Armin van Buuren

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

húúú, az nagyon hangulatos volt😄
vagy családias a megfelelõ szó rá, nem is tudom😊
desigo
hát nekem eddig a 2007-es Palace Gardenes volt a best
azt nehéz lesz ûberelni
Sajnálom ezt a bulit...A körülményeket nem számolva, nekem ez volt a leggyengébb Armin bulim amin voltam, de attól még: Armin, Armin, Armin...
desigo
durván sokan voltunk <#eljen>
gabi89
Markus Schulz - Do You Dream? (Uplifting Remix)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

RaveAir
Köszi!
A másik gyerekkel (1,5 éves) a friss ASOT-ot hallgatjuk. Tetszik neki, mert táncol rá. 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

desigo
Armin kezd

desigo
egyik legkomolyabb moment

Communication part 3

desigo

desigo
Armin után sajna a hangot is durván levették.
A D&B sátorból a mélyeket simán lehetett hallani még az elsõ sorban is.Ott nem halkították le.
Hazafelé menet benéztünk a D&B sátorba.
Nagyon komolyan meg volt oldva,hogy a hely egyik fele tetõ alatt volt a másik meg simán szabadtéri.
Persze ha esett volna az esõ akkor tuti szívnak de így nagyon kellemes idõ volt ott.
desigo
Gratulálok !
donyyy20
nagyon meleg volt embertelen......

Markus Schulz For President!

donyyy20
This morning comes a step too soon
A lonely gaze, and empty room
You’re a far cry
a distant memory

but something inside of me always knew this
I’d be standing here without you

As if nothing’s happened
As if nothing’s wrong
the world seems to move on, the world carries on

I’ll starve for your love, hungry I fall
as if nothing’s happened
nothing at all

nothing at all
nothing at all

exTrem
Hát srácok ez nagyon ütött 😊 egy élmény volt veletek bulizni, örülök, hogy találkoztunk. Sajnálom, hogy úgy eltûntem, de armin után kimentünk levegõzni egy kicsit aztán már nem találtam senkit és egyik ismerõsömmel hazamantünk ami nem volt egy rossz dolog mivel 10l folyadékot kiízadtam magamból és hulla fáradt voltam már 😊. Képek majd engem is érdekelnének no meg a videók is 😛. Remélem hamarosan újra találkozunk 😊

butcher20
Számomra felejthetetlen volt a buli és mellesleg a társaság is😄
no comment a szaunára meg a tömegre de vhogy kibírtuk nem?😄
csináltam rakás képet meg videót de csak vasárnap tom felrakni.
Lehet írni priviket kinek mi kell. Mindenki rajta van legalább egy képen😊
a videók is naon faszák lettek pár kivétellel

RaveAir
Remélem srácok, hogy jó volt a buli és jót szórakoztatok. Nekem tegnap szült az asszony, tehát esélyem sem volt elmenni... De így is nagy élmény részese lehettem. 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Tommtom
Sziasztok!
" Egyedüli negatívum a tömeg és a szauna. " Egyetértek Desivel, ezektõl herótom van. Nekem ez sajana eléggé rányomta a bélyegét arra, hogy ne tudjak felhõtlenül bulizni. ( Meg az is, hogy ma még meló..) Soundon valahogy sokkal jobban elfértünk. És nekem Armin szettje sem jött be annyira, persze ez szubjektív. Igaz, amennyiben nem lett vola a riói party jobbra értékeltem volna. A két buli között nálam elég nagy a különbség, mind a buli, ill. a zene terén a riói party javára. Mondjuk 1x belefért ez a Sziget, de nem hiszem, hogy többet megyek. ( Max ha Armin jön.. :-) )És az is kicsit szívfájdalmam, hogy miért nem lehet egy Armin bulit a Syma-ban tartani végre. Kinõtte már magát a fesztiválokról, és nemigazán ilyen helyekre való szerintem. Bezzeg a genyó PVD :-) mindig a Symában lép fel már évek óta. És ha már Syma akkor remélem bónuszon is találkozunk majd a hónap végén, és ezúttal is eggyütt bulizunk, remélem már több fórumossal.
üdv Tommtom

gabi89
mMleg volt az elviselhetetlen volt de Armin -ért (majdnem) mindent szóval nálam belefért.
Elsõ 5-10perc után már egy egész duna folyt le rólam pedig nem vagyok izzadós fajta...Ventik kellettek volna tényleg
Communication Part kegyetlen volt a Rain F.A.V. -nál is odasz*rtam <#buck> na meg a Monsun uhhh

Bocsi ,hogy nem futottunk össze :S Pont a másik oldalon voltam az elsõ sorban szintén szanszy-ékkal aztán armin alatt nem volt nagy kedvem átverekedni a tömegen.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

franc0
Armin jól tolta, ahogy vártuk. Ellenben a szauna nem kifejezés arra ami ott folyt. Viszont Lange is rendesen odarakott.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

desigo
Communication Part 3 büntetett még kegyetlenül <#worship>
desigo
OMG

Armin hatalmasat zenélt.
Egyedüli negatívum a tömeg és a szauna.
Lespórolták az óriás ventiket amik tavaly nagyon jók voltak!
A hang hibátlan volt.A fények talán túlzásba lettek víve és amikor nem nagyon mentek akkor is túl világos volt.
Armin sok finomságot felrakott.
A Sunset Boulevard és az In & Out of Connection volt a tetõpont.
Sajna gyorsan eltelt a két óra :/

go sleep
desigo
Armin van Buuren
presents
A STATE OF TRANCE 417

01. John O'Callaghan feat. Audrey Gallagher - Take It All Away (Marcus Schössow Nu Prog Remix)
02. Pryda - Waves
03. Enya - Caribbean Blue (Jody Wisternoff vs. Stuart King Bootleg Mix)
04. Mac & Mac - Solid Session (First State Remix)
05. Faruk Sabanci & Nurettin Colak - Te Quiero Mi Amor
06. Ronski Speed feat. Ana - The Deep Devine (Gareth Emery Remix)
07. Three Drives - Automatic City (Orjan Nilsen Remix)
08. M.I.K.E. - Sunrise At Palamos 2009 (Gareth Emery Remix)
09. Sean Tyas - I Remember Now (Sied van Riel Remix)
10. Jochen Miller - Brace Yourself
11. Arnej - There Are No Concidences
12. Activa vs. Chris & Matt Kidd - U.R. (Stoneface & Terminal Remix)
13. Corderoy - Kyrie (Club Dub Mix)
14. Jon O'Bir - Prophase
15. Gaia - Tuvan (Andy Blueman Remix)
16. Simon Patterson - Always
17. Ram - Ramsterdam (Jorn van Deynhoven Remix)
18. Sly One - This Late Stage (Aly & Fila Remix)
19. Ian Betts - False Gods
20. Mark Sherry & James Allan vs. William Daniel - Wired
21. Robert Gitelman - Children Of The Sun

letöltés
desigo
nah még 4 óra 4 perc
go...
desigo
Arnej-There Are No Coincidences

ejj ezt is karom élõben!!!
donyyy20
mindjárt indulunk yeaaaaaaaaaaah!!!!!!! jézusom mekkorát fogunk tombolni az elsõ sorban!!!!!! armin armin aarmin armin !!!!!!! gaia - tuvan al kezd odafosok a tömegbe!!! xDDDDDDDDDDDDD

Blekk Síp
JÓ BULIT MÁRA MINDENKINEK, AKI OTT LEHET!

(:

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

gabi89
Na léptem
bb a szigeten
egy Gaia - Tuvan -al kezdhetne armin a szigeten 😄

desigo
Take It All Way
nyááámmi
gabi89
Tuned in

Audrey

desigo
417 enjoy
Adaaam
Én is nem sokkal 11 elõtt ott leszek, remélem találkozunk.

everything's better with music

gabi89
ok 😊
Én majd olyan 11elõtt érkezem nem sokkal de úgy is megtaláljuk egymást majd 😄

exTrem
Na én egy fél óra és elindulok mert még jópár ismerõssel össze kell futni kint 😊, akkor akik jönnek velük kint találkozunk, Desivel majd egyeztetek 😊. Aloha 😊

gabi89
Már úton van

http://twitpic.com/dpw14
Posted on August 13, 2009
by arminvanbuuren

desigo
legnagyobb lesz
végre élõben tombolhatok a Rebekára,Kis patakra
nem csak itthon mindig egyedül 😞
gabi89
<#vigyor><#vigyor>
de szar is lenne 😄

Steel
gyerekek nagyon csúnya vége lesz én már elõre látom <#eplus2>
...ahogy az elmúlt 3 évben...

"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."

!BREAKING NEWS!

Most ért ide a hír, Armin Van Buuren sajnos családi okokra hivatkozva nem tud fellépni a Sziget 2009 Fesztiválon. A népharag elkerülése, és a maximális szórakoztatás érdekében a szervezõk Uhrin Benedek elõadómûvészt kérték fel a népszerû DJ helyettesítésére.

<#gonosz1> <#vigyor3>
blackparty
Jó szórakozást nektek😊 és majd meséljétek el milyen volt😄

exTrem
Lesz ám itt jó kis trance este 😊

gabi89
😄

Sziget - Party Aréna:

desigo
Nekem elég ha Armin kipiheni magát holnapra...
gabi89

gabi89
Nem kellene már aludni ? <#hehe>

desigo
már egy nap sincs
háhh
desigo
végre már xD
exTrem
01 Days, 05 Hours, 42 Minutes, 23 Seconds.
<#wow1><#taps>

donyyy20
nem szaroztak a hollandok! az elején a riporter picsa de idegesítõ flegma .....va....

xotyi
Ez fájt... gondolom képen röhögte õket😊

Trance&Friends nothing more..

Adaaam
Armin twitterén: Encounter at Barcelona airport security: "wow you have the same name as the DJ! Do you know him?"
<#idiota>

everything's better with music