CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez esetben elég szegény egy kölök vagy... :]
nyitottál egy hl2 mod topiknak modot 😛 (én imádom a szósz engine)
de valljuk be ehhez képest az egy fosi grafika, most akkor mivan? azzal játszol, esetleg klánszinten stb. de imádod, mert témát nyitsz neki, itt meg fikázódsz az olyan szintû (sõõõt, még annál is sokkal jobb) grafika ellen?
mókásforma vagy :]
Kontra!
én X2 3800+, 3650HD ,1GB ram -al játszok, medium+néhány extra effekt, és 22-23 alá nem megy soha (néha a memória miatt swapol egyet kettõt az elsõ 1-2 percben) és csodálatosan játszható, és élvezetes játék! ajánlom...
u dont have to listen anybody else but me
Sztetek érdemes lenne felrakni a gépemre a gémet?
X2 4200+, 7900GT 256, 2Gb ram
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Viszont ahany fajta ember, annyi izles.
Valakinek sokkal feelingesebb mas kinezettel, festesekkel, modolva jatszani, nagyon jo hogy van ilyen lehetoseg szerintem.
<#hawaii>#hawaii>
Crysis (Geforce8800GTS)
1280x1024 high 8xAF
2 mag vs. 4 mag: 40fps vs. 40fps
1280x1024 very high 8xAF
2mag vs. 4 mag: 22fps vs. 22fps
Ennyit a Crytek bullshit-rõl.
Forza.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Meg nem is értem hogy miért nincs több fajta skin ez õrületessen egyszerû és aránylag hamar meg lehet csinálni.
Bár GyõzikeStuki volt vagy 1-1.5 óra....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De gyõzike nanosuitban máshol nincs!!!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az kb "fekete-feher" terepszin.
<#taps>#taps>
scar zebra
pack (amiben a zebras is van)
ez a "foszforeszkalos kek-fekete" is eleg durvan nez ki
Amugy jok a skinek DarkSector, grat !
LÉGY GIZDA TE IS!!! ..... APRÍTS GyõziScar-RAL!!!!!!!!!!!!!!! LOL...nehogy megkövezzetek ezért ,,,,<#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
Mekkora ötletet adtál bakker.
😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
darkSector skins
pack1
Ati VS Nvidia 😄
NA? 😄
Nem is tudtam, hogy ilyen egyszerû a sima festés...
😄
Ati 8.4-es driver-el mennie kellene a Crysisnek? Mert nálam az történik, hogy csak a monitor felsõ 2cm-ében van valami mozgás.
Esetleges megoldás?
THX
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Néztem a crymos. com-ot, de nem tudom melyiket érdemes...
Illetve multiban hogyan lehetne játszani? Kell valami extra hozzá?
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
Elakadtam a játékban és egy kis segítségre lenne szükségem!Volt egy ilyen küldetés,hogy az anyahajón meg kellett jelölni a zavaróadót és jöttek vadászgépek szétlõni az egész hajót.Utána jöttek csapatszállítók és azt írta ki h tisztítsam meg a légteret,hogy le tudjanak szállni.1 le is szállt de még 2 a levegõben köröz.Közben felfigyeltem jó messze a magasban egy ellenséges helikopterre de az istenért se tudom lelõni.Hogyan tovább?Köszi
Next PC upgrade: 2022
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A 9. pályán vagyok, amikor meg kell semmisíteni a 3 légvédelmi tankot.
2 már megvan, de a harmadikat nem tudom felrobbantani, mert sehol sem találok C4-et?
Ott van a közelben valahol?
Mert már vagy 30 katit megöltem, mindent megnéztem, és nem találtam! 😞
A katonák meg folyamatosan jönnek! :@
Valaki légyszi segítsen, mert nagyon idegesítõ már, hogy nem tudom felrobbantani!!! :@
Elõre is köszi!
Üdv.
ez is meg a gránátvetõ is ugy mûxik hogy váltod a tüzelési módot (alapértelmezett "X" )
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
A taktikai kiegészítõ micsoda és hogyan mûködik?
illetve
A fegyverre szerelt gránátvetõt melyik gombbal kell mûködtetni?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
s_soundenable 0
s_soundenable 1
Fagyaszto:
A prototype gyarban veheto Moac + Moar, fegyver + kiegeszito egyutt, ra kell rakni ezt a kiegeszitot, mint az ak-nal a lezert, stb C-vel.
google: "Best driver for crysis"....Van jópár oldalnyi találat ahol taglalják melyik épp a legjobb...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
valamint még 1 kérdés: melyik az a fegyver, ami szét bír fagyasztani mindent? embert, tankot...
erre nem tudok rájönni....
Kiváncsi leszek mikor készül el valemelyik 😄
A 9. pályán vagyok, amikor meg kell semmisíteni a 3 légvédelmi tankot.
2 már megvan, de a harmadikat nem tudom felrobbantani, mert sehol sem találok C4-et?
Ott van a közelben valahol?
Mert már vagy 30 katit megöltem, mindent megnéztem, és nem találtam! 😞
A katonák meg folyamatosan jönnek! :@
Elõre is köszi!
Üdv.
Töltsük le az internetet!