thanx. Meg is nézem mit tehetek...

Shep
A vélemény az egy dolog, de ez nem vélemény ez egy rosszindulatú óhaj volt a részedrõl, tehát ...

Balumann
Attól tartok, hogy jobb lenne. Régen sokkal jobb volt az EA, mostmár a grafikára (gépigényre?) és pénzre mennek ahogy látom a játékokon, és egyre csak rosszabbodik a helyzet.

Shep
a cfg. fileban át vannak állítva a dolgok a very high-nak megfelelõ értékekre, és gyakorlatilag ugyanazt a képminõséget kapod xp-n mint vistán

az hogy xp-n is elõ lehet hozni a very high-ot, egy két file átírásával. a bannerbe van egy magyar tippek trükkök leirás. Olvasd el, és érteni fogod 😊

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

bertino
igen tudom, de nemtom mire verik az emberek magukat azzal, hogy kisebbnek nézik a másikat, semmi értelme
az meg, hogy van az embernek egy véleménye és, hogy más nem bírja elfogadni, bazira nem tud érdekelni... vágod <#confused>

Shep
Tudod akinek nem inge ... 😊

Lehet hogy én vagyok tudatlan de mi az a twaekelve?

bertino
hüpp, most besértettél :'(

inkább egy ovodás felfogásu gyerek... igy érthetõ...

Shep
Ja, hogy te ilyen mindenkinek legyen szar ha már nekem az típusú ember vagy, így már érthetõ 😞

very highra tweakelve😊

bertino
jaja, nekem sokkal jobb lesz

Shep
Miért akarod, hogy tönkremenjenek, neked attól jobb lesz?

XP-n nem csak highon lehet maximum játszani? Úgy tudom vistan lehet csak very highon.

bertino

nem megy az fps rovására abszolut sztem 😊 én xp very high-on játszom, és nem vettem észre lassulást :S

Sziasztok,

Több kérdésem is lenne a lent említett Natural mod -al kapcsolatban:

Ez annak lehet érdekes aki eddig is high vagy ultra high beállításokkal játszott?
Mediumon fut nálam, XP alatt, édemes felraknom, nyilván szebb lesz de nem megy nagyon az FPS rovására?

Köszi a válaszokat....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

grebber
Engem az Obsidian Edge mod sokkal jobban érdekel mindennél!

gduck
Nem semmi 😊 Biztos rengeteg munka van vele, kíváncsi vagyok mikor lesz belõle vmi...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN