21632
-
#4792 az a csaj Jaren Cerf volt, (igen, Matt Cerf felesége :) ) armin onlyn liveactelt, nekünk csak videó jutott sajnos :) -
#4791 Engem mondjuk az a videó érdekelne amin armin épp az Unforgiveable-t játsza, az a csaj a kivetítőn -
#4790 Arra márt énsi várok,meg egy hoszabb élménybeszámolóra:) Apropó Donyyy20 ti honnan is érkeztetek? Szánom,bánom de kiment a fejemből:S -
#4789 Ez tényleg tettszett nekem is!! bejövős volt:)de sajna én se tudom a címét meg az előadót se:( -
#4788 én csak going wrongot találtam meg Chris Jones....
Mylotól ezt tetszett Címet esetleg valaki?????????
Közös képet várom vizo tölthetné már :D -
#4787 uhh 10 év gratulálok! én is 4 éve vagyok barátnőmmel együtt lassan de ő elvárja h elvegyem 5 éven belül nemhogy 10xD Armin eljön majd összedobjuk nektek :D -
#4786 mér repül is felőlem feléd a féltégla!!!!!!!XD -
#4785 köszönjük szépen jobb ez mint a semmi!!:) -
#4784 Gratulálok nektek!!! elképesztő hogy már ilyen rég óta egymásé vagytok!!Armin meg ne legyen probléma beszervezem nektek!!XDXD -
cucumber87 #4783 Na véget ért a sound ;) Hát Gyerekek kövezettek meg de ilyen rossz armin settet rég hallottam. Nagyon gyenge volt a srác tavalyi palace setjét megse közelítette.... -
#4782 nah majd csak lesz egy-két darab -
#4781 Első Armin videó a Balaton Sound-ról.(nem a legjobb)
-
#4780 nekem meg a temetésemen :D -
#4779 Vmelyik nap pont azon gondolkoztam, hogy az én lagzimon (még csak 20 vagyok, messze van még az ) tuti trance fog szólni, rokonságom bánatára. :D -
#4778 "lassan el kéne venni"xDD Tíz év? gratula Akkor ebből márt tuti lagzi lessz :D Ha Armin nemis de Marcus csak rá ér,de ha ősem van alibitiestónk csak pálinkát kér cserébe és bármilyen ceremóniát levezényel xD -
#4777 Lange Rmx ROOOXXX (Nem a Dub) -
#4776 Új Matt Cerf&Jaren zene nagyon jólett:
Matt Cerf and Evelio ft. Jaren - Walk away -
#4775 Kösz szépen xD
11 nap múlva leszünk 10 éve együtt
lassan el kéne venni csak Armint nem sikerül leszervezni a lagziba :) -
#4774 Szintén, hang az csak néhol kivehető és a kép is néhol ramaty főleg mikor telibekaptam telóval egy felvillanó lámpát(nemtommosthminekhívják :S) de ha valaki kíváncsi rá felteszem valahova.:)
Ui:örülök hogy egyben hazaértetek,autópályán márt elég hosszúakat pislogtál többekközött azért volt a kávés ötlet:) utólag is kösz mindent,barátnőd meg egy tündér vigyázz rá is nameg persze magadra:) -
#4773 XDXD öcsém mutatta ezt a számot én meg elhittem neki hogy ez Armin!!!:) hát ez a weboldal elég rosszinfókkal rendelkezik!!:)XD -
#4772 botrány,hogy nincs egy darab videó se youtubeon Armin szettjéből...
amiket én csináltam azok is nézhetetlenek :( -
#4771 nem véletlenül nem hallottad xD
C Sharp - The Quest -
#4770 Hát srácok ekkora szégyent!!! még nem hallottam Arminnak ezt
a számát:) THE QUEST -
#4769 Ja ja jól nézett ki de biztos nem kínai XDXD!! -
#4768 ezt a barátnőm is megemlítette ott... -
#4767 akárcsak mi is:) szerintem ő befejezte én már mélyen aludtam :D -
#4766 arminon miylen fasza polo volt :D -
#4765 Hát igen,miután sterby átvette a dj pultban armin helyét,pánikszerű menekülésben hagyták el az emberek a sátrat. =D -
#4764 ha vmiért akkor ezért megéri szar dj nek lenni xD -
#4763 nem semmi hogy a soundheaden sterbinszky hogy vigyorog Armin mellett a képen:) habár lehet én mégjobban vigyorogtam volna:) -
#4762 Faszák a videók!!:) Arminról talán lesz fennt majd valami felvétel? remélem.Ja és a videón bárcsak én lettem volnaXD!!a középső kép amit Desigo tett be az is Arminon volt? -
#4761 ezen a vidin az első sorban a korlátnál nem butcher nyomja arminos pólóban? :D
és kösz a vidit, ezt vártam, kurvanagy volt...
na zúztam meccsre, szurkoljatok h ne pusztuljak el a pályán :) -
#4760 Én először a sikoltozástól nem is vettem észre hogy ezt a színpadon lévő csaj énekli,csak később döbbentem rá de nagyon jó volt^^ -
-
#4758 fasza -
#4757 ez komoly volt...
DJ Observer & Silvi Pearl @ Balaton Sound Festival
Fragma - Tocas Miracle 2008 (in petto) live...
-
#4756 DJ Observer & Silvi Pearl @ Balaton Sound Festival (Start)
-
#4755 meg is van a következő találkozási lehetőség xD
Ferry Corsten 2008.08.16. Sziget -
#4754 nincsmit, sima ügy bármikor :) -
#4753 nem baj butcher lesz még rá alkalom kíváncsi voltam h te ki vagy, érdeklődtem is hogy merre vagy de majd legközelebb...