CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
LooooooL
Mit talaltam neten !
DX10 kamu !

Crysis v1.2 Unlocker --- DX10 Winfos XP-n !!!

- DX10 multi szerverekre fel lehet menni + lehet kesziteni
- Very High opcio
- keteltu APC
- private server - szerverkeszitesnel nem kell a csatlakozoknak eredeti kulcs

Elobb nyomtam Winfos XP sp2-vel DX10-es eredeti szerveren. <#hawaii><#hawaii><#hawaii>
(Persze semmilyen felelosseget nem vallalok ezert a kis programert, de nekem muxik.)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Jaffa 2843
hogy lehet megnézni a játékban az összes átvezetõ videót?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Peetboy
Nem annyira gagyi a fû szerintem, azon a képen #24692 a 4-ik képen elég szép fû van, ami a viz mellett van.
De azért tényleg a legszebb növényzet eddig talán a Crysisban van.
Szerintem is azért nem csinálnak annyira élethû növényzetet, amit mutattál azon a képen, mert nem vinnél el egy gép sem.

De akkor a dizájnerek, akik lakás tervezéssel foglakoznak, õk miért tudják megcsinálni a tárgyakat, és növényeket több millió poligonból, teljesen élethûen egy 3D programmal?
Na igaz, ott csak kép van róla amit csinálnak és azzal nem lehet játszani.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Shep
Akkor tehát megállapítottuk, hogy egyelõre a növényzet megjelenítése a fasorban sincs egyetlen játékban sem. A fák még hagyján de a többi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

berczely
Ismét unatkoztam<#idiota>

VRSDM
hát 3 közül majd amelyik hirtelen lesz. persze véleményeket innen is várok és elfogadok.

8600gt 256 ddr3
3650 256 ddr3
2600xt 256 ddr4

valószínû hogy a 2600 lesz nemtudom miért, eleinte 8600 aztán 3650 mostmeg 2600 mellé hajlok 😄

u dont have to listen anybody else but me

ColdFire
8600gt?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

V43 1105
TDU <#fogmosas>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

lac coo
Jó ez hidd el, egyedül a fû texturája gagyi, de az nagyon , nem is értem honnan szedték 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

grebber
Hát nemtudok olyat mondani most így hirtelen!Oblivionba jut eszembe de elõbb belenéztem pont erdõ közepén van mentésem ott is gyak. low poly minden😞 Mondjuk Obliba nem csodálom ott durva lenne ha minden kilenne dolgozva.

Next PC upgrade: 2022

lac coo
Talán az új Stalkerban.. .Nem is szebb vagy jobb de mindenképpen élethûbb....

amúgy Crysis nagy bajban lesz ezekkel az új még megjelenés elõtt álló játékokkal . eddig eladta magát a hiper grafikával, de ha ezek kint lesznek , már valami játék, ötlet is kell bele 😉

Shep
Na de engem mostmár komolyan érdekelne melyik játékban jobb növényzet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

berczely
Népszerû témák

1. FORMA1
2. Football Manager
3. Ki mit talált az utcán?
4. Humoros és aranyos képek, videók
5. Test Drive Unlimited
6. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
7. Modellautók
8. Photoshop Munkák
9. CRYSIS
10. Silkroad Online

berczely
jaaa gut!<#idiota>

lac coo
Nem ,netrõl szedtem készen.. .Fát hülye lennék csinálni , sok idõ 😊
De tudnék mutatni lombos fát is ami tetszene nektek, csak az ugye már több millio poly 😄DD Annyi amennyit összesen látsz egy-egy képkockánál Crysis-ban 😉

berczely
Te csináltad ezt a susnyást vagy mi?<#wilting>

lac coo
Dehogy van .... Van kb 10 db levele .

De a lényeg : ez egy full 3D modell (kicsit gyorsan rendereltem szar a minõsége ) több mint 200 000 polygon 4 Vagyis kb 200-szor több mint Crysis-ban ! Tehát ha ilyen és ehez hasonló növények lennének kb 200-ad részére csökkenne az FPS ( nagyjából..) Vagyis ha ezt akarnánk élvezhetõen futtatni 30 FPS-el, akkor olyan gép kéne ami a Crísist elvinné 6000 fps-el ....
szal a lényeg az, hogy Crysis-ban még így is túlzásba vitték a növényeket, ennél szebb nem igen lesz mostanában ....

berczely
Pálma fa crysisben is van ilyen szép!

berczely
Emlékezetes pillanat volt számomra is a kis cserepes növény<#idiota>

lac coo
Valami hasonló megfelelne ?

bertino
EA kiadás, mit vártál ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Kár ahhoz hasonlítgatni teljesen más a kettõ helyszinileg is meg minden.
Amugy UE3-as gamekbe amit szeretek azok a cserepes növények fõleg az Airbornba kb 3 pixelböl álló zöld izé.Bárki jobban csinál paintbe!

berczely
UE3 se lehet büszkébb a növényeire!

Shep
Engem inkább az érdekelne, van e olyan játék szerintük amiben most jobb a növényzet, mert nekem nem jut eszembe egy sem.

grebber
Majd ha játékba meglátom jelezni fogom ugyis.

Elhiszed hogy leszarnám hogy 5 fps-el menne de minden fullosan ki lenne dolgozva.Lemezen elférne és lenne hozzá gépen akkor tolnám ilyen egyszerrû.Eddig is ezt csináltam mert mindig "fos" VGA-im voltak.
Most szerencsére végre van egy jó amin tudok maxon tolni mindent.

lac coo
Akkor meg minek vágysz arra, hogy ezután megint 5 fps-el vigye ? 😊)))

De komolyan kíváncsi vagyok mi lenne a megfelelõ növényzet nektek 😊))

grebber
Viszi simán egyedül a legúccsó két szörnyél halt be nekem.

lac coo
Milyen növényzetet akartok ti, ezt is alig viszi a gép 😊))

DarkSector
Egyetértek ez a játék egyszerûen nevetséges.
Ilyen gagyi növényzetet.
És ezen semmilyen napfény effect nem fog segítení.
Olyan idegennek érzem a játék többi részéhez képest, azokat a nyomott fákat, meg bokrokat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KILLER2
Fõleg a két alien, mi? xD AMúgy tényleg szép kép, de inkább csak szép, mint realisztikus.

Töltsük le az internetet!

berczely
Sztem a legalsó kép az nagyon dúrva!Nagyon realisztikus!

VRSDM
legyenmármeg az uj vga D😄😄😛

grebber
Sajnos nagyon de nagyon messze van a fénykép hatástól az a 4. kép ezt köszönheti a mocskosmod ronda kidolgozatlan növényzetnek!

Szasza20
Ja ja , Nálam is pont így néz ki! És tényleg felülrõl a negyedik kép eszméletlen fénykép hatású! Amikor én is ott jártam annál a résznél 10 percig csak nézegettem a tájat!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Peetboy
Király képek. Nekem legjobban a felülrõl lefelé a 4. kép tetszik a legjobban , mert az már olyan mint a fénykép.

A helikopterek hatássosságáról meg ennyit:

<#nyes>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Xp dx9 +veryhigh baxakodás+naturalmod:

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

DarkSector
Nem akarok senkit megsérteni, de név nélkül jelezném, hogy valaki már el akarta kérni az elõbb a lentebb látható képhez a configomat.
<#kuss>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

VRSDM
azt nem értem miért kell ilyenre csinálni hogy vagy nagyon konktrasztos vagy nagyon fényes a nap stb. az emberi szemnek épp az a csodája hogy a hatalmas különbségeket is képes egyszerre rögzíteni...

Peetboy
Na ez már egész jó kép lett, de még mindig nem élethû.
#24687 - Ez a kép már élethû, mert látszik rajta igazi fénykép csak be lett még szinezve.

Shep
Nagyon gyenge poén.

DarkSector
Én tunningoltam a gépemen, nekem ilyen lett!

VRSDM
-.-

DarkSector
Photoshop

berczely
PS10<#idiota>

VRSDM
mé'csíkos az égbolt?

Shep
És mit kell ahhoz állítani, hogy így nézzen ki?

berczely
Ilyen graf valakinek?

VRSDM
ha már ilyen nagyonszép képeket akarsz csinálni, legalább így csináld...
áve

berczely
Újabb összehasonlítás:

Talaj:

Víz: