CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Sandbox editorral szórakázom mostanság, és multkor véletlen valamit megnyomtam és eltüntettem a jobboldali panelt (ahol karaktereket, szörnyeket, kocsikat ilyeneket be lehete tenni) kérdésem következõ: hogy lehetne ezt visszahozni???
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Bár nekem nincs útban.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tort szerverek (v1.21):
HU/NL - bitHUmen Hungarian Crysis Server - 193.202.84.155:64087
TotalCrysis|ru - 195.91.176.83:64087
TotalCrysis|ru IA - 195.91.176.83:64088
GameFrame.net/Crysis/ #1 - 82.133.193.150:64087
Obositii.org Crysis |Cracked| server - 86.124.35.106:64087
stangtjk - 67.163.166.155:64087
Map at crysiselalamein.com - 82.133.193.150:64087
Tort szervereken persze nincs normalis anticheat es joval tobb a cheater, erre szamoljatok.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
<#crazya>#crazya>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Hát... nem is tudom <#rolleyes>#rolleyes>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
u dont have to listen anybody else but me
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Letöltöttem a demo-t és bejön a menü elinditom a gamet és betölti a pályát eljut 100% ig és megál ilyen kor mivan?
ja és amugy most csak 256mb ram van benne mert az 1gb-s roszvolt és kilet véve, akkor most ram a baja vagy mi?
sima a64 x2 is elég, hacsak nem 4 db 9800gx2 van a gépben ...
nekem volt 2900asom amugy és az elején tényleg jol megy. aztán a játék felétõl mehettem mediumra, 10-15fps 😞
Forza.
Game based on new intellectual property- Crytek, in development (TBA).
New, possibly non-fps game- Crytek, in development (TBA).
Entropia Universe - signed a license agreement on July 25, 2007. Expected to be ready late-2008.<4>4>
Merchants of Brooklyn<5>5> - Paleo Entertainment, in development (TBA).
The Day by Reloaded Studios<6>6>
Blue Mars - Avatar Reality, inc., in development (TBA).
New, MMORPG - XMLGames, in development (TBA).<7>7>
Vigilance (Military Training Game) - Harrington Group (Not for public release).
Next PC upgrade: 2022
A jelek szerint legalább 2 játékot terveznek a motorra.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azt akartam mondani, hogy a videóban egész királyul megy a játék, viszont ugyanezzel a beállítással a végén már lószart nem érek.
Különbség meg annyi van, amit a sajátod, meg a videó között találsz, és felezd meg, mert ez ugye még tartalmazza a natural mod-ot, ami a fény-árnyékot teszi élethûbbé.
A high és veryhigh között azért bõven akad FPS-ben eltérés.
De kizárt hogy folyamatossan mennyen nálad, mikor a Quad-os gépeken is szaggat.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
De én E2160@3,3ghz
2giga 800@1080mhz
és 2900pro@850/2070en
Very highban 1280*1024ben 30-35fps-t kapok ami ugye bõven elég.
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Ha viszont 1024-ben hagyod, és kevés élsimítással játszol, mint ami nálam van a videóban, akkor az említett configon elméletileg el leszel.
Viszont nálam a végén a hajós résznél viszont ez diafilmhez volt elég.Csak mindent minimumra szedve tudtam aránylag folyamatr játszani a Boss-ok elllen, de szerintem ennek nagyrésze inkább optimalizálatlanságból fakadnak.
6550 core2 duo
2 giga ram
9600gt
ezzel a konfiggal lehet próbálkozni very highhal, sokkal jobban is akad, vagy nem érdemes?
Videó a legmagassabb beállítások (Natural Mod 2.0) mellett 1024x768 2xAA mellett
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Biztos nem én voltam az elsõ, aki ezzel a problémával jött, faqba talán be lehetne írni, hogy a very high csak vistán érhetõ el játék menübõl.
Egybõl mentem a grafikai beállítás menüre.
És máris lenne egy problémám. Miért nem elérhetõ a very high beállítás a speciális fülben?
high mindegyikbõl a legmagasabb, és a very high meg rejtett, ez mitõl lehet?
windows xp-m van, 9600 Geforce-om.
Valami ötlet?
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nem veled van bajom igazan, es nem hiszem hogy nagyon leoltottalak volna es le akarnalak oltani, csak altalanosan azt nem ertem hogy miert kell azonnal nekiesni valakinek ("nehezedre esik / ilyen lamasagokat hogy lehet kerdezni) ha beteved ide es kerdez valamit.
Miert nem lehet egyszeruen normalisan annyit irni, hogy nezzen szet jobban mivel fent van info a FAQ-ban.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A minimum konfigot a Crysis-hoz fent talalod a FAQ-ben (GYIK = gyakran ismetelt kerdesek), illetve tobb hasznos infot es linket is talalsz a fenti banner alatt.
Ha el is indul, nagyon lebutitva, szaggatva fog menni valoszinu, de tehetsz egy probat a demoval.
Letolheted peldaul innen: crysis.hu 1.77 Gb
Lehet hogy kezdo internetes es forumozo, azt sem tudja mi "fa"n terem az a FAQ, GYIK, stb.
Legyunk kicsit azert turelmesebbek, normalisan kerdezte es megerdemli sztem hogy normalisan valaszoljunk neki legalabb roviden.
nemfér össze 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU