21632
-
#4471 Most nézem csak Armin után Sterbinszky -
#4470 Én egy World is Watching Me nek nagyon örülnék :) -
viizo #4469 Observer remélem kellően felpörgeti a népet Amin-ig, ahogy eddig hallottam tőle ezt-azt, azok alapján nem lesz a warm up sem rossz -
#4468 Azért tud armin papa meglepetést szerezni;) -
viizo #4467 sztem 9 körül megyek be, bár fene tudja, ha találok előtte is vmi jó programot, akkor hamarabb :)
és éjfélig óvatos leszek, nem akarok kidőlni Armin-ig :) -
#4466 szerintem nekünk mármint akik követik hétről hétre a zenéket nem sok meglepetés lesz :D de pl én először palaceba hallottam schulz cause you know-ját armintól azt se tudtam mi van hirtelen... -
#4465 kikéne találni ezt a találkozót tényleg mert a végén nem lesz belőle semmi :D sms vagy gps koordináta legyen?:D -
#4464 Kíváncsi vagyok miket fog játszani:) olyan mintha karácsony lenne és várnám az ajándékot xD -
#4463 Never Say Never nélkül nem leszek hajlandó hazamenni
[már most szól] -
#4462 simán lesíkitom őket :D -
#4461 úgy szeressed a külföldieket akikkel üzletelsz majd mint ahogy ők minket amikor átkúrnak az adrián :D -
Armin van Buuren @ McCarren Pool - 4 - UnForgiveable
-
#4459 Áh,emberbaráti szeretetből dolgozom xD -
#4458 Ha minden jólmegy én du 6 ra leszek zamárdiba,kellemes 3 órás út busszal és ígyis ez az utolsó buszom,ha lekésem a csatlakozást fehérváron akkor harakiri.. -
#4457 xD tegyél rá azért vmi hasznot is majd :D -
#4456 Köztük énis
[érzi a pénz és az elkeseredettség szagát] -
#4455 mi 2 kor indulunk szintén átkell verekedni magunkat a városon.... a találkozót meg feltétlenül megkell szervezni!!!!!!!!! éjfél körülre! -
#4454 erre is meg fogunk őrülni...
Armin van Buuren @ McCarren Pool - 19 - Mr. Pit - Shana
-
#4453 Én tegnap vettem szal még van egy kis halovány reménysugara :P (bár 3 utazási és 2 jegyirodában lekoptattak, erre egy könyvesboltban még kaptam ^^ -
#4452 tuti lesz a helyszínen a bejáratnál pár jegyüzér... -
#4451 a picsa nem tette be képeket na mind1 -
#4450 Ha sg találkozó akkor vmi teltfonszámnak örülnék,hgy kit hol és merre kell keresni,mert tuti írdatlan tömeg lesz és senkitsenemismerek zamárdit meg végképp nem xD -
#4449 Armin van Buuren @ McCarren Park [07/06/08] (5)
-
#4448 pont most írt nekem egy volt osztálytársam msn en h hol tud jegyet venni:D de már egy hete ki volt neki téve hogy SoundSound Sound :D szomorúan közöltem vele h már nem fognak sehol kapni :D állítólag minden elkelt még a helyszínen sem lehet venni, de jó hogy nem játszottam be azt mint tavaly.....
tudom már régiek de elfér xD
http://img297.echo.cx/img297/2436/arminversion21xn.jpg
-
#4447 találkozóra esetleg valakinek ötlete? -
#4446 kora délután fogunk szerintem indulni
jó lesz pesten átmenni :(
csak még rá kell valamennyire pihenni... -
#4445 Reméljük^^ ki mikor indul/érkezik zamárdiba?:) -
#4444 remélem,hogy el lehet majd rendesen férni és nem kell nyomorogni
szerencsére péntekre szép napos időt mutat...
ték xD -
#4443 Nekem 11-12.ére van jegyem,nem tudtam hirtelen melyik nap van Armin így vettem mindkét napra xDDD nembaj majd vkinek lepasszolom :) -
#4442 sikerült szállást találnunk lenn leszünk vasárnapig ezazzz... KETTŐ NAP és AvBinHungary2008 -
#4441 nekem pont 11.- én jön a segély:D -
#4440 10.-én úgyis megjön a nyugdíj -
#4439 biztos fognak árulni ott vmi ilyesmit ha van eszük:D elő kell vennünk a spórolt pénzeket :D -
#4438 nah kira -
#4437 Vééégre megvan a jegy,msotmárt tutira megyek juli 11.
csak azt sajnálom,hogy a polónyomtatás márt nem fög összejönni :( pedig volt egy elképzelésem armind,asot logo és a mester neve,majd legközelebb -
#4436 Hatalmas vihar közeledik :)gép ki, tv le, asszony hazaküldve, mehet a trance az elemes walkman-en:D
-
#4435 Eltelik az pikk-pakk ne aggódj...
élvezd ki a várakozást,készülődést -
#4434 az év leghosszabnak tűnő hete :D délbe elaludtam natgeon amikor felkeltem azt hittem már átaludtam a napot közben csak egy óra telt el :D -
#4433 Annyi ismerős szám van benne, de mindenem elveszett egyszer Mac telepítő miatt :((( Csomót letöltenék belőle.. -
#4432 jah igen
kösz