Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
01. James Horner - I See You (Theme From Avatar) (Cosmix Gate Club Mix)
02. Bent - As You Fall (Kyau & Albert Remix) <#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom>
When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Nocsak... Akkor ma lesz egy új Gaia szám az ASOT-ban?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
az tuti nem progis lesz mint a Fathless remix hanem 100% hogy fasza trance muzsika😄
great day in the studio. I think a new Gaia is born...
Finishing tracklist for #ASOT 2010. Any last minute bombs anyone?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
don't give a fuck
Jul 22 2010 11:00P Café del Rio Budapest - Hungary
Jöhetne mellé Markus is mint tavaly õ jobban izgatna 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
(azért már meghallgattam párszor ezt a remixet<#wink>#wink>)
Markus Schulz For President!
de, inkább hanyagolja ezt a fajta prog hangzást ne mennyen Tiestos irányba.
http://twitpic.com/15mggr
Õszintén errõl a remixrõl az a véleményem hogy engem sem naon fogott meg de azt el kell ismerni hogy sztem jobb mint az eredeti(meg talán mint, az Eric Prydz remix) mert az tényleg igen rosszra sikerült szerintem.
Armin amúgy nem egyszer nyilatkozta hogy a trance&progressive kategóriákon belül elég nyílt,sokszínû... tehát próbálkozott ezzel a stílussal is ami osztja a véleményeket.
A remix amúgy május 3-án jelenik meg...nem lehetetlen hogy pofoz még rajta kicsit.
Azért ez jobban sikerült saját véleményem szerint😄
BT feat. Jes - Every Other Way (Armin van Buuren Remix)
például a mûkorcsolyánál nyomták a zenéjét... meg más sportágaknál is😄
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
<#buck>#buck><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Meghallgattam ezt a Faithless Armin remixet hát elsõ annyira nem tetszetõs nekem :S
01. Mike Shiver feat. Susana - Give Me Faith
02. Yuri Kane - Right Back
03. Velvetine - Safe (Wherever You Are) (Rank 1 Remix)
04. Faithless - Not Going Home (Armin van Buuren Remix)
05. Leon Bolier & Marcus Schossow - 2099
06. Luigi Lusini - Who We Are (The Clubbers)
07. Matt Darey pres. Urban Astronauts - Black Flower (Aurosonic Remix)
08. Paul Keeley - Kaleidoscope
09. OceanLab vs. Mike Shiver - If I Could Fly On The Surface (Daniel Kandi Mashup)
10. David Forbes - Katsu
11. Sun Decade feat. Emma Hewitt - Lasting Light
12. Bart Claessen - Elf (2001 returning mix)
13. Solex & Badlands - Wither & Fly (Solex & DJ Eco Mix)
14. The Space Brothers - Heaven Will Come (Stoneface & Terminal Remix)
15. Trance Arts - Twisted Tales (Original Mix)
16. Dave Horne - Pushing air (Dan stone remix)
17. John Askew - Fade to black (sean tyas remix)
18. Kiholm - Lumpini Park (Nitrous Oxide Remix)
19. Max Graham feat. Neev Kennedy - Sun In The Winter (Alex M.O.R.P.H. Remix)
20. Chicane - Offshore (Ferry Tayle At Luminosity Beach Remix)
21. Darren tate & Jono Grant - Nocturnal Creatures
Jó kis "morfi" remix 😄
Faithless remixrõl sikerült lemaradni majd pótlás kíváncsi vagyok hangzásilag milyen lesz és talán mérvadó az új album hangzásvilágát tekintõen is.
Második óra eddig fasza mint mindig jó kis tempós,uplifting-es néha veretõs 😛
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Markus Schulz For President!
<#vigyor2>#vigyor2>