Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak röviden mert ugye eznemazatopikazanyámat, de hátha érdekel valakit, az sem baj ha nem. igazából annyit szeretnék elérni vele, h legközelebb legalább többen gondolják meg h eljöjjenek egy ilyen partira, mert azt már most elmondom, h én baromi jól éreztem magam 😊
a terv az volt, h vmivel 11 utánra érünk mammuthoz, ami végülis összejött mert negyed 1 körül már arrafelé is jártunk. az albérletben most nem törtünk össze semmit, cserébe bekevertünk 6 liter piát, amit aztán mivel hárman fél óra alatt kevesek voltunk rá megosztottunk gabiékkal is 😊
sztem fél 1 körül már bent is voltunk, asszem antoos zenélt, warmupnak jó volt. aztán h rövidre zárjuk jött mr. pit, aki slágeresebbre vette a figurát, ez mondjuk biztos van akinek nem annyira jött be, azt hiszem mi mindannyian baromira élveztük. lost alatt például csak kétszer verték ki a kezembõl a telefont 😛 lényegében pit szettje nekem tetszett, bár eléggé rövidnek tûnt, nem néztem az idõt de jó ha volt 2 óra. aztán lehet h csak nekem nem volt idõérzékem. utána megint jött tebron meg antoos, többségében kéréseket teljesítettek, az elsõ track a mi kérésünkre a man on the run volt 😊
külön kiemelném viizo kedvéért, h volt chakalaka is, amit aztán azthiszem okosan desinek írtam meg sms-ben, meg nem magyarázható okból.
egy darabig még maradtunk, egyrészt mert nem volt villamos, másrészt mert engem nem tudtak elrángatni, de aztán mikor kedves barátom végképp berosszult végül is hazaindultunk.
na, tehát sztem facca volt, napközben még azon is elgondolkoztam h menjek-e egyáltalán, mert nem sok kedvem volt, de most így belegondolva baromira sajnálhattam volna, ha kihagyom ezt a partit. zeneileg nekem picit jobban bejött a mennos partinál, a társasággal sem volt semmi probléma, sõõõt, de azért nem bántam volna ha többen vagyunk innen a fórumról is.
köszi azoknak akik ott voltak, nagy eséllyel találkozunk még idén párszor, remélem a többiekkel is 😊
don't give a fuck
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
A STATE OF TRANCE - EPISODE 398
Tracklist
01. Pryda - Melo
02. Dinka - Civilization
03. Tritonal & Soto – Piercing Quiet
04. ID - ID
05. ID - ID
06. Shasha Milder - Alaska (Jorn Van Deynhoven Remix)
07. Will Holland feat. Yana Kay - Tears In The Rain (Orjan Nilsen Remix)
08. Rex Mundi feat. Susana - Nothing At All
09. ID - ID
10. Bobina - Invisible Touch (Ferry Corsten's Touch)
11. Sindre Eide - Essentia (Fast Distance Remix)
12. Mike Koglin feat. Tania Laila - Find Me (Khaomeha Dub)
13. Dennis Sheperd – Black Sun (Ronski Speed Remix)
14. ID - ID (ID Remix)
15. Mark Sherry & James Allan vs. Stuart Trainer - Starglow
16. Suncatcher pres. Sensu - Sunbreeze
17. Carlo Resoort - Lifetime (4 Strings Remix)
18. Adam Kancerski - All Day Long
19. ID - ID
20. Sarah McLachlan Fear (Hybrid's Super Collider Mix)
Mr Pit - Shana
Mr. Pit feat. Vicky Fee - Back For More
Amúgy román úriember
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Errõl jut eszembe jön vki holnap Mr. Pit -re a Tabuba ?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
hopp, még 47 perc😊))
de a szervezõknek sajnos a profit az elsõdleges, és nem az ésszerûség :/
nem valo õ oda.....
szerintetek idén lesz Armin BSF-en?
01. Bobina - Invisible Touch (Ferry Corsten Remix)
02. Neptune Project - Aztec
03. Nitrous Oxide - Magenta
04. Wippenberg vs. Marc Vision - Chakalaka's Time Gate (Armin van Buuren Remash)
05. Armin van Buuren feat. Jaren - Unforgivable (Stoneface & Terminal Dub)
06. Ummet Ozcan - Timewave Zero
07. 3rd Moon - Monsun
08. Reverse - Distant Destiny
09. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel vs. Jochen Miller - In & Out Of Connection (Armin van Buuren Mashup)
10. Veracocha - Carte Blanche (Cosmic Gate Remix)

Na Arminra újra 100%-osan itt 😄
5:50 EST - BENNY BENASSI
6:30 EST - CARL COX - #1 HRS
7:30 EST - ARMIN VAN BUUREN
8:30 EST - MARKUS SCHULZ
9.30 EST - CARL COX - #2 hrs
10:30 EST - CHRIS LAKE
11:00 EST - PAUL VAN DYK
Release date for this unmixed package is set for Monday April 6th 2009
A márciusi Winter Music Conference idején tartják idén is Miami belvárosában az Ultra Music Fesztivált
Tavaly 55 ezren voltak
nemsokára live stream

Nemtudjátok mikor jelenik meg a Dust in the wind(arnej) ???
már nagyon szeretném a tulajdonomban tudni😊 fantasztikus az a zene, hogyhogy Armin most nem ezzel nyitott?
01. Cosmic Gate Feat. Tiff Lacey - Open Your Heart
02. Cosmic Gate - F.A.V.
03. Cosmic Gate - Sign of The times
04. Rex Mundi Feat. Susana - Nothing At All
05. Id
06. Faruk Sabanci & Nurettin Colak - Anatolian Emotions (Myon & Shane 54 Remix)
07. Happy Monkey - King Of The Berry (Piano Slam Dub Mix)
08. Sindre Eide - Essentia
09. Tritonal feat. Cristina Soto - Piercing Quiet
10. Oceanlab - On A Good Day (Daniel Kandi Remix) (Future Favorite)
11. Adam Kancerski - All Day Long
12. Fast Distance - Pacifica
13. Breakfast - Remember
14. Ronski Speed - Something Happened On The Way To Heaven (7 Skies Remix)
15. Mike Koglin Feat. Tania Laila - Find Me (Khaomeha Dub) (Tune Of The Week)
16. Id
17. Cressida - Onyric (Stoneface & Terminal Remix)
18. Rene Ablaze - Floating (Dima Krasnik Remix)
19. Re:Locate & Mark Sixma - Piranha <2 Play>2 Play>
20. Ron Van Den Beuken - Timeless (ASOT Radio Classic)
Nagy kedvenc ez manapság nálam