Mi a csudát tudunk a világról?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
szvsz ez dokumentumfilm!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
KOMOLY hozzászólásokat várok! Aki nem képes komolyan hozzászólni a topikhoz, az akár ne is írjon be semmit!
Én sem írok semmi szart az általatok indított topikba!
Csákesz!
ez már ott defeketes hogy a topic se ÉRTELMES :DDD
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Biztos vagyok benne, nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap volt szerencsém megnézni ezt a "nem mindennapi" filmet, és annyira megfogott a téma, hogy erõs késztetést éreztem arra, hogy témát indítsak errõl a filmrõl!
Amennyiben valakinek van valami ÉRTELMES hozzászólása, akkor tegye meg nyugodtan!
Olyan "okostojások" hozzászólását is várom, akik nálamnál többet konyítanak a kvantumfizikához, esetleg abból szerezték meg a Ph.D-jüket!
Viccet félretéve, bárki akit érdekel a story, az írjon valami okosat.
Aki még nem látta a filmet az feltétlen nézze meg, mert nagyon komoly témákat feszeget!
Jó szórakozást mindenkinek!!!