21632
-
#4672 Desigo mindenki megírta neked a számát? -
#4671 nem is gondoltam komolyan én csak poénkodok :) -
#4670 gondolom szigeten is nem kevés lógós van...
max ha lebukik kisétál és vesz egy jegyet -
#4669 lol, a búvárkodást csak most olvastam, nem is hülyeség :D
amúgy donyyy, én sem maradnék így bent, nem is magamról beszéltem, csak arról, h ha van rá lehetőség akkor biztos lesz aki ki is használja, ha korrekt dolog, ha nem :)
#4668 - ez is igaz, meg is van a történet, h véletlenül elaludtam odabent és csak most vettem észre h már 14-e van, sajnálom... -
#4668 simán bent lehet maradni ismerősnél...
nincs veszíteni való
nem kaphatsz bant xD -
#4667 akkor már tényleg a filctoll a megoldás :D sátor meg minek csak beengedne vmi pi.a maga mellé:D -
#4666 nade nekem pl vannak lent sátrastul ismerőseim, bent meg van wc meg bodywash, szal lazán megoldható lenne a bentmaradás ez alapján. az egész rendezvény végén meg már csak nem ellenőriznék le mindenkinek egyesével a karszalagját, h utólag megbüntessék :)
indulás előtt beugrom boltba filcekért -
#4665 jó mondjuk ha már telt napijegyre akkor talán bérletre is fog :D [nemszeretekcigánykodni] xD -
#4664 Mit hallottam éppen most: Celine Dion - My Heart Will Go On (Inpetto Mix)
Érdekes mix az Inpetto-tól :) -
#4663 akkor vinni kell egy egész garnitúra alkoholos filcet és naponta átfesteni xD
Aki egy napra megy csak nyilván nem sátorral megy és reggel kimegy aludni,fürödni stb... Vissza már nem tud jönni
de ha szereznénk búvárfelszerelést akár ingyen is oda lehetne úszni -
#4662 Akinek esetleg a mai ASOT kiváló minőségben kellene (nem mintha a 192kbps nem lenne már az...)
320kbps:
http://rapidshare.com/files/128732316/AVB-ASOT360qsound.eu10-07-2008.part1.rar
http://rapidshare.com/files/128732994/AVB-ASOT360qsound.eu10-07-2008.part2.rar
http://rapidshare.com/files/128733671/AVB-ASOT360qsound.eu10-07-2008.part3.rar -
#4661 ujabb kedvenc!!!! -
#4660 igaz, valóban, sry :) -
#4659 na ezt mondjuk nem kérdeztem. nem tudom hogyan szűrik ki azt, h valaki ne maradjon bent simán a napi jegyével akár végig is, érdekes kérdés :) úgy hallottam, h a karszalagok minden napra más színűek, de ez mondjuk azért messze nem elég a tökéletes szűréshez :) -
#4658 és ezt hogy ellenőrzik kifele is nézik a jegyeket? -
#4657 jól van én sem gondoltam komolyan :D -
#4656 Egy ideig azért itt voltam én is :)
-
#4655 amúgy a legszebb az egészben, h elvileg már hajnali 2-től beengednek bs-re az adott napi jeggyel, pedig anno a hírek még arról szóltak h csak 6tól lehet bemenni, h pl egy szombati jeggyel ne tudj ott lenni arminon is meg mondjuk guettán. -
#4654 már ittam szal felejtős...
meg szépen néznénk ki Arminra xD -
#4653 de holnap bepótoljuk :D asszem jó buli lesz xD -
#4652 :D mekkora lenne xDxDxD engem kivágna örökre :D de most benne vagyok menjünk :D -
#4651 induljuk-e le most egy üveg jagerrel?
asszem csajom nézne reggel,hogy hol vagyok... -
#4650 kezdődik a buli asszem ma se alszok! -
#4649 lol zene a mostani... -
#4648 valahogy el lett felejtve
[szégyelli magát] -
#4647 megnéztem calendárba végig nyomják... -
#4646 pedig én asszem először a te általad belinkelt tracklist fölött olvastam h lesz, akkor olvastam utána :) azthittem ti képben vagytok azért nem is beszéltetek róla. aztán mikor elkezdődött meg csodálkoztam h nincs senki :D
akkor írtam is h nem vártam semmit atb-től, de magukhoz képest jó szettet toltak, főleg a Freemasons - Uninvited (Mr. Timothy Remix) volt baromi jó -
#4645 nem is vágtam,hogy lesz...
persze meg lett hallgatva
ATB is meglepően korrekt szettet tolt... -
#4644 akkor most pótoljuk :D [közbecsináltamlecsót:)] g -
#4643 jah
mert amikor kezdődött még az ágyból hallgattam... -
#4642 ez az amit anno egyedül kellett végighallgatnom mert ti elmentetek aludni :D pedig baromi jó volt, főleg emery mixe, gondolom pótoltátok, de ebből simán lehet ismételni :D -
#4641 elfelejtetted azt a szokásost " ENJOY" :D -
#4640 úgy látszik nincs jobb dolguk:D de nem baj hagy szóljon!!!! -
#4639 hát de érted
mi mást is játszanának? -
#4638 eizé, ezmostmiezmost, h megint lenyomják a 359 xxl guestmixeit? :) ez most emery, nem?
mod.: di.fm trance channelről beszélek -
#4637 [szóismétlésnélkül] ] -
#4636 fasza lenne ha armin vmi fasza introval indítana! -
#4635 pedig már azt hittem carmen elektra fog benn vetkőzni xD -
#4634 :D
amúgy állítólag csak vmi dohányzással kapcsolatos törvény miatt lett 18+os az a hely, páran háborogtak ezen, csak akkor hallottam -
#4633 xDxD miért ő még nem múlt el 18 xDhehe