21632
-
#4552 Shadow, a holnappal kapcsolatban hogy állsz lerendezted amit szerettél volna? :) -
#4551 de csak a link
nincs még feltöltve
folyamatosan megy fel... -
#4550 lol, az milyen h már most kintvan a mai asot? :D
Armin van Buuren - A State Of Trance 360-SBD-07-10-2008 -
#4549 Jó kezdés Tatana-val :) -
#4548 nah alapozás xD -
#4547 Vagyok -
#4546 Apa keeezdődik!!! :D -
#4545 jelen :) -
viizo #4544 360 -
#4543 vicces, nagyjából 25k-ra állt be a bs napijegyek ára :) pár napja, amikor ugye még simán lehetett bárhol kapni 4-5 körül dobálták őket, mert mindenki próbált tőle szabadulni akinek valami közbejött, és nem akart nagyot bukni. kíváncsi vagyok, hogy a helyszínen hányan próbálnak meg majd jegyet venni/eladni... -
#4542 nah lehet nem érek időben haza! úgy hoogy desigo itt a számom(305067085) ha te fogsz üzenetet küldeni, de megpróbálok sietni de ahogy írtam régebben én is tudok küldeni mindenkinek ha ez probléma lenne! -
#4541 én is jelentkezem!xD jelentem! -
#4540 az ilyenbe én beleszédülök:) -
#4538 alap h a kocsiba beteszek téli kabátot is :D legjobb az lenne hogy egy közös kép a forumosokkal arminnal együtt:D őt majd valaki a nyakába veszi:D aztán leütjük hazahozzuk láncra verjük és itt fog nekünk zenélni a pincébe :D -
#4537 -
#4536 [elmegy feltölteni az akksikat] -
viizo #4535 ha összejön majd a tali, egy közös kép a fórumosokkal sztem alap lesz -
#4534 Okés. Jóéjt mindenki. :) -
#4533 jójó, megbeszéljük még, addig megpróbálom én is lefikszálni a dolgaimat aztán lehet pont jól jön ki. -
#4532 Ha emlékeim nem csalnak akkor 15:51-re ér be a buszom Fehérvárra,de nem probléma mert elkempelek én ott annyi időt amenyi csak kell. Most nemtom megnézni a menetrendet mert karbantartás miatt szünetel az oldal. majd holnap pontosabbat tudok mondani. -
#4531 én is mennék.
elvinni eltudlak simán, azzal nincs gond, csak kérdés h mikorra érsz be, mert én még nem tudom pontosan mikor tudok indulni, de legkorábban délután 4kor. -
viizo #4530 kéne egy 'sg trance team' póló :) -
viizo #4529 +4 :) -
#4528 +3 butcher20
Sztem akik jönnek innen mindenki szeretne találkozni -
#4527 +2 xotyi :D -
#4526 Laza póló, farmer és gumicsizma farzsebbe;). -
#4525 első körben írjuk össze,hogy ki az aki szándékozik találkozni a topiklakókkal
+1 desigo -
#4524 én kb 9-re leszek ott zamárdiban kocsival megyek 2 haverral -
#4523 a találkozóval kapcsolatban én azt mondom Desigo adja meg mindenkinek a számát. sztem ennyire megbízhat bennünk. és elmondja hova menjünk
Vagy viszek egy gólyalábat és gyertek hozzám!!!XDXD
-
#4522 póló+gatya xD
+ a kocsiba pár alternatív lehetőség a fent említettekből -
viizo #4521 csak tudnám mit vegyek fel péntek este, bazz azon gondolkozom már vagy 4-5 napja, miben kellene megjelenni :)
/me rosszabb mint egy lány xD -
#4520 Énvoltamaz.. Fehérvárra mindenkép átkell mennem,csak az a duhítő h onnan zamárdiba egy nap max 3 szor megy busz,vagy qva korán,vagy qva későn, szal ha nem zavarnák akkor ezt megbeszélhetnénk és a benzinköltségbe természetesen beszálnék. :) -
#4519 "Csütörtöktõl melegedés kezdõdik, a többórás napsütést csak idõnként zavarják gomolyfelhõk. Pénteken már kánikulára készülhetünk" -
#4518 hát ennyire durvára nem számítottam, de én már napok óta mondtam a srácoknak h "vegyetek jegyet vaze, mert el fog fogyni", ők is kb annyit reagáltak, h jóvan, 9-e előtt még úgy is elővételes stb. aztán most ülnek és csodálkoznak h lecsúsztak róla.
az viszont tény, én sem gondoltam, h ekkora kapkodás lesz utánuk és ilyen árakon mennek el, de az h el fog fogyni azért várható volt. -
#4517 kemény...
de ki gondolta előre... -
#4516 amúgy az milyen már, h a bérletek most 35 körül kezdődnek, de nem ritka h 50en felül viszik őket, a péntek/szombati napijegyet pedig 15k-ért már úgy viszik mint a cukrot :D basszus, miért nem gondolkoztam előre, mennyit lehet ezen keresni... -
#4515 Jah, már látom az odlalon. :/ -
#4514 -
#4513 ja a másik dolog, mivel rendkívül szorgalmas és előrelátó barátaim az utolsó utáni pillanatban próbáltak meg jegyet venni, valószínűleg felszabadult jópár hely az autóban (még az is lehet h egyedül kell legurulnom) így aki fehérváron rekedne (olvastam h itt vki parázik a csatlakozás miatt, amit nem is csodálok) az valószínűleg befér a mélytengerkék csodagépegységembe. a topictali így meg méginkább érdekel engem is, tekintve, h kb egyetlen tranceszerető ismerősöm sem volt elég tehetséges hozzá h legalább egy nappal korábban vonszolja be magát a városunk kb 10 jegyirodájának valamelyikébe... -
#4512 Ezt honnan veszed?