21632
  • xotyi
    Most nézem csak Armin után Sterbinszky
  • xotyi
    Én egy World is Watching Me nek nagyon örülnék :)
  • viizo
    Observer remélem kellően felpörgeti a népet Amin-ig, ahogy eddig hallottam tőle ezt-azt, azok alapján nem lesz a warm up sem rossz
  • xotyi
    Azért tud armin papa meglepetést szerezni;)
  • viizo
    sztem 9 körül megyek be, bár fene tudja, ha találok előtte is vmi jó programot, akkor hamarabb :)

és éjfélig óvatos leszek, nem akarok kidőlni Armin-ig :)
  • donyyy20
    szerintem nekünk mármint akik követik hétről hétre a zenéket nem sok meglepetés lesz :D de pl én először palaceba hallottam schulz cause you know-ját armintól azt se tudtam mi van hirtelen...
  • donyyy20
    kikéne találni ezt a találkozót tényleg mert a végén nem lesz belőle semmi :D sms vagy gps koordináta legyen?:D
  • xotyi
    Kíváncsi vagyok miket fog játszani:) olyan mintha karácsony lenne és várnám az ajándékot xD
  • desigo
    Never Say Never nélkül nem leszek hajlandó hazamenni

[már most szól]
  • donyyy20
    simán lesíkitom őket :D
  • donyyy20
    úgy szeressed a külföldieket akikkel üzletelsz majd mint ahogy ők minket amikor átkúrnak az adrián :D
  • desigo

Armin van Buuren @ McCarren Pool - 4 - UnForgiveable

• xotyi
    Áh,emberbaráti szeretetből dolgozom xD
  • xotyi
    Ha minden jólmegy én du 6 ra leszek zamárdiba,kellemes 3 órás út busszal és ígyis ez az utolsó buszom,ha lekésem a csatlakozást fehérváron akkor harakiri..
  • donyyy20
    xD tegyél rá azért vmi hasznot is majd :D
  • xotyi
    Köztük énis

[érzi a pénz és az elkeseredettség szagát]
  • donyyy20
    mi 2 kor indulunk szintén átkell verekedni magunkat a városon.... a találkozót meg feltétlenül megkell szervezni!!!!!!!!! éjfél körülre!
  • desigo
    erre is meg fogunk őrülni...

Armin van Buuren @ McCarren Pool - 19 - Mr. Pit - Shana

• xotyi
    Én tegnap vettem szal még van egy kis halovány reménysugara :P (bár 3 utazási és 2 jegyirodában lekoptattak, erre egy könyvesboltban még kaptam ^^
  • desigo
    tuti lesz a helyszínen a bejáratnál pár jegyüzér...
  • donyyy20
    a picsa nem tette be képeket na mind1
  • xotyi
    Ha sg találkozó akkor vmi teltfonszámnak örülnék,hgy kit hol és merre kell keresni,mert tuti írdatlan tömeg lesz és senkitsenemismerek zamárdit meg végképp nem xD
  • desigo
    Armin van Buuren @ McCarren Park [07/06/08] (5)

• donyyy20
    pont most írt nekem egy volt osztálytársam msn en h hol tud jegyet venni:D de már egy hete ki volt neki téve hogy SoundSound Sound :D szomorúan közöltem vele h már nem fognak sehol kapni :D állítólag minden elkelt még a helyszínen sem lehet venni, de jó hogy nem játszottam be azt mint tavaly.....

tudom már régiek de elfér xD

http://img297.echo.cx/img297/2436/arminversion21xn.jpg

• desigo
    találkozóra esetleg valakinek ötlete?
  • desigo
    kora délután fogunk szerintem indulni
    jó lesz pesten átmenni :(

csak még rá kell valamennyire pihenni...
  • xotyi
    Reméljük^^ ki mikor indul/érkezik zamárdiba?:)
  • desigo
    remélem,hogy el lehet majd rendesen férni és nem kell nyomorogni
    szerencsére péntekre szép napos időt mutat...

ték xD
  • xotyi
    Nekem 11-12.ére van jegyem,nem tudtam hirtelen melyik nap van Armin így vettem mindkét napra xDDD nembaj majd vkinek lepasszolom :)
  • donyyy20
    sikerült szállást találnunk lenn leszünk vasárnapig ezazzz... KETTŐ NAP és AvBinHungary2008
  • donyyy20
    nekem pont 11.- én jön a segély:D
  • xotyi
    10.-én úgyis megjön a nyugdíj
  • donyyy20
    biztos fognak árulni ott vmi ilyesmit ha van eszük:D elő kell vennünk a spórolt pénzeket :D
  • desigo
    nah kira
  • xotyi
    Vééégre megvan a jegy,msotmárt tutira megyek juli 11.
    csak azt sajnálom,hogy a polónyomtatás márt nem fög összejönni :( pedig volt egy elképzelésem armind,asot logo és a mester neve,majd legközelebb
  • donyyy20
    Hatalmas vihar közeledik :)gép ki, tv le, asszony hazaküldve, mehet a trance az elemes walkman-en:D

• desigo
    Eltelik az pikk-pakk ne aggódj...
    élvezd ki a várakozást,készülődést
  • donyyy20
    az év leghosszabnak tűnő hete :D délbe elaludtam natgeon amikor felkeltem azt hittem már átaludtam a napot közben csak egy óra telt el :D
  • zolo
    Annyi ismerős szám van benne, de mindenem elveszett egyszer Mac telepítő miatt :((( Csomót letöltenék belőle..
  • desigo
    jah igen
    kösz