CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet hogy noob kérdés de mi a jelszó a patch 1.2.1-hez ? vagy hol lehet megkeresni ?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Gyakorlatilag ugyanaz a hiba jött elõ nekem is mint a videóban. Magyarul az a heli amit le kéne lõni, egyszerûen nem látszik csakis a térképen mozog de a valóságban nem látok semmit se.(még ha álcázva lenne is látnom kéne valamennyire de semmi) Asszem nálam itt ér véget a játék - pláne hogy két nagy méretû javítás is rajta van és akkor még elõjön ilyen amatõr hiba, á. Nem hiszem hogy akkor jobb lenne a helyzet ha eredeti lenne a gém szal nálam innentõl felejtõs. Nagy kár érte pedig már kezdett kicsit megtetszeni de ez most alaposan kiverte nálam a biztosítékot...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
a következõ parancsokkal pillanatok alatt fel tudod turbózni a grafikát a nemlétezõ dx10-es minõségre, minimális fps veszteséggel:
con_restricted 0
q_Renderer 3
r_sunshafts 1
r_UseEdgeAA 2 (-opcionális 1 vagy 2, ahogy neked jobban tetszik)
r_UsePOM 1
e_water_ocean_fft 1
r_ColorGrading 1
r_TexturesStreaming 0 (távoli textúrák élesek lesznek. pl hegyek. kb 100MB plusz memóriába kerül)
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Segítséget kérnék!Win7 (32bit) van a gépemen.Sima Crysis 1.2.1-es patch. Install problémamentes elsõ indításnál szépen megy minden, közepes/magas felbontás vegyesen.DE! a többi indítás után már a menü is szaggat,kb 1 másodpercenként megáll egy kicsit,játékban meg úgy 3-5sec.XP-n viszi szépen csak ott nem olyan szép maga a kép (dx9) -tehát a gép elég erõs hozzá. Mi az ami a 2. indítástól szarakodik?
Legfrissebb videó és hang driverek...ja és legutóbbi indításnál a hang is elkezdett recsegni.Egyre jobb.
Elõre is köszi!
hat, nem mintha nem lenne vilagos, mi a rakert nincs igazi tovabbhaladas, valami visszafog, ugye.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
a grafikához sztem nem kell nyúlni...
Most épp abban a repülõgépben vagyok, amikor azokat a repkedõ vacakokat kell írtani, és tágul a jéggömb. Hát én nem tudom, mit rontok el, de folyton lezuhan a gép. Túl közel jön a jéggömb és megfagyok?
Most viszem újból 7-edszerre ha jól számolom de most tps nézetbe cell shaded grafikával 😄
Next PC upgrade: 2022
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Ebben a barlangrendszerben semmit nem kell csinálni azonkívül hogy írtod a lényeket. És mehetsz tovább.
Töltsük le az internetet!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Elakadtam. Már a ûrgenyákat irtottam ki, sok alagúton átmentem, felvettem a lerakókból a töltényeket. Most egy óóóóriási terembe értem. Alul egy nagy folyósó rész, de az üvegfal vagy mi miatt nem tudok bemenni. Fent valami eszetlen tempóban robog a levegõ (??), jobbra-balra elektromos kisülések. Biztos nem jártam tökéletesen körbe, de majdnem. Sehol semmit nem találok. Mi fölött siklok el?
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Most már tudok multizni, de sok helyen azt írja ki hogy a szerver hitelesítése sikertelen. És csak nagyon kevés helyen tudok játszani. Ez miért lehet ?
üdv
a 4 giga sztem is kell, még akkor is ha vmelyik játék nem használja ki. igazán nem egy befektetés mai árak mellett...
nekem ua gép csak amd, jövõ márciusban vezsek lcd tévét, itt írták az sg híroldalán hogy lemegy az áruk jelentõsen karácsony után, vagy már akkorra, mert felhalmozódtak a készletek.
én ezt tudom ajánlani :
http://www.argep.hu/main.asp?suche=lg+42LD450&x=0&y=0
egészen durva játékélményt lehet kihozni manapság egy jó 5.1-es hangrendszerrel megtámogatva
<#eljen>#eljen><#wave>#wave><#hehe>#hehe>
de 4g ram nem árt manapság.