Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nekem is jobb lenne, ha a tavalyihoz hasonlóan lenne kifejezetten vmi trance este is - és még mindig bízom benne, hogy a tier2-es, még ki nem hirdetett fellépõk között lesz nekünk is csemege 😊
amin viszont mostanában meglepõdtem, az az hogy a balatonsound vendégkönyvébe írogatók 95%-a maximálisan meg van elégedve a szeletelõs house-techno-minimal fõvonallal, és aki be merte írni hogy tehetnének be vmi trance elõadót is, azt lehurrogták <#levele>#levele>
a tavalyi minõsíthetetlen lineuphoz képest azért már sikerült elõrébb lépni, bár nem sokat, sajnos
don't give a fuck
nekünk ez túl housos vonal...
ha lesz normális trance buli akkor semmi akadálya...
Elötte milyen zene megy (nem ugrik be <#pardon1>#pardon1> )
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Volt a szélén két kb 2 méter magas venti ami fújta be a hûsítõ levegõt
elég feelinges volt
Markus Schulz For President!
----
Én is így vagyok vele ,de majd kiderül milyen lesz a sziget.
----
"azok már rég kidõlnek az esti 8 órás nagykoncerten"
xD
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
<#eljen>#eljen>
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, Isten éltessen titeket!
Én szigeten még sosem voltam, meg nem is leszek..... de persze Armin miatt ott leszek majd augusztusban. Látatlanban azt mondom, jobb a sound, de gondoltam, hogy nem fog idén is ott fellépni kishazánkban. Nagyon jó emlékeim vannak a tavalyi fellépésérõl. Most akkor legyen a sziget... Legalább közel van, így olcsóbb, ennyi! De azért remélem addig még találkozunk, talán a BTC-n...
When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz
Amúgy neked is boldog névnapod xD
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
nagyon meg kéne látogatni😊
a világ összes valutáját tároló óriás brifkó, láncra fűzve
nem értem mi ebben idén az olcsóság 😊
Markus Schulz For President!
---
Jegyárak
Április 30-ig elõvételi, kedvezményes áron
Sziget hazamenõs bérlet 30 000 HUF
Sziget ottalvós bérlet 37 500 HUF
Sziget napijegy 10 000 HUF
Május 1-tõl helyszíni áron
Sziget hazamenõs bérlet 37 500 HUF
Sziget ottalvós bérlet 45 000 HUF
Sziget napijegy 10 000 HUF
másrészt MIÉRT A SZIGETRE??? és pont nyaraláskor / elõtte 1-2 nappal, amikor tuti nem tudok elmenni rá...
azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Pendulumot is nagyon vártam, titkon reméltem hogy a Balatonsoundra jönnek - erre õket is a Szigetre jelentik be... nc...
sztem a => W & W - The Plan (Leon Bolier Remix) <= c. zenére gondolsz 😊