21632
-
#4511 amúgy nekem aztmondták a hozzáértő okosok, h a rendszer azt számolja, h a jegyirodákban (és mindenhol ahol lehet jegyet kapni) hány jegyet nyomtatnak ki. ezért volt az h bár elvileg már nem volt jegy, amik ki voltak már nyomva azokat nyilván még eladják. ahol én vettem a srác pl 8asával nyomtatta a jegyeket. most egy picit még rátesz az árra, ha csak pár száz forintot is, akkor is jól jár, és még csak nem is bunkó, mert én már kaptam 12k-s ajánlatot is a napijegyemre :D -
#4510 sajnos nem lehet :( -
#4509 Még a helyszínen is lehet jegyet venni 9ezerért. -
#4508 biztos van még 1-2 elfekvőben... -
#4507 Az egyik haverom ma vett jegyet Arminra.Nem kérdeztem igaz hol vette,de ezek szerint még volt jegy itt Kecskeméten. -
#4506 na az érdekes lenne xDDDD -
#4505 Vigyázz,szavadonfoglak -
viizo #4504 megdumáltuk, mindenki jól jár xD
főleg ha még Armint is átverjük, és felenged minket a DJ pult közelébe :D -
#4503 Ha nagy a tömeg előttünk őt lökjük előre és ordibálunk h tiesto, egyből az első sorbból nézhetjük armint közösség érdekében feláldozzuk:D -
#4502 akkor felesleges volt jegyet venned :D vörös szőnyegen kisértek volna be :D -
viizo #4501 van az sg-s fórumozók fényképalbumában, igaz jó távoli képek -
#4500 A tizenéves kiscsajokat nemfogja ilyen apróság érdekelni,inkább gyakorold az autógramm osztogatást =D -
#4499 tegyél már be egy képet :D -
viizo #4498 ááá, eddig csak a 2005-ös CEET-en és tavaly az EOL-on néztek tiesto-nak, meg néhány kisebb helyi bulin :D
de most tök rövid a hajam és így messze nem lesz tiesto az imidzs :)
/+ aki tudja hogy milyen magas tiesto, az egyből rájöhet a trükkre, mert van köztünk min. 25 centi magasságkülönbség :D/ -
#4497 #4495 xDDD -
viizo #4496 engem? :D mármééér? :D -
#4495 Jah betámadják mert azthiszik hogy tijesztó is fellép :DDD -
#4494 jövőre külön sátrat foglalunk:D -
#4493 xD nah nekem mennem kell szevasztok majd holnap -
#4492 viizot könnyű felismerni -
#4491 Okés,jó zene melett úgyis könyebb gondolkodni,megint lesz vagy 100 komment :D -
#4490 aproneten is keresnek jópáran jegyet...
érdemes lett volna felvásárolni... -
#4489 holnap 360 azt se felejtsük el akkor megbeszéljük hogyan oldjuk meg a körüzenetet... de mondjuk butcher mondta h őt mindenki felfogja ismerni úgyhogy annyira nem aggódok xD -
#4488 Még mostsem akarom elhinni,hoy még tegnap sikerült kapnom jegyet:) -
#4487 én alapból csípem öreg papót kár h már meghalt de megvan összes zenéje.... -
viizo #4486 hogy ez mekkora kedvenc!
a Holtak Hajnala remake (2003) kezdőzenéje, frenetikus, imádom
/me egyébként is Johnny Cash rajongó/ -
#4485 olvastam én is :D -
#4484 nekem going wrong nem kedvencem annál in and out of love ezerszer jobb... -
#4483 ops
-
#4482 én most johhny cash-t hallgatok:Djohnny cash xD -
#4481 És a Going Wrong hol marad? -
viizo #4480 nekem az 'in and out of love', az armin only-s felpörgetett verzóban :D
és az eddigi kívánságok alapján meg is hallgatjuk az egész albumot :D -
#4479 Sztem nem vagy vele egyedül xD -
#4478 Én csak mostanába pótolom a 2007 es év global gathering fellépőit.. PvD vmi zseniálisat alkotott szvsz :D most per pill David Guetta gg-s szettjét hallgatom.. -
#4477 sterbin én nem maradok.... -
#4476 nekem perfect kell meg fine without you,,, -
viizo #4475 láttátok, milyen bulin lép fel másnap Armin?
Global Gathering Kiev
link
érdemes megnézni a line-upot, lesz néhány ismerős név :) -
#4474 pff
biztos sokan maradnak majd...
cc -
#4473 ráadás egy órás classic szett lenne a best! -
#4472 biztos felkészül arminra rendesen láttam myspace-en irt observer arminnak kommentekhez h megtiszteltetés lesz vele együtt zenélni stb....