Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Markus Schulz For President!
Sziasztok!
A fenti zenét keresem lossless, vagy min 320-ban, aki esetleg tudna egy linket, annak elõre is köszi.<#worship>#worship>
What about the forests?
Marco V-Unprepared
1. Unprepared (Extended Mix) 8:01
2. Unprepared (Dub Mix) 7:20
3. Unprepared (Full Prepared Mix) 7:42
link
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
01. Blake Jarrell - Concentrate
02. Arnej feat. Josie – Strangers We’ve Become (Blake Jarrell ‘Concentrate’ Mix)
03. Myon & Shane 54 – All Night Rock & Roll (Squash 84 Remix)
04. Treadstone – Inspirado
05. Sasha Virus feat. Dilara – 2gether We Are (Sindre Eide remix)
06. John O Callaghan feat. Sarah Howells – Find Yourself (Cosmic Gate Remix)
07. Ohmna feat. Nuralila - Key Of Life (Marlo Remix)
08. Dakota – Chinook (Uplifting Remix)
09. Karybde & Scylla feat. Halcyone – Epic Cycle (Ilya Soloviev & Poshout pres. Crystal Design Remix)
10. Tom Cloud – Tailwind (Carl B Remix)
11. Store N Forward – Hello World
12. Jester Music Featuring Lavoie - Dressed in White (Markus Schulz Coldharbour Remix)
13. Gareth Emery - Exposure
14. Virtual Vault – Experience
15. Robert Burian – Collapse (Cesar Lugo Remix)
16. System Bot vs 33 feat. Costa – Never Be Alone (Nitrous Oxide Remix)
17. Bobina - Invisible Touch (Ferry Corsten's Touch)
18. Claudia Cazacu feat. Audrey Gallagher - Free Fallin'
19. Dennis Sheperd - Black Sun (Ronski Speed Remix)
20. Adam Kancerski - Who's Is Charge (NJ Maffia Remix)
21. Sander van Doorn vs Marco V. - What Say
22. Three Drives - Sunset On Ibiza (Massive Drive)
Ha viszont esetleg valami nagy név,ígéretes tehetség fellépne elõtte akkor is jól járunk.
Míg eddig a szervezõk megtehették, hogy egy olyan nagy sátor, mint a Party Aréna, este tizenegyig zárva legyen, a válság miatt ezt is jobban ki akarják használni, ezért már délutántól szerveznek ide elektronikus zenei fellépõket. A partizók örömére idén azt a fontos újítást is bevezetik, hogy aki csak este 11 után megy ki a Szigetre (mert jó magyar szokás szerint csak ekkor indul el bulizni), az
Fincsi volt :)
Csókolom xD

Teljesenkészvagyok <#gonosz1>#gonosz1>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
02. Arnej feat. Josie - Strangers We’ve Become (Blake Jarrell Remix) “from Blake Jarrell’s “Concentrate” album”
03 Myon & Shane 54 – All Night Rock & Roll
04. Treadstone - Inspirado
05. Sasha Virus feat. Dilara – 2gether We Are (Sindre Eide Remix)
Maratoni ASOT 400 elõtt remélem komoly adást rakott össze Armin barátunk.
Gabi nagyon vírít a képen :D :D
legközelebb pár nappal buli elõtt kell beszélni róla és örömmel megyünk :)
Nekem is úgy tünt,hogy Mr. Pit keveset zenélt szóval valószínû így is volt. Nem voltunk sokan ,de jó kis társoság volt Sedo a haverjaid is szimpatikusak bár õk is kész voltak a végefelé. Antos-ék 5ig zenéltek utolsó szám a lost volt aztán off.
Amikre még emlékszek
Mike Koglin Ft. Tania Laila - Find Me (Orjan Vocal Remix)
Armin - Never Say Never (Myon & Shane 54 Remix)
Wippenberg - Chakalaka
Rank1 - LED There be light nem is egyszer :D
Nadia Ali - Love Story (elsõ pillanatban tudtam :D) Atishnak szóltam õ meg tovább adta az infót láttam :D
Ferry Corsten - Made of Love (amit csúnyán benéztem elsõnek Not Enough Time -nak :D )
Cassandra Fox - Touch Me (Azt nem vágta nagyon senki asszem rajtam kivül :P )
Armin - In and Out of Love
Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren - Man On The Run
Dash Berlin - Till The Sky Falls Down
Meg volt egy ilyen is
Gareth Emery - This Is That
amire azt hittem elsõre,hogy a Myon & Shane54 mashup lesz -> Delerium vs. Gareth Emery - This Is That Silence (Black Army Mashup)