Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Armin vagy nagyon jól titkolja hogy itt is lesz egy vagy abszolút nem lesz...(esélyes sztem:S)
Az ASOT 500 állomásokról ugye meg csak év végén vagy jövõév elején lehet tudni....nos erre azért több esélyt látok😊
(nemtudom most marhául pesszimista vagyok vagy csak realista?😄 majd holnap leveritek rajtam😊)
Milyen érdekes Markus nem bírta megállni hogy nem mondja 4bro-ban hogy "lesz egy jó híre nekünk"
Armin is kotyoghatna vmit ha egyszer majd lesz itt vmi😊
Én is erre gondoltam. Mivel a magyar bulikon (még egy RIO-ban is ahol sok a divatmajom) a közönség mindig kitesz magáért ezért jött le neki így szerintem.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"De mi is a Rio valójában? Nehéz megfogalmazni. Az évek során túlnõtte a budapesti klubbok kínálatát, ma a város legizgalmasabb, iránymutató szórakozóhelye, amit máshoz mérni nem lehet, a Rio egy életérzés, amit éjszakánként 5-6000 "bulizni vágyó" érez sajátjának. A Világ legjobb lemezlovasai kapják meg a lehetõséget, hogy itt zenéljenek. Legújabb albumaikat is itt mutatják be a közönségnek fergeteges Dj-set-ek keretében, ami az ország zenei életében trend teremtõ"
nos amit kiemeltem affelõl nem kételkedem😄
igazából vagy nagyon jó a szervezés, rendelés vagy alapból nagyon sok pénz van rájuk nemtom😊
A bejutás Arminnál fasza volt a hangzás is sztem meg mintha a ledfal is más lenne a tavalyihoz képest nem?😊
Reméljük Markusnál se nagyon lesz okunk panaszra😊
Nos akkor mi bizonyítja neki az ellenkezõjét?😊
Õ így látja külsõ szemmel... addig jó míg ezt tudatja vele a magyar trancerek kemény magja a bulikon😊
jah meg a többinek pl. soundhead ugye😊
ha igaz hogy több mint 6000 ember volt ott az tényleg elég kemény😊
de meglepõdtem rajta hogy milyen normálisan kérdezett a srác😊
nem úgy mint a 4bro-ban Markust a csaj😊
Biztos hollandul mond vmit nem angolul😊
www.rmxmusic.mlap.hu
Traclkist
Susanna feat Omnia – Closer
Shogun Feat Emma Lock – Save Me
Lange – Live Forever
Andrew benett – Run Till U Shine
Protoculture – Naked
Tomcraft & Jerome Isma-Ae - Trouble In The Redlight District (Original Mix)
Taylor & Close - Cafe Del Mar (Original Mix)
Ashley Wallbridge - Chimera (Original Mix)
Cosmic Gate - Barra (extended mix)
Cosmic Gate - London Rain (Stoneface Terminal Remix)
Armin Van Buuren - Full Focus (Ummet Ozcan Remix
Max Graham feat. Ana Criado – Nothing Else Matters (Original Mix)
BT feat. JES - Every Other Way (Armin Van Buuren Remix)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
remélem a 17 Armin Onlyból lesz a közelünkben is egy
nem sok idõ volt a riportra sajna :/
de a TV2-re átkattintva betekinthettem Gáspár Laci új klipjének forgatásába <#idiota>#idiota>
hogy ez mekkora party volt, aaaahhhhhhh, nagyon visszamennék <#szeret>#szeret>
Estiva - The Kingdom (Original Mix) 8:28
[url=http://www5.zippyshare.com/v/38191720/file.htmlEstiva - The Kingdom (Estiva Tech Mix) 8:24
Csirkemell nélkül nincs élet!
03. Leon Bolier & Marcus Schössow - 2099
08. Alexander Popov - Revolution In You (Strings Remix)
32. Nacho Chapado & SMAZ feat. Sue McLaren - Between Heaven And Earth (Aly & Fila Remix)
armin videopack 3
armin videopack 4
markust sajnos ki kell hagyjam (egy tó partján fogom süttetni a hasam 😊), így ezúttal másnak kell vinnie fotóapparátot. 😊
Te leszel mostantól az SG team hivatalos fotósa😊
De azért a géped sem lehet rossz😊asszem fujifilm?😊
Várjuk a másik 2 videó packot😊
Jah ugye jössz Markusra?
én is sokszor meglepõdök,hogy milyen pro videókat készítenek bulikban,élvezhetõ hanggal,képpel