CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
Ezen a konfigon milyen szinten fut ez a játék?
Alaplap: Asus P5B
Proci: Intel Core2 Duo E4700 2.60 GHZ
Memória: CSX 2GB 800MHZ
Vidkari: Galaxy GF8600GT 512MB HDTV
Vinyó: Samsung 160GB Sata2
Elõre is köszi!
Volt egy magyar bemutató a Crysisról, abban sokkal szebben nézett ki a játék. Azt a videót megkeresem.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
#26131: Örülök, hogy legalább ebben végre hisztek nekem. Leírom mégegyszer: én elhiszem, hogy nektek a Vista lasabb, de nekem meg nem. Próbáltam 4-5 játékkal, és ugyan úgy fut. Ezért talán jogos a feltételezésem, hogy valakinél más okból kifolyólag lasabb. Pl.: rossz driverek
@echo Running GPU benchmark 1
@echo Results will depend on current system settings
@pause
@echo Running...
@crysis.exe -dx9 -DEVMODE +map island +exec benchmark_gpu
@type "..\Game\Levels\island\benchmark_gpu.log"
@pause
várni kell mire elindul :) 2x is desktopot mutat mire elindul!!!
Forza.
winxp dx9 high: 35.1fps
vista dx9 high: 35.8fps
vista dx10 high: 28.7fps
(a64 2800mhz, 9600gt 720/1000, 4g ram)
tehát a krizis azonos körülmények között valoban azonosan fut.
(más játékokra ez továbbra sem igaz :( )
a krizis-dx10 implementácio viszont egy rakás szar. h a vista dx10ét megitéljem, több dx9 vs dx10 játék kellene, de ezt sem tartom kizártnak, h az MS kurta el az egészet :(
Forza.
-hibrid alvás a legnagyobb baromság amirõl hallottam, ha tudom h szétkapom a gépet, akko leallitom rendesen (vagy hibernálom...), ha pedig standbyt akarok, akkor nyilván a sebesség érdekel ki és bekapcsoláskor. Azért várjak állandoan shutdown elõtt fél percet, h HÁTHA a standby alatt áramszünet lesz? LOL
-stabilitás XP alatt is megvan, nekem mindkettõ azonosan stabil (ill. amennyire a rá irt driverek engedik... ergo a vista egyelõre sux nálam). egyik gépemen az xp 2004 márciusi ...
-az aláirt driverek miatt totál szopás a tuning vista alatt (rmclock, rivatuner, atitool, stb...)
ami viszont érdekel, hogy egy játék jól/gyorsan fusson. ez vista alatt esélytelen és nem csak a krizisrõl beszélek :)
továbbá én is várom grebber eredményeit a dx9es bencsmárkról
Forza.
u dont have to listen anybody else but me
Next PC upgrade: 2022
Majd holnap megnézem xp high és vista dx9 high-ot.Ha sikerül elinditanom:D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
... és ha már írok, akkor visszautalás az elõzõ kommentemre: ha annyira lassú a Vista, akkor hogyan létezik, hogy DX9 módban mégis azonos FPS-t kapok? Arty, miért akarod DX10-hez hasonlítani, amikor Vista alatt is be lehet tenni DX9 módba a very high-ot? Azonos feltételek kellenek, és NEKEM azonos eredmények is jönnek ki. DX10 alatt nálam is lassabb... valami különbség akkor csak kell, hogy legyen.
Mert megnézném hogy mit mutat.
A Vistáról meg csak annyi a véleményem, hogy stabilabb és kényelmesebb. Nem gondolom, hogy olyan nagyon sok újszerû dolog került bele. Amit írtam azt arra értettem, hogy a váltás sok kompatibilitási problémát okozhatott. Régi hangkártyák és hasonló esetek. Ellenben Te sem tudod értékelni az apró dolgokat. Szeritnem igenis fontos a fejlett indexelõ, a hibrid alvás mód, a stabilitás és társai. Hosszasan tudnám magyarázni neked, de úgy gondolom értelmetlen....
Tehát nekem is és grebbernek is 20%-al lassabb a vista, de nálad azonos a két oprenceren. Aham.
DX9HIGH=DX10HIGH, azonosan néz ki és mivel lofasz dx10 kód nincs a krizisben, igy nem is csoda, ha ugyan azt kapod kinézetben
A DX9 és a DX10 müködése tényleg más, de hogy jön ez a krizishez, ami fix dx9? :D
Jamer' az MS és az EA összefogtak és letiltottak pár DX9 effektet xp alatt? :D
"Vista legnagyobb baja, hogy egyszerre túl sok újdonság jött, mintha kimaradt volna egy generáció, drasztikus változások mentek végbe"
Te marketinghalandzsát zabálsz reggelire vagy mi? :D
Mi az az ujdonság könyörgöm ??? A redibuszt, a szuperfecs meg a többi hangzatos szar, ami allitolag gyorsit, a valoság pedig, h még ezekkel sem képes xp-s sebességre a vista :) Vagy az aero? (ami mondjuk nekem egyelõre tetszik, még nem untam meg)
Kit érdekel az elmélet, meg a reklámtutyi? Engem nem, de azért látom vevõ mindig akad rá ...
Forza.
De már megoldottam mögéirtam hogy -dx9 és abban is fut!
Valaki tudja hogy vista alatt hogy kell a benchmark gpu.batot rábirni hogy az is dx9be fusson??
Ésbár nem ismerem a BF-et, de szerintem
De szerintem, szal innentõl el sem olvastam az okoskodásod, elõbb próbáld ki és utána mondj róla valamit :)
Viszont azt meg elhiszem neked, hogy rosszabbul futott, csak talán más a magyarázat rá.
Xp-n még épp elég, de azért a BF sokkal összetetteb játék mint a crysis, szóval ne kezd el összehasonlítani a kettõt, más kateg.
Amúgy mond már el, hogy miért eszi a Vista négyszeresét a gépnek? Elõbb mondtam el, hogy a memót kiüríti, proci mindig 0% kihasználtságon van (tehát üresjáratban sem eszi a Vista), az Aero lekapcsol, tehát nem terheli a VGA-t.
Ennek a kommentnek pedig olvasd vissza az idézéseit. :P
Grebber: A Games mappába beteszi az ikonját. Azon jobb klikk, majd kiválasztod a DX9 módot. Egyébként van egy külön DX9-es exéje, az indító is azt használja. MOD: nem exe, hanem paraméter az exe mögött. Most jutott eszembe. Tehát valami.exe -dx9
Az hogy DX9-ben ugyanúgy megy nálad, azt nehezen tudom elhinni.
Fizikailag képtelenség, mert a Vista kb a 4x-esét eszi a gép teljesítményének, mint az xp.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Cod2 ott nem vettem észre semmit különbséget
BF2: -10 fps, de ez még nem volt nagy cucc csak az zavart, hogy néha akadt! kevés neki a 2 giga ram vistán
Ut3: ugyanúgy ment mint xp-n kivéve, hogy a textúrát nem bírta highon ezért le kellett venni mediumra :(
1, Assassins Creed
2, Splinter Cell: Duble Agent
3, Fear: Preseus Mandate
Ezek mindegyike nálam lassabban ment Vistán mint Xp-n. Az AC meg egyenesen fertelmes volt Vistán. A legkevesebb FPS vesztést az utolsó játék produkálta ott csak 5-10 volt maximum. Nem tudom elhinni hogy ez csak a driverek ócskasága azoka....
Nagyon sok game van fennt nekem és többségük majdnemhogy fps-re azonos mint XP-n.
Egyedül most a Company of Heroes ami "nagyon lassú" xphez képest de nemjöttem ár miért valami tuti valahol el van állítva a driverben.
Crysis tesztben:
XP: 1280*1024 HIGH no aa no af
Átlag: 39,3
Minimum: 20,5
Maximum: 47,9
Vista: 1280*1024 HIGH no aa no af
Átlag: 33,9
Minimum: 12,37
Maximum: 41,5
"Programhiba, amelynek következtében a már használaton kívüli memóriablokkok sem kerülnek felszabadításra, és ami így hosszú távon a szabad memória teljes elfogyását okozza."
"Ahogyan a G80-alapú korábbi 8800-asok, a G92-es GT is szenved a „memory leak” (memóriaszivárgás) hibától, mely értelmetlenné teszi a 256 MB memóriával ellátott modellt, és az 512 MB-os teljesítményére is hatással lehet."
(prohardver)
Saor Alba
Töltsük le az internetet!
Amúgy az eddig sem volt titok, hogy kevés a 320MB ram.
De hogy ennyire.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Nem tom, volt-e már. :)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Saor Alba
Saor Alba
A hajós résznél meg csoda ha nem áll meg a játék.
Vagy ingame vagy CGI
Nincs olyan hogy alátolva....az akkor már videó.
csak rövid.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!