CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És azt végképp nem vágom, ha így nem látom a különbséget, akkor játék közben amikor rohangálok a pályán, akkor ebbõl mi marad meg az emberben?
Én tudjátok ebbõl már simán levágom mi a különbség (aki nem látja a különbséget, az valszeg ért a 3D-hez) :

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Patch v1.21 Changelog:
* Fixed security hole in code that caused client and server crashes.
Next PC upgrade: 2022
az a fránya Cefet Yerli is azt nyilatkozta (még a megjelenés elött) hogy a Crysis DX9 és DX10 közt ég és föld lesz a különbség, holott õ is nagyon jol tudta hogy ez kamu... sõt sztem azt is nagyon jol tudta hogy ez ki fog derülni.. akkor miért nyilatkozta? mert mire rájöttek az emberek hogy mindez kamuszarság, addigra több száz, több ezer ember megvette már a GF8as kártyát.. és már hiába csuklik Cefet annyja... a pézüket nem kapják már vissza az emberek. ezzel nem azt mondom hogy aki GF8at vett az balek és rosszul járt - mert lehet hogy pont egy radeon 9600rol ujitott- , hanem akinek pont egy erös DX9es karija volt és pont azért vett uj DX10es karit hogy majd hude marhajo lesz ultrabrutál graffal játszani, az szegényem csalódott, hogy "némá bazeg fullon ugyanugy néz ki a szomszédnak is akinek csak 7900GTX-e van..wtf?"
szóval ha kijön a far cry 2 és kb 4-5hónap eltelik és senki nem tudja meghekkelni ugy a gamet hogy ezek az "only DX10es" effektek benne legyenek a DX9 módba akkor azt mondom hogy azt tényleg nem tudja, vagy a Ubisoft ügyesebb mint a krájtek...
amugy ez az indirect lájtning sztem semmit nem dob az összképen... jobban örülnék egy FPS-t nem lehuzó élsimításnak...
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
szokták példaként mondani az egy fa alatt látható árnyékokat: a szleken világosabb van belül sötétebb...Ha úgytestszik fényszóródás.. De DX10 ennél sokkalta jobbakat is tud majd .
Bordy-nál a pont 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
na áruljátok el mi a pontos különbség, különben <#banplz>#banplz>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Észrevettem végre. (hát mégsem vagyok én olyan hülye ehhez)
Már rájöttem...át vannak kicsit színezve a textúrák....ez télleg faxa.<#whatever>#whatever>
Vagy nem jól láttam...<#bohoc>#bohoc>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az árnyékot nézzétek hogy ott elhalvnyúl, vagy mi a fene van. fától nem kap annyi fényt a kocsi része.
valami ilyesmi. pontos történést nem tudom.
Ott a kép elõtted elmélkedj rajta 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Csak arról van szó, hogy "DX10-es effectek nincsenek".
Google elmond neked mindent a DX10-rõl, és a világ legnagyobb könyvtára elõtt ülsz ugye ....Az, hogy sok kiadó DX10-ként adja el a cuccát pedig köze nincs hozzá, nem hiszem, hogy a Microsoft hibája ....És pláne nem bizonyítja, hogy DX10 csak valami legenda 😄DDDDD
Lehet baromság de valami ilyet hallottam.
ügyesen kiütötték az unlockert vele 😄
lehet valami mással elérhetõvé tenni a menüben a very high beállitásokat? (nem cvar turkálás)
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Még annyit a Crytek-DX10 balhéhoz: én azért elõvenném bátran az NVidiát is !!!!
És a Crysis továbbra sem egyenlõ a DX10-el, hazug banda semmit nem elhinni nekik !
Elk...uk, hazudtunk éjjel-nappal! <#taps>#taps>
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Sok sikert....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Egyértelmû vakítás erõsebb hardware vásárlására kényszerítés. Saját szoftware megvásárlására kényszerítés.
Emlékszem mikor az intel váltott pentium 3-ról pentium 4-re. Akkor is volt ilyen per mert az elsõ pentium 4 esek szart sem értek a legjobb pentium 3-as processzorokhoz képest. És meg is nyerték a pert, mert igazolhatóan lassabb volt az új proci, tehát megtévesztették a vásárlókat.
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
kezd ujra a mapot vagy próbálj meg régebbi állást betölteni
Felraktam az 1.2 patcht, ettõl a régebbi mentéseim nem mûködtek. Újrakezdtem a játékot, de mikor ki kell szabadítani a nõt az iskolánál, nem lép tovább a game. A tankokat kilõttem, az összes kóreai halott semmi. Ezek ketten ott várakoznak a kihallgató szobában. HA egyedül megyek tovább akkor se ad új küldetést. Valakinek javaslata?
Bakker!
A DX10 egy hülyeség.
A DX10 nem új effectek csoportja hanem DX9-es effecteknek egy gyorsító eszköz.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Azt pedig amit én írtam úgy igaz lehet, mert a COD-2-vel is lehet játszani DX7-en ,csak nem úgy néz ki.
Akkor lehet,hogy a Crysis is menne a DX7-en, csak rosszabbul nézne ki.
De akkor ez a DX10 mennyire kamu? Ez már van, de akkor melyik játékban? Mert se a Crysisban se a Lost Planetben nincs, se a Call of Juarezben. Akkor a Far Cry 2-ben sem lesz még, mert grafikára semmi különbség nincs ezekben.
A COD2-ben tudom milyen az ,ha DX7-en játszok full grafikán és milyen ha DX9-en fullon. Hatalmas a különbség. DX7-en ha minden maxon van, sok effekt nem látható, nem beszélve a textúrákról, mert azok is simák (DX7-en), a bordázottak (DX9-en) helyett.
DX7-DX8 és fõleg DX8-DX9-nél van látványos változás.
Ez nem CFG kérdése.
Viszont a DX9-DX10-közötti különbség, csak szóbeszéd.
Tudod .... mindenki errõl beszél, csak még senki sem látta.
Menj Cod2-be. DX7-VS-DX9.
De a Crysisban pont ez a lényeg, hogy úgy hirdették, a DX-10-es effekteket csak Vistán és DX10-es kártyával lehet csak megjeleníteni. Aztán közben csak le lett tiltva a Very High opció DX-9-en.
Na most azzal a konfig átállítással ha nem jelenne meg a kép rendesen, akkor csak elmosódott képet látnánk, vagy ugyanazt mint High-on.
Töltsük le az internetet!
Next PC upgrade: 2022
Egyáltalán nincs is még DX-10-es effect, de még az is lehet, hogy még mindig a Direct X - EGY-nél tartunk, csak mindig kitalálták rá a számozást. <#nyes>#nyes>
Na mondjuk az is igaz, DX-7-re nem lehetne mostani játékokat feltenni, mert kérné hozzá a DX-9-et.
De akkor ilyen elven, a DX-7en is el lehetne inditani a Crysis-t is, csak CFG buherálás kell hozzá.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mindenképpen kellett valami, ami eladhatóvá teszi az akkor még új operációs rendszert.
Hisz...a sok játékos ugye miért venné meg a 3-4-szer nagyobb teljesítményt lefoglaló oprendszert a játékai alá, ha nem lát különbséget, az FPS érték csökkenésén kívül.
Háát igen.
Egyszerûen a DX10-nél kicsit megnövelték a DX9-es effect-ek számát, intenzitását, ami az FPS értékét még jobban lefogja.
DX10 effect-ek DX9 alatt...jah FPS szipanntásra jó.
Meg mi az, hogy szebben süt a nap DX10-ben, meg hasonló hülyeségek, amiket halottam....
Nesze neked CFG-k!!!
Majd ha egy olyan effect-et mutatnak, ami DX9-ben megvalósíthatatlan, na majd akkor.
Bár a Bioshock-ot látva azért brutál kiváncsi lennék.
Jahhogy az nem nagy és külsõ terepeken van. Nemgond erõssebb gépeknél majd átültethetõ lesz nagyobb mennyiségben és minõségben.
Vagy még annál is szebb effect-ekre képes az új DX????
Gyorsabban számol????!!!???
Jahh, de nem FPS-ben mérve.
RÖHEJ. NEHOGYMÁR VALAKI BEDÕLJÖN A SOK SZARSÁGNAK.
Amíg nem jön a WINDOWS 7, addig csakis az XP-nek lesz létjogosultsága, legalábbis játék szempontjából.
Ahhogy volt-szokták mondani...... "A játékok DX10-ben olyanok mint DX9-ben mínusz 15-20FPS!"
Jah gondolom mindenki ismeri azt a témát, hogy képzelt betegség,.
Na ez is az, ha egy kbetegnek adnak egy szem szöllõcukrot, akkor azonnal azt hiszi, hogy meggyógyult, valami halálos kórból.....pedig nem kapott semmmien gyógyszert és nem is volt beteg.....
Kb én így látom az egész DX10-es témát....
(honnan a francból tudjam, hogy valóban a DX10 technika dolgozik, csak azért, mert átkapcsolok a menüben egy opciót off-ról on-ra??????)
Ja és ez van szerintem a mostani DX10.1-el is, csak ezzel VGA-kat reklámoznak....O_o
És én arra is emlékszem, (vissza lehet keresni) amikor sokan nem hittek neked amikor mondtad nincs ebben a játékban DX10.
aztán hogy ennek ellenére mennyire gerinces dolog a Crytek-tõl, hogy DX10-ként ad el néhány letíltott DX9 efektet, az más kérdés 😄DD
de legalább az összkép jó, nagy akciófilmek végén is ilyen szokott lenni, aztán jön az elsötétült kép, majd a stáblista, a mai átlag ezt veszi :]
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.