CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
athlon64 x2 3800+
1024ddr2 533mhz
sapphire 3650 256ddr3
most egy ilyen gép igazán nem kerül manapság már egetrengetõ összegbe, és ha azt nézem, hogy mégis szépen normálisan, 1280*1024-ben futtatható ez az " optimalizálatlan szar " akkor azt kell hogy mondjam " rainbow six vegas :] ocsmány mint a ....-om és mellette nem nagyon akaródzik 30fölé menni az fps 😄
u dont have to listen anybody else but me
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
MIN 20FPS !!!! ÉS MINDEZ 'AA' NÉLKÜL!
Szal ez sajnos inkább szánalmas, mint 'LOL' <#nyes>#nyes>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Kellene nekem egy olyan cfg. Ami növeli az fps értéket,de ugy kellene hogy csak kicseréljem az alap cfg vel!
Köszönöm!
WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
csak azon a legjobb a pingem eddig, így ott nem csak célpont vagyok. de nem mindíg megy... :S
Töltsük le az internetet!
Csak hogy ne csak OFF legyen:
Azé ennek a Crysisnak talán nincs is akkora gépigénye, ha minden második ember graf tuningot keres hozzá...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
olvass vissza!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
Nem hinném, hogy Vistan lehet ennél szebb... Max ha Feltolod a felbontást, vagy az AA-t...de azt XP-n is meglehet csinálni.
Ez a Natural Mod 2.0, vagy mi.
Bár az éjszakai pályákon valami miatt mindig szemcsés a kép, úgyhogy ezeket a videóban a Natural Mod 2.0 elõtti verzióból csináltam, amibe a Very High XP cuccokat raktam csak.
Íme:
Infók a videóban... (remélem tetszik..?... :_D)
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
És ezzzel csak egyszerûen az a baj, hogy még nem ismerték ki a gépet programozás szempontjából.
Meg nem éri meg a játékokat PS3-ra fejlesztgetni....inkább kipotyantanak 2 ugyanolyan klónt, azt had vigyék a parasztok!
Terészetessen vannak kivételek bõven!
Mármint az Only játékok:
PL mostaniak:
GT5 - Metal Gear Solid 4.... na ezeket meg is lehet nézni.
Tény, hogy a hardver egy kakker, de ezt a kenterbe otthagyja X360at dolgot ecsetelhetnéd picit, mondjuk ez itt off, de kíváncsi vagyok, mire alapozod😊
olyan van, hogy egy-egy játék mennyit használ az egészbõl, programozókon mulik leginkább, hogy melyiken szebb vagy fut jobban, de itt magáról a konzolról volt szó, az márpedig kenterbe otthagyja X360at.
arról nem beszélve, hogy az X360 egy gyári hibás szutyok, amit sikerült egy rakás mindenkivel megetetnie microsoftnak, de csakmert elfogult is vagyok picit, ettõl függetlenül van valóságalapja 😛
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PS3 teljesítménye ugy hazavágja teljesítményben és erõben, ahogy nem szégyelli...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
8x3.2 vagy 8x3.4
Pontossan nem emlékszem
A Ps3-ban 8 magos proci van? nem is tudtam, akkor az már igazi erõgép.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Mindenesetre a konzolosok jobban járnak majd, mert nem kell 100 ezret se kell költeniük drága Pc-re,hogy játszhasszanak vele.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Maguk a fejlesztõk is meglepõdtek azon, hogy mire képesek a Sony és a Microsoft masinái. Mr. Seeley hozzátette, hogy kissé nehezebb PS3-ra átírni a játékot, de reményeik szerint ez lesz a "legjobb, amit a Sony gépe nyújthat". Az biztos, hogy ha elkészül a motor, már nem csak PC-n élvezhetjük a kivételes grafikát, és még csak sokszázezres gépre se lesz szükségünk. Megjelenési dátumot sajnos nem kaptunk."
info: gamekapocs
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022