21632
-
#14330 nálam bemelegítésnek Imagine :) tízkor én is indulok ott találkozunk :) -
#14329 Na elindultam
See ya @ RIO (parkoló) -
#14328 nyugaton kapják rendesen...
-
#14327 meglesz :) -
#14326 jó bulizást azoknak akik mennek, mutassátok meg hogy idevaló nekünk ASOT500, és ha kevés lesz a hely akkor lökdössétek ki azt aki nem a zene miatt ment -
#14325 Ádám üzenete:
*jajaja
*nem szeretema trancet
*éna cigány zenét szeretem
xD -
#14324 + Ma már volt A State of Trance 450 (Expo Hala Stulecia - Wroclaw - Poland -2010-04-24) + Live at Electric Daisy Carnival 2010-SAT-06-26-2010
-
#14323 Na végső visszaszámlálás közben hűsítő fürdés is megvolt :)
Armin van Buuren - Imagine
Armin van Buuren - Burned With Desire (Rising Star Remix)
Armin van Buuren - The Sound Of Goodbye (Rising Star Remix)
Armin van Buuren - Sail
Armin van Buuren - Blue Fear
Armin van Buuren - In And Out Of Love (Richard Durand Remix)
-
#14322 Nálam capucchino és ASOT 365 Amnesia melegítésnek! -
#14321 itt most ébredés
jeges kávé fejbe adagolás... -
#14320 simán lehet menni rövidgatyában, tavaly is lehetett, én is valszeg abban megyek. bár viszek farmert is a biztonság kedvéért, az időjárás miatt :P
mi nagy eséllyel nem érünk oda 11re (természetesen), szóval majd telefonálok én is, h merre vagytok :P -
#14319 alakul a hangulat :D :D ~ Ronny K. - in dááá mixx - jó kis uplifting.
Lassan készülődés aztán 20:47 ha a MÁV is úgy akarja go. -
#14318 remélem a biztonsági őröket kiokosították h civilizáltan végezzék a dolgukat...tavalyi summer fest-en alakítottak pár arcszerkezeten -
#14317 nah thx az infót -
#14316 én még megyek dányba meg veresegyházára aztán warmolás. trance topicban dj shah buliról infó! jó bulit mindenkinek. písz. -
#14315 +1 itt is
Tavaly is lazán beengedték az embereket. Azért csúnya lenne ilyen melegbe a dresscode... -
viizo #14314 +1 rövidgatya + póló -
#14313 rövidgatya+póló combo lesz nekem... -
#14312 ugyanez a kérdésem nekem is? ki jön rövidnadrágba? -
#14311 csak úgy kiváncsiságból.... ki jön rövid nadrágban?
mert én hosszúra gondoltam de állítólag az időre tekintettel rövidbe is lehet menni:) -
viizo #14310 le akartam mosni a kókuszt, mielőtt indulok, de ez a felhőhelyzet meg is oldotta a gondot - instant mosás útközben -
#14309 ablaktörlő lapátokra szükséged lesz...
-
viizo #14308 elkezdtem írni a cd-ket az útra :)
4 óra kocsikázás -
#14307 kár ezen aggódni,úgysem tudunk ellene tenni semmit
kijáratnál egyenesen majd lépcsőn le,jobbra fordulva át a lezárt parkolón az utcáig.
fél perc gyalog -
#14306 #14203 -
#14305 életemben nem figyeltem annyit az időjárást mint most a napokban:)
jah amúgy nemtom pontosan hol lesz a parkoló ahol ti lesztek de majd max telefonon megbeszéljük:)
-
#14304 egyenlőre még no para
-
#14303 Csak a villám ne csapjon belénk a többi már csak Armin-on múlik :D -
#14302 Egy kis időjárás-jelentés
Éjszaka jön a felfrissülést hozó hidegfront
Éjszaka egy hidegfront éri el a Kárpát-medence térségét, megnövekszik a felhőzet és többfelé záporok, zivatarok alakulnak ki. Felfrissül a levegő.
A Brit-szigetektől északnyugatra elhelyezkedő markáns ciklon hosszan elnyúló frontrendszere szombaton az éjszakai órákban éri el a Kárpát-medence térségét.
Ma napközben még sok lesz a napsütés, a délutáni órákban főként a keleti, északkeleti megyékben kell záporokra, zivatarokra számítani. Estétől nyugat felől egyre többfelé megnövekszik a felhőzet és az éjszakai órákban már esőre, záporra, helyenként heves zivatarra is számítani lehet. A nyugati megyékben fokozatosan északnyugatira fordul a szél és megerősödik, helyenként pedig viharos széllökések is előfordulhatnak.
A hidegfront mögött felfrissül a levegő, vasárnap a nyugati megyékben általában 25 fok körül alakul a hőmérséklet, a keleti megyékben helyenként azonban még mindig 30 fok fölé melegszik a levegő. -
#14301 Aisha,Full Focus,Not Going Home, + két mashup amire szintén esküdni mernék az a Rank 1 & Jochen Miller vs. Yuri Kane - The Right Escape (Armin van Buuren Mashup)
Sophie Sugar vs. Sunlounger feat. Zara - Lost Together (Armin van Buuren Mashup)
Nothing Else Matters -t is játssza manapság pont A&F remixben. (itt is nagy kedvenc [eljen] ) -
#14300 De nekem a Gaia - Aisha-ra van egy csekély :)
Meg remélem az új Andy Blueman track is befigyel majd:) -
viizo #14299 ha este leadja ezt: max_graham_feat_ana_criado-nothing_else_matters__aly_and_fila_remix
akkor végem :)
egy markus schulz feat susana - unsaid-en meg lehet sírnék is, akkora mennyország, csak utóbbira nincs sok esély :( -
#14298 Azért Classicnak a Serenity is bejöhetne :) -
#14297 nah már csak 24h -
#14296 Tuti benyomja meg a Cirez D vs. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - On Off Of Love -ot is.
Sett végefelé mikor elgurul a gyógyszer nála akkor szokta ez a két számot.
Never say Never Shakedown is jöhet -
#14295 ha ez holnap is lesz akkor ott lesz végem...
Dustin Zahn - Stranger to Stability (Len Faki Podium Remix) (Armin van Buuren @ Papaya, 14.07.2010.)
-
#14294 Armin Van Buuren @ Summer Club Colosseum, Skopje, Macedonia
-
#14293 tegnap este volt horvátban a Zadari reptéren -
#14292 Ez merre van? Gondolom nem nálunk még mert ma elvileg törökbe zenél. -