21632
-
#4832 kis nosztalgia a tavalyi buliból is :) de gondolom mindenki látta ... -
#4831 Vagy akár több bérletet,gondolva a jegy/bérlet nélkül maradókra -
viizo #4830 abszolúte kötelező :D
én valszeg már az első napon megyek és veszem is meg a bérletem :)
-
#4829 Nemtudom vágjátok-e. :) BT - Satellite
Ha valakinek megvan, és neadjisten a mixek is, annnak naaagyon tudnék örülni. .) -
#4828 Zocalo...
-
#4827 hát akkor ezek szerint jövőre mindennyiunknak kötelező lesz a 3 napos Sound bérlet :D -
viizo #4826 no végre van némi időm leírni az elmúlt három napot :)
Kezdjük mindjárt az elején: a szállásunk a szomszédos Balatonszárszón volt, minden este onnan kocsiztunk át Zamárdiba. Szerencsére akikkel együtt voltunk, azok minden nap hoztak-vittek, így igazán nem volt gondunk az átutazással.
A péntek este várakozással teli izgalommal telt, részben Armin miatt, részben pedig mert nagyon kíváncsi voltam a fórumtársakra :)
Fél 9 körül mentünk be (mi is megjártuk, visszaküldtek a bejárattól, hogy ott cseréljük szalagra a jegyet), és mivel a tali 9-re volt megbeszélve, ezért maradt még egy kis idő körbejárni a helyszínt. Első ránézésre kívülről kicsinek találtam az Arénát, de később bent néhány ezer ember mellett tombolva megváltozott a véleményem :)
A 9-es fórumtalikor a megbeszélt helyen gyors ismerkedés, majd leültünk egy helyre közvetlenül a Balatonparton kicsit lazulni és dumálni. Ahogy teljesen besötétedett, bementünk az Arénába, de ekkor még nagyon warm-up jellege volt a dolognak, így sokat nem gondolkoztunk, kikísértük Desigoékat a kocsihoz. Persze ez sem volt egyszerű, mert kint sikerült rendesen bepálinkázni, köszönhetően egy üveg nagy kedvenc mézes baracknak - elvoltunk kint rendesen.. xD
Miután bementünk, igencsak kezdtek gyűlni az emberek a nagy sátorban, a lábunk is igen táncos volt már ekkorra - úgyhogy sokat nem teketóriázva belevetettük magunkat a buliba. Observer nagyon jól bekezdett, ráadásul nagyon tetszett az énekes csajszi fellépése, főleg mert nem számítottam live act-re. Sajnos a technika alaposan megtréfálta, elment a hang vagy 2-3szor néhány percre, nem irigyeltem szegényt. Tegyük hozzá, hogy a közönség minden alkalommal hangosan megtapsolta, amikor végre ismét rendbejött a technika. Armin megjelenését hangos ováció övezte, a nép egy embertként sikoltott fel mikor megláttuk. A nagyon kellemes kezdőzene után sajnos nekem az első fél óra valamiért nem tetszett túlságosan. Viszont mikor bejött a Zocalo, majdnem kicsordult a könnyem is, és onnantól egy órán keresztül elveszett ember voltam, hihetetlenül élveztem minden percet. Ahogy vége lett a szettnek, kint elbúcsúztunk a fórumosoktól, és indultunk haza. Néhány órás alvás után csobbanás következett a Balatonban, majd 10 körül ismét belevetettük magunkat a Balatonsound forgatagába. Azt gondoltuk hogy tömeg lesz szombaton, de arra nem számítottunk, hogy EKKORA :D Ugyanis pl. a nagysátorba egyszer mentünk be, de akkor épp vmi minimal antizene ment, és gyorsan ki is szédültünk onnan. Guetta ide vagy oda, többet az este folyamán nem is próbálkoztunk, mert folyamatosan 3-400 ember tolongott a bejáratnál.
Kb fél-háromnegyed óránként ráadásul ki-bejárkáltunk a helyszínre, mert mindig kimentünk utántölteni egy kis tequilával :) A kinti történetekkel nem akarok untatni senkit, de kint BS-on kívül is annyi élményanyagot gyűjtöttünk a kijárkálások alatt, és annyi hülyeséget csináltunk, mint máskor 10 buli alkalmával összesen xDDD
Majdnem minden sátorban megfordultunk, majdnem mindenhol buliztunk, kivéve a tv2 megasztáros gagyisátrát és a hasonlóakat (csak tudnám kit érdekel Caramel és a többi idióta egy ilyen rendezvényen? - sajnos több embert is mint gondoltam, ugyanis full tele volt). Eszméletlen este volt a második is, nálam egy szinten volt az elsővel.
Harmadik napra kissé el voltunk már fáradva, azt hittem nem lesz akkora party, mint az azt megelőző estéken. Hogy én mekkorát tévedtem :D
Fatboy Slim akkorát ütött, mint nálam ezt megelőzően soha senki. Aki ott volt, az tudja - nem lehet szavakkal leírni az élményt. Jónéhány bulin megfordultam már, de ez mindent vitt, mindent alázott, mindent csúnyán kifigurázott és mindent überelt. 25 ezren tomboltunk, táncoltunk, örömködtünk, sikítottunk, nevettünk, integettünk, csápoltunk a nagyszínpad előtt. Zeneileg és hangulatilag sem találkoztam még ilyen 2 órával: bármerre nézelődöm a neten, bármilyen véleményt elolvasok, mindenki csak szuperlatívuszokban beszél az egészről. Tudnék még órákat beszélni arról a két óráról, de nem untatlak benneteket, és szavakkal amúgy sem lehet leírni. Ahogy vége lett a szettjének, következett a szokásos "ahol jó a zene és a hangulat, ott vagyunk" túra, ismét csak nagyon nagy tombolásokkal és hihetetlen jó hangulattal. Hajnalban elkezdett szemerkélni az eső, de zavaró mértékű csak a reggeli órákban lett.
A három nap mérlege nálam egy félelmetesen jó buli-sorozat, azt hiszem ennyit és ennyire egyhuzamban még sosem éreztem jól magam: az utóbbi néhány év legkirályabb bulizós három napját tudhatom magam mögött.
Az elfogyasztott italmennyiségről nem nyilatkozom, a napi alap 1 üveg tequila elfogyasztása után mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy mit és mennyit ittunk még :D
Nagyon örültem hogy sikerült megismerkedni a fórumosokkal, és bízom benne hogy sok ilyen buliban leszünk még együtt :)
huh, ennyi volt a szösszenet: még ilyen sok leírt karakter után is sok minden jóság kimaradt, de három nap az három nap, lehetetlen mindent feljegyezni :)
-
#4825 (Isten nyugosztalja Kolonicsot minden vízi sportoló nevében is!) -
#4824 de kurvajó kép lett!!!!!!!! remélem legközelebb még többen leszünk rajta :) -
#4823 Rendben :D -
viizo #4822 amint hazaérek este, beszámolok mindenről részletesen ;)
10szer nekikezdtem már egyébként, viszont itt a munkában mindig megzavar vki, és nem akarom kihagyni a felét xD -
#4821 Kösz a képet, én márt csak egy beszámolót várok tőled,hogy telt a BS miután mi távoztunk:) -
#4820 Úristen b+,de leélt drogos fejem van xDDDDDDDDDDDDDDD -
#4819 kösz a képet xD -
viizo #4818
színesben: link
:))))) -
#4817 jók ezek a videók, köszi őket :) én is barangoltam jútúbon, megnéztem jópárat, de nekem még mindig a Silvi liveact a kedvencem, ahányszor újranézem egyre jobban tetszik :) -
#4816 Dj Shah feat. Adriana Thorpe - Who will find me (borzalmas a hangminősége sajna)
-
#4815 Találtam még egyet
-
#4814 imádom!!!!!!!!!!! -
#4813 Zocalo részlet
-
#4812 lehet, hogy összefügg a gazdasági helyzettel(?) -
#4811 el nem tudom képzelni Románia miért lett ilyen felkapott party hely.. Schulz is kétszer megy oda meg ugye armin only.... irigylem őket:( -
#4810 Én Kismarosi vagyok ha valaki erre jár írjon rám feltétlenül:) observer nekem nagyon bejött dalra fakadtunk mint a madarak,,,,, tetszett hogy mennyien tomboltak ha armin tapsolt akkor mindenki tapsolt ha armin ugrált mindenki ugrált! még Armin Onlyn se tomboltak így az emberek:) -
#4809 nagyjából akkor fent van minden ami eddig megvan, később még biztos bővül. kösz az eddigi segítségeket, meg előre a továbbiakat is :)
a link mégegyszer, ha valaki lemaradt volna róla :) -
#4808 ja, az tényleg jó gyors volt, kösz mégegyszer.
nemsokára mennek fel a többi közé. -
#4807 köszi ezt is, jó kis 320as rip :) -
#4806 Már van zippy mirror is, arról nekem 1megával szokott jönni. -
#4805 Lehet, hogy csak a tömeg énekelte nem tudom.
Ripeket feltettem a #4800-ban. -
#4804 na ez laza, köszi, nekem nem volt türelmem összeválogatni :D
feltolom majd a többi mellé, csak egyelőre lassabban jön le mint amennyivel feltölteni tudnám :) -
#4803 Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix) -
#4802 majd az elfogyasztott alkoholmennyiségről is írj egy listát xD
az büntethet...
-
#4801 én dubra emlékszem, de lehet, hogy igazad van. :)
desigo, kösz az asot ripet, ha nem lesznek rövid időn belül jobb változatok (na meg persze ha nem törlik megint a tárhelyet...) akkor lehet a többiből is feltöltöm majd azokat, bár itt úgy is majdnem mindenki gyűjti az asotokat, azt meg leírtam h melyik melyikben volt, vissza lehet hallgatni :) -
#4800 01 Arnej - The Ones That Get Away (RiP)
02 Offer Nissim feat. Maya For Your Love (Sied van Riel Remix) (RiP)
08 M6 - Fade to Black (RiP)
10 Morandi - Angels (Bobina Megadrive Vox Remix)
14 Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong (Alex M.O.R.P.H. Remix) (RiP)
16 Vengeance - Temptation (RiP)
17 Ali Wilson - Shakedown (Rip)
19 Jon O'Bir - Ways & Means (Paul van Dyk Remix) (RiP)
20 Armin van Buuren feat. Sharon - In And Out Of Love (Richard DurandRemix) RiP
Egy kis csomag (: -
viizo #4799 ollé, sziasztok, üdv ismét mindenkinek, ezúttal így online :)
most érkeztem haza a BSoundról, összegezve hihetetlen ütős 3 nap volt.
a tapasztalataimról én is beszámolok, amint magamhoz tértem, alvás után :)
(az elmúlt 4 nap összes alvásmennyisége részemről kb 7-8 óra összesen xD)
-
#4798 good job [#eljen]
esetleg ha kellene
végét még le lehetne vágni...
In & Out Of Love (Richard Durand Remix)ASOT rip
-
#4797 Sztem a Morandi - Angels (Bobina Megadrive Remix) az Vocal verzió volt, legalábbis amikor telefonáltam hallottam, hogy mindenki énekli :D -
#4796 Kösz Shadow, raj vagy! -
#4795 ja amúgy elkezdtem összegyűjteni a trackeket, még elég kezdetleges, szóval lehet kiegészíteni :) a txt-t is érdemes megnézni, abban még van pár ami elhangzott, de eddig csak asotban van meg nekem, a sorrend biztos h nem tökéletes, valamint olyan szám is van ami a partyn nem abban a remixben hangzott el mint ami fel van töltve :) azért hátha valaki a hasznát veszi... -
#4794 így van, baromi jó volt, csak a liveacteknek azért egészen más a hangulata, én pl nagyon örültem h observeren volt :) -
#4793 Azért jó volt nézni,hogy mindenki körülötted énekelt és a kezek erdeje a magasban,felejthetetlen^^