69
-
#29 Ez komoly! O_O -
#28 Egyetértek! -
#27 Nehogy mán komolyan vedd a filmet vazzeg!!!Egy baromság az egész!Aki egy kicsit ért a fizikához, biológiához az csak röhög az egészen! -
Goth #26 ahhham... szal ha látok egy 0,3243532456 mm átmérőjű porszemet, akkor nem fogom felismerni, mert még sohasem láttam ilyet, legfeljebb 0,3954636759 mm-eset? :D
nemértem :P -
winnie #25 amúgy itt a fóruma, ami volt.
a film egy sima propaganda film egy "szektának" (hasonló a szcientológiához) és csak az nézze meg, akit érdekelnek ezek az ezoterikus dolgok, mert egyébként sületlenségnek fogja találni azt, hogy anno a bennszülöttek azért em vették észre a felfedezők hajóit, mert előtte még sosem láttak olyasmit és ezért nem volt a jelenségről kialakult kép a fejükben -
Goth #24 amúgy faszság, alap hogy semmiről nem lehet mindent tudni...értelmes téma :D -
winnie #23 ez speciel egy mozifilm. -
Goth #22 és a dokumentum film nem TV-be megy? :D vagy most mi van? :D -
Goth #21 de ez nem minden :/
meg amúgyis, ha asszondod nyáron meleg van és süt a nap, akkor ezek szerint mindig az van, pedig nem mindig van meleg, meg amúgyis viszonyítás kérdése hogy mi meleg sazl
de szeretem az ilyen topikt :D -
Shadow_THH #20 Belgát nem bántani :) -
#19 htx, de közben feleszméltem:ðð -
#18 Tipikus szöveg tőled! :DDDD #3 -
#17 torrenten láleltem, mi a véleményetek, érdemes letölteni és végignézni azt a 100percet ? _ -
#16 "Az ilyen embereknek a Belga egy frappáns mondatát üzenem: Basszák meg! Feküdjenek a vonat alá!"-->gratulálok tevagy a megtestesűlt értelem
-
#15 észrevennétek hogy ez Tv, Mozi, DVD ????
szvsz ez dokumentumfilm! -
#14 én felfedeztem,hogy amikor felkelek a gép mellől általában süt a nap :D -
#13 pfff -
#12 a csirke az élet értelmetlensége :D -
#11 Én voltam ott és nem fáztam -
#10 Az átlag 19-22 fok, ha az neked meleg -
Shadow_THH #9 What the */%§~ do we know? -
Lipi1980 #8 Az az igazság, hogy nem egészen ilyen hozzászólásokra gondoltam!!! Az ilyen embereknek a Belga egy frappáns mondatát üzenem: Basszák meg! Feküdjenek a vonat alá!
KOMOLY hozzászólásokat várok! Aki nem képes komolyan hozzászólni a topikhoz, az akár ne is írjon be semmit!
Én sem írok semmi szart az általatok indított topikba!
Csákesz! -
#7 Én tudom hogy finnországba nyáron meleg van és süt a nap! -
#6 még jó hogy elolvastátok az első hozzászólást... -
Thanatos #5 "Amennyiben valakinek van valami ÉRTELMES hozzászólása, akkor tegye meg nyugodtan!"
ez már ott defeketes hogy a topic se ÉRTELMES :DDD -
#4 Deittfogunk rájönni az élet értelmére!
-
#3 tipikus semmitmondó elmélkedős topik, ami nem vezet sehová
;{ -
#2 például, hogy life is sux, én speciel ezt tudom róla -
Lipi1980 #1 Azt hitted, hogy mindent tudsz a világról????
Biztos vagyok benne, nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap volt szerencsém megnézni ezt a "nem mindennapi" filmet, és annyira megfogott a téma, hogy erős késztetést éreztem arra, hogy témát indítsak erről a filmről!
Amennyiben valakinek van valami ÉRTELMES hozzászólása, akkor tegye meg nyugodtan!
Olyan "okostojások" hozzászólását is várom, akik nálamnál többet konyítanak a kvantumfizikához, esetleg abból szerezték meg a Ph.D-jüket!
Viccet félretéve, bárki akit érdekel a story, az írjon valami okosat.
Aki még nem látta a filmet az feltétlen nézze meg, mert nagyon komoly témákat feszeget!
Jó szórakozást mindenkinek!!!