21632
-
HUmanHunter #14490 jó bulizást holnapra srácok :) -
#14489 hát ez valóban eléggé király :D -
#14488 holnap 23.30kor ugyanott parkolóban tali ? -
#14487 komoly -
#14486 ez nagyon fasza!!! talám még picit lehet nagyobb a felirat:)
és a hátuljára gondoltad a neveket? -
#14485 Fasza lett
Látom van pár brush pack a tarsolyodban :) :D -
#14484 ez nagyon fasza :) nekem a nick helyett azért Bende lenne :) -
viizo #14483 elölnézet:
a hátulja még in progress.. :) -
#14482 én tudok olyan üzletet ahol nyomtatnak pólóra még énis ott csináltattam az enyém....
De lehet hogy ti jobb üzletet tudtok:)
Amúgy egy 4-5000-be benne lesz simán sztem darabja:) -
#14481 ha ilyen ütemben jönnek az ötletek akkor nagyon hamarosan lesz egy ilyen póló :) Októberben bónuszra ebben kellene már felvonulni :) addigra meg lenne mindenki mérete, rendelése -
#14480 ezt amúgy ráérünk holnap megbeszélni személyesen nem?:D -
#14479 amelyik DJ-nek van névlogója azt úgy tenném rá a polóra.
és én sztem alap hogy fekete poló legyen:D -
#14478 a neveket meg jól összekéne válogatni mert van rengeteg ugye komplett Armada meg vandit meg anjunabeats artistok nevei rámehetnének szinte:)
de én igazából maradnék az ASOT-ban többször is feltűnő főbb DJ-k neveinél:D -
#14477 SG-TEAM alap !! -
#14476 én nekem is bejönnek hogy fasza trance DJ-k nevei legyenek rajta a pólón de én őszintén nem konkrétan egy képbe sűríteném bele őket és előre-hátra mehetnének nevek:)
jah és én feltétlenül ráírnám az SG TEAM feliratot:)
-
#14475 nekem is az tetszik a legjobban. ha össze vannak szedve a nevek, akkor egy ilyet megcsinálni nem is túl nehéz.
mondjuk nyomáskor elvileg jelentősen olcsóbb, ha egyetlen színt használnak, ez meg elég furán néz ki, a különféle árnyalatok nélkül :/ -
#14474 xD -
#14473 hehe :D -
#14472 A te Arminos pólód jó lesz alapanyagnak az atom minőségű xD
majd hímzünk mellé valamit -
viizo #14471 az utolsó egész jó LENNE :D ha rajta lenne John O'Callaghan neve is
az ilyen összefoglaló, trance témára épülő designt preferálnám, amin fent vannak a legjobb trance DJ-k -
#14470 nah ezek korrekt minőségű alapanyag képek -
#14469 Az utolsó kép eléggé összefoglaló:D Az a baj h kapásból vagy 5 pólót lehetne csinálni és mindegyik király lenne:) -
#14468 Na ez kezdésnek több mint jó :) -
#14467 Holnapra aktuális is lenne xD
-
#14466 Amúgy ha már így szóba került van pár mintám nagy előadók,kiadókhoz. Van amelyik meg van vektorosan is szóval akármekkorára lehet nagyítani minőségromlás nélkül is :)
-
#14465 Jól hangzik..legalább egyszerűbb lenne a tömegben megtalálni egymást -
#14464 Én a PS párti vagyok :) -
#14463 wordle "progival" jópofa alalpokat lehet készíteni, én már tervbe vettem csak lusta vok kivitelezni. -
#14462 Én benne vagyok, ha lesznek fix ötletek...akkor látványtervet bevállalok :) -
#14461 Arra gondoltam, hogy lassan elgondolkozhatnánk egy közös SG-Team pólón :) Olyan pólón ami minden nagyobb trance buliban megállja a helyét, de mégis látszik, hogy egy közösség tagjai vagyunk. Mehetnének rá előadónevek, esetleg nickek ( desi a nickből nem lehet para :D ) ezek csak ötletek, de ha tetszik nektek akkor közösen összedobhatnánk vmit, aztán aki ért hozzá, egy póló látványtervet is készíthetne amit mindenki megnézne és a végén kész lenne :). Ki mit gondol ? -
#14460 köszi mindenki nevében:) majd helyetted is ropjuk:) -
#14459 jó bulizást nektek holnapra, nekem sajna dolgozni kell :( -
#14458 Azért az a 17 Only party nagyon sok!!! hát nemtom mennyi esély lehet egy magyar állomásra de hogyha tudják konkrétan mennyi lesz akkor tudják ugye a helyeket is:D
Armin vagy nagyon jól titkolja hogy itt is lesz egy vagy abszolút nem lesz...(esélyes sztem:S)
Az ASOT 500 állomásokról ugye meg csak év végén vagy jövőév elején lehet tudni....nos erre azért több esélyt látok:)
(nemtudom most marhául pesszimista vagyok vagy csak realista?:D majd holnap leveritek rajtam:))
Milyen érdekes Markus nem bírta megállni hogy nem mondja 4bro-ban hogy "lesz egy jó híre nekünk"
Armin is kotyoghatna vmit ha egyszer majd lesz itt vmi:)
-
Én is erre gondoltam. Mivel a magyar bulikon (még egy RIO-ban is ahol sok a divatmajom) a közönség mindig kitesz magáért ezért jött le neki így szerintem. -
#14456 Rio bemutatkozójából:
"De mi is a Rio valójában? Nehéz megfogalmazni. Az évek során túlnőtte a budapesti klubbok kínálatát, ma a város legizgalmasabb, iránymutató szórakozóhelye, amit máshoz mérni nem lehet, a Rio egy életérzés, amit éjszakánként 5-6000 "bulizni vágyó" érez sajátjának. A Világ legjobb lemezlovasai kapják meg a lehetőséget, hogy itt zenéljenek. Legújabb albumaikat is itt mutatják be a közönségnek fergeteges Dj-set-ek keretében, ami az ország zenei életében trend teremtő"
nos amit kiemeltem affelől nem kételkedem:D
igazából vagy nagyon jó a szervezés, rendelés vagy alapból nagyon sok pénz van rájuk nemtom:)
A bejutás Arminnál fasza volt a hangzás is sztem meg mintha a ledfal is más lenne a tavalyihoz képest nem?:)
Reméljük Markusnál se nagyon lesz okunk panaszra:) -
#14455 évente egyszer jön Magyarországra és mindig fergeteges bulikat csap itthon:)
Nos akkor mi bizonyítja neki az ellenkezőjét?:)
Ő így látja külső szemmel... addig jó míg ezt tudatja vele a magyar trancerek kemény magja a bulikon:) -
doncsika #14454 Igen, erre én is felkaptam a fejem, mert én még személyesen nem sok emberrel beszéltem aki azt mondta volna :hello nyomunk egy upliftinget?:D -
HUmanHunter #14453 én úgy tudom hogy nincs is annyi férőhelyes a rio :D -
#14452 Milyen beképzelt az RTL klub:D "csak nekünk adott interjút"
jah meg a többinek pl. soundhead ugye:)
ha igaz hogy több mint 6000 ember volt ott az tényleg elég kemény:) -
#14451 várom a hivatalos Rio-s partyfilmet.
Általában elég kultúrált szokott lenni:)