21632
  • xotyi
    Shadow, a holnappal kapcsolatban hogy állsz lerendezted amit szerettél volna? :)
  • desigo
    de csak a link
    nincs még feltöltve
    folyamatosan megy fel...
  • shad0w
    lol, az milyen h már most kintvan a mai asot? :D
    Armin van Buuren - A State Of Trance 360-SBD-07-10-2008
  • gabi89
    Jó kezdés Tatana-val :)
  • desigo
    nah alapozás xD
  • gabi89
    Vagyok
  • xotyi
    Apa keeezdődik!!! :D
  • shad0w
    jelen :)
  • viizo
    360
  • shad0w
    vicces, nagyjából 25k-ra állt be a bs napijegyek ára :) pár napja, amikor ugye még simán lehetett bárhol kapni 4-5 körül dobálták őket, mert mindenki próbált tőle szabadulni akinek valami közbejött, és nem akart nagyot bukni. kíváncsi vagyok, hogy a helyszínen hányan próbálnak meg majd jegyet venni/eladni...
  • donyyy20
    nah lehet nem érek időben haza! úgy hoogy desigo itt a számom(305067085) ha te fogsz üzenetet küldeni, de megpróbálok sietni de ahogy írtam régebben én is tudok küldeni mindenkinek ha ez probléma lenne!
  • donyyy20
    én is jelentkezem!xD jelentem!
  • donyyy20
    az ilyenbe én beleszédülök:)
  • donyyy20
    alap h a kocsiba beteszek téli kabátot is :D legjobb az lenne hogy egy közös kép a forumosokkal arminnal együtt:D őt majd valaki a nyakába veszi:D aztán leütjük hazahozzuk láncra verjük és itt fog nekünk zenélni a pincébe :D
  • desigo
  • desigo
    [elmegy feltölteni az akksikat]
  • viizo
    ha összejön majd a tali, egy közös kép a fórumosokkal sztem alap lesz
  • xotyi
    Okés. Jóéjt mindenki. :)
  • shad0w
    jójó, megbeszéljük még, addig megpróbálom én is lefikszálni a dolgaimat aztán lehet pont jól jön ki.
  • xotyi
    Ha emlékeim nem csalnak akkor 15:51-re ér be a buszom Fehérvárra,de nem probléma mert elkempelek én ott annyi időt amenyi csak kell. Most nemtom megnézni a menetrendet mert karbantartás miatt szünetel az oldal. majd holnap pontosabbat tudok mondani.
  • shad0w
    én is mennék.
    elvinni eltudlak simán, azzal nincs gond, csak kérdés h mikorra érsz be, mert én még nem tudom pontosan mikor tudok indulni, de legkorábban délután 4kor.
  • viizo
    kéne egy 'sg trance team' póló :)
  • viizo
    +4 :)
  • butcher20
    +3 butcher20
    Sztem akik jönnek innen mindenki szeretne találkozni
  • xotyi
    +2 xotyi :D
  • neevous
    Laza póló, farmer és gumicsizma farzsebbe;).
  • desigo
    első körben írjuk össze,hogy ki az aki szándékozik találkozni a topiklakókkal

+1 desigo
  • butcher20
    én kb 9-re leszek ott zamárdiban kocsival megyek 2 haverral
  • butcher20
    a találkozóval kapcsolatban én azt mondom Desigo adja meg mindenkinek a számát. sztem ennyire megbízhat bennünk. és elmondja hova menjünk
    Vagy viszek egy gólyalábat és gyertek hozzám!!!XDXD
  • desigo
    póló+gatya xD
    + a kocsiba pár alternatív lehetőség a fent említettekből
  • viizo
    csak tudnám mit vegyek fel péntek este, bazz azon gondolkozom már vagy 4-5 napja, miben kellene megjelenni :)

/me rosszabb mint egy lány xD
  • xotyi
    Énvoltamaz.. Fehérvárra mindenkép átkell mennem,csak az a duhítő h onnan zamárdiba egy nap max 3 szor megy busz,vagy qva korán,vagy qva későn, szal ha nem zavarnák akkor ezt megbeszélhetnénk és a benzinköltségbe természetesen beszálnék. :)
  • desigo
    "Csütörtöktõl melegedés kezdõdik, a többórás napsütést csak idõnként zavarják gomolyfelhõk. Pénteken már kánikulára készülhetünk"
  • shad0w
    hát ennyire durvára nem számítottam, de én már napok óta mondtam a srácoknak h "vegyetek jegyet vaze, mert el fog fogyni", ők is kb annyit reagáltak, h jóvan, 9-e előtt még úgy is elővételes stb. aztán most ülnek és csodálkoznak h lecsúsztak róla.
    az viszont tény, én sem gondoltam, h ekkora kapkodás lesz utánuk és ilyen árakon mennek el, de az h el fog fogyni azért várható volt.
  • desigo
    kemény...
    de ki gondolta előre...
  • shad0w
    amúgy az milyen már, h a bérletek most 35 körül kezdődnek, de nem ritka h 50en felül viszik őket, a péntek/szombati napijegyet pedig 15k-ért már úgy viszik mint a cukrot :D basszus, miért nem gondolkoztam előre, mennyit lehet ezen keresni...
  • Blekk Síp
    Jah, már látom az odlalon. :/
  • shad0w
  • shad0w
    ja a másik dolog, mivel rendkívül szorgalmas és előrelátó barátaim az utolsó utáni pillanatban próbáltak meg jegyet venni, valószínűleg felszabadult jópár hely az autóban (még az is lehet h egyedül kell legurulnom) így aki fehérváron rekedne (olvastam h itt vki parázik a csatlakozás miatt, amit nem is csodálok) az valószínűleg befér a mélytengerkék csodagépegységembe. a topictali így meg méginkább érdekel engem is, tekintve, h kb egyetlen tranceszerető ismerősöm sem volt elég tehetséges hozzá h legalább egy nappal korábban vonszolja be magát a városunk kb 10 jegyirodájának valamelyikébe...
  • Blekk Síp
    Ezt honnan veszed?