Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet szarból aranyat próbált csinálni <#wink>#wink>
de online gémelek, nincs idõ most holmi ASOT-ra xD
Hamarosan Tiesto nyomdokaiban? <#zavart1>#zavart1>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Remélem vki nyomni fogja Pozsonyban... teljesen upliftinges érzés fog el ha ezt meghallom!!! 100%-os ez a remix le a kalappal !!!<#finom>#finom>
<#szeret>#szeret>Max Graham feat. Neev Kennedy – Sun in the Winter (Alex M.O.R.P.H. Remix)<#eljen>#eljen>
remélem nem fogok csalódni (amúgy nem hiszem hogy fogok<#wink>#wink>)
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Bár Gabriel Miller settje tracklist alapján azért ott volt. Na meg Pole -ék akik nem szoktak szar zenét játszani.
Viszont 14.-én tényleg lehetne szervezni valamit mert arra gondolom többen elmászunk másnap amúgy is ünnep na meg még is csak Leon Bolier 😊
Blaus Papa b2b Gabriel Miller
Underworld - Born Slippy
Tiesto - Lethal Industry (Richard Durand Remix)
Cascada - Altitude
Veracocha - Carte Blanche (Original Mix)
E-Craig vs. Axwell - Call it a sunrise (Amnetic mashup)
RMB - Redemption 2.0 (Extended Mix)
Avanto - The Flute
Southside Spinners - Luvstruck
Rank 1 - Awakening
Carl B Feat. Breaking Benjamin - The Diary of Jane (Carl B Mix)
Liquid - Orlando Dawn (Space Brothers Remix)
Bedrock - Heaven Scent
Lost Tribe - Gamemaster (Signum Remix)
Jaron Inc - Nothing To Lose (Airbase Mix)
Energy 52 - Cafe Del Mar (Nalin & Kane Remix)
Three Drives on a Vinyl - Greece 2000
az most csak így a partifotókat nézegetve jutott eszembe, h amúgy jó pár 18 alatt nem csak 1-2 évvel lévõ arc is ropta bent; valamint, h a közönségnek bevett szokása volt, h ha valami hordozóból (legyen az félliteres üveg, pohár, bármi) akkor hanyag mozdulattal baszta földhöz, amit elõbb utóbb a pincér srác mindig megpróbált összeszedegetni, kisebb-nagyobb sikerrel, tekintve h addigra már rég széttaposták/rugdosták az emberek.
14-én leon bolier, cliff coenraad buli lesz (tebron és poleposition(!) warm-uppal)
don't give a fuck
ez valószínûleg köszönhetõ volt annak is, h a hely nem túl nagy, és az alapterületéhez képest borzalmasan sokan voltunk. a dj pult elõtt nagyjából 20 ember/m2 volt a népsûrûség, ott igen jó volt a hangulat, általában akik oda felmerészkedtek tényleg végigtáncolták/ugrálták az egészet. a 30 centis "piedesztált" azért sikerült pár különbözõ okokból egyensúlyzavaros egyénnek érdekes körülmények között elhagynia. az emelvény szélén amúgy szerintem mondjuk borzalmasan idegesítõ volt a mintegy díszítõsorban felálló, közönség felé forduló, idétlen világítórúd-szerûséggel hadonászó, nem kivétel nélkül esztétikus csajok vonaglása. a folyamatosan ki-be mászkáló emberek természetesen itt is jelen voltak, különös örömünkre szolgált 2-3 legalább 150 kilós egyén állandó vándorlása a folyosó és a tánctér között. voltak 150 centis kis cigány zsebesek is, csak h örüljünk nekik is.
a személyzet jófej volt, a pénztáros, a kidobó, a ruhatáros, a pultos egyaránt. az itallap meglehetõsen rövid volt, de legalább a környékhez képest elviselhetõ árakkal. maga a hely tehát összességében nem rossz, kivéve ha valaki a zene miatt megy oda. a hang katasztrofális, nem tudom, h csak most ehhez a zenéhez/alkalomhoz, vagy mindig ilyen, de borzalmasan rosszul szólt. ami nagyon furcsa, h ezzel az állítással mint kiderült legalább annyian értenek egyet, mint ahányan az ellenkezõjét állítják. a mély legalább 2szer annyi volt mint kellett volna, cserébe torz is volt. kellemetlen érzés volt a fülnek, jópáran panaszkodtak másnak fülcsengésre, sokszor a zene dallama alig hallatszott a mélytõl. az egész táncteret bejártuk, talán az emelvényen, a dj pult elõtt volt elviselhetõ egyedül, de az egy minimális tér, és ott sem volt jó, csak nem volt elviselhetetlenül szar 😄
direkt korán mentünk, épp egy szett végére értünk be (antoos és tebron), az utolsó két számot hallottuk, de... ha valaki nézi a skins címû sorozatot, akkor elmondom, h olyan érzésem volt, mintha annak egyik partijelenetébe csöppentünk volna. fabian szettje egyikõnknek sem tetszett, sokszor már zavaróan rosszul is volt keverve, pedig én nem is szoktam figyelni ilyesmire. polepositiont mentette meg nekünk valamennyire a bulit, benne személy szerint én eddig nem csalódtam, abban a picit több mint 1 órában elég jót buliztunk. utána jött n-tony, az õ szettjének közepén döntöttünk úgy (fél 3 után picivel), h nekünk ez a buli ennyi volt.
lényegében tehát én nagyon csalódtam ebben a buliban, ennél sokkal-sokkal jobb is lehetett volna. érdekes kettõs érzésem van a hellyel kapcsolatban, ami amúgy egész hangulatos lehet, nem vészesen drága, korrekt személyzettel, de ilyen jellegû buli, ilyen zenei stílusú parti minõségi lebonyolítására szerintem alkalmatlan. az utolsó két óráról, gabriel millerékrõl nagyon sajnáltam, h így lemaradtunk, láttam azóta a tracklistet is, nagy eséllyel az volt a buli legjobb része, de mi nem bírtuk ki, sajnos.
arra meg tényleg baromi kíváncsi lennék, h a többiek merre voltak, remélem legközelebb összefutunk, talán majd 14-én 😛
don't give a fuck
09pm - 10pm - Ashley Wallbridge
10pm - 11pm - Myon & Shane 54
11pm - 00am - Dash Berlin
00am - 01am - Gareth Emery
01am - 03am - Armin van Buuren
03am - 04am - Daniel Kandi
04am - 05am - W&W
05am - 06am - Marcus Schossow
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
estét!
don't give a fuck
Kezdés amúgy asszem 22:00 de jó magyar szokás szerint éjfél elõtt alig lesz valaki szerintem 😄
18 February 2010
Tracklist
1. Beat Service feat. Emma Lock - Hiding To Nothing
2. Yuri Kane - Right Back
3. Ali Wilson - Pandora
4. Dresden and Johnston feat. Nadia Ali & Mikael Johnston - That Day (Tritonal Air Up There Mix)
5. Activa & Giuseppe Ottaviani - Long Way Back (Giuseppe Ottaviani Mix)
6. Adam Nickey pres Blue8 - Eleventh Street (Suncatcher Remix)
7. Rafael Frost - Flashback
8. Max Graham feat. Neev Kennedy - Sun In The Winter (Alex M.O.R.P.H. Remix)
9. Activa - Don't Leave Me (Club Edit)
10. Signum - First Strike (Sebastian Brandt Remix)
Armin van Buuren live from Club Sirena, Maresias (Brazil) <14.02.2010>14.02.2010>
1. BT feat. Jes - Every Other Way (Armin van Buuren Remix)
2. Arnej - They Need Us
3. Rank 1 vs. Jochen Miller - The Great Escape
4. Myon & Shane 54 feat. Aruna pres. Velvetine - Safe (Rank1 Remix)
5. Cosmic Gate - Barra (Extended Mix)
6. System F - Out of the blue (Laidback Luke Remix)
7. Evol Waves - Name is the answer (Original Mix)
8. Ellrich and Plaice - ****ing society (Ellrich & Plaice Mix)
9. Jerome Isma-Ae - Hold That Sucker Down (Original Mix)
10. Oryon - V2
érdekes rmx 😄
Original Violin akkor is visz mindent 😛