21632
  • shad0w
    az a csaj Jaren Cerf volt, (igen, Matt Cerf felesége :) ) armin onlyn liveactelt, nekünk csak videó jutott sajnos :)
  • xotyi
    Engem mondjuk az a videó érdekelne amin armin épp az Unforgiveable-t játsza, az a csaj a kivetítőn
  • xotyi
    Arra márt énsi várok,meg egy hoszabb élménybeszámolóra:) Apropó Donyyy20 ti honnan is érkeztetek? Szánom,bánom de kiment a fejemből:S
  • butcher20
    Ez tényleg tettszett nekem is!! bejövős volt:)de sajna én se tudom a címét meg az előadót se:(
  • donyyy20
    én csak going wrongot találtam meg Chris Jones....

Mylotól ezt tetszett Címet esetleg valaki?????????

Közös képet várom vizo tölthetné már :D
  • donyyy20
    uhh 10 év gratulálok! én is 4 éve vagyok barátnőmmel együtt lassan de ő elvárja h elvegyem 5 éven belül nemhogy 10xD Armin eljön majd összedobjuk nektek :D
  • butcher20
    mér repül is felőlem feléd a féltégla!!!!!!!XD
  • butcher20
    köszönjük szépen jobb ez mint a semmi!!:)
  • butcher20
    Gratulálok nektek!!! elképesztő hogy már ilyen rég óta egymásé vagytok!!Armin meg ne legyen probléma beszervezem nektek!!XDXD
  • cucumber87
    Na véget ért a sound ;) Hát Gyerekek kövezettek meg de ilyen rossz armin settet rég hallottam. Nagyon gyenge volt a srác tavalyi palace setjét megse közelítette....
  • desigo
    nah majd csak lesz egy-két darab
  • gabi89
    Első Armin videó a Balaton Sound-ról.(nem a legjobb)
  • Carlos HUN
    nekem meg a temetésemen :D
  • Blekk Síp
    Vmelyik nap pont azon gondolkoztam, hogy az én lagzimon (még csak 20 vagyok, messze van még az ) tuti trance fog szólni, rokonságom bánatára. :D
  • xotyi
    "lassan el kéne venni"xDD Tíz év? gratula Akkor ebből márt tuti lagzi lessz :D Ha Armin nemis de Marcus csak rá ér,de ha ősem van alibitiestónk csak pálinkát kér cserébe és bármilyen ceremóniát levezényel xD
  • Blekk Síp
    Lange Rmx ROOOXXX (Nem a Dub)
  • zolo
    Új Matt Cerf&Jaren zene nagyon jólett:

Matt Cerf and Evelio ft. Jaren - Walk away
  • desigo
    Kösz szépen xD
    11 nap múlva leszünk 10 éve együtt
    lassan el kéne venni csak Armint nem sikerül leszervezni a lagziba :)
  • xotyi
    Szintén, hang az csak néhol kivehető és a kép is néhol ramaty főleg mikor telibekaptam telóval egy felvillanó lámpát(nemtommosthminekhívják :S) de ha valaki kíváncsi rá felteszem valahova.:)

Ui:örülök hogy egyben hazaértetek,autópályán márt elég hosszúakat pislogtál többekközött azért volt a kávés ötlet:) utólag is kösz mindent,barátnőd meg egy tündér vigyázz rá is nameg persze magadra:)
  • butcher20
    XDXD öcsém mutatta ezt a számot én meg elhittem neki hogy ez Armin!!!:) hát ez a weboldal elég rosszinfókkal rendelkezik!!:)XD
  • desigo
    botrány,hogy nincs egy darab videó se youtubeon Armin szettjéből...
    amiket én csináltam azok is nézhetetlenek :(
  • desigo
    nem véletlenül nem hallottad xD

C Sharp - The Quest
  • butcher20
    Hát srácok ekkora szégyent!!! még nem hallottam Arminnak ezt
    a számát:) THE QUEST
  • butcher20
    Ja ja jól nézett ki de biztos nem kínai XDXD!!
  • desigo
    ezt a barátnőm is megemlítette ott...
  • donyyy20
    akárcsak mi is:) szerintem ő befejezte én már mélyen aludtam :D
  • donyyy20
    arminon miylen fasza polo volt :D
  • xotyi
    Hát igen,miután sterby átvette a dj pultban armin helyét,pánikszerű menekülésben hagyták el az emberek a sátrat. =D
  • donyyy20
    ha vmiért akkor ezért megéri szar dj nek lenni xD
  • butcher20
    nem semmi hogy a soundheaden sterbinszky hogy vigyorog Armin mellett a képen:) habár lehet én mégjobban vigyorogtam volna:)
  • butcher20
    Faszák a videók!!:) Arminról talán lesz fennt majd valami felvétel? remélem.Ja és a videón bárcsak én lettem volnaXD!!a középső kép amit Desigo tett be az is Arminon volt?
  • shad0w
    ezen a vidin az első sorban a korlátnál nem butcher nyomja arminos pólóban? :D
    és kösz a vidit, ezt vártam, kurvanagy volt...
    na zúztam meccsre, szurkoljatok h ne pusztuljak el a pályán :)
  • xotyi
    Én először a sikoltozástól nem is vettem észre hogy ezt a színpadon lévő csaj énekli,csak később döbbentem rá de nagyon jó volt^^
  • desigo

• Carlos HUN
    fasza
  • desigo
    ez komoly volt...

DJ Observer & Silvi Pearl @ Balaton Sound Festival
    Fragma - Tocas Miracle 2008 (in petto) live...

• desigo
    DJ Observer & Silvi Pearl @ Balaton Sound Festival (Start)

• desigo
    meg is van a következő találkozási lehetőség xD

Ferry Corsten 2008.08.16. Sziget
  • shad0w
    nincsmit, sima ügy bármikor :)
  • donyyy20
    nem baj butcher lesz még rá alkalom kíváncsi voltam h te ki vagy, érdeklődtem is hogy merre vagy de majd legközelebb...