21632
-
#4712 hu ezt benéztem :D vissza minden csak háttérbe hallottam arra utaló hangokat :) -
#4711 :D hát most nem megyek semmiképp hiszen perfect:D -
#4710 desigo, látom átírtad, jó lett :D
estét butcher
donyyy, lesz pár gyenge track, de a vége az egész jó lett :) szal akkor asszem maradsz még egy darabig :) -
#4709 sok sikert mindenben :D -
#4708 kéne menni pihenni kicsit de NEM TUDOK :D AHOGY ELHATÁROZOM JÖN VMI JÓ SZÁM :D -
#4707 na jó éjt mindenkinek nem akármilyen estének nézünk holnap elébe!! várom a
találkozót és persze azt aki miatt elmegyek!!XD (a fórumtagokról egy közös fotó nem rossz ötlet):) -
#4706 jogos xDD -
#4705 dehogy múlt, még csak most jön, akkor találkozunk :) -
#4704 kicsit elmúlt már xD
korrekt ez a Josh Gallahan 2008 Remix... -
#4703 sztem nagyon sok magyar van aki szereti a trancet és ez az ember igencsak tudná népszerűsíteni
nem fog ezen a bulin csalódást okozni:) -
#4702 hatalmas!!!! -
#4701 na 9pm :) -
#4700 mind1 lényegtelen 1000% hogy hozza azt a jókedvét meg hozzáállását mint tavaly! Gondolom neki mind1 hova megy csak zenéljen :D -
#4699 ja a balatonit? XD Desigo hallod még mindig Siófok van írva a honlapon!!XD
alapból nem tudja hova jön sztem, de nem lesz ez olyan kicsi buli ezért én sem értem miért nem tesznek róla említést -
#4698 egyetértek a végén vártam én is de nem...:( :( úgy látszik jelentéktelenek vagyunk! pedig még a kazahsztáni szülinaposokat is bemondja :( -
#4697 ASOTban azért illett volna megemlíteni
nem csak a Kievi bulit :( -
#4696 meglátjuk Armin papa mennyibe néz minket:) habár nem panaszkodhat mert idáig amikor itt fellépett szerintem mindig sokan voltak
(kicsi lesz az az aréna érzem!!!!:)XD) -
#4695 huh holnap ilyenkor már igencsak warm up lesz:) -
#4694 nekem is most inkább a zene a lényeg remélem jól össze rakja! -
#4693 nekem is csak úgy mesélték, h páran bepróbálkoznak, fogalmam sincs h pontosan hova és mikor érkezik a gép.
viszont azt tudom h mindjárt kezdődik az uninvited :D -
#4692 zamárdiba hogy a viharba ne lenne! A-Z terminál :DxDxDxD -
#4691 ha lead egy fasza szettet akkor nem nagyon fog érdekelni az autógramm de azért jó lenne:) -
#4690 van ott reptér???:) -
#4689 palace-ba szerintem több esélyed lett volna... én legutóbb ahogy már írtam bnőmmel végeztem el a piszkos munkát :D -
#4688 mikor jön a gép?:D teszünk egy kis kitérőt:D -
#4687 ELVILEG a reptéren lesz aláírogatás meg fényképezgetődés, ott talán lenne, magán a párén már nem sok, de azért hátha :) -
#4686 hát
sok sikert!
nekem nincs kedvem megint ott tolakodni
legutóbb is elcsesztem... -
#4685 [nekemmárvanegy]:D -
#4684 Ja az arénáról csak annyit tudok ahol Armin fellép hogy csak 5000 férőhelyes :) -
#4683 60-40%:D ez csak rajtad múlik :D -
#4682 50ér odaadom:D -
#4681 na srácok vettem egy textilre való fekete filcet!!XD szerintetek mennyi esélyem lesz aláíratni a pólómat Arminnal????:) -
#4680 hatan elvileg
plusz egykét barátnő... -
#4679 Out Of The Sky nagy zene ... -
#4678 apakezdődik!!! -
#4677 na király és hányan is leszünk? -
#4676 igen
te voltál az uccsó... -
#4675 akkor én megveszem tőled a jegyed, cserébe segítek neked beúszni :D -
#4674 szerintem soundra is simán belehet menni ingyen is! most mennyibe tart este odaúszni! nem hiszem hogy körbe aknázták vagy mesterlövészek nézik:D -
#4673 nekem a 9 az tökéletes sajna lemaradtam a 360-ról mert most jöttem haza