Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tracklist:
01. Ashley Wallbridge - Dionysus
02. Inpetto - The Milky Way
03. Artento Divini - Biding My Time
04. Deep Nights - After The Sunset
05. ID
Tebron -tól egy üzi:
"FIGYELEM!
ROGER SHAH (D) ELÕVÉTELES JEGY:
A most pénteki "TIESTO WARM UP PARTY"-n már kapható lesz az elõvételes jegy a Roger Shah bulira!!!
A jegy ára:
Elõvételben: 3500 HUF
A helyszínen: 4500 HUF
V.I.P.: 6000 HUF (Ezt kizárólag korlátozott számban, és rendelésre árulunk!)"
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Randy Katana - Back In Time
Letöltés
No warez de ezt muszáj volt <#kuss>#kuss>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Trance&Friends nothing more..
Part 2 of Armin @ Ibiza 2009: Before the party
Markus Schulz For President!
na azért nem😄
mindenki õrült vooolt!!😊
Nekem az a felvétel jött be legjobban mikor Donyyy pózolt nekem, mert azt hitte fényképezek és közbe videóztam!!!XD
Az is megvan mikor Armin kiállt a nép elé a DJ-pult elõtt😊
azoknak mutatom meg a videóimat akik ott voltak velem😄
basszus naon durvák !!!
minõség fasza csak sokan lökdöstek.....😊
eléggé elvetemült felvételek😛
Zene nélkül mit érek én?
Amúgy szerintem mindkettõ élvezhetõ. Single zenék elõnye,hogy azt hallgatod amit akarsz viszont a szám eleje és vége szerintem simán áttekerhetõ mivel unalmas...(nem mindig)
A mixben pedig 1-1 olyan szám is képes nagyot tud ütni ami single -ként meghallgatva esetleg nem. Magyarul harmónikus a mix.
Én magát a mixelést mixelési technikákat is figyelem élvezem. Minden DJ máshogy kever.
Még akkor is ha a rádióadást sokan Ableton Live –al rakják össze : (
Armin is érezhetõ mióta avval rakja össze néha csak pár másodperc a keverés és már rajta is van a következõ….Élõben azért jobban kever.
Semmi bajom azzal, ha valaki mixet hallgat, ez a topic elvégre épp errõl szól.
Zene nélkül mit érek én?
Gondolom a "recorded live" epizódokat is utálod, mert tapsolnak, fütyülnek stb. benne, pedig annak is mekkora hangulata tud lenni.
Mondjuk azt nem tudom, hogy azon mi nem érthetõ, hogy amint megjelenik egy vinyl, már aznap meg is van 320kbps minõségben. Jó tudom... neked meg FLAC-ban van meg. 😄
A mix meg maradjon csak mix.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Nekem ez eredeti mixben legalább 320kbs-ben teljesedik ki, más kevéssel is beéri. Nincs itt gond.
Zene nélkül mit érek én?
Én arra gondoltam, mikor mondjuk letölt az emberfia egy számot, aztán csak utána derül ki, hogy rip.
Ja, meg amiért nem gyûjtöm az ASOT mixeket, az a sok beledumálás. Értem én, hogy le kell védeni a számokat, de hogy néz már az ki, mikor egy zsir breakdown-ba beledumálnak.
Zene nélkül mit érek én?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Cue csak felbontja virtuálisan nálam a mixet így átugrik amikor a következõ szám jön a mixben de szünet nincs ugyanúgy egyben van az egész...
Legjobb single-eket alap, hogy leszedem, esetleg ha van kedvem, akkor ügyködök én egy kis mixet.Armin vigyázz! 😛
Zene nélkül mit érek én?
Az ASOT-okhoz meg van cue, szval winampban is egybõl tudom hogy mi megy. (:
Barnie: Mi is tudjuk mit hallgatunk arra van a tracklist 😛
Bár én mixek mellett a single -ket is gyûjtöm szóval meg vannak az igazán jó számok külön is. Manapság havonta 150-200szám letöltõdik 😄
Am. valóban izlés kérdése.
Zene nélkül mit érek én?
Néha jó nosztalgiázni. (:
Kb 70 giga. <#idiota>#idiota>
==========================
A teljes Armin-tl Sziget: (sorrendben)
01. Gaia - Tuvan (Intro Edit)
02. Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage - Inside of You (CosmicGate Remix)
03. John O'Callaghan feat. Sarah Howells - Find Yourself (Cosmic Gate Remix)
04. Rank 1 - Symfo
05. Jochen Miller - Brace Yourself
06. Neptune Project - Aztec
07. Armin Van Buuren feat. Cosmic Gate - FAV Rain (Armin Van Buuren Mashup)
08. Armin Van Buuren – Unforgivable (Stoneface & Terminal Vocal Mix)
09. Markus Schulz - Do You Dream (Uplifting Mix)
10. Stoneface & Terminal vs. Rex Mundi feat. Susana - Stardust vs. Nothing At All (Armin Van Buuren Mashup)
11. Claudia Cazacu feat. Audrey Gallagher - Free Fallin
12. Darren Tate & Jono Grant - Let the Light Shine In (Filo & Peri Remix)
13. Alex MORPH feat. Ana Criado - Sunset Boulevard
14. Roger Shah & Signum - Healesville Sanctuary (Signum Mix)
15. Ram - Ramsterdam (Jorn van Deynhoven Remix)
16. Thomas Bronzwaer - Look Ahead
17. Armin Van Buuren - Communication part 3
18. Ummet Ozcan - Timewave Zero
19. W&W - Mainstage
20. Vimana - We Came (First State Remix)
21. 3rd Moon - Monsun
22. Jochen Miller & Armin Van Buuren feat. Sharon den Adel - In & Out Of Connection (Armin Van Buuren Mashup)
Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage - Inside Of You (Cosmic Gate Remix)
Rank1 - Symfo
Claudia Cazacu featuring Audrey Gallagher - Freefalling (Original Mix)
Alex M.O.R.P.H. Feat. Ana Criado - Sunset Boulevard (Original Mix)
Rex Mundi feat. Susana - Nothing at All (Elevation Remix ? )
Armin Van Buuren feat. Jaren - Unforgivable (Stoneface & Terminal Vocal Mix)
Bobina - Invisible Touch (Ferry Corsten Touch)
Neptune Project - Aztec (Original Mix)
Thomas Bronzwaer -Look Ahead
Darren Tate vs. Jono Grant - Let The Light Shine In (Filo & Peri Remix)
Ram - Ramsterdam (Jorn van Deynhoven Remix)
3rd Moon - Monsun (Original Mix)
Jochen Miller - Embrace Yourself
Ez mag Markus Schulz - Do You Dream? (Uplifting Remix)
Armin van Buuren feat. Cathy Burton vs. Cosmic Gate - F.A.V. Rain (Armin van Buuren Mashup)
Armin Van Buuren Vs Jochen Miller - In & Out Of Connection (Armin Van Buuren Mashup)
everything's better with music
Valahogy nem bírom azt a lepra helyet.