Armin van Buuren

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

exTrem
Arra gondoltam, hogy lassan elgondolkozhatnánk egy közös SG-Team pólón 😊 Olyan pólón ami minden nagyobb trance buliban megállja a helyét, de mégis látszik, hogy egy közösség tagjai vagyunk. Mehetnének rá elõadónevek, esetleg nickek ( desi a nickbõl nem lehet para 😄 ) ezek csak ötletek, de ha tetszik nektek akkor közösen összedobhatnánk vmit, aztán aki ért hozzá, egy póló látványtervet is készíthetne amit mindenki megnézne és a végén kész lenne 😊. Ki mit gondol ? <#integet2>

butcher20
köszi mindenki nevében😊 majd helyetted is ropjuk😊

F E R I
jó bulizást nektek holnapra, nekem sajna dolgozni kell 😞

Csirkemell nélkül nincs élet!

butcher20
Azért az a 17 Only party nagyon sok!!! hát nemtom mennyi esély lehet egy magyar állomásra de hogyha tudják konkrétan mennyi lesz akkor tudják ugye a helyeket is😄
Armin vagy nagyon jól titkolja hogy itt is lesz egy vagy abszolút nem lesz...(esélyes sztem:S)

Az ASOT 500 állomásokról ugye meg csak év végén vagy jövõév elején lehet tudni....nos erre azért több esélyt látok😊

(nemtudom most marhául pesszimista vagyok vagy csak realista?😄 majd holnap leveritek rajtam😊)

Milyen érdekes Markus nem bírta megállni hogy nem mondja 4bro-ban hogy "lesz egy jó híre nekünk"
Armin is kotyoghatna vmit ha egyszer majd lesz itt vmi😊

gabi89
<#eljen>
Én is erre gondoltam. Mivel a magyar bulikon (még egy RIO-ban is ahol sok a divatmajom) a közönség mindig kitesz magáért ezért jött le neki így szerintem.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

butcher20
Rio bemutatkozójából:

"De mi is a Rio valójában? Nehéz megfogalmazni. Az évek során túlnõtte a budapesti klubbok kínálatát, ma a város legizgalmasabb, iránymutató szórakozóhelye, amit máshoz mérni nem lehet, a Rio egy életérzés, amit éjszakánként 5-6000 "bulizni vágyó" érez sajátjának. A Világ legjobb lemezlovasai kapják meg a lehetõséget, hogy itt zenéljenek. Legújabb albumaikat is itt mutatják be a közönségnek fergeteges Dj-set-ek keretében, ami az ország zenei életében trend teremtõ"

nos amit kiemeltem affelõl nem kételkedem😄
igazából vagy nagyon jó a szervezés, rendelés vagy alapból nagyon sok pénz van rájuk nemtom😊

A bejutás Arminnál fasza volt a hangzás is sztem meg mintha a ledfal is más lenne a tavalyihoz képest nem?😊

Reméljük Markusnál se nagyon lesz okunk panaszra😊

butcher20
évente egyszer jön Magyarországra és mindig fergeteges bulikat csap itthon😊
Nos akkor mi bizonyítja neki az ellenkezõjét?😊

Õ így látja külsõ szemmel... addig jó míg ezt tudatja vele a magyar trancerek kemény magja a bulikon😊

Igen, erre én is felkaptam a fejem, mert én még személyesen nem sok emberrel beszéltem aki azt mondta volna :hello nyomunk egy upliftinget?😄

én úgy tudom hogy nincs is annyi férõhelyes a rio 😄

butcher20
Milyen beképzelt az RTL klub😄 "csak nekünk adott interjút"
jah meg a többinek pl. soundhead ugye😊

ha igaz hogy több mint 6000 ember volt ott az tényleg elég kemény😊

butcher20
várom a hivatalos Rio-s partyfilmet.

Általában elég kultúrált szokott lenni😊

butcher20
jah:S

de meglepõdtem rajta hogy milyen normálisan kérdezett a srác😊
nem úgy mint a 4bro-ban Markust a csaj😊

butcher20
Egyszer kiváncsi lennék mit mondhat konkrétan Armin amikor hergeli a népet hogy kezeket fel !!!😊

Biztos hollandul mond vmit nem angolul😊

Új trance mixem letölthetõ a honlapomról
www.rmxmusic.mlap.hu

Traclkist
Susanna feat Omnia – Closer
Shogun Feat Emma Lock – Save Me
Lange – Live Forever
Andrew benett – Run Till U Shine
Protoculture – Naked
Tomcraft & Jerome Isma-Ae - Trouble In The Redlight District (Original Mix)
Taylor & Close - Cafe Del Mar (Original Mix)
Ashley Wallbridge - Chimera (Original Mix)
Cosmic Gate - Barra (extended mix)
Cosmic Gate - London Rain (Stoneface Terminal Remix)
Armin Van Buuren - Full Focus (Ummet Ozcan Remix
Max Graham feat. Ana Criado – Nothing Else Matters (Original Mix)
BT feat. JES - Every Other Way (Armin Van Buuren Remix)

butcher20
LOL merem állítani hogy Viizo felvételei sokkal jobbak😄

exTrem
"azért szeret itt játszani mert nálunk népszerû a trance" 😄😄😄 hát azért ebbe bele tudnék kötni 😞😞😞😞

gabi89
"reggel fél6 -ig játszott" - Hát ezt benézték az rtl-nél xD

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Mai fókusz...armin 10:30-tól érdemes sasolni.

gabi89
Hát jó lenne 😊

desigo
Erica Aerobik oktató <#eljen>
remélem a 17 Armin Onlyból lesz a közelünkben is egy
nem sok idõ volt a riportra sajna :/
exTrem
exTrem
interjú 😊

exTrem
hijj de szar hangzása van ....

desigo
botrány,hogy ilyen kis befogadó képességû helyre lett leszervezve Armin :/
gabi89

exTrem
majd ha vége a fókusznak vissza lehet nézni az rtlmost.hu-n

ejj, lemaradtam róla :[

de a TV2-re átkattintva betekinthettem Gáspár Laci új klipjének forgatásába <#idiota>
Armin a fókuszban

exTrem
ez még viccnek is rossz !!! 😄

hátha lecsap majd a lehetõségre az agárdi Part Fesztivál szervezõcége <#vigyor3>
exTrem
még simán lehet belõle vmi 😊

F E R I
Majd az 500-ason Syma-ba 😄

hanggal még csak most érek rá visszanézni a videókat 😊

hogy ez mekkora party volt, aaaahhhhhhh, nagyon visszamennék <#szeret>
F E R I
jaj de rendes gyerek vagy 😊 Köszi!

gabi89
Sima nekem jobban bejön ezért feldobtam azt is.

Estiva - The Kingdom (Original Mix) 8:28
[url=http://www5.zippyshare.com/v/38191720/file.htmlEstiva - The Kingdom (Estiva Tech Mix) 8:24

F E R I
estiva - the kingdom estiva tech mix nincs meg hosszabb verzióban? Annyira bejövõs a dallam benne és olyan rossz, hogy mindig vissza kell tekerni 😄

JAST
már az ókorban is jól tolták a fiúk nem csak 465ben 😄

exTrem
Alexander Popov - Revolution In You (Strings Remix) ezt már 465ben megimádtam és bulin meg ahh 😊 isteni volt !!!

gabi89
hárommal kevesebb ID

03. Leon Bolier & Marcus Schössow - 2099
08. Alexander Popov - Revolution In You (Strings Remix)
32. Nacho Chapado & SMAZ feat. Sue McLaren - Between Heaven And Earth (Aly & Fila Remix)

exTrem
haverom megcsinálta mixben az egész Armin szettet leszámítva az ID számokat 😊 nagyon komolyság lett :]

desigo
köszi !
feltöltöttem ma a 3. és 4. arminos videópakkot is, töltsétek, hallgassátok 😊

armin videopack 3

armin videopack 4

igen egy Fuji gépem van, de nem vmi komoly tükörreflexes, csupán egy superzoom bridge kamera. 😊

markust sajnos ki kell hagyjam (egy tó partján fogom süttetni a hasam 😊), így ezúttal másnak kell vinnie fotóapparátot. 😊
butcher20
nagyon faszák lettek a képek!!! köszönjük

Te leszel mostantól az SG team hivatalos fotósa😊
De azért a géped sem lehet rossz😊asszem fujifilm?😊

Várjuk a másik 2 videó packot😊

Jah ugye jössz Markusra?

exTrem
én is rajta lennék szívesen 😊

butcher20
nagyon jó!!! szintúgy😄

desigo
fúúú,ráz a hideg 😊

Landren
nagyon komoly volt

sose nyomd fullba a kretént

desigo

én is sokszor meglepõdök,hogy milyen pro videókat készítenek bulikban,élvezhetõ hanggal,képpel
mindenkinek normálisra sikeredtek a videók csak nekem tett be a túl hangos zene és lett miatta recsegés az egész hang? 😞