69
-
#69 mer te értesz, hm? :).... -
tomcat1 #68 What the */%§~ do we know?
-Azt hogy nagy :) -
#67 nezd a dolce vita -t az elet edes reszeert, a vilagfalu -t meg a tobbi sallangert. frei -t meg az igazsagokert. mi kell meg? -
Goth #66 Te, megrendíthetetlen realista :P -
Goth #65 így van. -
#64 pfff!!! -
#63 esetleg te tudsz valamit is a reinkarnációról?.... már reinkarnálódtál?:DDD -
jefferson83 #62 ... de qrva jó a grafikája :) -
#61 Igen! Haláli komolyságomat csak a mondatom végén lévő szmájli erősítette meg!
Amúgy pedig (annak ellenére, hogy nem gondoltam komolyan - félreértés ne essék) igaz amit mondtam. -
#60 Na jó te egy barom vagy!Ekkora hülyeséget rég hallottam!Az a legnagyobb baj hogy te ezt komolyan is gondolod!!!!!!! -
#59 A tudománynak sincs alapja és egészében véve azt sem bizonyította még be senki. :-) -
#58 -
#57 Miért lennék rugalmatlan azért mert nem hiszek olyanban amit még sohasem tudot senki bizonyítani!És nincs semmi tudományos alapja! -
Grusi #56 Kissé rugalmatlan vagy, nemdebár? :) -
#55 42 -
#54 Nem szarság csak nem létezik!!!Most a semmiről vitatkozunk! -
moralosan #53 meg azért te sem -
moralosan #52 te addig ne hívd szarságnak a reinkarnációt, amíg fasse' tudsz róla... ;)
pl. én sem faszságozom le a kereszténységet. -
#51 Nem azért de az kimutattható tény hogy a krisnások sokkal jobban támogatja a szegényeket mint a dúsgazdag egyházak vagy akkár a világ legnagyobb maffiája a Vatikán!!! -
Goth #50 meg a krisnások, az még egy faszság. -
#49 Na ugye!!! -
Goth #48 afrancba :C -
#47 Mér akkor mi lesz, ha nem a menny, vagy egy új élet?! -
Takezó #46 okozskodos totyik -
#45 ezaz, ez benne van az emberekben, az őskortól kezdve..mágia, szertartások..pölö ha
a real madrid játszik egy rangadót, valamilyen szinten csak könyörögsz (vagy drukkolsz ) hogy nyerjenek
ugyanugy az emberek is reménykedtek..
erről a reinkarnációs dologról , ami mostanában kurva népszerű: indiában volt egyfajta kasztrendszer: voltak a vaistják, súdrák, pátriák , úú megnemmondom most így magamtól hogy mik:o) szal voltak a papok, arisztokraták, közemberek, és "érinthetetlenek" (ha az árnyéka rávetült egy nála magasabb rendű emberre megkelett büntetni) és ha valaki beszületett az 1ik kasztba, annak a családja végig abban maradt..aztán kitalálták ezt a reinkarnációs szarságot hogy "hjajj nebúsulj, igaz most lúzer barom vagy de ha meghalsz és nyalsz nekünk lehetsz akár módos kereskedő is"
vagy ugyanígy a kereszténységben: jajj, élj boldogan, szeresd felebarátod, ne költekezz,a mennybe kerülhetel és add ide a termés egy részét az egyházunknak.. -
#44 A kereszténységnek közel 300 évig sikerült a sötét középkorban tartania a világtot!300 évvel vetették vissza a fejlődést! -
#43 Ja!az is hülyeség!A vallás mindíg is arra kellett hogy nagy tömegeket tudjanak befolyásolni!!! -
#42 nemm..az a hülyeség amikor egy vallásért ölnek vagy elszedik a szegények kevés pénzét az "Úr" nevében!! -
#41 Ehez nem tudok hozzá szólni!Ilyen baromságokra nem lehet reagálni!Hiába mindíg is voltak és mindíg lesznek könnyen befolyásolható emberek! -
#40 jah ez a baj..végülis kár kutatni magát a lét értelmét, ugyis meghalunk, addig meg pár szép percért érdemes élni:) -
#39 De azzal semmit nem magyaráztatok meg! :D
Csak azt, hogy messze laknak, létezésüket nem cáfoltátok meg :D -
#38 mert ilyen válaszokat emberi lény nem írhat..
de tényleg..igaz nem vagyok vallásos, meg minden de tényleg elgondolkodtató amit ír benne, akárki is..pl. ki gondolta volna hogy istennek is van humora?:)
pár dolog még ami megmaradt bennem:nincs pokol..a pokol maga a tudatlanság, amíg élsz és nem tudol emlékezni önmagadra.. isten ezt úgy magyarázta meg hogy pl van egy szülő..a két gyereke játszik az udvaron, addig nem szól bele a dolgukba, de ha elkezdik egymást csépelni akkor aggódni kezd, és cselekszik de nem teszi ki az utcára a rosszabbik gyermekét,azért mert kötekedett hiszen az övé..mi pedig isten gyerkőcei vagyunk..:)
aztán..hnn az élet értelme: ..azért élünk hogy tanuljunk..minden tudásunk megvan, csak emlékezni kell rá..ez a lélek célja, emlékezni..az író kb. több mint 1600x született ujjá:) rabszolgalánytól királyfiig minden volt már..
dying soul: igazad van hogy nem vagyunk egyedül,de uncsitesóm + én sokáig azzal érveltünk hogy kibamessze laknak a földönkívüliek = sose találkozhatunk velük..
nagyon jó könyv -
#37 100% hogy nem vagyunk egyedül!!!Persze nem a kis zőld emberkékre gondolok!!!! -
#36 Lehet hogy jó a könyv, de miért kell komolyan venni??? -
#35 Szerintem egyértelmű volt, hogy ebben a kibanagy univerzumban nem vagyunk egyedül.. -
#34 Neale Donald Walsch: Beszélgetések Istennel
egy jókis könyv, a szerzőnek szar az élete, és eldönti hogy levelet ír az istennek..amikor befejezi, a kezén átveszi egyfajta erő a hatalmat és írni kezd..kialakul egyfajta beszélgetés..
nagyon jó, pár hónapja olvastam a kedvencem: a szerző megkérdezi hogy: vannak-e idegenek, voltak-e már a földön és figyelnek-e minket..isten erre azt válaszolta: igen,igen,igen
jah és azt is megjósolta isten hogy még 2 ilyen könyv lesz, az első az általános dolgokkal foglalkozott, pl. mi a szeretet, miért élünk. a 2. könyv ezeket az alap dolgokat kicsit bővebben kifejti majd, a 3. könyv pedig a földi utópiáról fog szólni (vagy szól)
engem tényleg meggyőzött.. itt pl meg is lehet rendelni :o) -
#33 "Az ilyen embereknek a Belga egy frappáns mondatát üzenem: Basszák meg! Feküdjenek a vonat alá!"<---ez aztán frappáns:D:D:D:D:D -
#32 Ne legyél már ostoba!Saját magadat járatod le!!!!!! -
Goth #31 honnan veszed hogy biológia kémia stb. a valóság? Honnan veszed, hogy nem szándékosan tanítanak hülyeséget? :DDD -
#30 Nem úgy kell fogalmazni, hogy nem láttad, hanem hogy nem tudod mi